zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Strona tibi

Wexerh
13-03-2005, 12:55
Jak wiecie mowilem ze juz zrobie strone o tibi potrzebuje paru artykółów i servera piszcie swoje propozycje nizej

Dr. Omader
13-03-2005, 13:09
Kolejny temat z seri:

elo ziomy ja kcem zrobic strone o tibiiiiia bo to fajno gra jest ino ze mam kurde problema bo wiecie leniwy jestem i potrzebuje zeby ktos dal mi serwer bo samemu mi sie nie chce szukac nich ktos inny mi napisze artykuly i teksty na strone grafiki i opisy rzeczy sobie zakosimy z innej strony o tibiiii no i jeszcze ktos musi to ogolnie napisac w jakism hltmie czy tam hph a ja sobie bendem adminem i bede wszystkich banowal jak cos o mnie glupiego napisza...

(wszelkie bledy sa celowe.)

TheNatoorat
13-03-2005, 13:12
Cześć, jestem Wojtek i też mam 8 lat, chętnie cię poznam.

Zagan
13-03-2005, 13:16
A dopiero MatKus pisał o lenistwie forumowiczów :/.

Gonzo von Krenzel
13-03-2005, 14:49
Jak wiecie mowilem ze juz zrobie strone o tibi potrzebuje paru artykółów i servera piszcie swoje propozycje nizej
A jakich parametrów konta wymagasz? :)

Wexerh
13-03-2005, 16:50
Kolejny temat z seri:

elo ziomy ja kcem zrobic strone o tibiiiiia bo to fajno gra jest ino ze mam kurde problema bo wiecie leniwy jestem i potrzebuje zeby ktos dal mi serwer bo samemu mi sie nie chce szukac nich ktos inny mi napisze artykuly i teksty na strone grafiki i opisy rzeczy sobie zakosimy z innej strony o tibiiii no i jeszcze ktos musi to ogolnie napisac w jakism hltmie czy tam hph a ja sobie bendem adminem i bede wszystkich banowal jak cos o mnie glupiego napisza...

(wszelkie bledy sa celowe.)

- Naucz sie chlopcze czytac (przedszkole plx) "kcem" lol , a tak wogole strona jest zrobiona cala grafika , skrypty , etc.. jest pare dzialów i nie jestem leniwy poprostu chcialem o pomoc ( artykuły itp... ) i zebys wiedzial ze "bendem" adminem -.-
btw. postawie strone na interi nie ? gdzie bedzie sie wszystko ladowac 30 minut. i 30 poup`ów wyskoczy
@Gonzo
ok. 30 mb , php bez reklam najlepiej

Sir Otto
13-03-2005, 16:56
- Naucz sie chlopcze czytac (przedszkole plx) "kcem" lol , a tak wogole strona jest zrobiona cala grafika , skrypty , etc.. jest pare dzialów i nie jestem leniwy poprostu chcialem o pomoc ( artykuły itp... ) i zebys wiedzial ze "bendem" adminem -.-
btw. postawie strone na interi nie ? gdzie bedzie sie wszystko ladowac 30 minut. i 30 poup`ów wyskoczy
@Gonzo
ok. 30 mb , php bez reklam najlepiej

-.-"

-(wszelkie bledy sa celowe.)

Omg rozumiesz to człowieku pozatym widać że twój wiek ogranicza się tylko do 10% -.-", (to BYŁO TO TEGO PANA NADEMNĄ..).

Cześć jestem jadzia ale nie mam PANTOFELKÓFFFFFFFFF!!!

Dziękuję dla yntelygynta on to zrozumie. :P.

Wexerh
13-03-2005, 17:00
-.-"

Omg rozumiesz to człowieku pozatym widać że twój wiek ogranicza się tylko do 10% -.-", (to BYŁO TO TEGO PANA NADEMNĄ..).

Cześć jestem jadzia ale nie mam PANTOFELKÓFFFFFFFFF!!!

Dziękuję dla yntelygynta on to zrozumie. :P.

zadzisz nie napisalem naucz sie pisac tylko czytac -.- buahuha

Wexerh
13-03-2005, 17:02
Omg tylko jeździc po ludziach umiecie ? -.- , poprostu moze ktos napisal artykuł i chcial by zeby sie znalazl na mojej stronie , to cos zlego ?

powrót vavca
13-03-2005, 17:20
@up
Ty już 3 złamałes ^.-

Wexerh
13-03-2005, 17:26
@up
Ty już 3 złamałes ^.-

oj tam takie male szczególy :p

@TOPIC
KONIEC Z BLUZGANIEM
wiec ktos jest chetny do pomocy ? :) moze macie jakies artykóly i chcecie ?

Dr. Omader
13-03-2005, 19:33

Mowisz "naucz sie czytac", a opieprzasz mnie za pisownie? Cos mi tu nie pasuje, pozatym na dole napisalem, ze bledy sa celowe, nawet nie sadzilem, ze ktos moze pomyslec ze tak pisze... Widocznie ktos tu nie ma poczucia humoru i mysli, ze wszystko wie...

Pozatym tobie przydalaby sie lekcja ortografii i interpunkcji.

A jesli z darmowych hostow znasz tylko interie to gratuluje obeznania. Polecam popatrzenie na google, napewno bys cos znalazl.

poprostu moze ktos napisal artykuł i chcial by zeby sie znalazl na mojej stronie

I dlatego szukasz ludzi na forum tibia.pl? Zaloz strone tak jaka masz i tam ludzia pisz ze potrzebujesz pomocy, info mozesz potem uzupelnic. Gdy tibia.pl startowala nie bylo nawet jednego poradnika, wszystko powoli byly dodawane z czasem.

Po twoich postach widze dlaczego sam nie napiszesz, pisanie na odpowiedim poziomie to problem dla ciebie, ludzie nie beda sie specjalnie znizac do twojego poziomu, zeby zrozumiec co ty im chcesz przekazac.