zaloguj się

Pokaż pełną wersje : SaW nieźle jedzie po psychice -.-"

Sir Otto
13-03-2005, 19:53
Oglądaliście ten film? ja oglądałem i dziękuję cały czas koszmary i nieźle mam już PSYCHĘ zwaloną -.-". Pozatym chciałbym abyście mówili wy, mi wasze opinie o tak wspaniałym filmie :P.

Dla niekumatych..

Film zaczyna się od 2 gości Adama i jeszcze jednego doktorka którzy są przypięci do rur w jakiejś łaźience na podłodze leży "anonimowy" gościu z rozwalonym mógiem trzyma dyktafon w jednej ręce i pistolet w 2. I oni tam se gadają (dziwne nie wiedzieć czemu przy gościu w którym widać mózg -.-" tak jak by pani Jadzia z panią Elą popijały herbacie ^^). I okazuje się że sąw pomieszczeniu jakiegoś maniaka który "sprawdza" ich strach tzn film czy coś takiego.

Już nie pluć się ;P :P.

Czekam na wasze opinie o tym filmie i nieźle przejechał po psychice ^^ a myślałem że to horror z cyklu: FRANKEJSZTAJN!! ^^.

Gewof
13-03-2005, 20:18
Film dosc fajny, ale nie na tyle mocny by rozwalic psychike... szokuje troche moment desperacji doktorka i odcinania sobie nogi... ;p

Brave
13-03-2005, 20:31
Widziałem, dość mocny, momentami szkokuje, ale podobał mi się, dość zaskakujące zakończenie. Kojarzy mi się z filmem "Siedem" - tu człowiek także morduje zgodnie ze swoimi ideami mającymi rzekomo 'naprawić świat'.

Pozdrawiam.

P.S.
Sir Otto, nie musiałeś ujawniać wszystkim zakończenia :/.

EDIT: Widzę, że wyciąłeś, thnx :).

Matek
13-03-2005, 20:54
@autor: zedytuj posta i wytnij zakonczenie:]

to filmspooiling:]

fil0nson
13-03-2005, 21:03
Ja odkąd jaram oporowo to horrorów nie oglądam. Obejrzałem "Krąg", a potem musiałem z Kabat na Moktów piechotą wracać to się bałem iść.

Horrory to straszne rzeczy. brrrrrrr :p

Cisak
13-03-2005, 21:15
Ja Tam wole Teksanską masakre piłą łancuchową :P
a tak ps. mój kumpel mówił że jego brata kolega grał w sillent hill 4 a tam taka muzyka jest i potem gral ciągle w fife 2005 bo sie bał hehe :>

M@NieK
13-03-2005, 21:26
Mnie bardziej przeraza reakcje mojej matki jak wracam po 23.00 j/k ;]

Knight Simon Dark lord
13-03-2005, 22:45
ja tam nie lubie horrorów wole komedie :D