|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Oglądaliście ten film? ja oglądałem i dziękuję cały czas koszmary i nieźle mam już PSYCHĘ zwaloną -.-". Pozatym chciałbym abyście mówili wy, mi wasze opinie o tak wspaniałym filmie
![]() Dla niekumatych.. Film zaczyna się od 2 gości Adama i jeszcze jednego doktorka którzy są przypięci do rur w jakiejś łaźience na podłodze leży "anonimowy" gościu z rozwalonym mógiem trzyma dyktafon w jednej ręce i pistolet w 2. I oni tam se gadają (dziwne nie wiedzieć czemu przy gościu w którym widać mózg -.-" tak jak by pani Jadzia z panią Elą popijały herbacie ^^). I okazuje się że sąw pomieszczeniu jakiegoś maniaka który "sprawdza" ich strach tzn film czy coś takiego. Już nie pluć się ;P ![]() Czekam na wasze opinie o tym filmie i nieźle przejechał po psychice ^^ a myślałem że to horror z cyklu: FRANKEJSZTAJN!! ^^.
To co robię, robi mój umysł. Rysuj, trenuj, bo staniesz do walki z kimś takim jak Król Otto. Ucz się, zawsze znajdziesz czas na tibię. Ostatnio edytowany przez Sir Otto - 13-03-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Widziałem, dość mocny, momentami szkokuje, ale podobał mi się, dość zaskakujące zakończenie. Kojarzy mi się z filmem "Siedem" - tu człowiek także morduje zgodnie ze swoimi ideami mającymi rzekomo 'naprawić świat'.
Pozdrawiam. P.S. Sir Otto, nie musiałeś ujawniać wszystkim zakończenia :/. EDIT: Widzę, że wyciąłeś, thnx ![]()
Oh, through the mist and the madness, we are trying to get message to YOU, Metal Militia! Metal Militia! Metal Militia! ...Growing darkness, taking down I was me but now he's gone... ![]() Ostatnio edytowany przez Brave - 13-03-2005 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @autor: zedytuj posta i wytnij zakonczenie
![]() to filmspooiling ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja odkąd jaram oporowo to horrorów nie oglądam. Obejrzałem "Krąg", a potem musiałem z Kabat na Moktów piechotą wracać to się bałem iść.
Horrory to straszne rzeczy. brrrrrrr ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: W dupie
Stan: Niegrający
Imię: aDHIiFAQFIAIF
Profesja: Druid
Świat: ajfajkfjajfjajd
Poziom: 79
Skille: 921
Poziom mag.: 23
|
![]() Ja Tam wole Teksanską masakre piłą łancuchową
![]() a tak ps. mój kumpel mówił że jego brata kolega grał w sillent hill 4 a tam taka muzyka jest i potem gral ciągle w fife 2005 bo sie bał hehe :>
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Mnie bardziej przeraza reakcje mojej matki jak wracam po 23.00 j/k ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |