Pokaż pełną wersje : Behemothy
Robin Hood z szerwood
15-03-2005, 09:05
Po nieudanym huncie na necro (0 lootu :evul: ) postanowilem wybrać się na jakiegoś potworka tylko dla graczy którzy mają premium account (Chyba po to płaciłem? B) ). Po krótkim przejrzeniu listy potworów oczywiście na stronie tibia.pl znalazłem swój cel. A więc wybrałem się na behemotha głównie z powodu zlotowania steel butów :p
Po krótkim namyśle załadowałem 4 plecaki mana fluidów, gdyż zadawał bym ciosy czarem exori :kon: i oczywiście bronią :2handed: . Został jeszcze jeden problem, a mianowicie gdzie respią sie te stworki. Ale po krótkiej rozmowie z kolesiem spod depo na Edron koleś wytłumaczył mi gdzie znajdują sie behemothy - cyclopis na północy Edron :)
Po piętnastu minutach błądzenia po gęstym lesie spotkałem 3 huntery :elf: przez które prawie dedłem :lucznik: . Zużyłem bp uhów X( ale jakiś koleś przechodzący obok pomógł mi zabić huntery i wskazał mi drogę do cyclopis.
Gdy już byłem w środku spotkałem cyclopy, solidery i guardy :) Po kilku minutach chodzenie po tych korytarzach wszedł mi 27 lvl :]
Gdy schodziłem po kolejnyh piętrach nagle spotkałem dość mocnego potwora którym okazał się fire elemental :o . Po zmarnowaniu kilkunastu uhów szybko padł :)
Nagle akcja zmieniła się diametralnie. Zauważyłem na swojej drodze naraz 2 fire elementale. Po krótkim namyśle zrezygnowałem i zaczełem uciekać do wyjścia. Kilka razy miałem nawet czerwone hp :evul: (czasami bot mi pomógł przy uhaniu :D ale ciii )
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload1/fe1.jpg
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload5/fe2.jpg
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload5/fe3.jpg
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload5/fe4.jpg
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload1/fe5.jpg
Czy ktoś zna jakąś inną drogę prowadzącą do behemothów? :O
Proszę o komenty!! B)
widac ze grasz odniedawna premiume co nie ?? zastanow sie pierw czy wogule polorzysz takiego beho jak ty sie wyladowujesz na dwuch fe.
Jak zejdziesz na dol to praktycznie obtaczja ciebie behemoty, zalezy od respa
Ciekaw jestem czy wytrzymasz 15 sekund na tych behemotach :D przeciez on CI bedzie więcej HP zabierał niz UH Ci bedzie przywracał :D 27lvl na Beho...hihi przeciez jak sam zauwazyles nawet dojsc tam nie mozesz bo ciezko jest (a droga do Beho w porownaniu do samego bh to zabawa ...)
radze nabij jeszcze kinka(naście) lvl i popraw troche skille :P
Storm Silverhand
15-03-2005, 10:11
To była raczej samobójcza wyprawa :P
Na beho koniecznie potrzebny jest lepszy lvl.
Czy wy nie widzicie że koleś sobie jaja z was robi ?? Zobaczcie jego poprzedni temat tez był podobny i spójżcie na date dołączenia ....
@Topic: Zdjęcia kicha!
Master for lucera
15-03-2005, 11:26
Nie ma szans aby taki knighcil 27lv pokonal behe solo :D ... Jak tam zejdziesz pietro wyzej to nie otaczaja cie odrazu z kazdej strony :] :P... Musialbys go jedynie zlurowac ale on potrafi przywalic z kamyczka takiemu lvlowi 350+...
Wedlug mnie potrzeba dobrego knighta blokera , przynajmniej z 5 palkow do strzelania i 3 sorcow lub drutow do uhania...
Magical Trevor
15-03-2005, 12:33
Haha, 27 lvl knight solować Behemoty. LOL? Jak ja oglądałem film z behe hunt z Cachero w roli głównej to ich bloker lvl bodajże 125 albo coś koło tego z najlepszym eq (e-plate, g-legs, demon-h, mms, SoV) ze skilami 85/84 dostawał na full def po 300 DMG nawet od rzucanych kamieni przez Behe. Ty byś padł po jednym strzale. :)
Qelturainne
15-03-2005, 14:01
:) i wszystko.
O ****a!!!!!!! JAKI NOOB!!
Behe cie hitem zmiecie ****u i sie podnieciles ze zabiles FE co?
idz lepiej dragi bic big nubie!
Don Kotleto
15-03-2005, 14:08
A wegdlug mnie to dal bys rade. Hociarz mógl bys nabc kilka lvlków np.30 z takim levelem to na luuzie dasz rade
A wegdlug mnie to dal bys rade. Hociarz mógl bys nabc kilka lvlków np.30 z takim levelem to na luuzie dasz rade
BUAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... kolejny newbie na f00rum!
Sry, ale nieliczni najci soluja behe i to przewaznie z exori je tluka...
Ja pie***le... behe jest kolo demona, to chyba o czyms swiadczy ;/
Po1: behe w teamie sie hunci a nie solo LOLLLL
Po2: Jeden hit i jestes ded, juz nie wspomne o kombie -.-'
Po3: Po co qpujesz pacca, jak gowno wiesz o tibi :O?
Omg ludzie po 1 jakim cudem na 27 lv rycem chcesz wejsc na behemoty jak bramka jest 35 lv ?:D:D:D omg Powodzenia zycze:D po 2 wejscia strzega 3x drag i 2x f ele to tyle bye
mateusz_15
15-03-2005, 17:30
kurza melodia facet ty zlodziej jestes, mam bana za pkt. za przeklinanie na takich jak ty i wlasnie przez ten post zalozylem nowe konto. Zdjecia te naleza do "Zeus Roz*******acz" znalazles je w jego albumie i sie podniecasz zdjecia te wykonywal on na wyzszym lvl, TO NIE JEST TWOJA POSTAC/ przestan zakladac durne posty w ktorych nawet nie umiesz zamiescic swoich zdjec i kradniesz je innym, a tak poza tym to super masz solo monstra jak na ten lvl/skille buhahahahha.
@edit: a kto nie wierzy: tibia.xx.pl czy tam tibia.org.pl jedno i to samo > zdjecia > hunt > "zdjecia od Zeusa"
Gdy schodziłem po kolejnyh piętrach nagle spotkałem dość mocnego potwora którym okazał się fire elemental :o . Po zmarnowaniu kilkunastu uhów szybko padł :)
Gratz "szybkiego" rozwalenia fe :D
Evil Maul
17-03-2005, 15:30
O moj Boże !!!! ****a jaki noob
Behomot cie roz*******i !!!! Debilu !!!! Fe cie by zbily czeresniaku ze wsi !!!
Najlepiej wes sie zabij !!!! bo jestes gówno wart!!! Bukiecie ty i beho wes mnie nie rozsmieszaj Noobie pownienem cie zabic !!!! LOL !!!!!!!! X(
Nisogaf tu był !!!!
Elite knight
Lv:49
Skills : 79/76
Best solo : Dragon
Best block : Hero !!!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
O moj Boże !!!! ****a jaki noob
Behomot cie roz*******i !!!! Debilu !!!! Fe cie by zbily czeresniaku ze wsi !!!
Najlepiej wes sie zabij !!!! bo jestes gówno wart!!! Bukiecie ty i beho wes mnie nie rozsmieszaj Noobie pownienem cie zabic !!!! LOL !!!!!!!! X(
Nisogaf tu był !!!!
Elite knight
Lv:49
Skills : 79/76
Best solo : Dragon
Best block : Hero !!!
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
I właśnie w tym momencie złamałeś jeden z punktów regulaminu forum mówiący o tym aby nie wyzywać innych użytkowników...
@TOPIC: Jeżeli to nie sąfaktycznie twoje zdjęcia to po co je wklejasz??!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.