zaloguj się

Pokaż pełną wersje : denerwujacy pies

Sitek Tibijczyk
17-03-2005, 19:01
co sadzicie o zabijaniu psow i czy wy zaijacie psy

OLOL
17-03-2005, 20:13
Ja ich nie zabijam, ale nieraz widziałem jak bestialsko je rżnięto :P. Niektórzy zabijają zabujców psów ale to do niczego nie prowadzi, przecież to tylko gra.
Ja się lubie bawić z convince :P

elite
17-03-2005, 20:58
Ja ich nie zabijam, ale nieraz widziałem jak bestialsko je rżnięto :P. Niektórzy zabijają zabujców psów ale to do niczego nie prowadzi, przecież to tylko gra.
Ja się lubie bawić z convince :P
OMG!!! Rżnieto psy? Ale jak od tylu? Znaczy sie zabijano? :P Dobra tak serio to uważam, ze nie ma potrzeby ich zabijać ale czasami lubią wejsc pod nogi i wtedy wkurzaja... :D

ostry12
17-03-2005, 21:04
Zauważyliście że jak napotkacie psa to on za wami idzie? Mnie to czasami wkurza, wtedy go zabijam. A czasami robię sobie z tego jaja i ide z nim pod depo i mówie że to mój "najlepszy przyjaciel" i że jestem ślepy i prowadzi mnie do depo <omg>.

Angelus
18-03-2005, 00:04
Jest taki sklep u podnóża góry cyklopów , okolice Thais ...
Jest tam sprzedawca i jego wierny piesek .
I ten to zwierzaczek zawsze mnie wnerwiał.
Ilekroć wchodziłem do sklepu , psiak leciał do mnie i mnie blokował.
Ponieważ uznałem to za czystą złośliwość i wrodzoną głupotę futrzaka,
leczyłem go z tej jego przypadłości jak umiałem ... he , he
Czyli masz ci tu piesku fire axem po pysku :)))

Ale teraz czytając ten temat , nasunęła mi się prosta odpowiedz tłumacząca kundelka ...
Otóż sierściuch po prostu mnie witał i łasił się do mnie :)))
A ja zamiast pogłaskać i przytulić to go od razu fire axem przez łeb ...

Obiecuję poprawę ... he he

Kamlot De'Kapy
18-03-2005, 08:36
ja zabijam jak blokuja a raz nawet widzialem jak gosciu 6lvl sorc chcial zabic psa a taki gosciu uhal psa OMG :o

Lig@
18-03-2005, 09:00
Ja kiedyś byłem wqrzony to zakatowałem psa pięściami... <evul> Ale psa zabiłem tylko raz i to już się więcej nie powtórzy (śniło mi się to po nocach ;P)

noxlif
18-03-2005, 13:39
Ja tam nie bije tych biednych psiacków:) Czasami widzę jak je zabiajają... szkoda, że gram na Calmerze, bo inaczej ci wszyscy sadyści byliby... DEAD :)

Mumakil
18-03-2005, 15:17
Hej a jak obieracie ziemniakii??
Ja obieram ruchem 360 stopni według wskazówek zegara zgodnie z ruchem obrotowym księżyców jowisza

-_- co to za głupi temat??

Robin Hood z szerwood
18-03-2005, 15:57
te pitbule trzeba zabijać! X( tylko sie pod nogami plączą! X(