zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jedziemu na DLa!!

samm
16-02-2004, 20:57
elo

mam male pytanko:
ostatnio mamy ochote isc na DLa i venore i niewiemy czy to sie nam powiedzie wiem mam pytanko czy damy rade w skladzie :

40 lvl knight (skille dobra, golden armor, d shield c legsy, gs)
34 lvl knight (c set, bohy, v shield, gs)
30 druid 34 mlvl (sd hmmy na magic shieldzie z bp mana fluidow)
31 pal skille 70/50 oczywiscie hmmy do tego

to jest nasz sklad i chcemy to zrobic bez deada wiec oczekuje sensownych iodpowiedzi

z gory THX :p :) :D

Vanhelsen
16-02-2004, 21:04
Ty sie jeszcze pytasz, no pewnie ale magi biormo mana shielda
Sorc na 35 z Mana SHieldem rypie Dl na solo !!! :D

n3m3s!s
16-02-2004, 21:33
Jasne ze sobie poradzicie. Jak juz tam bedziecie to zrobicie screeny i walcie na forum :P
ps: zapewne 40 lvl to bloker. oczywiscie niech blokuje z tarcza a nie gs. taka mala uwaga :]

Gremlin
16-02-2004, 22:43
re: Samm
Nie bylem sam to nie zagwarantuje, ale kolega mnie straszyl ze DL moze walnac cambo do 700hp - rycerz na 40 nie ma tyle, ale moze chodzi lacznie z wave, w takim przypadku powinno sie udac jesli rycerz bedzie mial na tyle rozumu zeby unikac paszczy DL.

re: Wieszok
Solo pomijajac wsparcie dwuch malutkich rozowych szkieletow ktore calkiem przypadkiem nic sobie nie robia z ognia.

Wracajac do tematu:
Ja bym tam zostawil drugiego rycerza na dwarfach a poszedl w 3 (drugi rycerz tylko UH bedzie marnowal).

Mefi
17-02-2004, 07:40
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Nie bylem sam to nie zagwarantuje, ale kolega mnie straszyl ze DL moze walnac cambo do 700hp - rycerz na 40 nie ma tyle, ale moze chodzi lacznie z wave, w takim przypadku powinno sie udac jesli rycerz bedzie mial na tyle rozumu zeby unikac paszczy DL.

re: Wieszok
Solo pomijajac wsparcie dwuch malutkich rozowych szkieletow ktore calkiem przypadkiem nic sobie nie robia z ognia.

Wracajac do tematu:
Ja bym tam zostawil drugiego rycerza na dwarfach a poszedl w 3 (drugi rycerz tylko UH bedzie marnowal).

sorc/druid na 35 lvlu może ubic dl'a na solo z sd na magic sheldzie bez pomocy 2 demon skelly, wiem bo prubowalem i mi sie udalo, a ty gremlin jak nie wiesz to nie gadaj..

Sephiroth
17-02-2004, 16:23
Gremlin

największe kombo DLa jakie widziałem to podwójny wave 24x i 25x, do tego GFB 16x, f-bomb 20 i hth 8x a to już prawie 800.

Ale żeby mógł wpakować takie kombo bloker musi się źle ustawic, bez wave'ów nawet 400 nie dobije.

n3m3s!s
17-02-2004, 20:05
Oryginalnie dodany przez Gremlin

Tak samo jak i zwykly smoczek moze walnac combo za 400. Tylko ze to sie zdarza tak zadko ze szkoda sie obawiac. Jak bedzie sie dobrze ustawial to do bloknie bez problemu. A fakt, drugi knight to nie bardzo jest potrzebny.

Digne
17-02-2004, 20:27
nie ma mozliwosci zadania takiego komba ;/... nie moze puscic 5 czarow naraz ... jak pusci f-wave + gfb + uderzenie to moze z 500-600 zadac max i to przy stanie przed jego paszcza i duzym pechu ,jezeli puszcza fbomby i niewiadomo co jeszcze i po ile razy to masz czas sie uhac gdyz nie moze puscic tyle naraz.... conajwyzej pod rzad ,pozatym nie ma sensu isc 2 knightami ( chyba ze tylko dla fun i chcecie marnowac uh i nie macie zamiaru bic wiecej niz 2-3 dle) najwazniejsze jest tylko zeby kngiht umial sie uhac i wiedzial jak stac....

Gremlin
17-02-2004, 23:46
1. Kolega dostaje opiernik.

2. Szukajcie mnie na DL :)