Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-02-2004, 20:57   #1
samm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2004

Domyślny jedziemu na DLa!!

elo

mam male pytanko:
ostatnio mamy ochote isc na DLa i venore i niewiemy czy to sie nam powiedzie wiem mam pytanko czy damy rade w skladzie :

40 lvl knight (skille dobra, golden armor, d shield c legsy, gs)
34 lvl knight (c set, bohy, v shield, gs)
30 druid 34 mlvl (sd hmmy na magic shieldzie z bp mana fluidow)
31 pal skille 70/50 oczywiscie hmmy do tego

to jest nasz sklad i chcemy to zrobic bez deada wiec oczekuje sensownych iodpowiedzi

z gory THX
samm jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2004, 21:04   #2
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Ty sie jeszcze pytasz, no pewnie ale magi biormo mana shielda
Sorc na 35 z Mana SHieldem rypie Dl na solo !!!

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2004, 21:33   #3
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Stan: Niegrający
Domyślny

Jasne ze sobie poradzicie. Jak juz tam bedziecie to zrobicie screeny i walcie na forum
ps: zapewne 40 lvl to bloker. oczywiscie niech blokuje z tarcza a nie gs. taka mala uwaga
stary 16-02-2004, 22:43   #4
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

re: Samm
Nie bylem sam to nie zagwarantuje, ale kolega mnie straszyl ze DL moze walnac cambo do 700hp - rycerz na 40 nie ma tyle, ale moze chodzi lacznie z wave, w takim przypadku powinno sie udac jesli rycerz bedzie mial na tyle rozumu zeby unikac paszczy DL.

re: Wieszok
Solo pomijajac wsparcie dwuch malutkich rozowych szkieletow ktore calkiem przypadkiem nic sobie nie robia z ognia.

Wracajac do tematu:
Ja bym tam zostawil drugiego rycerza na dwarfach a poszedl w 3 (drugi rycerz tylko UH bedzie marnowal).
stary 17-02-2004, 07:40   #5
Mefi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Mefi ma numer GG 3140258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Nie bylem sam to nie zagwarantuje, ale kolega mnie straszyl ze DL moze walnac cambo do 700hp - rycerz na 40 nie ma tyle, ale moze chodzi lacznie z wave, w takim przypadku powinno sie udac jesli rycerz bedzie mial na tyle rozumu zeby unikac paszczy DL.

re: Wieszok
Solo pomijajac wsparcie dwuch malutkich rozowych szkieletow ktore calkiem przypadkiem nic sobie nie robia z ognia.

Wracajac do tematu:
Ja bym tam zostawil drugiego rycerza na dwarfach a poszedl w 3 (drugi rycerz tylko UH bedzie marnowal).
sorc/druid na 35 lvlu może ubic dl'a na solo z sd na magic sheldzie bez pomocy 2 demon skelly, wiem bo prubowalem i mi sie udalo, a ty gremlin jak nie wiesz to nie gadaj..
stary 17-02-2004, 16:23   #6
Sephiroth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2003

Domyślny

Cytuj:
Gremlin
największe kombo DLa jakie widziałem to podwójny wave 24x i 25x, do tego GFB 16x, f-bomb 20 i hth 8x a to już prawie 800.

Ale żeby mógł wpakować takie kombo bloker musi się źle ustawic, bez wave'ów nawet 400 nie dobije.
Sephiroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2004, 20:05   #7
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Tak samo jak i zwykly smoczek moze walnac combo za 400. Tylko ze to sie zdarza tak zadko ze szkoda sie obawiac. Jak bedzie sie dobrze ustawial to do bloknie bez problemu. A fakt, drugi knight to nie bardzo jest potrzebny.
stary 17-02-2004, 20:27   #8
Digne
Guest

Domyślny

nie ma mozliwosci zadania takiego komba ;/... nie moze puscic 5 czarow naraz ... jak pusci f-wave + gfb + uderzenie to moze z 500-600 zadac max i to przy stanie przed jego paszcza i duzym pechu ,jezeli puszcza fbomby i niewiadomo co jeszcze i po ile razy to masz czas sie uhac gdyz nie moze puscic tyle naraz.... conajwyzej pod rzad ,pozatym nie ma sensu isc 2 knightami ( chyba ze tylko dla fun i chcecie marnowac uh i nie macie zamiaru bic wiecej niz 2-3 dle) najwazniejsze jest tylko zeby kngiht umial sie uhac i wiedzial jak stac....
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2004, 23:46   #9
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

1. Kolega dostaje opiernik.

2. Szukajcie mnie na DL

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania