zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Jak usunać chara?

Tychanowicz
18-02-2004, 17:14
Witam,
Mój kumpel ma dwie postacie o takich samych nazwach ale na dwóch różnych serverach(Amera i Calmera)Przy logowaniu na 1-wszym miejscu jest Amera,jest to dodatkowe utrudnienie przy logowaniu, ponieważ trzeba strzałka zjeżdżać na druga postać która jest na Calmerze.Jak chce usun±ć postać z Amery to usuwami mi tego z Calmery:(wpisuje żeby usuneli mi tego z Amery at u pisze że nie można tego zrobić.Prosze o pomoc.Pozdrawiam

Browar
18-02-2004, 18:18
To masz pecha bo moim zdaniem nie może być dwóch postaci z tym samym nickiem!! A jak niewygodnie przy logowaniu to uzyj MacroMaker!!

A może usuń najpierw jednego chara a potem drugiego, tak zeby miec czyste konto

Matheous
18-02-2004, 18:39
Te chary musza sie roznic przynajmniej jedna literka...Wiec nie wciskaj nam kitu...A wogole to jak masz 'WYGODNE' haslo to ci nawet nie przeszkadza zjezdzanie ta strzalka-ja do neidawna mialem 2 chary-glowny na Eternii i drugi na Hibernie zjezdzalem ta strzalka i mi bylo calkiem wygodnie...Dopiero niedawno zmazalem tego z Hiberny bo uznalem ze jak i tak nim nie gram to po co mi:) Wystarczy sie przyzwyczaic i nie bedzie przeszkadzala ta strzalka...