Pokaż pełną wersje : Kopalnie w AB?!?!? Że co proszę?!?!
Witam! Na początek chciałbym pozdrowić moją mamę, mojego tatę, mojego chomika i Loofaha.
Teraz przechodzę do rzeczy. Otóż kupiłem w Carlin za 1 gp klucz do KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia? Opłacało się wogóle kupować ten klucz? Jakie potwory tam spotkam? Czy są potrzebne jeszcze jakieś klucze? (np. na drugi poziom kopalni).
Wybacz, ale ja nikogo nie pozdrowie.
Ten klucz to kupiłeś za gotówkę czy na raty? :)
A teraz spójrz w górę, potem troche na prawo, znajdziesz tam strasznego potwora, który zwie sie "szukaj". Jak masz dobre skile to sobie z nim poradzisz.
Jednak po namyśle pozdrowie twojego chomika. ;)
Mój chomik powiedział, że też Cię pozdrawia. :P Jednak ja korzytam z modemu, a gdy pokonałem Szukaj (poszły mi na cholerę 4 bp of hmm i jeden banan) wyświetliła się cała masa jakiś dziwnych tematów. Wię c proszę kogoś o odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania!!!
KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia?
Podpowiem Ci - jest ona w AB. AB to skrót od Ab'Dendriel.
Podpowiem Ci więcej - skoro jest to kopalnia to zapewne jest pod ziemią.
Więc jest to pod Ab'Dendriel - proste?
za 1 gp
[...]
Opłacało się wogóle kupować ten klucz?
Jak można mówić o "opłacaniu się" w przypadku jednego gp? Nawet największy nieudacznik może tyle zarobić w kilka sekund...
no słyszałem że tam są jakieś podziemia... ale tam aż sie roi od arcanistów scotów i elfów!! nie bylem tam od kiedy 2 razy mnie zabily scouty...
Dragon'Rage
22-03-2005, 23:09
Tez Mialem Ten Klucz.. i sie Zastanawiałem Gdzie sa Jakies Kopalnie w AB az w koncu zeszłem W Pod Ziemia ab ( radze wzionsc durzo uh i hmm albo co tam chcecie ) Jeśli Troche Se Pochodzisz Po Tych Podziemiach Znajdziesz Miejsce Gdzie Trza Użyc Tego Klucza :) a GdY juz otworzysz to Bedzie SUPRISE :D ( NiesPoDziaNka )
Cor Tibiarz
23-03-2005, 07:21
w tej kopalnie jest 5 poziomow. na pierwszych 3 sa trolle potem elfy i na 5 elf scouty i arcanisty znam ta kopalnie bo tam skilowalem
Otóż kupiłem w Carlin za 1 gp klucz do KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia? Opłacało się wogóle kupować ten klucz?
Stary, co tu duzo mówic...
pzreplaciles...
zupelna strata pieniazkow. ..
w ab chyba nie ma zadnej kopalni, jest takie cus dziwnego <piekło>
Wiec... 1 gp mniej z twojego 12 lvl elite druid -.-'
eeee..........a nie choziu mo o te kopalnie dość niedaleko depo z bardzo brzytkimi i twardymi potworami ( raze wziąść SD i UH) no i to miejsce gdzie ejst tajemne przejsce ;p
Eh... koleś zadał pytanie i chce odpowiedź... fakt że był już taki temat ale cóż...
Kopalnie w AB - zwane także trollowiskiem - są pod miastem elfów, występują tam tylko trolle (chyba że się wejdzie po linie, wtedy są tam też ghoule, roty, psy, szkielety i slimy). Owy klucz można kupić niedaleko drzwi za 50gp.
PS. Moja rada: jak bedziesz w ab to NIGDY nie wchodz do takiego niebieskiego teleportu pod ziemia... chyba ze bedziesz juz doswiadczonym graczem wiedzacym co tam jest ... :D
no słyszałem że tam są jakieś podziemia... ale tam aż sie roi od arcanistów scotów i elfów!! nie bylem tam od kiedy 2 razy mnie zabily scouty...
nooooooo taaaaaaaaakkkk!!!i roi się tam od demonów!! UWAŻAJCIE
Koronowany rycek II
23-03-2005, 14:03
@up u noob?
ehh... nie róbcie z niego jaj cche dowiedzieć sie co jest w kopalni
Są tam trolle i jak dobrze pójdzesz to ghule/skelety/slimy/posion spidery/rowormy
Dobre expowisko dla Palladynow ktorzy mają 13-16 lvl i nice skilsy
Za 1 gp kupiles to dobry interes dla low lvl'i bo można kupic za 50gp u npc.
Dragon'Rage
23-03-2005, 22:58
Ja Ten Klucz Znalazłem ( Leżał Se Na Ziemi ) :D Wiec Nie Musialem Tracic Ani 1 gp ani 50 :D
Aried Wojtas
25-03-2005, 11:14
no tak...
1.straciles kupe kasy
2.boisz sie tam isc
3.tam jest strasznie
4.jest to pod AB
5.nie idz tam na razie:D
Henio_Bozydar
07-12-2007, 17:29
ej, a może możecie powiedzieć jak sie do tych do jasnej ciasnej kopalni dochodzi?
jezus maria.. temat za 4 miechy bedzie miec 3 lata..
skad na tym forum biora sie takie dzieci neo? ;(
Nagravision
07-12-2007, 22:55
Heni spojrz w gore (tam /\) i w lewo (<) [nawiasy jakby nie wiedzial gdzie jest gora i lewo ;p) i tam masz date . Tak ! to jest data.
I widzisz ostatni post byl 2 lata temu (prawie 3) A teraz idz pochwal sie kolegom ze wiesz gdzie jest data na tibia.pl. Polska jest z ciebie dumna ;d
Duke Dran
07-12-2007, 23:01
Idziesz TU (http://tibia.pl/earth.php?x=32654&y=31674&z=7&q=129.00) potem TU (http://tibia.pl/earth.php?x=32654&y=31670&z=8&q=296.79). Jak zejdziesz to idziesz do góry w TE (http://tibia.pl/earth.php?x=32655&y=31656&z=9&q=234.59) drzwi, które otwierasz swoim drogocennym kluczem. Odpal sobie mapę respawnu w Tibian Earth i będziesz wiedzieć co tam jest.
Edit:
Omg klops z tą datą... :P No nic może komuś się przyda.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.