|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() Witam! Na początek chciałbym pozdrowić moją mamę, mojego tatę, mojego chomika i Loofaha.
Teraz przechodzę do rzeczy. Otóż kupiłem w Carlin za 1 gp klucz do KOPALNI W AB. Tylko gdzie jest ta kopalnia? Opłacało się wogóle kupować ten klucz? Jakie potwory tam spotkam? Czy są potrzebne jeszcze jakieś klucze? (np. na drugi poziom kopalni). |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Wybacz, ale ja nikogo nie pozdrowie.
Ten klucz to kupiłeś za gotówkę czy na raty? ![]() A teraz spójrz w górę, potem troche na prawo, znajdziesz tam strasznego potwora, który zwie sie "szukaj". Jak masz dobre skile to sobie z nim poradzisz. Jednak po namyśle pozdrowie twojego chomika. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2005
|
![]() Mój chomik powiedział, że też Cię pozdrawia.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Podpowiem Ci więcej - skoro jest to kopalnia to zapewne jest pod ziemią. Więc jest to pod Ab'Dendriel - proste? Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() no słyszałem że tam są jakieś podziemia... ale tam aż sie roi od arcanistów scotów i elfów!! nie bylem tam od kiedy 2 razy mnie zabily scouty...
|
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Mysłowice
![]() |
![]() Tez Mialem Ten Klucz.. i sie Zastanawiałem Gdzie sa Jakies Kopalnie w AB az w koncu zeszłem W Pod Ziemia ab ( radze wzionsc durzo uh i hmm albo co tam chcecie ) Jeśli Troche Se Pochodzisz Po Tych Podziemiach Znajdziesz Miejsce Gdzie Trza Użyc Tego Klucza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() w tej kopalnie jest 5 poziomow. na pierwszych 3 sa trolle potem elfy i na 5 elf scouty i arcanisty znam ta kopalnie bo tam skilowalem
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pzreplaciles... zupelna strata pieniazkow. .. w ab chyba nie ma zadnej kopalni, jest takie cus dziwnego <piekło> Wiec... 1 gp mniej z twojego 12 lvl elite druid -.-' |
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeee..........a nie choziu mo o te kopalnie dość niedaleko depo z bardzo brzytkimi i twardymi potworami ( raze wziąść SD i UH) no i to miejsce gdzie ejst tajemne przejsce ;p
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Eh... koleś zadał pytanie i chce odpowiedź... fakt że był już taki temat ale cóż...
Kopalnie w AB - zwane także trollowiskiem - są pod miastem elfów, występują tam tylko trolle (chyba że się wejdzie po linie, wtedy są tam też ghoule, roty, psy, szkielety i slimy). Owy klucz można kupić niedaleko drzwi za 50gp. PS. Moja rada: jak bedziesz w ab to NIGDY nie wchodz do takiego niebieskiego teleportu pod ziemia... chyba ze bedziesz juz doswiadczonym graczem wiedzacym co tam jest ... ![]()
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() @up u noob?
ehh... nie róbcie z niego jaj cche dowiedzieć sie co jest w kopalni Są tam trolle i jak dobrze pójdzesz to ghule/skelety/slimy/posion spidery/rowormy Dobre expowisko dla Palladynow ktorzy mają 13-16 lvl i nice skilsy Za 1 gp kupiles to dobry interes dla low lvl'i bo można kupic za 50gp u npc.
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Mysłowice
![]() |
![]() Ja Ten Klucz Znalazłem ( Leżał Se Na Ziemi )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() no tak...
1.straciles kupe kasy 2.boisz sie tam isc 3.tam jest strasznie 4.jest to pod AB 5.nie idz tam na razie ![]()
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2007
|
![]() ej, a może możecie powiedzieć jak sie do tych do jasnej ciasnej kopalni dochodzi?
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() jezus maria.. temat za 4 miechy bedzie miec 3 lata..
skad na tym forum biora sie takie dzieci neo? ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nagravision the Summoner
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 9
Skille: 10/10
Poziom mag.: 2
|
![]() Heni spojrz w gore (tam /\) i w lewo (<) [nawiasy jakby nie wiedzial gdzie jest gora i lewo ;p) i tam masz date . Tak ! to jest data.
I widzisz ostatni post byl 2 lata temu (prawie 3) A teraz idz pochwal sie kolegom ze wiesz gdzie jest data na tibia.pl. Polska jest z ciebie dumna ;d |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Idziesz TU potem TU. Jak zejdziesz to idziesz do góry w TE drzwi, które otwierasz swoim drogocennym kluczem. Odpal sobie mapę respawnu w Tibian Earth i będziesz wiedzieć co tam jest.
Edit: Omg klops z tą datą... ![]() Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 07-12-2007 o 23:05. |
![]() |