PDA

Pokaż pełną wersje : Avatary i podpisy....

S.P.M
22-03-2005, 20:32
Witam serdecznie. Stworzyłem ten temat, aby użytkownicy zastanowili się co ich avatary i podpisy prezentują albo mają na celu prezentować. Nie chcę, żeby był to kolejny temat do nabijania postów, więc każdy spammer wypowiadający się tutaj dostanie reporta ( i tak pewnie nikt moich nie czyta, piszę ich chyba z osiem dziennie ;)). Proszę opisywać podpisy i avatary osoby wypowiadającej się wyżej.

PS Jeżeli jakiemuś modkowi temat się nie spodoba, to niech zamknie, ale proszę, napisze mi na PW o co dokładnie chodzi i jakich tematów tu nie można zakładać.

TheNatoorat
22-03-2005, 20:38
Mejlun - avatar przedstawia brutalną scenę wisielca powieszonego na drzewie. Fuuuj! ;P
Podpis? Chyba trochę związany z avatarem, wybacz, jeśli nie.

Bambuko
22-03-2005, 20:46
avatar - nie prezentuje nic, normalny avatar na forach zachaczających o fantasy.
podpis - po prostu linki, też właściwie nic nie znaczące.

RE DOWN DOWN:
Pierwszy miał go Majen [chyba już nie odwiedza forum]. Kiedyś zawsze mi się z nim myliłeś przez ten avatar [chociaż Majen go zmienił]. Kiedy się przyzwyczaiłem to zaczęliście mi się mylić ty z ketsokiem:P

hoomik
22-03-2005, 20:54
ava - coz, jedna z bardziej kultowych postaci gier w ogole. Malo kto nie zna Raymana, ludzika bez raczek ;] IMO zajefajny avatar.

podpis - muzyczny hit lata 2004, normalnie "Dragostea din tei" wysiada

Brave
22-03-2005, 20:56
Shit, ktoś mnie wyprzedził :)
Hoomik --> Przypomina hitmana :). Wyraża zapewne zainteresowanie grą.

she_devil
22-03-2005, 20:57
Avatar: pierwsyz miał go ketsoki tak brzydki
Podpis: glupia infomracja o postaciach i cytat

hoomik
22-03-2005, 20:59
za***iscie ze trzymacie kolejnosc...

/edit: o w pyte :) ja jak zwykle nie nadazam... ;>

She: jedna z nielicznych osob ze zdjeciem w avie :<

Shinjix
22-03-2005, 20:59
Ja tylko przypominam, ze jest taki temat "oceń czyjś avatar"

@She
avatar-ładna buzia jakiejś słodkiej laseczki z jakieś mangi (komedia-romans) ale nie wiem z jakiej. Zapewne dziewczyna właśnie się zawstydziła :)

ostry12
22-03-2005, 21:03
avatar - Shinjix przypomina mi jakąs postać z mangi japońskiej
podpis - hehe, Metal Militia...

S.P.M
22-03-2005, 21:07
avatar - przedstawia moją ulubioną postać fantastyczną, maga
podpis - teraz jest fajny bluzg, ale przewaznie jest to jakis słynny cytat
(...)Proszę opisywać podpisy i avatary osoby wypowiadającej się wyżej.
POPRAW TO, JUŻ!

PS, nie oceniajcie mojego drugi raz, tylko podpis i avek tego pana.

Mar Cin
22-03-2005, 21:14
Avatar: Przedstawia on postać z rpg, maga trzymającego szklaną kulę.
Podpis: Bluzgi dotyczące twarzy, stosunków (także matki) oraz ojca czytającego.
EDIT:
Koleś zmienił podpis, teraz cytuje tam (de)Billa Gatesa.

powrót vavca
22-03-2005, 21:17
avatar:przedstawia kota,może swojego:)
podpis:Pełen błędów ortograficznych;)i znowu link do słynnej strony....

fil0nson
22-03-2005, 21:22
avart: Przedstawia godło jednego z najlepszych klubów świata. Z Chealsy przgrali tylko przez nieuwage Coliny. B. fajny avart

podpis: Lubi Adidas, ja wole Nike!

Ogólnie, bardzo fajne!!!

Knight Simon Dark lord
22-03-2005, 21:48
fil0nson
podpis: nie wiem jak go skomentować coś o klubach

Krzesław
22-03-2005, 21:55
@upup to jest bodajże Anelka (?)

Kolega wyżej: Av: jakiś rpg-owy drut albo mag
podpis: info o charze swoje madrości :p

fil0nson
22-03-2005, 22:04
fil0nson
podpis: nie wiem jak go skomentować coś o klubach

To nie murzyn, po prstu na solarke chodzi 8o

@upup to jest bodajże Anelka (?)

Nie!

Dan the Automator
22-03-2005, 23:02
Avat i Podpis dotyczący piłki nożnej. Na forum o piłce klasyk, na tibijskim troche rzadziej. Dobrze ze nie opis postaci :) Teraz wiem z jakimi klubami się nie wyrywać, by nie dostać w twarz :p

Gewof
22-03-2005, 23:02
Dobo...

Avek albo wlasnorecznie robiony(jak tak to gz) lub zassany z jakiejs stronki... Utrzymuje sie w klimatach balwanka ktory byl wczesniej :)

W podpisie chwali sie tym ze jest liderem MM i tym czego aktualnie slucha(mysli ze jest TRU :) ).

Re Wieszok. Jakie pozwolenie ? :>>>> Nie potrzebuje ;p

Vanhelsen
22-03-2005, 23:16
Gewof:
Avek przedstawiający jakiegoś maga (fan RPGów ?? :P)
Opis reklamuje stronkę :] Masz zewzolenie od modków ?? :P

Kajulec
22-03-2005, 23:22
Wieszok:

Avat przedstawiajacy postac chyba z SouthParku (mysle, ze jestes lubisz ten "program")

Podpis.. dosyc skomplikowany ^.^ Ale fajny ;)

@Down:

Kojarzy Ci sie z zydami? Nawet slusznie.. bo pentagram jest podobny do gwiazdy Dawida ;)

Avager
22-03-2005, 23:23
Kajulec

Odnosi się do rytuałów satanistycznych. Możliwe że właściciel tego avatara jest satanistą !!! Może nawet głosi nową religię ?
Mi się tam kojarzy z żydami ;P ta gwiazda...ale raczej to Pentagram :).

Podpis:
JAk najbardziej odnosi się do Avataru (i dobrze), takkże jak i do jednego z rodzajów muzyki (Metal). Znaczy to że jest fanem oto tego gatunku ;).

P.S. Wszystko co pisze zawiera treści negatywne ;( . Jakiś pesymistyczny rok mam ...

EDIT:

Satanista czy też Szatanista... ja tam wole bardziej SATANISTĘ ;) .

EDIT2:

Avat to mój kawałek fake'a ;/ ... a podpis to prawda... wszyscy to nooby -.-

D4n0nk4
22-03-2005, 23:32
Avek: To chyba jakaś postać z tibii (Priest?) która cos mówi -.- a pod spodem fajny napis ^.^
Podpis: Ważna treść... każdy powinien o tym wiedzieć -.^
@down Nie, ta "laska" nie jest ręcznie rysowana... tylko z dollsmakera (sama ne wiem co to jest, mi to koleżanka wysłała i tak napisała -.-)

Seteus
22-03-2005, 23:38
avatar - trudny do opisania , przedstawia jakąs laske , ręcznie rysowany jak mniemam.

podpis - mówi sam za siebie

na poprzedniej stronie , ten piłkarz to chyba Henry ? zgadłem :D

Baron Kaldrick
22-03-2005, 23:40
Av: Typowy, shitowaty, tibijski. Nic wyróżniającego wśród legionów podobnych
Sig: J/w. Kawałek tibijskiej rozmowy. <yaaaaaawn>

Seteus
23-03-2005, 00:16
co do mojego avatara.. dałem taki bo chiałem mieć cokolwiek na szybko a że byla 4 w nocy i nie miałem już siły mysleć to pociełem jednego z moich screenów.

avatar - twój avatar jak dla mnie nic sobą nie reprezentuje , do tego jest dość nie czytelny.

sygnatura - cytat z którejś z książek terrego pratcheta, jak dla mnie nic nie znczący ale dla fana tego pisarza może on znaczyć dużo więcej.

Gtyk
23-03-2005, 00:24
Avatar- zwykly obrazek tibijskiej postaci, jakich setki na tym forum. Nie do odroznienia od pozostalych, nie ma w nim zadnego charakterystycznego elementu ktory juz po jednym rzucie okiem na avatar pozwolilby cie rozpoznac.

Podpis- cytat z tibii, chociaz mi to nie przeszkadza, i tak nie czytam podpisow ;)

Shinjix
23-03-2005, 00:54
avatar-Dark Vejper (Don't disregard the power of the Dark side of Force...)
podpis-Słowa to sa Yody. Dobrze mówi on.

Magus
23-03-2005, 03:43
Avatar przedstawiajacy Allucarda - bohatera anime Hellsing. Allucard (od konca 'dracula') to vamp klasy A - prawdziwy nieumarly.
Podpis jak mniemam to cyctat z "Hellsinga"

she_devil
23-03-2005, 07:33
Magus... hmmm babka w avie sliczna (chyba ze to chlop ;>) podpis: Hymm filozoficzne wywody na temat człowieczego bytu :D podoba mi sie :P

Mathea
23-03-2005, 07:46
she_devil
Avek... odręczny, raczej nie rysowany przez właścicielkę :> (?) Przedstawia dziewczyne... użalającą się nad czymś, płaczącą ? :P
Podpis...podpis świadczy o tym że to podpis xD

ostry12
23-03-2005, 07:48
Mathea - Mateusz jako imie żeńskie (?)
avatar - chyba jakiś bohater z japońskiej mangi

Kajulec
23-03-2005, 08:15
ostry12

Avek - Mag przy kuli ("Wrozek"? :D). Stwarza pewien klimat RPG.. gosc wie, po co tu jest ;)

Podpis - Eee.. jedno z tych "glupich zdan".. :P Nic fajnego :)

Descartes
23-03-2005, 08:29
Avatar - gwiazda pięcioramienna, zapewne chodzi o Pentagram, ale mogę się mylić. Podpis - grrrrommmmmmmmm grrrrrr ggrrrrrr ggrrrgrrgrgrgggrgggrgggrrrg...

@Down: to jest autoportret. :P (chciałem mieć nawet długie pióra, ale musiałem ściąć, nie pytajcie dlaczego)

powrót vavca
23-03-2005, 08:31
w podpisie jest link do swoich grafik

dap-galothij
23-03-2005, 08:52
avat: FCB

podpis: nie wiem. podobno adidas:P

to Uuk u mnie w podpisie jest z Pratchetta:) ma związek z bibliotekarzami :D :p :D

Matek
23-03-2005, 08:56
Avatar - Grozny smok na czerwonym tle:)

Podpis - jego postac, pytanie o jakas glupote;) poraz proba porozumienia sie z bibliotekarzem Niewidzocznego Uniwerku?? Gratuluje gustu litet. Poczucie smiech propagowane prze Terrego jest wspaniale;)

Dan the Automator
23-03-2005, 09:18
Avat - groźna postąć, i to jeszcze zielona. Hulk jak nic ;-)
Podpis - oprócz prawdziwych madrości życiowych (o kobietach i winie :>) jakieś pitolenie o jakiejś tibii.

Baron Kaldrick
23-03-2005, 10:16
Avatar - KAŻDY SŁUGA MROKU KOZĘ MA U BOKU! MROOOOOOOOOK!
Podpis - Chwali się, że jest współliderem grupy (też se to muszę wpieprzyć do podpisu). A reszta to pitu pitu w stylu Doba.

Hegemmon
23-03-2005, 13:02
Avatar- hmmm za bardzo nie wiem co to jest ale "coś" na pewno :)- grunt, zę z podpisem autora ^.-
Podpis- Terry Pratchett.. nie czytałem, ale mam taki zamiar więc podpis mi się nie podoba, ponieważ zdradza tresć (niewielką ale jednak :P) książki

Dr.Unknown
23-03-2005, 13:16
Av: Postać z ciekawym orężem
Pod: Tibijskie przesłanie ludowe...bleh

ostry12
23-03-2005, 14:46
Avatar: postać Drunka z gry Jedi Knight III: Jedi Academy II (czy jakoś tak)
Podpis: Jakieś dwa cytaty, drugi chyba z Star Wars (ten po angielsku)

Senon
23-03-2005, 15:08
Ava-Gandzia(to sie pali) ;]

Podpis-Tez o gandzii to tez sie pali ;]

Shanhaevel
23-03-2005, 15:09
Avatar: Często spotykany avatar jakiejś mrocznej kreaturki. Nic ciekawego.
Podpis: Cytat Billa Gatesa. :/ Jakoś mnie ten gościu odrzuca.

EDIT:
@up
Hej, tu chyba trzeba komentować avat i podpis osoby piszącej wyżej. -.-

Rankor
23-03-2005, 15:20
Hm..... Avatar? Elf rodem z fantasy bo skad by indziej. ;)

Co do podpisu.... Cholera nie wiem jak skomentowac, "orygnialny" podpis. Co do czesci drugiej, link do testu na temat osoby Shana~.

---Czarny---
23-03-2005, 16:50
Podpis: Orginalny, nie wiem co tam znaczy xD
Avatar: hmm..... nie am to jak smok....nawet mi sie podoba :D

S.P.M
23-03-2005, 18:33
Avek: ... no cóż... dla mnie przypomina on mistycznego łowcę smoków, wojownika balansującego na granicy dobra i zła, którego cele zna tylko on sam. Napewno samotnik, który zawiódł się na ludziach. (mam nadzieję, że Ty tak nie skończysz, wyglądasz raczej jak wampir ;))
Podpis: ... no cóż.... Ironia, sarkazm. Mark Twain i jego złote mysli. Wydaje mi się, że to ja Ciebie zaraziłem tym drwiącym podejściem do człowieka, a właściwie ta mała książeczka... (Czarny wie o co chodzi)

Podsumowując.... Avek i podpis przedstawiają naprawdę dużą część osobowości Czarnego.

a jego nick... to dłuuuuga historia ;)

Jadzia
23-03-2005, 18:55
Avatar: scenka tragiznej smierci czlowieka
Podpis: cytat pierwszego zdania po zmartwychwstaniu tego kolesia z avatara

@DOWN
postac z gry final fantasy 8 ( mezczyzna) nazywa sie seifer :D:D

S.P.M
23-03-2005, 19:19
Avek- .... Raczej bezpłciowa (no offence) twarz, renderowana (może samemu? jak tak to gratz), na styl mangowy
Podpis - .... podpis jakich wiele. Opis postaci którą aktualnie gra w Tibię. A forum to niekoniecznie miejsce do opowiadania o swojej postaci, ale o sobie

Co do mojego avka i podpisu: to szybciej jest opis krajobrazu, niż zdanie wypowiedziane przez wisielca. Miało to przekazać pewną ironię co do pięknego świata i tego jakie tragedie ludzie mogą przeżywać wbrew temu co możemy o tym myśleć. Ale żeby zrozumieć musiałbyś/musiałabyś przeczytać całe opowiadanie.

Racon
23-03-2005, 19:48
Avek: nieboszczyk na drzwie wykonany recznie chyba
opis:Opisuje 1 dzień wiosny (?)

Louner
23-03-2005, 19:57
Avatar: Bardzo efektowny smok (lubie takie :) )
Podpis: no nie ma :(

Senon
23-03-2005, 20:10

Podpis-Widac ze koles lubi fantasyyy ;];];]

Dan the Automator
23-03-2005, 20:17
Avat - Marichuana. Typowe... stawiam, że nie pali
Podpis - w oczy rzuca się "ktUry"

Senon
23-03-2005, 20:21
Avat- Jakaś chinka z jakiejs bajki (dobo ty dość czeso avata zmmieniasz ;] )

Podpis-hmm...poprostu metal militia :)

nie pale ;p

Jadzia
23-03-2005, 20:54
Podpis: hcyba lubisz sobie cos zapalic o zachodzie slonca ( tak dla rozluznienia)

Ing
23-03-2005, 20:57
Avatar - listek marichuany, nic szczególnego w czasach, gdy co druga subkultura stara się nim coś reprezentować (własną ideologię? a może raczej jej brak?). Z technicznego punktu widzenia - całkiem ładnie wykonany, zachowujący własny klimat i "symbolikę".

Podpis: zawiera pseudo-refleksję charakterystyczną dla tesktów hip-hopowych. Autor zapewne nigdy w życiu nie cpiał (i chwała mu za to ;]), ale i tak uważa, że jeśli tego typu tekst/symbol na avatarze podoba się całkiem sporej grupie ułomnych ludzi, to musi być cool & 1337.

-----EDIT-----
Nom... jadzia mnie ubiegł ;]

W takim razie:
Avatar: Final Fantasy VIII... nie lubię tego gościa... jest brzydki, ma wkurzający charakter i usposobienie, a na dodatek udaje bishonena. Squall i tak wymiata (oczywiście zaraz po całej żeńskiej obstawie ;]).

Podpis jakich wiele - best lvl, mlvl, skills, hit, solo i sam Kami raczy wiedzieć, co jeszcze. Przykłąd brany z dużej ilości ludzi na tym forum. Nie popieram tego typu podpisów i uważam je za bamberskie (utożsamiać z "bubiaste", "lamerskie", "zrobione na odczepcie_się_bo_nie_wiem_co_tu_wpisać_a_głupio_pu ste_wygląda"). Ale co tam - w końcu to jest forum o Tibii, jakby nie patrzeć :P

@Down - Piroko to postać z megatokyo (komiks sieciowy), a całość opiera się na lekkim, hermetycznym (nieznanym dla niewtajemniczonych) żarcie. Chociaż faktycznie zazwyczaj pracuję na mandrake'u - się zgadza ;]
Jak znajdziesz mi link do kompilacji piroko linux, to możesz liczyć na hojną nagrodę (chociażby talon na zbawienie i życie wieczne).

Ashlon
23-03-2005, 20:58
Podpis: hcyba lubisz sobie cos zapalic o zachodzie slonca ( tak dla rozluznienia)

Avatar : jakas mordka, pewnie z mordobicia albo innego Mortal Kombat.
Podpis : jakies informacje o swojej postaci (standard) i jakas strona z quest spoilingiem (tez standard, chociaz te questy w tibii taaaakie trudne...)

@Ing : to trzeba post wyzej niz moj...coz, wyprzedziles mnie. Wiec tak :
Avatar : postac z jakiejs mangi / anime, ostatnio takie avatarki dosc popularne na forum.
Podpis : tekst opiewajacy linuxa + link.

Allatar
23-03-2005, 21:08
Nekromanta

Podpis: A no własnie, jakis podpis? ;)

Ashlon
23-03-2005, 21:12
Nekromanta

Podpis: A no własnie, jakis podpis? ;)
Taak, fan hl2 :) Czekajacy na niego od ee...2001 roku? ;) A podpisu nie ma, bo nigdy nie mialem na tibia.gery.pl. Taka tradycja ^^

Spektra
23-03-2005, 21:28
@up
Avatar: (Fanatyk :p )Half Life 2PL
Podpis: Brak podpisu (podobno taka tradycja :p)

Emil1
23-03-2005, 21:39
Avatar: Postać która jak podejrzewam jest wycięta z jakiegoś filmu. Skupia na czymś wzrok?
Podpis: Lubi metal :p

EDIT:

@Rankorn
To z Władcy Pierścieni, mówi on o Aragornie.

D4n0nk4
23-03-2005, 21:41
Podpis: Wiersz + notka -.^

Rankor
23-03-2005, 21:42
Smok... przypomina mi on o Walgavie z pewnego anime ale to juz inna sprawa... ^^

Co do podpisu... hmm... interesujacy wiersz.. Sam go napisales?

Knight Simon Dark lord
23-03-2005, 21:44
Rankor
podpis: łaciński (chyba cytat) i napis" wiatmy w niebie.niebo lubi piekło ( czy cos w tym rodzaju i jakiś link

Dr.Unknown
23-03-2005, 22:07
Rankor
podpis: łaciński (chyba cytat) i napis" wiatmy w niebie.niebo lubi piekło ( czy cos w tym rodzaju i jakiś link
Gloria Ordo Invictis wiąże się z przynależnością do grupy;) I nie "Niebo lubi piekło" tylko "Niebo jak piekło", a co do tematu Avatar to jakiś czarodziej lub krasnolód, niespecialnie ciekawy, a w sygnaturce widze jakieś Tibijskie pierdółki.

Avager
23-03-2005, 22:17
Avatek:
Więc, jeśli dobrze kojarzę (albo kojażę) to z jakiejś gierki o tematyce Star Warsów

Podpis:
Słowa użytkownika lub jego znajomych wypowiedzianych w jego kierunku ;) . Dość ciekawe ale ubogie :evul: .

Plastex
23-03-2005, 22:18
Nie doczytałem pierwszego posta do końca

no to ten przedemną:
Avart:Monk który mowi głosem Priestess(tak to się pisze?), że chce być polskim n00bem
podpis:czy on na mnie mowi n00b :evul: :evul: :evul: :D

S.P.M
23-03-2005, 22:26
Avart: Mój stary avart z czasów gdy grałem w CS2D
Podpis: LotR :D
Ile można powtarzać, żeby opisywać osobę wypowiadającą się wyżej!? Następne posty tego typu będą reportowane jako spam i nie czytanie poprzednich postów, czyli bezmózgowie.

Avager
23-03-2005, 22:39
:evul: Nie doczytałem pierwszego posta do końca

no to ten przedemną:
Avart:Monk który mowi głosem Priestess(tak to się pisze?), że chce być polskim n00bem
podpis:czy on na mnie mowi n00b :evul: :evul: :evul: :D

Priest = Ksiądz tak dla wyjaśnienia
Priessties (czy jakoś tak) = to chyba jest kapłanka, zakonnica :D

Topic:
No to jeszcze raz se walne posta :D i zorbie ci na złość byś mnie zaraportował

Avat:
Człowiek (pewnie nastolatek, bo dużo teraz samobujców) powiesił się z żalu, może dlatego że go nikt nie kochał, dużo jest wyjaśnien dlaczego się powiesił a mi się ich nie chce pisać (zzzZZZzzz bo spać chce zzzZZZzzz)

Podpis:
Odnosi się zapewnie do Avatara ... I oznacza że Mimo że ktoś zginoł otoczenie i cały świat żyje dalej własnym życiem, nie istotna jest śmierć jednostki gdyż co ona może zdziałać Sama na takim wielkim świecie . Ma nikłe szanse na zaistnienie dlatego taka nie potrzebna jest (Sens życia ...)

Acid
23-03-2005, 22:50
Avager tymczasowy - kojarzy mi się z tymczasowym uzytkownikiem na forum (?)
AVatar - Monk wycięty z fake'a (?)

ostry12
23-03-2005, 22:52
Acid - "kwaśny" w języku angielskim
Avatar - hmm postać z jakiejś gry już nie pamiętam nazwy ale mam na końcu języka, eeee... małpa plx?

joey
23-03-2005, 22:52
podpis: aj dont spik inglisz a nie chce mi sie słownika teraz szukać :P rano przetłumacze

Allatar
24-03-2005, 07:40
Avatar: Widok na jakieś miejsce, jakiś plac (?)
Podpis: Niezrozumiałe znaki + uptime

djkuter
24-03-2005, 08:27
avay: jakiś rycerz broniący się tarczą, jakby tibia
podpis: napisany gorykiem link do swojej gildii lub strony (nie otwierałem).

Ashlon
24-03-2005, 08:32
avay: jakiś rycerz broniący się tarczą, jakby tibia
podpis: napisany gorykiem link do swojej gildii lub strony (nie otwierałem).

Avatar : grzesio z losuxa, pokolorowany ;)
Podpis : wiadomo, ze lubi green daya i "scooter", dosc ciekawy cytat.

Dr.Unknown
24-03-2005, 09:46
Avatar : grzesio z losuxa, pokolorowany ;)
Podpis : wiadomo, ze lubi green daya i "scooter", dosc ciekawy cytat.
Avat: HL 2, nic dodać, nic ująć
Podpis: Brak, a szkoda...

Chopkers
24-03-2005, 10:38
avatar: henio z bródką, na bank z jakiejs gry.
podpis: yyyy, cytaty. bardzo oryginalne, aczkolwiek nic specjalnego

D4n0nk4
24-03-2005, 11:09
Podpis: Śmieszny :P

Mc macio
24-03-2005, 11:19
avatar: jakas blondynka w dzwonach

podpis: bedzie jak bedzie natchnienie... hmmmm podpis zapowiadajacy

podpis?

(ciekawe czy wiecie z jakiej gierki jest moj avatar)

Mar Cin
24-03-2005, 11:47
Avatar: człowiek widziany w kamerze termowizyjnej
Podpis: opis n00ba :)

Greeny
24-03-2005, 13:26
Kot - osoba tajemnicza, plochliwa, samotnik? a moze po prostu wielki milosnik tych stworzen?
Podpis w zalozeniu mial byc chyba zabawny ale niestety nie jest.

btw, jaki sens widzicie w opisach typu facet z kulka, facet z tarcza, dziadek, babcia, smok? Bo raczej nie o to tu chodzi. Wyglada na to ze zabawa zaczyna sie niestety zapetlac.

djkuter
24-03-2005, 13:57
avat - jakiś koleś z włosami jak ogień, nawet fajny
podpis - nie posiada.

Dryb
24-03-2005, 14:01
avatar- przerobiony (pokolowowany, w dodatku nie dokładnie) Grzesio z Losux'a (omg).
Podpis - Cytat (dość mądry, to pewne) i powiadomienie czego słuchasz.

Louner
24-03-2005, 14:13
avatar: niestety objechany South Park
podpis: wydał mi się 'niesmaczny' :/

Ma$ter MatiK
24-03-2005, 14:21
podpis:Link do swojego dosc ciekawego opka...

Louner
24-03-2005, 15:47
avatar: człowiek z podrasowanym uśmiechem
podpis: ładny poemat ;) nie wiem co znaczy, ale ładny :)

spider-bialystok
24-03-2005, 17:07
Avatar: Mi to przypomina głowę smoka ;] .
Podpis: Pasuje do avataru. Mówi o zainteresowaniu Louner'a.

Badzo
24-03-2005, 17:23
Hm... avatar-Gosciu tańczy brekdensa :) podpis- cos tam rokz ;)

D4n0nk4
24-03-2005, 17:40
Podpis: Fajna tabliczka... nie wiedzialam że mam Win XP i Operę ^.^

Luckq
24-03-2005, 17:51
Avatar: Ładna pixart'owa blondyneczka
Podpis: Mówiący o braku natchnienia autora, do wymyślenia lepszego ;>

hoomik
24-03-2005, 17:58
av: dziwne niebieskie coś
sig: ikonki...

bosz, co za tepy topic, pisac co znajduje sie na avatarze osoby piszacej poprzedniego posta -.- Ambitne jak jasna cholera...

Mathea
24-03-2005, 18:01
Avek - Czyżby Hitman w czapce mikołaja ? :)
Sygna - Hitman ... :P
EDIT: Dzięki, żeście mnie pominęli :\

Vanhelsen
24-03-2005, 18:03
:topic:
@Hoomik: bo jak się nie mylę, w zamierzeniu autora miało być, co potrafimy wyczytywać z avatara i podpisu a nie co się tam znajduje....

Thero
24-03-2005, 20:20
Podpis: Taki sobie konstantynopolitańczykiewiczówianeczwski podpis ;P.

Ghost Nieudany
24-03-2005, 20:24
Thero

Avatar: Czarny smok na lodowej skale.

Podpis: Stara prawda ludowa, o ile wiem. :P

Mar Cin
24-03-2005, 21:54
Avatar: Prince of Persia jeśli się nie mylę
Podpis: Coś o Hiszpańskiej Inkwizycji i link do kevan.org ...

Kajulec
24-03-2005, 22:01
@Mar Cin

Avatar to kot.. jak sie domyslam, pewnie Twoj :)

Podpis.. zdanie ktore zmusza do myslenia tych ludzi robiacych bledy.. oraz link do jakze nam znanej strony.. :D

Gtyk
24-03-2005, 23:24
Avatar- ty satanisto jeden! :P \,,/ <O_o> \,,/
Podpis- Widac ze sluchasz pozodnej muzyki ;) hmm kazdy kocha, wiec nikogo to ze ty tez kochasz nie obchodzi :P

Chopkers
25-03-2005, 10:08
avatar :P: anakin skywalker of the future 8o czyli vader ze smietnikien na glowie ;]
Podpis: cytat mistrza Yody ;]

S.P.M
25-03-2005, 10:33
To nie jest kolejny temat do nabijania postów! Tu trzeba ruszyć trochę łepetyną i powiedzieć CO MOŻE OZNACZAĆ avatar i podpis!

Dr.Unknown
25-03-2005, 11:32
To nie jest kolejny temat do nabijania postów! Tu trzeba ruszyć trochę łepetyną i powiedzieć CO MOŻE OZNACZAĆ avatar i podpis!
Avatar ten reprezentuje sobą postawe do współczesnego świata, jak mniemam, co do podpisu, pokazuje nam, że użytkownik ma dane zamiłowanie i cieszy się z nadejścia wiosny (mi ona niestety kojaży sie tylko z rozmoczonymi gównami wyłaniającymi się spod śniegu).

djkuter
25-03-2005, 12:41
avat - jakiś kolo, japońska uroda, mże oznaczać jakiegoś samuraja lub inego wojownika
podpis - jakieś cytaty z Kazika (może jakaś piosenka, albo coś takiego) nawet fajny, a to drugie nie mam czasu na tłumacza...

Dr.Unknown
25-03-2005, 12:52
avat - jakiś wredny kolo, jakaś japońska uroda
podpis - cytaty
Żeś się wygłupił. Łamiesz regulamin tematu, pisząc poprostu co przedstawia wizualnie awatar i podpis, a przecierz wszyscy to widzą. Dwa posty wyżej masz przypomnienie, żeby właśnie tego NIE robić.

Linek
25-03-2005, 13:12
Po pierwsze, wiem, że mnie tu nie powinno być, ale zajrzałem sobie :P

Av: Przedstawia wydaje mi się kogoś ze star wars, być może tym się właśnie interesujesz, albo po prostu spodobała Ci sięta twarz :]

Podp:
Cytaty, pewnie te, które zapadły Ci w pamięci, zdarza się :P

Kajulec
25-03-2005, 13:17
@Linek

Avatar przedstawia jakies stare autko. Prawdopodobnie Twoim hobby/zamilowaniem jest motoryzacja, albo poprostu nie miales pomyslu na avatar :D

Podpis informuje nas, ze nie odwiedzisz forum, ale.. piszesz na nim posty, wiec nie wiem.. :P

D4n0nk4
25-03-2005, 13:17
Avatar:Satanistyczna gwiazda... Czyżbyś interesował się satanizmem? 8o
Podpis: A kogo interesuje że lubisz metal ^.^ Dobra - ja też lubie :D

Ashlon
25-03-2005, 13:42
Avatar:Satanistyczna gwiazda... Czyżbyś interesował się satanizmem? 8o
Podpis: A kogo interesuje że lubisz metal ^.^ Dobra - ja też lubie :D

'satanistyczna gwiazda' zwie sie pentagramem..;)

Dr.Unknown
25-03-2005, 13:47
'satanistyczna gwiazda' zwie sie pentagramem..;)
W sumie pentagram, jest nazwą tej figury geometrycznej:P
@Down
Ejże, postępuj zgodnie z tematem, co rozumiesz wzwiązku z zavatarem/podpisem itp. Bo po co mówić, że w avatarze jest facet a w podpisie cytaty JAK WSZYSCY TO WIDZA, eh?

Str4t0s
25-03-2005, 13:54
@up mi przypomina to jakas postac z gothika 2.
Podpis : jakies 2 wierszyki

TehRegent
25-03-2005, 14:10
Avatar: Jakis typ w masce gazowej i z lomem w reku :p

Podpis: Link do forum.

S.P.M
26-04-2005, 16:19
B
.
U
.
M
.
P

Avager
26-04-2005, 16:28
Av:
Wisielec -.- czego chcieć więcej...

Podpis
Pewnie odniesienie do Avatara.. lub do samego podpisu...interesting ... .

Zegenis
26-04-2005, 16:34
Av: Śląsk w 3000 r. ;D
Podpis: Wiekszy obrazek Śląska w 3000 r. ;> i link do gierki textowej :c

Avager
26-04-2005, 16:35
AV:
Fotka Rycerza z RD (Red Dragon)

Podpis:
Dorabia biedne dziecie ... Ale coś mi się kojarzy znajomo ten podpis (czy ja nie miałem pierwszy podobnego -.- ? ).

Gunir
26-04-2005, 16:58
Avuś: Nom, jak już w pewnym temacie przedstawiłem, Warszawa 2045.
Podpis: Warszawa 2045 w powiększeniu :]

Radek 666
26-04-2005, 17:08
Avatar przedstawia zespół muzyczny (Logo). Pewnie właściciel go lubi :P .
Podpis przedstawia nic innego jak nOObka. :P

Dj Nekro
26-04-2005, 17:14
Avatar: Przedstawia Centaura z napisem na czole:D
Podpis: Uciekajjmy przed śmiercią(?) :P

@EDIT:
@DOWN: Byłem pierwszy !:D

kidler
26-04-2005, 17:15
@radek 666

Avat: Hmm... jakis potworek, tudziesz obraz z jakims potworkiem (centaur) i nick wlasciciela.
Podpis: Zdjecia czaszek, smierci (?) i opis do nich.

@dj nekro

Byles pierwszy.

Thero
26-04-2005, 17:19
Avatar to nic innego jak HomHom, co może oznaczać? Autor lubi Hamtaro (?)?
Z podpisu wynika, że kidler lubi szwedów (nic złego, ja też lubię :P).

Dj Nekro
26-04-2005, 17:22
Avatar: Smok w przyciemnionym miejscu ;)
Podpis: Niema podpisu :D

Radek 666
26-04-2005, 17:25
@up
Nie można rezerwować postów, czytałeś nowy regulamin?
Kurde to nie centaur tylko demon albo diabłem (albo coś w tym stylu)
Avatar: Smokczek :P . Może lubi smoki tak jak ja :P .
Podpis: Twój podpis przedstawia bezmierną pustkę. Twój podpis ma kolor #FDFCF6!
EDIT
Ops za późno
DJ Necro.
Jakiś D(e)J(ot) i konsola. Widać, że lubisz techno.
Twój podpis oznacza, że masz zainstalowanego Publicampa. Wszystko wyświetla się na tle koloru #FDFCF6.

Dr.Unknown
26-04-2005, 17:28
Tsk, tsk, tsk, skoro odświerzyliscie już ten durny temat, to przestrzegajcie jego reguł, autor wyraźnie mówi, żeby nie pisać TO CO PRZEDSTAWIA AVATAR, bo to wszyscy widzą, piszcie TO TO WEDŁUG WAS TEN AVATAR/PODPIS oznacza, jak go rozumiecie, itp. Nie biore udziału w zabawie, więc proszę mnie nie opisywac;p

Silvianas
02-06-2005, 13:58
Moj avatar przedstawia..... sami z reszta wiecie :P