zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ghoul

Stron : 1 [2]

Snick
28-10-2007, 19:59
Jaki boss widzialem duzo dednietych miono magów i on dokladnie tak wygladal.

PS: Nie naćpałem sie!!! :)

KrEmAs KAc
28-10-2007, 20:03
Jest chyba boss co lootuję light wanda ( czy tam roda)

Snick
28-10-2007, 20:07
Aha, nie wiedzialem o nim sorry. Ale jak wziolem look zeby sie upewnic to bylo napiane "you see minotaur mage" czy jakos tak. :)

secret777777
29-10-2007, 10:21
gościu ty masz ic chyba z 2 ghul znajduje sie w zamknietym pomieszczemiu obok katana room wierz mu dalej a wyrosniesz na prawdziwego tibijczyka :D

Rafals from hell
29-10-2007, 21:56
@Nololob
Powiedzialem, ze to moja teoria. A z tego co widac to nie ma nigdzie indziej na Rooku tajemniczego teleporta. Jedyny inny jest w training room.

Tytuł oryginalny A report from the Mintwallin Minotaurs
Tytuł polski Raport od Minotaurów z Mintwallin
Położenie Rookgard

Mistyczny portal pozostaje niestabilny więc wsparcie z Mintwallin rzadko przybywa tutaj. Królewski mag zdołał zaimponować prymitywnym lokalnym orkom dzięki czemu możemy ich użyć jako naszych niewolników i użyć jako mięso armatnie. Trolle poddały się od razu i mogą zostać użyte do niższych potrzeb. Ludzka baza musi zostać zniszczona, gdyż napływa ich tam coraz więcej. Ci wrogowie nie są silni ale ich liczba może sprawić problemy. Tak długo jak będą przywracani do zdrowia przy tym mistycznym wirze, to nawet oni mogą zrujnować nasze plany. Musimy wymyślić sposób w jaki najpierw zniszczymy wir. Mag zamknął się w swoich kwaterach i nie chce by mu przeszkadzano nigdy więcej. Powierzył mi obowiązek koordynowania wszystkimi naszymi ruchami tutaj.

@

Myślę, że genezę tego portalu już znamy ;]

Osatnio byłem w mino hell nowa postacia. 4 typkow stalo na srodku z niskim hp i gadali o czyms tam (nie wiem bo to brazyliano były :) ). Ide se zobaczyc mino maga a go ni ma. Patrze 8o a tam denity lezy obok skrzyni. Nie wiem jak go wyciagneli bo drzwi byly zamkniete.

MinoMag uciekł dalej, a ty zobaczyłeś deada bosa o nazwie Appariance SHeng, czy jakoś tak.

Reflux
29-10-2007, 23:52
Hmm skoro mino mag zamknął się w swoich komnatach to znaczy chyba że tylko on ma klucz, a skoro on ma klucz to nie można go zdobyć. Może trzeba go jakoś wywabić? Może coś powiedzieć pod drzwiami? A może portal jest kluczem do tej zagadki? Jeśli są drzwi to można je otworzyć chyba że twórcy zrobili sobie z nas jaja :P Rozwiązanie musi być wielkie jak wół ale za bardzo to rozkminiamy i nie widzimy całości. Musimy zmienić nasz sposób myślenia jeżeli chcemy znaleźć rozwiązanie tej zagadki :P Nauczony sesjami z WFRP wiem że na pewno rozwiązanie jest zbyt oczywiste więc go nie zobaczymy póki nie dostaniemy małego spoilera ;D Albo będziemy głupimi farciarzami i dostaniemy się tam przez przypadek :P

Rafals from hell
30-10-2007, 01:08
Po raz kolejny zacytują:

Mistyczny portal pozostaje niestabilny więc wsparcie z Mintwallin rzadko przybywa tutaj.

To fragment książki z rookgaardu.

Wynika z tego, że portal ten prowadzi do mintwallin, albo odwrotnie... z mintwallin, albo w obie strony. Zamknięty został, bo był jak napisane jest w książce niestabilny.

Azganon_Farzatus
31-10-2007, 01:29
Hmm, wiele osob z innych tematow twierdzi ze ten tp za MM to wyjscie gdy sie juz zabije tego minosia. Ale czytajac ten tekst to wg mnie to jest odwrotnie, to jest WEJSCIE do Mino Maga. Jesli tak by bylo to tylko ciekawe gdzie jest druga koncowka tego tp.....

Marcin24
31-10-2007, 01:34
To jest temat o Ghoulu. Temat o innych tego typu rzeczach tu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=73450).

NyGGuS
01-11-2007, 08:56
Super masz kolege, pewnie ma jescze SS'a (rook) i Dragon Scale Legs (Main)...
Ghoul był dostępny do HUNT jedynie bardzo dawno temu !
Właśnie wtedy wypadał z niego BRASS ARMOR, nie scale -.-
Uważam, że Sunrise posiada owy Brass w swojej kolekcji, ponieważ jest najstarszym graczem na rooku i pewnie pare takich zdobył i zostawił.B)

Salarigoth
02-11-2007, 20:17
@up
Po co ty sie wypowiadasz jak glupoty masz zamiar pisac...

Patton
02-12-2007, 10:00
A ciekawe jaki bedzie teraz ten mur dzielacy Ghoula i katana quest?
Czy bedzie taki sam czy jeszcze bardziej rozpadajacy sie???

Pan Klocek
02-12-2007, 13:03
A ciekawe jaki bedzie teraz ten mur dzielacy Ghoula i katana quest?
Czy bedzie taki sam czy jeszcze bardziej rozpadajacy sie???

Jest taki sam, nic się nie zmieniło.

Maziur
11-12-2007, 14:37
Ja wierze w to że ghul jest na roku sam go nawet widziałem. Ale czy da się tam dojść tego już nie wiem

MasterTusk
11-12-2007, 18:19
Ja wierze w to że ghul jest na roku sam go nawet widziałem. Ale czy da się tam dojść tego już nie wiem

To po ch*j się zgłaszasz?
odbierac z przymrozeniem oka ; ]

Jedyne co mnie cieszy to fakt, ze (narazie) niema filmiku na temat Ghoul Quest done a'la Shadow Rex ¬¬

MasterTusk
11-12-2007, 18:28
Double post, sorry

KaisuM
26-12-2007, 18:15
z każdym update ściany w katana room sie rozpadają...
nasze dzieci będą sobie na tym gholu trenowały... - nie ;p

taki jest cipsoft i tego nikt nie zmieni

Dolfa
26-12-2007, 18:30
Boże a co was to obchodzi czy się rozpada ?
Może się rozpadać i nie będzie do niego można wejść.
Jak Cipsoft będzie chciał ,to go udostępni , takie tematy nic nie dadzą ;/

@ off topic
Double topic ;/

tomek970
13-01-2008, 15:30
Ja myśle że morzna sie do niego dostać. Pomyślcie... co update ta ściana się jagby "zapada w dół", rozwala.:baby:

Marcin24
13-01-2008, 16:00
Ja myśle że morzna sie do niego dostać. Pomyślcie... co update ta ściana się jagby "zapada w dół", rozwala.:baby:
Rzeczywiście, morze się tak jagby kiedyś rozwali.

grzes3217
03-05-2008, 09:27
Ja ci wierze, moj kolega mial tez scale armora na rooku. mowi ze lezal na skale i podstawil sobie pudla i wzial go.:):):):):)

P$ychop@ta
03-05-2008, 09:47
ARCHEOLOGOM STOP nie odświeża się tematów z przed 2 miesięcy

Raxev
03-05-2008, 10:04

Lepiej założyć nowy, prawda Psychopato? ; )

@down:
Krejzi ; o

P$ychop@ta
03-05-2008, 11:10
A żebyś wiedział :D

Mega_RobalXXL
03-05-2008, 11:14

Wszystko ładnie pięknie tylko że ostatni post jest sprzed 4 miesięcy a nie 2 nie uczyłeś sie kalandarza?

Pozdrawiam

moja_postac_to
03-05-2008, 13:38
Co do tunelu moze i kiedys istnial ale to bylo kiedys ...
Według mnie ten tunel istnieje, tylko, że to nie jest zwykła podziemna droga, tylko portal za komnatą z mino magiem. Ten portal powinien prowadzić gdzieś do mintwalin (czy jakoś tak). Ale to tylko moja sugestia.

P.S. Sory, że odświeżyłem ten temat, ale chciałem się wypowiedzieć a propo tunelu

BoltexDeath
06-05-2008, 22:54
Według mnie ten tunel istnieje, tylko, że to nie jest zwykła podziemna droga, tylko portal za komnatą z mino magiem. Ten portal powinien prowadzić gdzieś do mintwalin (czy jakoś tak). Ale to tylko moja sugestia.

P.S. Sory, że odświeżyłem ten temat, ale chciałem się wypowiedzieć a propo tunelu

Ten portal za questem prowadzi chyba do miasta na rooku lub do wyjscia ale na pewno nie na maina

Igim
17-07-2008, 12:39
1.możliwe jest że teleport za mino magiem prowadzi do ghoula :D
2.Nieważne jak jest napisane w książkach!
3.Mam pytanie!! Czy ktoś widział niedziałającą dzwignie na rookgaardzie lub w mint?!
4.może trzeba użyć oleju na dzwigni ktora sie nie rusza na rookgaardzie albo w mint!
5.i wtedy otworzą się te drzwi/sciana w u MM/Ghoul room...
6.Nie widziałem nigdy oleju na rookgardzie -.-
7.może trzeba użyć jakiegos plynu na tej scianie (GR)
8.może można wziąść ta krew od deda kolesia z kluczem i uzyc jej na scianie...
9.TO TYLKO HIPOTEZY!

Rocket Slayer
17-07-2008, 12:57
K***a, musiałeś odświeżyć temat? Musiałeś!? i zastanów się nad swoim postem bo jeden pkt drugi wyklucza...
Nie zajmuj się takimi sprawami, to nie dla ciebie.

playboy
17-07-2008, 13:21
wiecie gdzie jest moze ghoul na rooku kolega kolegi mojego kolegi ma scale armor na rooku i podobno wypadla mu z ghoula
oo a kolega mojego kolegi ma babcie która ma męża janosika który miał kolege który walczył na wojnie co spoktkał inwalide który mial dziecko które wyszedło za królową angli co miala polskiego męża który mial córke która sie ożeniła z wójtem wilkowyj co mieli dzici co powiedzili pani nauczycielce co wyszła na podwórko i znlalazła MPA8ona placu zabaw

niewiarygone słyszałeś o tym8o

litości i ty im wierzysz

perek1892
17-07-2008, 13:36
Kur**a Czy Jakiś Mod Może Usunąć Ten Temat!!!!!!!!!!!!

Hynu
17-07-2008, 13:37
@Igim
Jesteś jeszcze newbie więc nie udzielaj się z taką pewnością:

1.możliwe jest że teleport za mino magiem prowadzi do ghoula
Nie ma żadnych podstaw aby sądzić że zagadki Rookgaardu są ze sobą powiązane.

2.Nieważne jak jest napisane w książkach!
Jak już wspomniałem jesteś newbie, więc nie udzielaj się na tematy o których nie masz bladego pojęcia.

Befsztyk
17-07-2008, 14:45
oo a kolega mojego kolegi ma babcie która ma męża janosika który miał kolege który walczył na wojnie co spoktkał inwalide który mial dziecko które wyszedło za królową angli co miala polskiego męża który mial córke która sie ożeniła z wójtem wilkowyj co mieli dzici co powiedzili pani nauczycielce co wyszła na podwórko i znlalazła MPA8ona placu zabaw

niewiarygone słyszałeś o tym8o

litości i ty im wierzysz
jestes bystry jak woda w klozecie.

Gofin
17-07-2008, 17:18
Jesteś jeszcze newbie
Jak już wspomniałem jesteś newbie
Specjalista się znalazł xDD
Zadać ci proste pytanie z kategorii Rookgaard i byś afkującego udawał...

P$ychop@ta
17-07-2008, 17:23
@Igim
Jesteś jeszcze newbie więc nie udzielaj się z taką pewnością:

Nie ma żadnych podstaw aby sądzić że zagadki Rookgaardu są ze sobą powiązane.

Jak już wspomniałem jesteś newbie, więc nie udzielaj się na tematy o których nie masz bladego pojęcia.

Żal mi cię :o

MasterDraghotan
18-07-2008, 11:57
Co do Sunrise'a to wątpię, czy CipSoft dał mu Brass Armor ... nie wierzę w to osobiście, bo podobno CP nie lubi Rookstayerów i Sunrise'owi by dał raczej figę z makiem niż Brass Armora.

Cieszę się, że rozmowy dt. Ghoula na Rooku i Mino Maga są wciąż żywe :D (love Tibia legends)

Wiem że takich raczej jest niewielu, ale jeśli się znajdą, zapraszam na tą stronę. (http://wiki.hunted.pl/wiki/Plotki) Spędziłem nad nią dobre 30 minut czego i Wam serdecznie życzę, pogromcy mitów :)

PS: To z tym, że CP nie dałby Sunrise'owi Brass Arma nie wyklucza, że Sunrise naprawdę go nie ma!

SmOoTHas
18-07-2008, 13:02
wytłumacze wam to powoli i dokładnie: ghoul na rooku jest po to żeby takie nooby jak założyciel tematu bały się potem wyjść na maina

RookeR
18-07-2008, 21:36
@up

Och dzięki Ci ty mój "masterze", dzięki tobie już wiem że nie moge rozwiązać rookgaardowski zagadek... <ironia off>. Zamiast przestać pieprzyć "powoli i dokładnie" to się nie wypowiadaj, no chyba że chcesz coś sensownego wnieść =P.

Pozdrawiam =]

Dark Alphadron
18-07-2008, 22:30
Wiem że takich raczej jest niewielu, ale jeśli się znajdą, zapraszam na tą stronę. (http://wiki.hunted.pl/wiki/Plotki) Spędziłem nad nią dobre 30 minut czego i Wam serdecznie życzę, pogromcy mitów :)

Ja nie dość, że czytałem, to jeszcze dopisałem parę faktów. Pozdrawiam.
@topic
Według mnie Ghoul jest tzw. Potworem-dowódcą. Tłumacząc to na ludzki - jest to najpotężniejszy z nieumarłych na wyspie, który odpowiada za pojawianie się tychże stworów na niej. Wedle tego samego domysłu Minotaur Mag dowodzi byczkami, a Tarantula płodzi pająki.

Rocket Slayer
18-07-2008, 22:49
@up

Och dzięki Ci ty mój "masterze", dzięki tobie już wiem że nie moge rozwiązać rookgaardowski zagadek... <ironia off>. Zamiast przestać pieprzyć "powoli i dokładnie" to się nie wypowiadaj, no chyba że chcesz coś sensownego wnieść =P.
W części ma rację więc nie pisz, że on "pieprzy". Pieprzyć to może się <nieważne>

Ja nie dość, że czytałem, to jeszcze dopisałem parę faktów. Pozdrawiam.
@topic
Według mnie Ghoul jest tzw. Potworem-dowódcą. Tłumacząc to na ludzki - jest to najpotężniejszy z nieumarłych na wyspie, który odpowiada za pojawianie się tychże stworów na niej. Wedle tego samego domysłu Minotaur Mag dowodzi byczkami, a Tarantula płodzi pająki.

100% RACJI!!!! PRZYNIEŚĆ JADŁO DLA TEGO PANA!

@down

LoL, ty nawet nie wiesz co to prawdziwe czepialstwo. Nawet jeśli zacznę się naprawdę czepiać to ch*j ci do tego.

RookeR
18-07-2008, 23:55
@2xup

Hmm... Powiem jedno... To ma sens =)

@up

Lubisz się czepiać nie? =d

Pozdrawiam =]

GreenPeace
23-07-2008, 00:30

Jeszcze tylko orca warlorda brakuje :p

Pomex
23-07-2008, 17:43
Ghul obecnie jest na rooku jako ozdoba. Kiedyś dało sie go zabić przy 7.4 przez buga i tyle.

soifon
24-07-2008, 20:19
wiecie gdzie jest moze ghoul na rooku kolega kolegi mojego kolegi ma scale armor na rooku i podobno wypadla mu z ghoula

I ty w to wierzysz?wiara czyni cuda ale nie na rooku! człowieku pomyśl zanim coś napiszesz

rukplajer
25-07-2008, 13:49
@up gdyby nie takie posty to tutaj byloby za nudno ^^ a tak mozna sie posmiac przynajmniej :]

Japcoleusz
26-07-2008, 11:40
Ghul obecnie jest na rooku jako ozdoba. Kiedyś dało sie go zabić przy 7.4 przez buga i tyle.
Lol? Bug? Lol. Na staaaarej tibii ghoul znajdował sie tam gdzie obecnie jest rot i szkielety. Co do tematu moim zdaniem ghoul jest poprostu pozostałością po dawnym katana queście, tak jest to pamiątka :). A Brass Armor kiedyś wypadał z minotaurów a jak wiemy Sunrise grał na tamtej tibii :).

Pozdro.

soifon
29-07-2008, 16:13
Zamknij ktos wreszczie ten temat...Modernator jest na wakacjach czy co?? :P

Befsztyk
29-07-2008, 16:17
Raczej nie jest na wakacjach. Zajęty jest usuwaniem postów bez zdjęć w ,,Only Harmonia'' i dawaniem warnów na nieprzestrzeganie zasad ortografii :]

Valderor
30-07-2008, 12:20
Lol? Bug? Lol. Na staaaarej tibii ghoul znajdował sie tam gdzie obecnie jest rot i szkielety. Co do tematu moim zdaniem ghoul jest poprostu pozostałością po dawnym katana queście, tak jest to pamiątka :). A Brass Armor kiedyś wypadał z minotaurów a jak wiemy Sunrise grał na tamtej tibii :).

Pozdro.

To interesujące co piszesz. Staaaara Tibia to która według ciebie wersja? Gdybyś podał screenshota, to by było super.

Anitaaa
30-07-2008, 13:11
A Wy jeszcze to ciągniecie? Dajcie sobie spokój... Zresztą kogo obchodzi co było kiedyś, ważne jest to co jest dziś ;]. A na dzień dzisiejszy Ghoul jest niedostępny i nic tego nie zmieni.

@CycuRookslayer
No może ktoś ma tego brass arma, ale czy się przyzna? Nie. A o Ghoul'u też nam nikt nie powie jak było naprawdę. Niestety...

CycuRookslayer
30-07-2008, 22:12
@up

Niby racja ale to co było kiedyś może mieć znaczenie. Tak jak np. kiedyś była(?) możliwość zdobycia Brass Arma, ma to znaczenie takie że teraz ktoś może go mieć. Tak samo mogło być z Ghoulem, chociaż szczerze w to wątpie :).

[edit]
@up

No dokładnie tak. Ale w sumie nie dziwne ...