Pokaż pełną wersje : Arrows
Pytanie szczegolnie kierowane do palldkow.
1) Jakich broni dystansowych uzywacie najczescie??
2) Jakich rodzajow strzal??
3) Czy jest w waszych szeregach ktos kto bierze np 40 sperow i tarcze?? (zdejmujac przy tym eq by zrobic miejsce na spery)
4) Czy ktos moze jeszcze inaczej?? (np slabsze potworki mieczem??)
Siema
Wiec jak gram moim palkiem to uzywam arrows, przede wszystkim , bo sie po 15 robia:D Bursty i poison spylam, chyba ze ide pkowac<poisony wtedy rulezzz>:D
Ale serio to nie pkuje tylko sie mszcze czesto po 3 razy:D Poza tym jak nie masz pacca to z robienia beltow nici:/
Gdy mialem nizszy lvl kupowalem bolty by klasc szybciej gsy.teraz tez tylko strzaly.ewentualnie bolty jak ide graczy zabijac
Bedziesz ze mna palkiem na nowym serwie? Teraz nie bede gral poczekam na tego serwa..
Pally rulezzzz:D
Alchemiko
15-09-2003, 16:46
Graczy zabijac :-)
of coz rozumiem PK :-P
Moze zrobimy jakies stowazyszenie pallkow :-D
zartoje :-(
Co do mnie, to walczylem spearami, ale teraz uzywam arrows, bo sa dokladniejsze i wygodniejsze, no chyba, ze ide na cos w stylu huntera, lub wyzej, to wtedy albo Bolty, albo speray + Good Tarcza :-)
Sir Cinek
15-09-2003, 17:12
Ja jak czasami pogrywam palkiem to luk albo na hunty lub lepsze potworki to bolty
Poszukuje gracza ktory zabil kiedys dobrego potworka ze spearow (np gs :D)
Znajduje sie tu taki??
Dark Ice
15-09-2003, 22:24
Ja! Ale nie zobaczysz tego bo juz nie gram na danubi i czekam na kogos z kim moge potrenowac na main w ab zgloscie sie do mnie prosze.!!!!!!!!!
Ahahah ale zartownis. Pewnie zabiles gs'a ze sperow ahahahaha lol
ps: przynajmniej na forum bys nie klamal lol
BOLTY W ŁAPE I NA POLOWANIE.
Czego używam najczęściej... No najczęściej, to ze strzałami chodzę. A na grubszego zwierza bełty, do treningu (choć rzadko to trenuję :/) speary.
Ja pierwszym paladynem to lazilem dlugo z mieczem a pozniej z lukiem na cyklopy (wynik 26 level i skille 48/50, sword 42).
Teraz od nowa zalorzylem sobie innego paladyna i caly czas z wloczniami ganiam (z mala przerwa na poziomach 15-17 jak zaczelem bic cyklopy, a nie moglem podniesc dosc wloczni razem z pancerzem), obecnie dorobilem sie 22 poziomu i mam skille 62/52 (nigdy nie trenowalem stojac przez xx godzin w miejscu bo gram na Secura wiec z graczem nie moge trenowac, a potwory za szybko zabijam).
No to muszę Ci pogratulować jak z nikim nie trenowałeś... Ja palkiem na 24 levelu miałem 57/39. Też nie trenowałem => nie-trenowanie nie-trenowaniu nierówne :P
Dark Hulatinz
15-10-2003, 20:19
Ty ja takiego widzialem, ktos mu przywolal ds'a i smok nawalal w niego (dsa) a palek walil ze spearow smoka :/ to fajnie wygladalo ;D
HiHo
1)Luk bo sie da strzaly robic a beltow nie bez pacca
2)Poison albo zwykle :]
3)To jest chyba glupie :D
4)Hehe to napewno glupie jak sie ktos szkoli w dist to poco walic mieczem??? jak ci tak bardzo zal strzal to wes go bij spearami :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.