zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Aż te lagi...

Ayde Shoron
25-03-2005, 10:12
Mam dość duży problem, używałem magicznego "szukaj" ale nic nie znalazłem.
Mam proglem z lagami, podczas gry wyłanczam gg, winampa, kazaa itp. Ale to dużo nie daje. Ostatnio zrobiłem formata i odnistalowałem antywirusa ale to też nie zadziałało w taki sposób jaki oczekiwałem. Prosze o pomoc bo moim palladynem już 5 razy padłem przez lagi a ostatnio przez kicka :(

Miałem kniajta zrobiłem nim 16 lvl i skille 55/55 ale on mi się zdaje wcale mnie nie "pociągać"... A internet mam 160 Kb/s

PS. Mój kolega ma taką samą szybkość internetu i u niego nie ma nawet śladów po lagach X(
bzyxx: dzięki za porade, sam bym o tym nawet nie pomyślał, nawet nie wiedziałem że taka możliwość istnieje, wielekie THS :*

Wikt
25-03-2005, 10:17
To jest raczej sprawa internetowa. Powinienes miec lepszy internet. Tak w ogole, to powiedz, jaki masz teraz?

Jesli lagi i kicki cie drecza za bardzo, to gra Paladynem jest bardzo niebezpieczna. Lepiej zrob Knighta!

Bzyxx
25-03-2005, 10:35
ja mam 128/kbs i mialem lagi baardzo duze i nic nie pomagało to pojechałem do włascieciela neta i powiedzialem mu co sie dzieje a on wymienił stary nadajnik na nowiusienki i 0 lagg w 100%!!!

Aversin
25-03-2005, 12:32
Ja kiedyś byłem w LANie i ze stron ciągnąłem nawet po 500-700KB/s .. a Tibia lagowała niemiłosiernie. Kicki, lagi .. no nie dało się grać. Wielokrotnie kontaktowałem się z adminem, ale to była jakaś ofiara losu, która widocznie nie miała pojęcia co w ogóle tam robi i nic nie umiała poradzić. Raz nawet (pewnie myślał, że ja nie mam o niczym pojęcia) napisał mi, że serwer Secura (który jest zlokalizowany w Niemczech) znajduje się w Chinach (!!!) i nic nie może poradzić na lagi. No ale mam nadzieję, że taki admin to wyjątek i reszta z nich zna się na rzeczy i dba o klientów. Warto spróbować ;)
Teraz mam Neo 512Kb/s i Tibia śmiga pięknie, zero zacięć.