PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie - prosze o szybką odpowiedź

Pallek
25-03-2005, 11:39
1Jak ktoś zna mojego meila tego co rejestrowalem swoją postać na tibi to może mnie hacknąć?.

2. Jak zna takiego innego meila co nie zakładałem na nim postaci tylko mam go tak o to może hacknąć ?

Sory ze takie glupie pytania ale sie boje :)

pozdrawam

ostry12
25-03-2005, 11:41
Jeśli masz antywirusa to:
1. Nie
2. Nie

Jeśli nie masz to:
1. Tak
2. Nie

Pallek
25-03-2005, 11:47
nie mam zadnego antivira.

Ale napewno nie moze jak to jest inny meail czy tylko tak Ci sie wydaje :) ??:D

ostry12
25-03-2005, 11:52
nie mam zadnego antivira.

Ale napewno nie moze jak to jest inny meail czy tylko tak Ci sie wydaje :) ??:D

Chłopie! Instaluj Norton'a z Firewallem!

Napewno, nie wydaję mi się.

Luckq
25-03-2005, 12:51
Przechwycić Twój numer i hasło można zawsze i wszędzie, tylko potrzeba odpowiedniej wiedzy ;> A Anty Vir na nic się niezda, jeżeli ktoś zada sobie trud i będzie próbował złamać hasło na e-maila metodą brute force, albo masz jakąś łatwą podpowiedź i będzie się bawił w zgadywankę.

PS: Oczywiście nie twierdze żebyś nie używał AntyVira i FW, wręcz przeciwnie.

Aversin
25-03-2005, 12:57
Jeśli masz antywirusa to:
1. Nie
2. Nie

Jeśli nie masz to:
1. Tak
2. Nie

A co ma Antyvir do Maila ? Owszem można dostać maila z keyloggerem albo wirusem, ale to wtedy wystarczy ostrożność i nie otwieranie dziwnych wiadomości od nieznajomych osób.
Ja polecam zakładanie osobnych kont pocztowych do Tibii tak aby NIKT nie znał ich adresu .. po co ryzykować ?

Mysta Krecik
25-03-2005, 12:58
jesli zna twojego meila i haslo do niego czego nie uwzgledniles to norton nie pomoze ( najlepiej zainstaluj jakiegos antivira i firewalla ,zmien haslo po zainstalowaniu i sprawdzeniu kompa przez te programy )

uwielbiam taki pytania 8o

Pallek
25-03-2005, 14:29
jesli zna twojego meila i haslo do niego czego nie uwzgledniles to norton nie pomoze ( najlepiej zainstaluj jakiegos antivira i firewalla ,zmien haslo po zainstalowaniu i sprawdzeniu kompa przez te programy )

uwielbiam taki pytania 8o

nie hasła do meila nie zna. Słyszałem że w tibi hakują własnie jakoś przez meile no i dlatego ten mój temat :)

pozdrawiam