PDA

Pokaż pełną wersje : Powrot na isle of kings

Gohan Demon
25-03-2005, 14:14
Mam pytanie,poplynelem na isle of kings z kumplami i zabilismy monkow,kumple zaplacili 1k a ja sie teleportowalem,kazdy mi mowi ze teraz juz tam nigdy nie bede mogl poplynac czy to prawda ? :confused: i czy istnieje jakis sposob zebym mogl tam poplynac i zaplacic monkowi ? :confused:

Rybzor
25-03-2005, 17:33
Wydaje mi sie ze nie, ale nie ejstesm pewny jak ktos wie na 100% niech mnie sprostuje:)

Evul Tibian
25-03-2005, 17:38
@topic
CHYBA mozesz normalnie wrocic

@offtopic
1k? zdawalo mi sie ze 10k trzeba placic

Rybzor
25-03-2005, 19:32
Kurde te isle... to mało ludzi o tym wie ja o tym tylko slyszalem pare rzeczy, ale nigdytam nie bylem, niech ktos sie wypowie kto tam bywa i zna sie plz :]

Tibiasz
25-03-2005, 20:12
To czy zaplata wynosi 10k czy 1k zalezy od twojego levela.
CHYBA na levelu 40+ placi sie 10k.
Na nizszym niz 40 placisz 1k.
Wez kumpli i spróbuj tam popłynąć i zapłacić i wrócić.
Jak się nie uda to teleport ;]

ro0t
25-03-2005, 20:19
Ofkorz da sie wrocic, tylko ze radze zaopatrzyc sie w ekipe o dosc pokaznych levelach i runach :P Wraca sie droga questowa przez Ghost Land. A jakiego questa to chyba powiedziec nie mozna. Radze juz wziosc kaucje i zaplacic temu kolesiowi.

@down. Wszyscy mnie chyba nie zrozumieli. Mozna wrocic na Isle of the Kings poprzez podziemia Ghost Landu. Powiem ze to ciezka droga.

MeDo c.O.x
25-03-2005, 20:52
LoL wy go nie zrozumieliscie on sie pyta czy może tam jeszcze raz popłynąc gdy już 1 family broocha wykorzystał i nie zapłacił monkowi...

morwi
25-03-2005, 20:58
LoL wy go nie zrozumieliscie on sie pyta czy może tam jeszcze raz popłynąc gdy już 1 family broocha wykorzystał i nie zapłacił monkowi...

ty go nie rozumiesz......

@topic
nie mozesz wrocic

Ork Szaman
25-03-2005, 21:14
YY, Czy ja o czymś nie wiem? :( ale na monkach się chyba trenuje skile pałkiem nie? :p
Więc po co ten cały of topic? :p

morwi
25-03-2005, 21:28
YY, Czy ja o czymś nie wiem? :( ale na monkach się chyba trenuje skile pałkiem nie? :p
Więc po co ten cały of topic? :p

po pierwsze: jak juz to palkiem, a nie "pałkiem"
po drugie: treni sie ale nie na dzikich monkach
po trzecie: jak nie wiesz o co chodzi to po hu^ja piszesz?

Aversin
25-03-2005, 21:38
Z tego co zrozumiałem BYŁEŚ na wyspie i zabyłeś monka po czym koledzy cię teleportowali. Czyli OBECNIE ZNAJDUJESZ SIE NA TIBII i chciałbyś wrócić na wyspę ?
Jest droga przez podziemia Ghost Landu lecz jest ona bardzo ciężka sporo trudnych potworków do zabicia (Banshee, Gsy i inne) oraz trzeba znać drogę.
Jak widać skąpstwo nie popłaca :P