zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy

Byrtam
25-03-2005, 14:27
Nie wiedziałem gdzie napisać tego posta to napisałem go tutaj.Mam poważny problem: w niektorych miejscach w tibi tarcza SAMA wyskakuje mi na ziemie , narazie zdaża się to tylko na Fibuli w jaskini z Beholderami ( nawet jak założe ją spowrotem i tak jeśli sie ruszę to tarcza leży na ziemi , o mało co bym stracił Medusa Shielda) .Nie wiem czego to może być wina. Serwer Celesta.

powrót vavca
25-03-2005, 14:29
Hmmm nigdy się z takim czymś nie spotkałem.Jeśli to bug trzeba poinformować cipsoft.Ostatnio jest dość dużo bugów....

Maly =]
25-03-2005, 14:29
hmmm, nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze to moze byc jakis bug lub trojan ktory steruje twoimi ruchami na komputerze (jak cos zle napisalem prosze aby mnie poprawiono). a tak wogle to od zawsze ci sie tak dzieje czy od jakiegos czasu? moze wchodziles na jakies strony o tematyce tibi (oczywiscie oprocz tibia.pl).

Byrtam
25-03-2005, 14:32
Pierwszy raz sie z tym spotakałem , bo pierwszy raz wszedlem do tej jaskini.I co dziwne zdarza się to tlyko mnie.Dzieje sie to tylko w tej jaskini jak narazie.

Rybzor
25-03-2005, 17:49
ja mialem kiedys tak, ze jadlem, jadlem i jadlem a hp i mana mi nie rosly, ale na szczescie po kilko log outach wszystko wrocilo do normy, w twoim przypadku to moze cso podobnego, nie ma sensu zawiadamiac CIP'ow bo jeszcze nam cofki zrobia:P mysle ze musisz to jakos przebolec, samo przejdzie albo nie wchodz do tamtej jaskini :) :D

Wielki MarIuSzzo
25-03-2005, 17:53
']hmmm, nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze to moze byc jakis bug lub trojan ktory steruje twoimi ruchami na komputerze (jak cos zle napisalem prosze aby mnie poprawiono). a tak wogle to od zawsze ci sie tak dzieje czy od jakiegos czasu? moze wchodziles na jakies strony o tematyce tibi (oczywiscie oprocz tibia.pl).
To bedzie raczej jakis bug bo gdyby to trojan kierowal to ta sytuacja zdazalaby sie czesciej a nie tylko w tej jaskini.