Pokaż pełną wersje : Pomocy
Nie wiedziałem gdzie napisać tego posta to napisałem go tutaj.Mam poważny problem: w niektorych miejscach w tibi tarcza SAMA wyskakuje mi na ziemie , narazie zdaża się to tylko na Fibuli w jaskini z Beholderami ( nawet jak założe ją spowrotem i tak jeśli sie ruszę to tarcza leży na ziemi , o mało co bym stracił Medusa Shielda) .Nie wiem czego to może być wina. Serwer Celesta.
powrót vavca
25-03-2005, 14:29
Hmmm nigdy się z takim czymś nie spotkałem.Jeśli to bug trzeba poinformować cipsoft.Ostatnio jest dość dużo bugów....
hmmm, nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze to moze byc jakis bug lub trojan ktory steruje twoimi ruchami na komputerze (jak cos zle napisalem prosze aby mnie poprawiono). a tak wogle to od zawsze ci sie tak dzieje czy od jakiegos czasu? moze wchodziles na jakies strony o tematyce tibi (oczywiscie oprocz tibia.pl).
Pierwszy raz sie z tym spotakałem , bo pierwszy raz wszedlem do tej jaskini.I co dziwne zdarza się to tlyko mnie.Dzieje sie to tylko w tej jaskini jak narazie.
ja mialem kiedys tak, ze jadlem, jadlem i jadlem a hp i mana mi nie rosly, ale na szczescie po kilko log outach wszystko wrocilo do normy, w twoim przypadku to moze cso podobnego, nie ma sensu zawiadamiac CIP'ow bo jeszcze nam cofki zrobia:P mysle ze musisz to jakos przebolec, samo przejdzie albo nie wchodz do tamtej jaskini :) :D
Wielki MarIuSzzo
25-03-2005, 17:53
']hmmm, nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze to moze byc jakis bug lub trojan ktory steruje twoimi ruchami na komputerze (jak cos zle napisalem prosze aby mnie poprawiono). a tak wogle to od zawsze ci sie tak dzieje czy od jakiegos czasu? moze wchodziles na jakies strony o tematyce tibi (oczywiscie oprocz tibia.pl).
To bedzie raczej jakis bug bo gdyby to trojan kierowal to ta sytuacja zdazalaby sie czesciej a nie tylko w tej jaskini.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.