PDA

Pokaż pełną wersje : Tibia-miejsce pedofilow?

katelublin
25-03-2005, 16:23
To prawda!Ostatnio może pod depo spytało sie mnie kilka osób czy jestem dziewicą:D I TAM takie różne szczegóły..heheh ludzie chyba są nie wyżyci trochę, Ci którzy grają w Tibię X( Może to jacyś hackerzy czy coś. No X( wiecie , ja jestem dziewczyna a nie ch B) łopak =) :D Napiszcie , czy także Wam przytrafiają się takie :D

Gabry Mag
25-03-2005, 16:32
hahahah pedofile na tibi :O jak moja Mama sie dowie to nie pozwoli mi grac :o

Oxygane
25-03-2005, 16:36
Założyłaś/eś dzisiaj 4 idiotyczne tematy i ja sie pytam po co? Jesli myslisz, ze dzieki temu staniesz sie bardziej lubiana/ny to jestes w duzym błędzie. Idź sobie lepiej kakao wypij.

Raul
25-03-2005, 16:40
katelublin jeszcze z mojego miasta. Wstyd mi, naprawdę wstyd. Wybaczcie nie wszyscy tacy u nas są. Na przykład ja jestem za***isty i wogóle.

Rybzor
25-03-2005, 17:36
Kurde Raul niedosc ze zaje.... to jaki skromny:P

FilipYo
25-03-2005, 17:51
Ostatnio może pod depo spytało sie mnie kilka osób czy jestem dziewicą

a co jestes? :p :p :p

Aversin
25-03-2005, 22:03
katelublin coś mi się wydaje, że chyba nie dokońca wiesz kto to jest pedofil i mylisz pojęcia ...
Pedofil a zboczeniec to nie to samo ..

Scream
25-03-2005, 22:09
@up
ty tez mylisz pojecia, bo jak sie ktos pyta dziewczyny czy jest dziewica nie znaczy ze to zboczeniec :>

Helixaw
26-03-2005, 11:55
To prawda!Ostatnio może pod depo spytało sie mnie kilka osób czy jestem dziewicą:D I TAM takie różne szczegóły..heheh ludzie chyba są nie wyżyci trochę, Ci którzy grają w Tibię X( Może to jacyś hackerzy czy coś. No X( wiecie , ja jestem dziewczyna a nie ch B) łopak =) :D Napiszcie , czy także Wam przytrafiają się takie :D

Jakies gowniarze se jaja robia, jakos nie wyobrazam sobie pedofila czy zboczenca, ktory pyta o takie rzeczy... Moze dlatego ze takiego nie znam :D