Pokaż pełną wersje : Nowy server
Opłaca się zrobic Knighta na nowym serverze.Jeśli nie to uzasadnij swoja wypowiedz i podaj swoja propozycje z dobrym uzasadnieniem.Świerzy swiat (nie ma wiary na mainie)
Hmm to zalezy jakie profesje maja koledzy. Jak na wszytkich serverach, nie ma zmiloj, bloker jest zawsze potrzebny z tym ze problem jest jesli macie zaduzo blokerow...Knight oplaca sie jesli sie dogadasz z kolegami lub idziesz na new server sam. Jego duza wada jest zdobywanie eq, ktore liczy sie dla niego jak dla zadnej innej profesji ale da sie to zniesc ;)
Jeremiasz Pachwina
26-03-2005, 20:15
Moim zdaniem knighta opłaca się robić. Ja wcześniej chciałem robić sorka ale się rozmyśliłem i robię knighta :p
A co do eq to na początek wystarczy podstawowe: p-set, steel helmet, dwarven shield i coś jeszcze (ja np. b-axe).
tylko ze to nowy swiat a zeby miec p set to trzeba najpierw zabic potworki miedzy innymi draga ktorego bym blokna dopiero na 20 lvl jak bym mial 4 mlvl
Kiedyś założyłem temat dotyczący knighta na nowym serwerze, możesz sobie poczytać i wyciągnąć wnioski: [click] (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=16847&page=1&highlight=knight+nowym+servie). Ale moim zdaniem, to się zbytnio nie opłaca, bo:
1. Knightowi potrzebny jest w miare dobry sprzęt, a jak wiadomo na nowym serwerze takiego brak.
2. Knight potrzebuje wmiare dobre skile, których zrobienie jest dosyć czasochłonne, a jak wiadomo, czas to pieniądz ;>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.