Pokaż pełną wersje : "Eragon"
Czy czytaliście książke "Eragon"?Nie?Naprawcie tą fatalną pomyłkę!Eragon to książka 15-letniego Christophera Paolini.Opowiada ona o chłopcu, który pewnego dnia podczas polowania znalazł jajo smo...eee...krystał.Jeśli chcecie wiedzieć co było dalej, to przeczytajcie tą książkę.Kto ją czytał zapraszam do dyskusji.
Wiesz... Znam conajmniej 4 książki o przygodach jakiegoś dziecka i smoka. Nic oryginalnego. Ale i tak gratz za wydanie kaiężki w 15 lat. :)
Fakolpet
27-03-2005, 20:03
(..)w 15 lat. :)
chyba w wieku 15 lat. wiesz gdyby ksiazki wydawalo sie 15 lat to by nikt nie pisal ich
Czy czytaliście książke "Eragon"?Nie?Naprawcie tą fatalną pomyłkę!Eragon to książka 15-letniego Christophera Paolini.Opowiada ona o chłopcu, który pewnego dnia podczas polowania znalazł jajo smo...eee...krystał.Jeśli chcecie wiedzieć co było dalej, to przeczytajcie tą książkę.Kto ją czytał zapraszam do dyskusji.
9 lat?? ty czytac umiesz?? :p
Książka? Fabularna? Tia... napisałem jedną, ale jakoś nie śpieszy mi się do jej publikacji :/ Przeczytało ją kilkoro przyjaciół, oceniło i raczej to mi starczy...
Coś mi się wydaje, że Chris lekko przegiął. Jeszcze ma całe życie przed sobą, a już marnuje swój (nie czytałem książki, ale z góry zakładam, że wątpliwy) talent. Wydaje mi się, że uzyskał rozgłos tylko ze względnu na swój wiek. Takich książek jest naprawdę na tysiące, a te pisane przez piętnastolatka razcej nie zaliczyłbym do najwybitniejszych. Może i jest inteligentny, ale roztropność przychodzi niestety z wiekiem. Przykro mi, ale bardziej wolę przeczytać dzieło autora, który ma coś do powiedzenia, niźli kolejny klon Harrego P.
9 lat?? ty czytac umiesz?? :p
Czemu nie? :)
Tak naprawde to on ma talent nie wątpliwy i dlatego wydał książkę.
dap-galothij
29-03-2005, 08:57
Ma to może ktoś na kompie?
po polsku?
@FilipYo: ja jak miałem 9 lat to LoTRa kończyłem:P
@down: wiem, że nie ma, ale chłopak się dziwił, że on umie czytać w tym wieku. a to nic takiego.
@FilipYo: ja jak miałem 9 lat to LoTRa kończyłem:P
I? E....tzn mialem powiedziec "gratz, gratuluje ci"? Naprawde nie widze w tym jakiejs sensacji...
Wiesz- kiedyś sam miałem zamiar założyć taki temat... -.-
JA twierdze, że ta książka jest jedną z tych, które bardzo lubie i można je czytać kilka razy. Mnie ona tak wciągnęła, że przeczytałem ją w jeden dzień, ale od wstania (ok 9.00) do nocy (ok. 22.30) tylko z przerwami na posiłki :P
W sondzie powinno być jeszcze ubóstwiam tę książkę...
A dziwnie na nią trafiłem - chciałem se coś takiego fantasy poczytać, no to się rozglądam za książkami, już wiedziałem, że bez książki nie wyjde, no i zaciekawił mnie eragon tymi recenzjami i w ogóle, no to go wziąłem i mie bardzo zaciekawił.
P.S.
Słyszałem, że druga część ma wyjść jakoś na gwiazdkę (w polsce)
Książka całkiem fajna, przyjemnie się czyta. Gdyby nie to, że fabuła jest po części (na szczęście dużo sam wymyślił) zerżnięta z LOTRa to by było lepiej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.