Pokaż pełną wersje : Tajemniczy Mimik
Rafciu Mistrz
27-03-2005, 18:18
Parenascie minut temu kumpel powiedzial mi zebym sprobowal zsummonowac Mimik. Okazalo sie ze sie udalo ! Stracilem 245 mana. Mimik to dotychczas nieznany potwor. Wyglada jak skrzynia. Gdy sie go zabije zamienia sie w zwykla skrzynie (chest). Ma 29hp. Przeprowadzilismy z kumplem testy. Ten potwor nie jest silny. W rata uderzal od 4 do 9 hp w wolfa podobnie. Czy mozna znajesc tego potwora gdzies na mapie? Jesli ktos wie to niech napisze ;)
normalnie powiedzial bym : nice joke.....ale po przeczytaniu twoich last postow....jedyne co mi cisnie sie na usta to..shit joke..kasoowac
Wielki MarIuSzzo
27-03-2005, 18:23
@Up
Sam sie skasuj. To jest prawda. Jesli nie wiezysz moge ci dac ss na gg (8348570).
ps. Tym kumplem to ja jestem :D
taki summon naprawde istenieje, jest to taki jak by prezent od cip softu. Wiecej na tibianews.net , pozatym jest juz taki temat na forum. Ten potwor chyba nigdzie nie wystepuje.
To jest prawda. Też go widziałem.
nom, też widzialem takiego summona ;p ale jak na razie to nie mam pojecia co to jest, CipSoft chyba by marnowal czas zeby tworzyl summony "zywe chesty" ;/, moze maja jakies zastosowanie ;)
Rafciu Mistrz
27-03-2005, 18:28
Scream napisał:
pozatym jest juz taki temat na forum.
Nic dziwnego.. zaczolem latac z summonem po trimerce i sie z milion osob zlecialo :D
nawet nie wiedzialem tego tematu :P
EDIT:
Woops... zwracam honor tamten koles nie jest z trimerki :p
Dj Fara0n
27-03-2005, 18:38
Nie moge postawic tego potworka.Wpisuje utevo res "mimik i co widze?A creature with this name does not exist.Wtf?
Wielki MarIuSzzo
27-03-2005, 18:41
Tak przy okazji to da sie tez w niego zamienic (utevo res ina), ale wyglada to tak jakbym uzyl runy chameleon na zwyklej skrzynce.
Knight Simon Dark lord
27-03-2005, 20:03
Nie moge postawic tego potworka.Wpisuje utevo res "mimik i co widze?A creature with this name does not exist.Wtf?
bo pisze się mimic a nie mimiK tez to widzialem fajna rzecz ciekawe czy jest taki potwór
Willy The Dark Druid
27-03-2005, 20:12
a tak dokladniej mimic ma 30hp i jest za 250 many -.-
Widziałem 2 Mimic przy depo w Carlin Na Celescie.Bylem ciekaw co to było, ale... bardziej mnie ciekawi to co je zsummnowało. To był druid 28 lub 29 lvl nie pamietam dokładnie ; nazywał się Zeonz i zamienił się on w coś podobnego do dziecka beholdera. Może to była jakaś rzecz, a może nowy potwór?? Kto chce zobaczyć tego ss'ka niech pisze mi na gg nr.2648198.
Sirendor
29-03-2005, 13:13
A oto i wasz Mimic:
http://members.lycos.co.uk/necro/screens/Mimic0001.jpg
Pozdrowienia
Black Dr@gon
29-03-2005, 19:48
Widziałem 2 Mimic przy depo w Carlin Na Celescie.Bylem ciekaw co to było, ale... bardziej mnie ciekawi to co je zsummnowało. To był druid 28 lub 29 lvl nie pamietam dokładnie ; nazywał się Zeonz i zamienił się on w coś podobnego do dziecka beholdera. Może to była jakaś rzecz, a może nowy potwór?? Kto chce zobaczyć tego ss'ka niech pisze mi na gg nr.2648198.
Te dziecko beholdera nazywa sie "Gazer". B)
Maciek Demolka
01-04-2005, 15:08
Mimic - jest to summon, ale na mapie chyba nie można go znaleźć. W sumie: mała rzecz, a cieszy...
Dragon'Rage
01-04-2005, 15:20
Hyh mimic ... widzialem go. i zatakowalem :D i zabilem hehe ma 30 hp i nic w sobie ;) nic ciekawego :P
JA prubowałem to coś z sumonować i mi się nieudało, może trzeba mieć pacca?
Gdzie można znaleść to dziecko beholdera "Gazer'a" jeśli jest dost ępny na FACC to prosze o mapke i opis co jest po drodze :baby: gg:3380888
a i jest jeszcze taki większy beholder to do niego tez bym prosił mapke i czym i jak mocno wali??
Gdzie można znaleść to dziecko beholdera "Gazer'a" jeśli jest dost ępny na FACC to prosze o mapke i opis co jest po drodze :baby: gg:3380888
a i jest jeszcze taki większy beholder to do niego tez bym prosił mapke i czym i jak mocno wali??
Lol.. nie mozna? -.- Tak samo jak nie mozna Elder Beholdera... te potworki bedą wprowadzone po nastepnym update.
Hellraider
02-04-2005, 00:18
@Up: Nie zapominaj, że nadal część Daramy pozostaje nieodkryta.
Neon the druid
02-04-2005, 00:38
Hyh mimic ... widzialem go. i zatakowalem :D i zabilem hehe ma 30 hp i nic w sobie ;) nic ciekawego :P
za to, to ja bym zabil ... moj mimic 250 many ...
Raiderek
02-04-2005, 18:00
LOL ale zabawa mowie wam.... Create Ilussion ;D
przemienialem sie w rozne stworki i ale byla zabawa przed Depo Thais xD
Ludzie mnie obtoczyli jak boga ;D
szczegulnie gdy zaminilem sie w elder beholdera!! ;D
Znacie jeszcze jakie "nowe" stworki ?? :D
Wielki MarIuSzzo
02-04-2005, 18:07
Summony zazwyczaj nie maja nic w sobie.
to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(
Anaconde
04-04-2005, 19:33
Możliwe, ale ja pacca i tak nie kupie. Chocby dalo to mozliwosc przzywania dla xD .
mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mogą zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne są ludize co sie lubią nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze
Wielki MarIuSzzo
04-04-2005, 19:47
to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(
Musiales albo cos zle wpisac, albo moze nie masz czaru Summon Creature, bo mimic na 100% nie jest tylko dla pacc.
mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mogą zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne są ludize co sie lubią nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze
Ten gosc zalozyl tego chara dawno temu, kiedy jeszcze (prawdopodobnie) mimica nie bylo.
normalnie powiedzial bym : nice joke.....ale po przeczytaniu twoich last postow....jedyne co mi cisnie sie na usta to..shit joke..kasoowac
mimic sie pisze. zsummonowac sie da. teresa orlovsky gepruft :P
Widziałem kiedyś jak taka babka zabijała dwoma mimicami 2 skorpiony... Dziwnie to wygladało. Mam nawet filmik, ale musze sprawdzić który to jest. Fajna taka skrzynka:D
Pewnie został zrobiony po to, że gdy komus potrzebna skrzynia np. na loot, żeby nie musiał szukać:P
Tygryseq
02-06-2005, 17:10
@Up: Nie zapominaj, że nadal część Daramy pozostaje nieodkryta.
niedługo zostanie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.