Pokaż pełną wersje : Problemy z Tibia.pl
Przez ostatnie kilka dni tibia.pl nie działała. :(
Zespół Tibia.pl pracuje nad rozwiązaniem problemu, jednak jest to w dużej mierze nie zależne od nas. Niestety nadal nie wiemy, co było tego powodem, i nie możemy skontaktować się z naszym sponsorem i providerem, więc rozwiązanie problemu nie jest proste :( Będziemy jednak nadal próbowali skontaktować się z obsługą techniczną i próbowali rozwiązać problem.
Przez ostatnie kilka dni dostawałem po kilkadziesiąt, a nawet kilkaset maili dziennie z pytaniem, co się dzieje. Nie byłem niestety w stanie na nie wszystkie odpowiedzieć, za co przepraszam tych, którzy do mnie pisali. Nadal jednak sam nie wiem, w czym tkwi problem, więc i tak odpowiedzi pewnie nie były by satyswakcjonujące :P
W międzyczasie powstały 4 nowe światy
Morgana i Selena W niemczcech, normalne PvP
Silvera i Zanera W USA, normalne PvP
Tibia.pl ma jednak nieoficjalne informacje, że jeszcze w kwietniu powstaną kolejne światy, nie wiemy jednak ile, jakie, i gdzie.
a moze macie problem z serwerem? moze poraz zmienic na inny? ja do ciebie maila tez pislame ale nie odpisales chyba.. :D
Wspolczucia twojej skrzynce emailowej :(
A co do tibii.pl... rozwiazanie sie znajdzie i bedzie gucio..
czemu ja zawsze musze byc optymista? :>
To moce nadprzyrodzone!!! Mówie wam!!! To wielkie parówy z kosmosu zaatakowały serwer !!!! 8o A tak na serio to moze jakis evul hacker namieszał???
Akurat jak stworzyli nowe serwery :( szkoda.
Poza tym cieszę się że już działa, bo zawsze z niej korzystam przy graniu.
Oby jak najmniej takich awarii ;)
Siergiey
01-04-2005, 15:44
mam nadzieje ze ten blad: "satyswakcjonujaące" to taki maly zart na prima aprilis ;] jak by bylo tego widac na stronie glownej to bym sie nie czepial xP
Pozatym, dobrze ze wrociliscie.
dobrze że ruszyliście ja juz miałem dość na oglądanie innych stron.
Jesteście najlepsi w swym fachu za to was cenie (i to nie są puste słowa,jestescie super)
Przez ostatnie kilka dni tibia.pl nie działała. :(
Zespół Tibia.pl pracuje nad rozwiązaniem problemu, jednak jest to w dużej mierze nie zależne od nas. Niestety nadal nie wiemy, co było tego powodem, i nie możemy skontaktować się z naszym sponsorem i providerem, więc rozwiązanie problemu nie jest proste :( Będziemy jednak nadal próbowali skontaktować się z obsługą techniczną i próbowali rozwiązać problem.
Przez ostatnie kilka dni dostawałem po kilkadziesiąt, a nawet kilkaset maili dziennie z pytaniem, co się dzieje. Nie byłem niestety w stanie na nie wszystkie odpowiedzieć, za co przepraszam tych, którzy do mnie pisali. Nadal jednak sam nie wiem, w czym tkwi problem, więc i tak odpowiedzi pewnie nie były by satyswakcjonujące :P
"satyswakcjonujące"? Że co proszę?
@Topic
Przez was moja średnia postów spadła o 0,5 posta dziennie ;(.
Dr.Unknown
01-04-2005, 17:15
Na pewno nie mam żadnych wirusów itp, a mimo to przez ten czas za każdym razem jak próbowałem wejść na tibia.pl wchodziła mi jakaś strona sex impereza:P
Na pewno nie mam żadnych wirusów itp, a mimo to przez ten czas za każdym razem jak próbowałem wejść na tibia.pl wchodziła mi jakaś strona sex impereza:P
Wiesz.... teź coś takiego miałem ale tylko 1 .... myślałem że źle coś wpisałem ;/...
Topic:
Mam nadzieje że to się skończy (te awarje). Bo już czasem nie wiem co mam robić (nudy ;) to se pospamować przynajmniej mozna, no nie ? :D ).
Powodzenia w rozwiązywaniu problemów !
a mnie przezuczalo na www.www.tibia.pl.com ;/
PS przez ten czas przeglandalem inne fora i zadne nie dorownuje do forum tibi.pl;)
Kiedy FACC będą mogły wchodzić na nowe światy(np.Morgana)??
Polak ziom
04-04-2005, 10:32
tez m,nie to inetresuje ale takl jak zawsze nikt tewgo niewie !!! no moze cip soft i to nie jestem, pewien ;p wpuszczaja facców dopiero jak pacci sobie lepsze lvle nabija ;[
Wielki MarIuSzzo
04-04-2005, 10:41
Ja czytalem gdzies na tym forum ze od 7 kwietnia facci beda mogly wejsc na nowe swiaty.
Palladni
04-04-2005, 11:49
Niewiem czy tylko mi ale Tibia.pl Straaaaaaaaaasznie powoli sie ładuje... avatary praktycznie wcale sie nieładuja... Kicha ;(
Descartes
04-04-2005, 13:07
Mi się nie ładują żadne obrazki na forum (włącznie z emotikonami). Widzę tylko obrazki w postach (uploadowane przez usera).
EDIT: I nie przestawiliście godziny, teraz jest 13.09 :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.