zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problemy z Tibia.pl

MatKus
01-04-2005, 10:40
Przez ostatnie kilka dni tibia.pl nie działała. :(
Zespół Tibia.pl pracuje nad rozwiązaniem problemu, jednak jest to w dużej mierze nie zależne od nas. Niestety nadal nie wiemy, co było tego powodem, i nie możemy skontaktować się z naszym sponsorem i providerem, więc rozwiązanie problemu nie jest proste :( Będziemy jednak nadal próbowali skontaktować się z obsługą techniczną i próbowali rozwiązać problem.

Przez ostatnie kilka dni dostawałem po kilkadziesiąt, a nawet kilkaset maili dziennie z pytaniem, co się dzieje. Nie byłem niestety w stanie na nie wszystkie odpowiedzieć, za co przepraszam tych, którzy do mnie pisali. Nadal jednak sam nie wiem, w czym tkwi problem, więc i tak odpowiedzi pewnie nie były by satyswakcjonujące :P

W międzyczasie powstały 4 nowe światy
Morgana i Selena W niemczcech, normalne PvP
Silvera i Zanera W USA, normalne PvP
Tibia.pl ma jednak nieoficjalne informacje, że jeszcze w kwietniu powstaną kolejne światy, nie wiemy jednak ile, jakie, i gdzie.

Maly =]
01-04-2005, 10:52
a moze macie problem z serwerem? moze poraz zmienic na inny? ja do ciebie maila tez pislame ale nie odpisales chyba.. :D

M@NieK
01-04-2005, 11:04
Wspolczucia twojej skrzynce emailowej :(
A co do tibii.pl... rozwiazanie sie znajdzie i bedzie gucio..
czemu ja zawsze musze byc optymista? :>

Shinjix
01-04-2005, 12:09
To moce nadprzyrodzone!!! Mówie wam!!! To wielkie parówy z kosmosu zaatakowały serwer !!!! 8o A tak na serio to moze jakis evul hacker namieszał???

Anclen
01-04-2005, 15:17
Akurat jak stworzyli nowe serwery :( szkoda.
Poza tym cieszę się że już działa, bo zawsze z niej korzystam przy graniu.
Oby jak najmniej takich awarii ;)

Siergiey
01-04-2005, 15:44
mam nadzieje ze ten blad: "satyswakcjonujaące" to taki maly zart na prima aprilis ;] jak by bylo tego widac na stronie glownej to bym sie nie czepial xP
Pozatym, dobrze ze wrociliscie.

Faja
01-04-2005, 16:17
dobrze że ruszyliście ja juz miałem dość na oglądanie innych stron.

Jesteście najlepsi w swym fachu za to was cenie (i to nie są puste słowa,jestescie super)

Thero
01-04-2005, 16:32
Przez ostatnie kilka dni tibia.pl nie działała. :(
Zespół Tibia.pl pracuje nad rozwiązaniem problemu, jednak jest to w dużej mierze nie zależne od nas. Niestety nadal nie wiemy, co było tego powodem, i nie możemy skontaktować się z naszym sponsorem i providerem, więc rozwiązanie problemu nie jest proste :( Będziemy jednak nadal próbowali skontaktować się z obsługą techniczną i próbowali rozwiązać problem.

Przez ostatnie kilka dni dostawałem po kilkadziesiąt, a nawet kilkaset maili dziennie z pytaniem, co się dzieje. Nie byłem niestety w stanie na nie wszystkie odpowiedzieć, za co przepraszam tych, którzy do mnie pisali. Nadal jednak sam nie wiem, w czym tkwi problem, więc i tak odpowiedzi pewnie nie były by satyswakcjonujące :P
"satyswakcjonujące"? Że co proszę?

@Topic
Przez was moja średnia postów spadła o 0,5 posta dziennie ;(.

Dr.Unknown
01-04-2005, 17:15
Na pewno nie mam żadnych wirusów itp, a mimo to przez ten czas za każdym razem jak próbowałem wejść na tibia.pl wchodziła mi jakaś strona sex impereza:P

Avager
01-04-2005, 17:28
Na pewno nie mam żadnych wirusów itp, a mimo to przez ten czas za każdym razem jak próbowałem wejść na tibia.pl wchodziła mi jakaś strona sex impereza:P

Wiesz.... teź coś takiego miałem ale tylko 1 .... myślałem że źle coś wpisałem ;/...

Topic:
Mam nadzieje że to się skończy (te awarje). Bo już czasem nie wiem co mam robić (nudy ;) to se pospamować przynajmniej mozna, no nie ? :D ).

Powodzenia w rozwiązywaniu problemów !

SAKU
02-04-2005, 07:57
a mnie przezuczalo na www.www.tibia.pl.com ;/

PS przez ten czas przeglandalem inne fora i zadne nie dorownuje do forum tibi.pl;)

Dhrox
03-04-2005, 20:49
Kiedy FACC będą mogły wchodzić na nowe światy(np.Morgana)??

Polak ziom
04-04-2005, 10:32
tez m,nie to inetresuje ale takl jak zawsze nikt tewgo niewie !!! no moze cip soft i to nie jestem, pewien ;p wpuszczaja facców dopiero jak pacci sobie lepsze lvle nabija ;[

Wielki MarIuSzzo
04-04-2005, 10:41
Ja czytalem gdzies na tym forum ze od 7 kwietnia facci beda mogly wejsc na nowe swiaty.

Palladni
04-04-2005, 11:49
Niewiem czy tylko mi ale Tibia.pl Straaaaaaaaaasznie powoli sie ładuje... avatary praktycznie wcale sie nieładuja... Kicha ;(

Descartes
04-04-2005, 13:07
Mi się nie ładują żadne obrazki na forum (włącznie z emotikonami). Widzę tylko obrazki w postach (uploadowane przez usera).

EDIT: I nie przestawiliście godziny, teraz jest 13.09 :P