Pokaż pełną wersje : Konkurs na moda - komentarze.....
Tradycyjnie jak to chyba przy kazdym konkursie na moda powstawal taki temat.... Po co on sluzy? Do komentowania, kto ma waszym zdaniem najwieksze szanse, oraz ogolnie co sadzicie o konkursie......
Hmm.. a tak co do mojej osoby... nie startuje bo sadze, ze:
1. Nie ma sensu pisac zgloszenia bo i tak wiem, ze mnie nie wybiora. ;)
2. Sa o wiele lepsze osoby na tego typu stanowisko.
3. Jestem zbyt mlody..... (lub glupi jak kto woli).
#edit
Amagad.... To jest naprapwde troszke za dluga..... Inaczej, sa to jedne bardziej wartosciowych osob na forum ktore moim zdaniem MAJA szanse.......
- Ghost Nieudany
- Tana
- Gewof
- Raul
- Matheous
- Pl
- Cors Ent
- Gtyk
- Adolphus Elbragol
Uncle Warrior
02-04-2005, 19:10
Imo Mr. hoomik ma największe szanse ;D
to ja tradycyjnie juz przyczepie sie do wszystkich "bardzo dobrych z angielskiego"... zalozymy sie, ze rozszerzonej matury z ang byscie nie zaliczyli? A skoro znacie ang b.dobrze, to przynajmniej na 5 powinniscie... Ktos chetny do batalii? No...? W domu musze siedziec, chory jestem, nie mam co robic, dajcie mi jakiegos kompetentnego przeciwnika...
Ach, jak moglem o tym zapomniec -.- Do wszystkich "wiem ze nie mam szans, ale i tak sie zglosze" - skoro czujecie, ze nie macie najmniejszych szans na wygranie konkursu, to po kiego wafla piszecie podanie? Dla "zwaly"? Ambitne...
powrót vavca
02-04-2005, 19:15
Myśle że z tych osób co się zgłosiły tylko dwimenor ma szanse.
Dr.Unknown
02-04-2005, 19:22
Hmm.. a tak co do mojej osoby... nie startuje bo sadze, ze:
1. Nie ma sensu pisac zgloszenia bo i tak wiem, ze mnie nie wybiora. ;)
2. Sa o wiele lepsze osoby na tego typu stanowisko.
3. Jestem zbyt mlody..... (lub glupi jak kto woli).
Rozumiem Cię, ja też nie oceniam swoich szans najlepiej, ALE zauważ, że gdybym się nie zgłosil, pluł bym sobie w brodę, pomyśl o tym w tej kategorii.
@Down
Ocena szkolna nie odzwierciedla znajomości języka, ciągłe klepanie tego samego materiału, itp. Podstawy angielskiego poznałem w szkole, reszte- opanowałem przy pomocy komputera. Moge to opisać tak: Potrafie się dogadać po angielsku i rozumiem co się do mnie mówi, a i znajomi nie narzekają na to co ja mówie, czasem tylko np. zabraknie mi słówka. Oceniam siebie równierz na przykładzie filmu, oglądając wiele, stwierdziłem, że jestem w stanie pisać do nich spolszczenia w postaci napisów, i j/w czasem tylko mi słówka zabraknie, dlatego dałem b.dobrze, ALE NIE BIEGLE.
@Stratoos
Ten pajac nie ma przypadkiem 10-12 lat? Bo w zgłoszeniu napisał 16...
Drunk, ja swoich szans w ogole nie chce oceniac. Ja po prostu wiem, ze sa lepsze osoby na to stanowisko.
Hoomik, dobrze, ze pzypomniales mi sprawe z jezykiem angielskim....
Blah, to jeszcze jeden powod,dla ktorego nie chce pisac zgloszenia. Ucze sie obecnie w 1 klasie gimnazjum i z jezyka angielskiego mam ocene bardzo dobra.... Jednak chodzi o to, iz caly ogol oceniam najwyzej na ocene mierna, no moze dostateczna.
Krzesław
02-04-2005, 19:43
Wieszok na pewno i... Matheous
Zgłosiłem swoją osobę, tak samo jak Drunk aby potem nie żałować. Mhmhmh, wg. mnie NAJWIĘKSZE szanse ma Raul, chociaż Gonzo von Krenzel to duża konkurencja dla niego ;] (myślę że się zgłosi ;] )
Siema, a ja dla odmiany myślę, że największe szanse ma Raul. Pozdrawiam!
Uncle Warrior
02-04-2005, 19:51
@Stratoos
Ten pajac nie ma przypadkiem 10-12 lat? Bo w zgłoszeniu napisał 16...
Ma xD I tu odrazu za kłamanie wylatuje :)))
Ja wiem kto wygra!!! Ten kto dał najgrubszą kopertę... Najwięcej t.zw. przepustek Narodowego Banku Polskiego.... :) A faworyt Dromadera bedzie mial wieksze szanse, bo przeciez Drom=Vanessa ;) A MatKus juz trzepie kase na łapówkach, a po wyborach wyjedzie na Hawaje, żeby "wyciszyć sprawe"... Mówie wam!!!! To będzie "forum.tibia.pl GATES"!!!!!! ;)
Ja nie startuje, dlatego tez zycze wszystkim szczescia w tym konkursie :)
Niech zostana wybrani najlepsi.
Pozwole sobie wtrącić swoje 3 grosze...
Najlepszymi kandydatami są dla mnie (nieważne czy się zgłoszą czy nie)
- Gonzo
- Raul
- Matheous
To chyba główni kandydaci
nie startuje gdyz nikt by mnie nie wesparl ale tak to najwiekrze szanse ma:]
raul
gonzo
no i ja xP
MayGyver
03-04-2005, 10:38
nie wiem czy azuwazyliscie ale gonzo nie zlozyl podania na moda
wiec jak moze modem zostac?
@down
tylu ilu bedzie potrzebnych ;)
A ile jest wybieranych moderatorów?
Wie ktoś?
Dwimenor
03-04-2005, 11:02
@Hoomik
Masz rację, większość osób które "dogadują się" z Anglikami, mówi na poziomie
"mine" "noob" "Gime this" "I bye" (Zamiast "I buy")
Matura podstawowa z Anglika, to poziom 2-3 klasy gimnazjum. Rozszerzona to dodatkowe 3 lata nauki w liceum. Nikomu nie udowodnisz, że skłamał w tym punkcie(no, chyba, ze będziesz pisał do każdego przez gg po angielsku, podając się za Anglika).
@powrót vavca
Dzienx. Przynajmniej jedna osoba we mnie wierzy. :)
Osobiście uważam, ze spore szanse ma Wieszok, Gonzo(o ile złoży podanie) i Raul("You are Hunted")
@Kaczi
Tego nikt nie wie, poza tymi co wybierają. Myśle że będzie więcej niż pięciu, ze względu na zapotrzebowanie moderatorów w dziale Multimedia.
Dr.Unknown
03-04-2005, 11:21
nie startuje gdyz nikt by mnie nie wesparl ale tak to najwiekrze szanse ma
raul
gonzo
Taaa...A gonzo przypadkiem nie był modem, który z ów funkcji został zdjęty?
Dwimenor
03-04-2005, 11:24
@Dr.Unknown
Gonzo miał tylko uprawnienie moderatorskie, jako że zajmował sie tłumaczeniem forum. Ale jako takim moderatorem nie był.
Gonzo miał uprawnienia moderatorskie, ponieważ był liderem grupy Royal Members, ale potem zdecydowano, że liderowie grup już nie będą mogli moderować u siebie, ani nigdzie indziej, więc także Gonzo utracił swoje prawa.
konkurs na moderatora?? może być kto kolwiek byle nie wybrali jakiegoś głaba
to mowiłem ja Pacek [;
Gonzo von Krenzel
03-04-2005, 11:48
@Super:
'Gonzo miał tylko uprawnienie moderatorskie, jako że zajmował sie tłumaczeniem forum. Ale jako takim moderatorem nie był.'
To jest też prawda ;).
Heh... Dziekuje Wszystkim, ktorzy we mnie wierza... ;-)))
P.S. Musze Was niemile zaskoczyc. Nie zglosze sie ;).
[edit]
A moderatorem na 90% zostanie Tanatess. To chyba pewne ;).
Ja stawiam na Cors Enta i Raula.
Matheous
03-04-2005, 13:57
Duzo wartosciowych osob ma szanse. Adolphus Elbragol, Dwimenor, Cors Ent, Tana, Ghost Nieudany, hoomik...
A ja sie zglosilem, bo w ASie pisalo:w zyciu zaluje sie jedynie bezczynnosci. Wole sie zglosic i nie zostac wybranym, w razie wybrania zmierzyc sie z nowymi obowiazkami, niz sie nie zglosic i zalowac az do terminu nastepnego konkursu...
Powodzenia wszystkim!:)
Hmm, dużo ludzi "nieynteligiendnych" się zgłasza...:
* Zaglądam tu codziennie, więc bende dobrym modkiem.
Za "bendem" powinni od razu wywalać...
Albo drugi:
1:13(ciekawe czy biezecie pod uwage wiek)
2:Całkiem całkiem(gram ponad rok)
3:dobrze(nie mam klopotow z komunikacja,gramatyka,znam: Present Continues,Present Simple,Present Perfect,Past Simple,Past Continues,(nie uznajcie tego za chwalenie sie)i na koniec 6 z angola(na 98%).
4:Niestety nie
5:Oznacza to w miare mozliwosci codziennie bywac na forum,kasowac zle posty\tematy,pisac newsy na stronke,jezeli juz zajdzie taka potrzeba to dac bana jakiemus kolesiowi\kolesiowie lamiacemy(ej)regulamin,i ogolnie opieka nad forum i jego userami.
6:Tak chce byc modkiem na cale forum.
7:Mam rodzenstwo wiec mam stalowe nerwy,nigdy nie uzywam danego mi statusy do krzywdzenia innych.
Cos od siebie: Dodam tylko ze siedze na tym forum codziennie po 1,5 do 2h.
Wystarczy spojrzeć na to, że wymienił czasy:P Lub "ciekawe czy biezecie po uwage wiek"... Tacy ludzi po prostu sami sobie zmniejszają szansy.
A teraz reklama! Głosujcie na rolanda, wprowadzę Żondy Hłobuf! Nie będzie władzy w rękach jakiś wielogarbów!
kiedy wielogarby roxor...
jak juz mowilam na irc. chyba bardziej potrzebny jest polonista anizeli nowi modkowie ;)
a stawiam chyba na Tane, wydaje sie najrozsadniejsza. byc moze to solidarnosc kobieca, ale staram sie byc obiektywna ;)
kiedy wielogarby roxor...
Wyczuwam drgania mocy i widze proby dzialania na ambicje jury! Za takie cos to powinni na pal wbijac. Albo kazac odsluchiwac jakiekokolwiek utworu pani britney po rumunsku wspak.
Shanhaevel
03-04-2005, 17:47
@up
Ewentualnie oglądać wszystkie odcinki Klanu (10-sekundowe wycinki) wspak, przywiązanym do krzesła, z 2x wiekszą szybkością niż w TV.
TOP:
Tana. Chyba ma najlepsze kwalifikacje i jest całkiem... utalentowana. :D
Albo powiesić za ja... wiadomo co, po czym puszczać M jak Miłość...
Albo wiersze Mickiewicza po arabsku!
Wazeliniarstwo...
Ale dziwne jest jedno, po co startują ludzie, którzy nawet nie umieją napisać poprawnie takich słów jak:
Chętnie bym przystąpil do działy [filmy,zdjencia fake oraz potwory i roggard]
Ponieważ mam rozsondek i odpowiedzialność
"Zdjencia" i "rozsondek"...
Do tego bezbłędnie wzoruje się na "$orcerorze" nie wiem kto zacz, ale dobra...
I do dajeja12, jak myślisz czy biorą wiek pod uwagę? Napisałeś "ciekawe czy biorą wiek pod uwagę", otóz wiedz, że nie, zrobili pytanie "ile masz lat" tak dla jaj, bo im się nudziło i chcą z tobą mieć stosunek(Dobo xD)
Dla przypomnienia - dromadery są jednogarbami.
a kto powiedzial, ze mi o wielblady chodzilo? ;)
//
Jestem na forumod września, lecz moje konto dostało bana. Otóż ja to Gromko, tak więc chyba mam szanse.
oooooooooooooooommmmmmmmmmmmfffffffffffffggggggggg gggggg ;]]]]]]
Tana owszem jest mila osoba i zapewne ma duzo poparcie ale forum udziela sie malo, nawet bardzo.
Dla przypomnienia - dromadery są jednogarbami.
Owszem. Ale naszemu dr.omaderowi mogl wyrosnac drugi garb ;) Moze dlatego ta kropka w nicku? ;)
Dr.Unknown
03-04-2005, 23:03
Owszem. Ale naszemu dr.omaderowi mogl wyrosnac drugi garb ;) Moze dlatego ta kropka w nicku? ;)
Jak dla mnie to od leżenia i "robienia nic" ten pierwszy garb już mu się zniwelował, ale przecierz nie o tym w tym temacie, więc się nie rozgadujdcie nad nieparzystokopytnymi:p
Ghost Nieudany
04-04-2005, 09:03
Duzo wartosciowych osob ma szanse. Adolphus Elbragol, Dwimenor, Cors Ent, Tana, Ghost Nieudany, hoomik...
:O
O kruca zeks! Jestem WARTOŚCIOWYM kandydatem!
Rank, Math - tenks wam. Chlip, chlip, wzruszyłem się. Jak mnie wybiorą, będziecie tymi, którzy otrzymają tylko jeden punkt ostrzeżenia zamiast dziewięciu. :P
A tak na serio, to sądzę, że każdy ma tam szanse... Naturalnie bez takich idiotów jak Koronowany rycek II albo innych lolków... (BA! Był nawet jeden poziomek, co się wczoraj rano zarejestrował i już modkiem chciał być!)
Myślę, że modkami zostaną:
homm
Raul
SuPeR
reszta raczej w "poczekalni".
Dr.Unknown
04-04-2005, 16:29
Jak już przychodzi do kandydatury na moda, to Oxy nagle poważnieje:P
@Down
Lol? ja przy Oxy'm się nie umywam:P
Jak już przychodzi do kandydatury na moda, to Oxy nagle poważnieje:P
Tak samo ty? :P
Największą szansę mają :
Raul
Gonzo
Hoomik
Hmm..SuperMan
Tana owszem jest mila osoba i zapewne ma duzo poparcie ale forum udziela sie malo, nawet bardzo.
Codziennie przeglądam forum. Nie odpowiadam, jeśli nie mam nic znaczącego do dodania. Nie jestem z tych, którzy lubią powtarzać to, co napisali poprzednicy jedynie zmieniając formę. Nie lubię się też wypowiadać tam, gdzie i temat jest denny.
Siergiey
04-04-2005, 18:00
konkurs na modka wygra math~, i zaraz potym wybanuje wszystkich ktorzy pisza denne, bezsensowne, kiczowate itp opowiadanka ;]
tak serio, to modem powinien zostac ktos rozsadny, kto codziennie przeglada forum, i potrafi w poscie kulturalnie (czasem moze i nie kulturalnie ;p) zapisac swoje mysli.
Dr. Omader
04-04-2005, 18:30
Na temat tego kto ma najwieksze szanse nie bede sie wypowiadal ;)
(i tak kazdy wie ze potrzebuje 2 biletow do Gruzji(tak do Gruzji) na wakacje wiec kto lepsze wakacje mi zapewni to ma moda :P aha i smoczek matkusowi zeby nie marudzil ze nic nie dostal...)
Kolejne konkursy pokazuja ze jednak ludzie niczego sie nie ucza, bysiek znowu podanie zlozyl ;)
Przemilcze podania ludzi ktorzy sa krocej niz miesiac na forum...
I jak sie okazalo Gimlos mial racje mowiac na forum modkow ze znowu bedzie polew jak sie zrobi wysyp powrotow na forum ;)
I najlepszy tekst jaki widzialem do tej pory:
Jestem na forumod września, lecz moje konto dostało bana. Otóż ja to Gromko, tak więc chyba mam szanse.
Tak! Czlowiek ktorego wszyscy uwazaja za idiote, ktory ma bana w sam raz nadaje sie na moda! hahahaha...
Nie będzie władzy w rękach jakiś wielogarbów!
Jakas aluzja do mnie?
Pozatym jestes w bledzie(nic nowego zreszta u ciebie), z ktorego na szczescie wyprowadzil cie juz Superman ;)
No i zapomnij o byciu modem, nikt na ciebie nie bedzie glosowal.
I radze trzymac sie mimowszystko topicu, a nie prowadzic dysputy o zwierzetach pustynnych ;)
IMO modem zostać może jedynie ten, kto się na niego zgłosi [zdarzały się wyjątki od reguły, bodajże w postaci pana Polina].
A chciałbym także uświadomić parę osób, że skrótem od słowa doktor jest oczywiście dr - czasem więc mylnie nazywa się niektóre osoby z tego forum doktorami.
Codziennie przeglądam forum. Nie odpowiadam, jeśli nie mam nic znaczącego do dodania. Nie jestem z tych, którzy lubią powtarzać to, co napisali poprzednicy jedynie zmieniając formę. Nie lubię się też wypowiadać tam, gdzie i temat jest denny.
Ciezko ocenic czyjs udzial skoro malo pisze. Moze moja opinia byla krzywdzaca ale nie da sie innej miec oceniajac to co sie widzi.
Powstrzymam się od podawania mojego faworyta.
Zgadzam się z Tanatess, forum odwiedzam codziennie spędzam około 4-5 godzin czytając posty innych użytkowników (większość czasu spędzam przy komputerze, gdyż jest on przydatny w dokształcaniu np. języka, który studiuje), często nie odpowiadając nie z niewiedzy, a raczej z powodu iż ktoś już odpowiedział (chyba, że źle to poprawie), albo gdy temat nie ma najmniejszego sensu istnienia (wtedy to miałby ochotę tylko zamknąć ów temat).
Nie podaje kto ma szanse wygrać, gdyż all spoczywa w rękach naszych modków i adminów.
Down: No właśnie i po co wtedy jeszcze do nich dołączać i tworzyć totalny burdel i śmietnik, z którego nic nie wynika. Lepiej zapobiegać.
UP: Tak, ale przegladac forum, a czynnie sie wypowiadac, to co innego. Jak czyta sie nieraz "potwory" albo "bronie...", to strach czlowieka ogarnia, gdy 5 osob kloci sie, a wszystkie sa w bledzie...
konkurs na modka wygra math~, i zaraz potym wybanuje wszystkich ktorzy pisza denne, bezsensowne, kiczowate itp opowiadanka ;]
tak serio, to modem powinien zostac ktos rozsadny, kto codziennie przeglada forum, i potrafi w poscie kulturalnie (czasem moze i nie kulturalnie ;p) zapisac swoje mysli.
O ile sobie przypominam, Kald byl kiedys modem od opowiadam, ale tam czesto posucha wieje...Btw. wiekszosc kandydatow codziennie przeglada forum.
@Topic : a mi sie wydaje, ze modem/ami zostanie/a osoba/y (hehe ;)), ktorych sie najmniej spodziewacie, vide a ostatni nabor (pamietam te pytania na ircu "aktus? aktus? eeee...a kto to?)
Mam trzech tak zwanych faworytów:
Gewof;
p.l;
Tanatess.
Dlaczego nie Oxy? Bo za dużo burd robi na forum, sam miałem zaszczyt w jednej z nim uczestniczyć. :P SuPeRMAN? Bo to mały rotfl'ik. -.- Gewof podchodzi pod rotfl'a ale najbardziej z nich pasuje. Ja? Miałem nadzieje dopóki ta wyżej wymieniona trójka się nie zgłosiła. -.-
Galarion
04-04-2005, 20:39
To sa osoby, ktore wedlug mnie maja duze szanse na zostanie modami:
-p.l
-Dwimenor
-Tanatess
-Cors Ent
-A dlaczego ?
-No bo tak :P
+ na inne, owion:
-Adolphus Elbragol
-Matheous
-hoomik
Innych osob nie wymienilem bo bo ich za duzo bylo ;]
Na temat tego kto ma najwieksze szanse nie bede sie wypowiadal ;)
(i tak kazdy wie ze potrzebuje 2 biletow do Gruzji(tak do Gruzji) na wakacje wiec kto lepsze wakacje mi zapewni to ma moda :P aha i smoczek matkusowi zeby nie marudzil ze nic nie dostal...)
Kolejne konkursy pokazuja ze jednak ludzie niczego sie nie ucza, bysiek znowu podanie zlozyl ;)
Przemilcze podania ludzi ktorzy sa krocej niz miesiac na forum...
I jak sie okazalo Gimlos mial racje mowiac na forum modkow ze znowu bedzie polew jak sie zrobi wysyp powrotow na forum ;)
I najlepszy tekst jaki widzialem do tej pory:
Tak! Czlowiek ktorego wszyscy uwazaja za idiote, ktory ma bana w sam raz nadaje sie na moda! hahahaha...
Jakas aluzja do mnie?
Pozatym jestes w bledzie(nic nowego zreszta u ciebie), z ktorego na szczescie wyprowadzil cie juz Superman ;)
No i zapomnij o byciu modem, nikt na ciebie nie bedzie glosowal.
I radze trzymac sie mimowszystko topicu, a nie prowadzic dysputy o zwierzetach pustynnych ;)
Nie, tam żadnej aluzji do Ciebie nie ma, wydaje Ci się -,-
A co do mnie, to i tak wiem, że modkiem nie zostanę, ale staruję odkąd jestem na forum...
Wybierajcie Koronkowanego Rycerza II, on napisał super podanie, a nik to ma wogóle za***isty:]
Nie, tam żadnej aluzji do Ciebie nie ma, wydaje Ci się -,-
A co do mnie, to i tak wiem, że modkiem nie zostanę, ale staruję odkąd jestem na forum...
Wybierajcie Koronkowanego Rycerza II, on napisał super podanie, a nik to ma wogóle za***isty:]
Wg mnie to jeden z faworytow...rozwali innych, nawet na nich nie patrzac :P
Ja? Miałem nadzieje dopóki ta wyżej wymieniona trójka się nie zgłosiła. -.-
Nadzieję? Przecież miałeś bardzo poważne ostrzeżenie, na co ty w ogóle chciałeś liczyć :P
Gangrel zauwaz ze ja rowniez przez ostatnie pol roku baaardzo malo sie udzielam na forum :> W sumie ilosc moich postow jest stala od dawna. Nie widze bym mial duze szanse na zostanie modem bo jest wielu innych znakomitych uzytkownikow... Co do micho faworytow o napewno Tana i p.l :)
Nie liczy się ilość postów... Ja np. też niewiele piszę, co wcale nie znaczy że się nie udzielam. Po prostu udzielam się w inny sposób ;)
Modem niekoniecznie musi zostać osoba, którą wszyscy widzą, która dużo pisze...
A co do atkusa... no cóż. Widocznie nie zawsze się udaje strzelić w dziesiątkę.
powrót vavca
05-04-2005, 14:53
[email protected] się już rozprzestrzenia!!...
Konkurencja wzrosła.
Dwimenor,Superman,tanatess,Nekromanta,Gewof,(wydaj e mi sie że kogoś pominołem),darosław ma duże szanse...
edit@no właśnie o p.l zapomniałem:)
Nadzieję? Przecież miałeś bardzo poważne ostrzeżenie, na co ty w ogóle chciałeś liczyć :P
Jak zwykle mały rotfl'ik. -.- A założyliśmy przecież koalicję supreme'ową. ZDRAJCA!
Daroslaw ze swoimi testami xD stawiam piwo, że nie wygra:P
[email protected] się już rozprzestrzenia!!...
Konkurencja wzrosła.
Dwimenor,Superman,tanatess,Nekromanta,Gewof,(wydaj e mi sie że kogoś pominołem),darosław ma duże szanse...
edit@no właśnie o p.l zapomniałem:)
Ekhm...a kto to jest Daroslaw? Staram sie codzienie przejrzec wszytkie dzialy i go zupelnie nie kojarze...
Tak wiec moim zdaniem najwieksze szans ma P.l oraz Dwimmenor.
A teraz podam tych, ktorzy wedlug mnie nie maja szans a wedlug ludzi wypowiadajacych sie nademna sa faworytami...Gewof, Superman oraz Raul. Mimo, ze darze Tych ludzi duzym szacunkiem to jednak wydaje mi sie, ze oni by sie do tej roboty nie nadawali ;)
Krzesław
05-04-2005, 18:51
Wieszok Na Moda :)
Hehe..Modem powinienem być ja ! ;] nie no żart jestem za młody,i wogule mało na forum jestem na komputerach sie dobrze nie znam. :(
Dr.Unknown
05-04-2005, 19:02
Co tak Wieszokowi dobrze wróżycie? Osobiście nic do niego nie mam, ale moderatorzy i forumowa elita za nim IMO nie przepadają.
Gonzo von Krenzel
05-04-2005, 19:04
Wieszok Na Moda :)
Bzdura. On nie ma szans. :)
Bzdura. On nie ma szans. :)
A wiadomo? Ktos sie spodziewal, ze na poprzednich wyborach modem zostanie akurat Aktus?(Chociaz tak prawde mowiac, Wieszok przy reszcie ma chyba naprawde niazaduze szanse..... Stfu... Nie mi zostalo nadane mowic kto ma szanse a kto nie). Tak poza tym temat jest ogolnie do komentowania calego konkursu, nie tylko wymieniania swoich faworytow.
A czemu nikt nie pamięta o mnie? ;)
No cóż - jak widać jeszcze nie czas.
A ciekawe jak się pokryją nasze przypuszczenia z ichnymi.
Niezbadane są wyroki modków... chyba że będzie przeciek xD
Co do wieszoka - chłopak naprawdę się poprawił, lecz uważam że ejst jeszcze niegotowy na moda. Oczywiście mogę się mylić, ale to ejst moje zdanie ;)
P.L. Kolejny starszy userek - pamiętam go trochę i dobrze go zapamiętałem - powinien isę nadawać
Dwim - nie znam, nie mam wyrobionego zdania
Tan - Modek z gery.pl na 90% sie według mnie dostanie - doświadczony, zawodowiec i kobieta ;) Zabójcze połączenie :D
Gewof - ma szansę, ma... Ale czy się dostanie? To dobry user, wiele zrobił,
Nekromanta - wydaje mi się że się dostanie, doświadczony, spoko user XD
Superman - gremlinki/goblinki rox - Superman dasz rade!!!
Matheous - jakoś niespecjalnie pamiętam posty usera, ale kojarzę - nie mi go oceniać (innych też, ale sobie na to pozwolę :P)
Raul - Redaktor... Czy byłby dobrym modem? może napiszę z nim wywiad? XD
Na serio - kolejny dobry user
eerion - nie mi go oceniać - w ogóle typa nie znam :P
Baron Kaldrick
05-04-2005, 20:31
Tan - Modek z gery.pl na 90% sie według mnie dostanie - doświadczony, zawodowiec i kobieta ;) Zabójcze połączenie :D
Tana miała moda na geje? o_0 Od kiedy?
Jak już mam skomentować, to powiem, że to dobry pomysł :) Przydałoby się więcej modów na największej stronie internetowej o Tibii w Polsce :)
@ baron
Moderowanie: Pewien czas gery.pl,
Może nie dokłądnie tibia.gery.pl (nie wiem), ale gery.pl :P sam nei byłem zbytnio na tamtym forum to nie wiem :]
Jak już mam skomentować, to powiem, że to dobry pomysł :) Przydałoby się więcej modów na największej stronie internetowej o Tibii w Polsce :)
Tylko zeby nie przegiac w druga strone, gdy setki modow beda sie rzucaly na jeden, bezbronny, niewlasciwy temat ;)
A ja mam szanse ? :D ? (joke- chociaż się zgłosiłem... któż wie)
A tak na serrio, Dr.Unknown ma według mnie największe szanse ^^ (Powodzenia Dr :D , trzymam za ciebie kczcuki ;) ).
My nie mozemy tutaj stawiac bo nie jestesmy w pelni swiadomi...niektorzy (a szadze ze jest ich wielu)pisza raporty i sie malo odzywaja. Zreszta przypomne poprzednie wybory...siedzial sporo na forum, ale po ogloszeniu wynikow zastnawialem sie kto to jest Vanessa i Aktus(co prawda nadal nie wiem kto to aktus byl :/ ). Tylko moderatorzy sa w stanie obiektywnie ocenic a ja czuje ze wielu z was kieruje sie tu sympatiami.
Co tak Wieszokowi dobrze wróżycie? Osobiście nic do niego nie mam, ale moderatorzy i forumowa elita za nim IMO nie przepadają.IMHO liczy sie jego mozliwy wklad anie czy jest lubiany. Polina malo kto lubi (nawiasem mowiac ja tez go nie lubie) a jest jednym z najefektywniejszych modow i za to go cenie.
dap-galothij
06-04-2005, 08:40
ja uważam, że powieninni wygrać: Dwim, Dr.Unknown(chociaż będzie mógł się myliść Dr.omaderem:)) i Tana. Dwim bo jest rozsądny, Dr. bo tak, a Tana jak już ktoś powiedział: Tan - Modek z gery.pl na 90% sie według mnie dostanie - doświadczony, zawodowiec i kobieta Zabójcze połączenie
Tylko moderatorzy sa w stanie obiektywnie ocenic a ja czuje ze wielu z was kieruje sie tu sympatiami.
Bo moderatorzy to są tacy idealni... Nie, oni też oceniają chociaż trochę subiektywnie. A niektóre osoby typowane przez was są trochę spammerami, a to nie jest lubiane. Jedyny spammer w modach to Gimli.
Dr.Unknown
06-04-2005, 15:17
My nie mozemy tutaj stawiac bo nie jestesmy w pelni swiadomi...niektorzy (a szadze ze jest ich wielu)pisza raporty i sie malo odzywaja. Zreszta przypomne poprzednie wybory...siedzial sporo na forum, ale po ogloszeniu wynikow zastnawialem sie kto to jest Vanessa i Aktus(co prawda nadal nie wiem kto to aktus byl :/ ). Tylko moderatorzy sa w stanie obiektywnie ocenic a ja czuje ze wielu z was kieruje sie tu sympatiami.
IMHO liczy sie jego mozliwy wklad anie czy jest lubiany. Polina malo kto lubi (nawiasem mowiac ja tez go nie lubie) a jest jednym z najefektywniejszych modow i za to go cenie.
Zawsze emocje trochę kieruja, np IMO ktoś mógłby mieć spore doświadczenia moderatorskie, ale moderatorzy za ów osobnikiem nie przepadają. Jego szanse automatycznie maleją, czyż nie? ktoś powie - ba, co ma to czy mod kogoś lubi do wyborów. I tu według mnie mozna powiedziec- moderator to tylko człowiek.
@Avager
Dzięki za wsparcie, doceniam to.
Bo moderatorzy to są tacy idealni... Nie, oni też oceniają chociaż trochę subiektywnie. A niektóre osoby typowane przez was są trochę spammerami, a to nie jest lubiane. Jedyny spammer w modach to Gimli.
Piszac a obiektywnosci mialem namysli zaslugi dla forum, takie jak reportowanie. My, userzy nie widzimy tego ale mod wie kto, jak czesto i czy zgodnie z regulaminem reportuje. Owszem, zawsze jest w tym nieco wlasncyh odczuc do osoby, szczegolnie ze kandytatow jest tyle i musi ich cos wyrozniac...
Tana miała moda na geje? o_0 Od kiedy?
<secret mode on>A byłam, byłam. </secret mode off>
Ale pożegnałam sie z ge(r)y :p
Mówie wam, ja wygram - Przelicytowałem wszystkich, a koperta już w drodze ... :> Na stanowisku moda widział bym gości chętnych do pracy i szybko nie rezygnującuch tj. Matheousa - że mu się chciało pisać to opowiadanie do końca ... Wieszoka - w końcu trochę się tymi dawnymi "Elite Userami" zajmował ...
Dr. Omader
06-04-2005, 21:08
Zawsze emocje trochę kieruja, np IMO ktoś mógłby mieć spore doświadczenia moderatorskie, ale moderatorzy za ów osobnikiem nie przepadają. Jego szanse automatycznie maleją, czyż nie? ktoś powie - ba, co ma to czy mod kogoś lubi do wyborów. I tu według mnie mozna powiedziec- moderator to tylko człowiek.
Staramy sie byc jak najbardziej obiektywni, ale jesli kilku modkow "nie lubi" jakiegos kandydata, to nawet jesli bedzie dobry moze nie zostac przyjety.
Jestesmy zespolem, a jesli jest ktos nie lubiany w zespole to moze sie wszystko zaczac psuc, a tego nie chcemy.
Z tego co pamietam byl tylko jeden przypadek kiedy sie z modkami troche pozarlismy, ale nie chodzilo tu o lubienie kogos czy nie(chociaz zdanie na temat jednej osoby na zawsze sie zmienilo w moich oczach) tylko o to co jeden modek zrobil ;)
(Nie pytac o wiecej i tak nie powiem, pewnie niektorzy sie domyslaja o co chodzi ;) )
A co do raportowania to ten user za dobrze tego nie robil:
http://www.members.lycos.co.uk/drom/forum/report.jpg
;)
<edit> @down: nie sprawa z Aktusem nie byla wynikiem zadnej klotni czy czegos takiego ;)
Dr.Unknown
06-04-2005, 21:15
Z tego co pamietam byl tylko jeden przypadek kiedy sie z modkami troche pozarlismy, ale nie chodzilo tu o lubienie kogos czy nie(chociaz zdanie na temat jednej osoby na zawsze sie zmienilo w moich oczach) tylko o to co jeden modek zrobil ;)
(Nie pytac o wiecej i tak nie powiem, pewnie niektorzy sie domyslaja o co chodzi ;) )
Aktus?
Co do raportu, już kiedyś Raynold bodajże w temacie "Ubaw po pachy w życiu moda" pokazał podobny raport, ale mniej wulgarny;)
Jeśli mogę wiedzieć, kiedy skończycie przyjmować zgłoszenia?
Bo moderatorzy to są tacy idealni... Nie, oni też oceniają chociaż trochę subiektywnie. A niektóre osoby typowane przez was są trochę spammerami, a to nie jest lubiane. Jedyny spammer w modach to Gimli. No patrz, a mi sie wydawalo ze ponad polowa modow ma wiecej postow ode mnie. No ale widocznie cyferki klamia : d Chyba ze chodzi ci o wielka trojke spamerow gimli syn gloina, Superman, kotomaniak : D
A obiektywnosc modow... Nie oszukujcie sie, to mit
Tak gimli, chodziło mi właśnie o nominowanie nas przez Matiq ponad rok temu... Ehh, to były czasy ;]
Aktus?
Co do raportu, już kiedyś Raynold bodajże w temacie "Ubaw po pachy w życiu moda" pokazał podobny raport, ale mniej wulgarny;)
Jeśli mogę wiedzieć, kiedy skończycie przyjmować zgłoszenia?
Polecam poczytac post Matkusa zakladajacy konkurs. Pisze tam ze jest czas do soboty.
MayGyver
08-04-2005, 14:40
a tak niedawno ja sie zglaszalem w konkursie ehhhhh....
a tak niedawno ja sie zglaszalem w konkursie ehhhhh....
Ja się zgłaszałem dopiero co, tak niedawno, trochę wcześniej i dosyć dawno... ;]
Dr. Omader
10-04-2005, 16:43
No to temat zamkniety i przeniosiony...
Teraz czekamy az banki w poniedzialek otworza i ludzie beda mogli dokonac ostatnich przelewow ;)
PS. kurcze bez avatarow wogole ludzi nie kojaze -.-""
Czy mi sie wydaje czy ten konkurs jest spokojnieszkszy niz poprzednie? Wydaje mi sie ze ostatnio bylo 2X wiecej kandydatow i a temat do komentarzy ciagnal sie stronami... Ludzie zmadrzeli czy jak? :D
dap-galothij
10-04-2005, 17:04
@Drom: denerwujące te avatary, nie?
@gangrel: ludzie zmądrzeli? chyba nie. to może skutki uboczne <a bo ja wiem czego>??
Dr.Unknown
10-04-2005, 17:41
Czy mi sie wydaje czy ten konkurs jest spokojnieszkszy niz poprzednie? Wydaje mi sie ze ostatnio bylo 2X wiecej kandydatow i a temat do komentarzy ciagnal sie stronami... Ludzie zmadrzeli czy jak? :D
Być może tak, ale ciekawi mnie jedno, mianowicie: Czy pamiętacie tego użytkowanika, który był tak wielce obrażony, jak zobaczył temat nowi moderatorzy forum(w którym byli oni wypisani)i mówił "co to się dzieje! Czemu ja o tym nie wiedziałem! Nawet mnie nie znacie! No właśnie, czy w tym roku powtórzy się podobna okazja do śmiechu?
Ja stawiam na trójke userów:
Raul
SuPeRMAN
i Dr Unknow
Według mnie to oni mają największe szanse udzielają się na forum
niektórzy na IRCU.Jestem na forum kilka miechów już i zauważyłem że są jednymi z najaktywniejszych użytkowników.Chciałem wystartować w konkursie lecz zagapiłem się przez kilka ostatnich dni i zapomniałem o tym i tak niemiałbym zadnych szans.Powiem jeszcze tyle żeby nieskreślac ludzi tylko że mają dziwaczny nick lub głupio się wypowiadają każdy popełnia błędy sam widze to na swoim przykładzie ,dlategoi każdy musi dążyć do tego żeby stać się lepszym użytkownikiem.Acha jeśli było by 4 nowych modków to jeste jeszcze za Gonzem
Radek 666
10-04-2005, 20:13
Ja się nawet nie będe zgłaszał... I tak nie mam szans...
Krzesław
10-04-2005, 20:59
Powinni zrobic glosowanie metodą sms albo audiotele:p
Właśnie, zgadzam się z tobą. I tak miałem doładować konto.
Być może tak, ale ciekawi mnie jedno, mianowicie: Czy pamiętacie tego użytkowanika, który był tak wielce obrażony, jak zobaczył temat nowi moderatorzy forum(w którym byli oni wypisani)i mówił "co to się dzieje! Czemu ja o tym nie wiedziałem! Nawet mnie nie znacie! No właśnie, czy w tym roku powtórzy się podobna okazja do śmiechu?
Pamietam dziwniejsze rzeczy :)
Powinni zrobic glosowanie metodą sms albo audiotele
Pewnie ludzie nie maja na co poniedzy wywalac? Zreszta i tak glosuja tylko modkowie wiec po co? Zeby ludzie rozdawali numer w szkole zeby koledzy na nich glosowali?
wg mnie forum potrzebuje kogoś kto gra w tibię i miałby czas na forum(power gamera)który likwidowałby takie coś jak loot z dl d lanca(huhahaha do dzisiaj nie wiem dlaczego wszyscy których pytam czy wylatuje d lance z dla odpowiadają pustym śmiechem-.-)kto ma szanse?pewnie ktoś nieznany,bogaty ;)
$corcerer
11-04-2005, 20:46
Albo te osóbki, które zostały hojnie obdarowane przez Naturę :P
wg mnie forum potrzebuje kogoś kto gra w tibię i miałby czas na forum(power gamera)który likwidowałby takie coś jak loot z dl d lanca(huhahaha do dzisiaj nie wiem dlaczego wszyscy których pytam czy wylatuje d lance z dla odpowiadają pustym śmiechem-.-)kto ma szanse?pewnie ktoś nieznany,bogaty ;)
<pusty smiech> BUHAHAHAHAHAHA </pusty smiech>
pewnie, bo wlasnie teraz scorowi pw wyslal Mieciu Z Kiszoniowa, nieznany user,ale za to obiecal dac koperte 10 000$. Oczywiscie, ze jest power gamerem, jest pr0 i tRu, ma kuuupe czasu (no bo trenuje) - a w rlu jest totalnym bucem, ktury nie zna zasat ortograwi, oraz dla niego pojecia ''kultura'' oraz ''ktos ma inne zdanie niz moje'' jest obce.Tak, tak. A stalin byl demokrata.
Thimburd
12-04-2005, 14:17
No, już wpłaciłem pieniążki. Mam dadzieję że te 14 tys. dolarów doszło? Jeśli mało, to ja moge więcej... ;p
Czekam z niecierpliwością na wyniki.
Ale audiotele to przesada ;p
i tak modem zostanie Tana ;]
@up
Rownie dobrze moge powiedziec, ze mode mozesz Ty Oxys zostac (Co jest tylko teoretycznie mozliwe. xP)
Phew, jest cholernie duzo inteligentnych/sensownych osob ktore wrecz powinny otrzymac te stanowisko..... No ale coz, tibia.pl team zapewne zrobi nam niespodzianke....
@pawelekthedruid
Amagad...... rotfl.....
@MatKus
Swoja droga, moglibysc dac liste, w ktorej byloby napisane, kto w ktorym etapie odpadl, oszczedzilibyscie na nastepnych wyborach nadziei niektorym uzytkownikom......
Tak tylko wspomnę, że wchodzimy w ostateczną fazę wyborów. Większość już poodpadała, została niecała dziesiątka. Jeszcze trochę odsiejemy was, i niedługo będą wyniki. Konkretnych nicków na razie nie podaję, i nie podam zanim nie ogłosimy wyników ostatecznych.
Powiem tylko, że prawdopodobnie będzie część supmodów, a częśc modów do konkretnych działów.
@MatKus
To bylo latwe do przewidzenia ;)
a dlaczego nikt mnie niewidzi jako nowego moderatora ? :P ;(
Shanhaevel
12-04-2005, 20:05
@up
Bo ciebie nigdy nie widziałem? XD
@Adolphus
TiTus jest na forum od... właściwie od stycznia.
heh to musze mieć 1000 postów żeby ktoś mnie zauważył ?? :P
Adolphus Elbragol
12-04-2005, 20:11
@up: wystarczy, ze pobedziesz na forum dluzej niz od grudnia.
Heh... Było powiedziane. Nie ważne ile piszesz, ważne co piszesz :)
Heh... Było powiedziane. Nie ważne ile piszesz, ważne co piszesz :)
wiem,wiem...często staram się pisać jak najlepiej : bez błędów,na temat i jasno,ale czasami każdemu nie wyjdzie :P
no patrz, ja na forum jestem 1,5 roku a nawet do 500 postow nie doszedlem, a jakos nie moge powiedziec, zeby nikt nie dawal mi jakichkolwiek szans na wygranie konkursu... straszne, nie? -.-
Shanhaevel
12-04-2005, 20:31
@TiTus
Dobra, teraz ty mi może odpowiesz czemu np. mnie nikt nie widzi modem, hę?
bo może pisałeś posty troche nie na temat albo trudno cos z nich zrozumieć :P chociaż zaraz zobacze twoje posty :P
Marudzisz Titus marudzisz.
Widzsz siebie jako moda- może i tak ale inni nie widzą.
Ttuaj progi są wyokie, moze jeszcze nie masz szans ich przeskoczyć?
Tak jak wielu ludzi tutaj w tym możliwe ja i każdy user.
Życie jest wymagające, nie można mieć wszystkeigo łatwo
każdy widzi się jako moda...
rozumiem i wątpie że po drugim konkursie na moda juz nim bende...
jednak życie jest pałne niespodzianek :P
Krzesław
12-04-2005, 20:54
Wcale nie każdy widzi się jako mod. Ja na przykład zgłosiłem się, żeby zobaczyc jak to jest, żeby zobaczyć jakie są wymagania. O!
Marudzisz Titus marudzisz.
Widzsz siebie jako moda- może i tak ale inni nie widzą.
Ttuaj progi są wyokie, moze jeszcze nie masz szans ich przeskoczyć?
Tak jak wielu ludzi tutaj w tym możliwe ja i każdy user.
Życie jest wymagające, nie można mieć wszystkeigo łatwo
Trzeba mieć kase i koniecznie konto w banku (w dzisiejszych czasach przyjmują tylko przelewy, żadnych kopert). Myślę, że kazdy chcialby byc modkiem i widzi siebie w takiej roli ;). Zobaczymy co nam zgotują modkowie i admini...
@MatKus
Jest jakiś konkretny termin podania wyników?? ;P
@MatKus
Jest jakiś konkretny termin podania wyników?? ;P
Chyba wyrokow.
Tak wracajac do powyzszych wypowiedzi, chcialbym zauwazyc, ze kazdy wie, na co go stac, wiec widzi sie jako mod "dobry" etc. Natomiast zespol wybierajacy wcale nie podchodzi do tej sprawy tak jasno, jak na to patrzymy. Gdyby patrzyli np na liczbe postow, mialbym dosc duze szanse, bo wyprzedzam w ich ilosci niejednego. A wlasnie - tu sie liczy jakosc, a nie ilosc. Moglem pisac glupie posty. Myslisz, ze modkowie nie zwroca na to uwagi? Po prostu wygraja najlepsi nadajacy sie na to stanowisko i nic na to nie poradzisz.
Ps. Dalej uwazam, ze tana cheatuje ;-)
Ja bym zawieszokowal Wieszoka na moda. Pisze ladne posty.
o jezu ale macie problemy :P:P:P
co za roznica kogo wybiora, czy to bedzie tana czy wieszok czy ktos jeszcze inny... wazne zeby dobrze spelnial swoje obowiazki jako mod, a nie zeby byl nim ktos kto ma najwiecej postow/najwiecej przesiaduje na ircu/najdluzej gra w tibie/najdluzej siedzi na forum. Nie liczy sie ilosc, tylko jakosc.
Ja czekam na ogloszenie tylko po to zeby zobaczyc z kim przegralem ;)
Miejmy nadzieje ze nowi modkowie dobrze beda wypelniac swoje obowiazki, wierze w sluszny wybor modow ;)
Titus, na pewno po nastepnych wyborach "bendziesz" modem. Mowisz, ze Tobie nie zawsze udaje sie pisanie z sensem? O widzisz, bo ja znam wiele takich osob u ktorych to juz po prostu stalo sie nawykiem.....
Kazdy chce zostac modem? Bullshit, w takim razie czemu niektoreosoby zrezygnowaly z tego stanowiska? Chciec a moc - 2 zupelnie rozne pojecia....
@Gtyk
Phew, wcale nie bylbym tego taki pewien, ze przegrasz..... No nic ja tu nie decyduje....
Adolphus Elbragol
12-04-2005, 23:26
bo może pisałeś posty troche nie na temat albo trudno cos z nich zrozumieć chociaż zaraz zobacze twoje posty To najpierw zobacz, potem pieprz, z laski swojej -.-
Shanhaevel pisze z sensem i na temat, a to, czy zostanie modem nie zalezy od tego, czy ktos uwzglednil go w swoich oczekiwaniach ( no chyba, ze zrobil to MatKus, Drom, Scor i reszta czerwononiebieskich).
każdy widzi się jako moda...
rozumiem i wątpie że po drugim konkursie na moda juz nim bende... a) Jak juz powiedzial Rankor, nie kazdy. Niektorzy zostali namowienie do napisania podania, pomimot tego, ze nie widza sie moderatorem (lub uznaja, ze i tak nie maja szans).
b) ja tez w to watpie.
Tak tylko wspomnę, że wybory idą trochę topornie. No cóż, zatrzymaliśmy się na kilku osobach i na 2 pytaniach:
1) ilu wybrać
2) których spośród 7 faworytów
Na razie pewna jest chyba tylko jedna osoba, ale i w tym przypadku nie wiadomo, czy na supmoda, czy do jednego/kilku działów.
Więc na ostateczne ogłoszenie jeszcze troszkę poczekacie :P
Gonzo von Krenzel
13-04-2005, 00:52
Może wszystkich 7? ;-)
Tak tylko wspomnę, że wybory idą trochę topornie. No cóż, zatrzymaliśmy się na kilku osobach i na 2 pytaniach:
1) ilu wybrać
Na razie pewna jest chyba tylko jedna osoba, ale i w tym przypadku nie wiadomo, czy na supmoda, czy do jednego/kilku działów.
Więc na ostateczne ogłoszenie jeszcze troszkę poczekacie :P
"Zabijmy wszystkich - Bog pozna swoich". ;)
Shanhaevel
13-04-2005, 14:30
@Adolphus
Dzięki, ale modem nie zostanę, bo nawet nie złożyłem podania. :)
@up
Albo metoda rosyjskiej ruletki. :]
cKhUaBtAt
13-04-2005, 16:24
głosuje na gościa zwanego TiTuS :P
jest fajnym kolegą,pisze niezłe posty i wie co pisze :P
głosuje na gościa zwanego TiTuS :P
jest fajnym kolegą,pisze niezłe posty i wie co pisze :P
Skoncz..... Co do wyboru modow z tych 7 osob..... Moze jakis okres probny? ;)
Skoncz..... Co do wyboru modow z tych 7 osob..... Moze jakis okres probny? ;)
Brb, przypomina mi sie moja nauczycielka od majcy z podstawowki. Lepiej raz a dobrze niz kilka razy probowac ;)
Dobry pomysł nawet.
Np. tych 7 modków dać na okres próbny na całe/ sub jak prosili i potem się okaże kto najwięcej narobił.
Na pewno znalazło by się coś do rejestrowanie pracy danego moda (nie wierze że takiego czegoś nie ma :P)
I np. po 2 tygodniach by się wysztsko okazało
PS - a jak by wszyscy pewnei zasuwali rpzez te 2 tygodni? By storny czyścili do postów sprzed roku pewnie XD
Taaaa... rejestrowanie pracy modka... właśnie zachciało mi się śmiać - nie pytajcie tylko nikogo o statystyki modków w rozdawaniu upomnień ;P
A co do 7 nowych modków... raczej wątpię, żeby aż tylu ich było. Niektórzy z nas chcą ich jak najmniej, inni trochę więcej... W sumie podejrzewam, że będzie ok 3-5 nowych modów.
No i może być tak, że ci przydzieleni do działów może się na tyle sprawdzą, że będą mogli potem zostać SupModami (na całe forum), ale to jest raczej dalsza przyszłość no i ostateczne decyzje będzie podejmował MatKus...
Mam nadzieję, że może jutro bądź pojutrze można spodziewać się nowej ekpipy (byłoby miło, bo weekend się zbliża a wtedy jest cała masa ludzi na forum ;) )
Matheous
13-04-2005, 18:21
1) ilu wybrać
Więc na ostateczne ogłoszenie jeszcze troszkę poczekacie
Tak tylko wspomnę, że pogubiliśmy się, kto ile kasy wpłacił. No cóż, zatrzymaliśmy się na kilku osobach i 2 pytaniach:
1)Czy wybierać już od 7 000 $ czy od 10 000$
2)A ta siódemka co wpłaciła ponad 10 000-może przyjąć tylko tych 12 000+?
Na razie pewien jest tylko ten, co płacił 19 500$, ale i w tym przypadku nie wiadomo, czy nie kazać mu dopłacić jeszcze 1 000, czy wystarczy...
Zanim wrócimy z wielkiej popijawy za tą kasę, to sobie troszkę poczekacie
Hmmm... Ciekawostka?:)
Czekamy:P
http://tinypic.com/4gn0cj
Tyle to sam Magus przepije ;)
Tyle to sam Magus przepije ;)
Wszyscy modkowie glosowali. Ten kto pomyslal wysilil sie i dal kase kazdemu :]
Dwimenor
14-04-2005, 19:26
Mam nadzieję, że może jutro bądź pojutrze można spodziewać się nowej ekpipy (byłoby miło, bo weekend się zbliża a wtedy jest cała masa ludzi na forum ;) )
Cóż, piątek trwa do 23.59...jest jescze dużo czasu :]
@Raynold
No i w sobote poczta nie dziala...przekazy nie dojda...Mus do piatku ;)
Adolphus Elbragol
15-04-2005, 14:32
I nastalo pojutrze...
mowicie tak, jakbyscie na cos czekali... ;]
Shanhaevel
15-04-2005, 15:28
@up
Myślę, że na duże zdziwienie lub rozczarowanie. :P Ale niczego nie jestem pewien. :]
Adolphus Elbragol
15-04-2005, 16:26
Hoom: ja jestem tylko ciekawy, ktoz zostanie nowym modem. Z innej beczki, w pierwszym temacie MatKus pisal, ze wyniki beda w zeszly poniedzialek... Syndrom Cipsoftu?
@MatKus: Bylem pewny, ze w temacie z prozba o zglaszanie kandydatur byly dwie daty - data zamkniecia(sobota) i prawdopodobnego rozpatrzenia ofert(poniedzialek). No ale prawdopodobnie sie pomylilem. Mea culpa.
Hoom: ja jestem tylko ciekawy, ktoz zostanie nowym modem. Z innej beczki, w pierwszym temacie MatKus pisal, ze wyniki beda w zeszly poniedzialek... Syndrom Cipsoftu?
Ech syndrom spozniania sie, nie powiedzialbym zeby to bylo cos niezwyklego. Jesli umawiam sie z jednym z kolegow to przychodze godzine pozniez zeby nie musiec na niego czekac.
Co do samych wynikow sadze ze przynajmniej 1 wybrany bedzie niespodzianką. Przy ostatnich wyborach nie zaskoczyl mnie jedynie Hegge, wiec i tym razem sadze ze sie zdziwie ;)
Adolphus Elbragol : W zadnym temacie nie pisalem, kiedy beda wyniki. pisalem "dajcie nam kilka dni".
A wyniki beda dzisiaj.
Krzesław
15-04-2005, 18:22
@up: Uff.. już myślałem ze się hie doczekam :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.