zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Papież nie żyje

Stron : 1 [2]

Rose~
04-04-2005, 18:23
no to jest poprostu śmieszne .... :baby:
ludzie od 4 dni trombio w telewizji o złym stanie Papieża
i to jest poprostu kpina zamieszczania takiej informacji na stronie internetowej........ :baby:
Człowieku ty sobie widać nie zdajesz sprawy kim jest papież! i to polak to wzór on cierpiał jak bóg swoimi chorobami ;(

Lonewolf-K0zl
04-04-2005, 18:27
KIEDY WRESZCIE BĘDĘ MÓGŁ OGLĄDAĆ www.tibia.pl BEZ ZAKŁÓCEŃ TZN.Z WIDOCZNYMI OBRAZKAMI I BEZ BŁĘDÓW NA STRONIE???????????????????????????????????????

Sancho
04-04-2005, 18:41
"Czas ucieka wieczność czeka"
Spoczywaj w pokoju!!
Dziękuje Ci

Zabójca Jeleni
04-04-2005, 18:51
KIEDY WRESZCIE BĘDĘ MÓGŁ OGLĄDAĆ www.tibia.pl BEZ ZAKŁÓCEŃ TZN.Z WIDOCZNYMI OBRAZKAMI I BEZ BŁĘDÓW NA STRONIE???????????????????????????????????????

Jakoś ja nie mam błędów na stronie i widze obradki.

A co do tematu: niech spoczywa w pokoju...

Sozemego
04-04-2005, 18:52
Byl to naprawde dobry czlowiek i choc ze zmarł kazdy bedzie go dobrze pamietac

lecz po dodaniu wszystkiego wychodzi wszedzie 13 ;( o czym mowa
Zmarl 2005,04,02:2+0+0+5+4+2=13
O godzinie 21:37:2+1+3+7=13
Mial 85lat:8+5=13
13Maja zostal postrzelony ;(

0_ooooooooooooooooooooooo

Herante
04-04-2005, 19:05
Ostatnio w tibi spotkałem kilku polaków ... out fit oczywiście czerowny
napisałem im (kulturalnie) żeby zmienili na czarny bo papież umarł, a dostałem taką odpowiedź :
"buhaha i dobrze ku**a teraz szatan kruluje... *****" itd. itp...

Naprawde nie wiem z kąd biorą się tacy ludzie...

Bob Vano
04-04-2005, 19:31
wiecie co? ja wam sie po prostu dziwie... pisze to wszedzie wiec napisze i tu... papież jak kazdy inny czlowiek umrzec musial

ubieranie sie w tibi na czarno to czysta kpina... (porownywanie gry do realnego zycia)

jesli ktos sie nie przejął smiercia papieza to nie musi cie to obchodzic, kazdy niech sie martwi o siebie... nie chcial zmienic outa na czarno to tylko i wyloncznie jego sprawa i ty sie w to nawet nie mieszaj...

cipsoft dlatego nie napisal nic na tibia.com bo to nie dotyczy tibii,

"Człowieku ty sobie widać nie zdajesz sprawy kim jest papież! i to polak to wzór on cierpiał jak bóg swoimi chorobami"

tak tak oczywiscie... ciekawe co by bylo zeby to nie byl polak tylko nigeryjczyk.... ehh szkoda gadac

Seru
04-04-2005, 20:51
Według mnie na znak żałoby zamiast zmieniać outfity, powinno sie zarzucic tibię na ten okres (przynajmniej)

tyle z mojej strony

Ashlon
04-04-2005, 22:04
Ostatnio w tibi spotkałem kilku polaków ... out fit oczywiście czerowny
napisałem im (kulturalnie) żeby zmienili na czarny bo papież umarł, a dostałem taką odpowiedź :
"buhaha i dobrze ku**a teraz szatan kruluje... *****" itd. itp...

Naprawde nie wiem z kąd biorą się tacy ludzie...

I ty i oni jestescie glupi. Ty mniej, bo oni to czysta kpina z ludzi. A ty, bo co to za zaloba? W grze? Lol. Jesli tak bardzo ci zalezy, ubierz sie na czarno w rlu, pomodl sie. Ale niech nie dochodzi do takich sytuacji, gdy wszyscy ubieraja sie na czarno i na trade "modla sie" -.- Przeciez to glupota totalna.

Lebek
04-04-2005, 22:57
Co innego żal i żałoba a co innego głupota i pozerstwo. Jan Paweł II nauczał też o godności ludzkiej. Niestety niektórzy przespali te lekcje.

Jestem dumny, że przyszło mi żyć w czasie Jego pontyfikatu. Setki pokoleń Polaków nie dostąpiło tego zaszczytu i setki nastepnych nie dostąpi. Do wielu to dotrze dopiero jak dorosną. No cóż - Bozia ma różnych lokatorów - jak mawiała moja Ś.P. babcia.

JANIE PAWLE II SPOCZYWAJ W POKOJU A ZIARNO PRZEZ CIEBIE ZASIANE NIECH DOJRZEJE W PLON OBFITY.

sorc z valorii
05-04-2005, 08:35
Człowieku ty sobie widać nie zdajesz sprawy kim jest papież! i to polak to wzór on cierpiał jak bóg swoimi chorobami ;(

JA się zgadzam z tobą.Takiego autorytetu dla nas i wszystkich już nie będzie :( .On cirepiał jak Chystus na Krzyżu wczsie tej choroby.

Ale z jednej strony jest mi smutno bo papież umarł, ale z z drugiej cieszę się bo on już nie cierpi i go już nic nie boli.

Szymonorius
05-04-2005, 09:05
Ja proponuje żeby wszystcy chrześcijanie do dnia pogrzebu papierza Jana Pawła II ubrali sie na czarno (w tibii oczywiście)...

Dralerath
05-04-2005, 12:57
Papież jak już wcześniej napisano był Wielkim Człowiekiem i dobrym! Jeżeli ktoś jest katolkikiem powinien wiezyć, w to, że Jan Paweł II jest teraz w niebie z Bogiem. Ludzie, może dla nas nie ma już tego człowieka, który zminił historię, ale on sam jest teraz z rodziną szczęśliwy...
Składam głębokie kondolencje
"Odszedł do historii ten człowiek, który ją tworzył"

Herante
05-04-2005, 15:03
I ty i oni jestescie glupi. Ty mniej, bo oni to czysta kpina z ludzi. A ty, bo co to za zaloba? W grze? Lol. Jesli tak bardzo ci zalezy, ubierz sie na czarno w rlu, pomodl sie. Ale niech nie dochodzi do takich sytuacji, gdy wszyscy ubieraja sie na czarno i na trade "modla sie" -.- Przeciez to glupota totalna.

nie chodziło o to że mi się nie podobało że nie ma czarnego out fitu tylko że chodzi se po mieście i ktoś tam coś mówi o papieżu a ten się śmieje jakiś głupie teskty wali jak "Ave satan"... takiego spotakłem i mu napisałem żeby zmienił out fit pośród 40 ludzi na czarno w depo na jakiś inny byle nie czerowny (taki miał)

białek
05-04-2005, 15:27
ubierzcie się na czarno na tibi.ci oczywiście co są wierzący,to dla naszego papieża.thx

Łolek
05-04-2005, 18:38
Pewnie wiekoszosc z was ma gg albo tlen no i oczywiscie jest okazja ludzie zaczeli rozsylac lanuszki co mnie bardzo denerwuje i uwazam z enie ma sensu poniewaz jesli ktos chce sie pomodlic za Papieza to najlepszym wyjsciem bedzie wedrowka do kosciola. No ale sa wyjatki od wszytskiego dzisaij pewna osoboba przyslala mi lancuszek ktorym bardzo chcialbym sie podzielic bo ukazuje on ciekawa zagadke ktorej z tego co mi sie wydaje nikt jeszcze nie odkryl.

Papiez miał 85 lat i 8+5=13, zmarł o 21:37 i 2+1+3+7=13, była to data 02.04.2005 co daje 2+4+2+5=13! czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą

mocne nie?? dla mnie to znak ręki boskiej. a nie rzaden przypadek

Astrol
05-04-2005, 19:15
Po prostu aż musiałem założyć profil. Więc zaczynam od sedna. Jak można być takim debilem, imbecylem. popaprancem, idiotš, i dzieckiem godnym pożałowania jak niektórzy z was. Jestescie porabani. "Przebiezmy sie w Tibi w czarne stroje". Dzieci komputera mamy żałobe. I jeœli naprawdę jesteœcie Chrzeœcijaninami to zastanówcie sie nad tym, wyrzeknijcie sie przyje,mnosci(gier) i zamiast biegac w czarnym ubraniu w wirtualnym swiecie usiadzcie i w spokoju się pomódlcie. Naprawde brak mi słów. Jednak wiem że do maniaków nie dojde. Ale naprawde zastanowcie sie nad soba.

Polinik
05-04-2005, 21:05
Naprawde brak mi słów. Jednak wiem że do maniaków nie dojde. Ale naprawde zastanowcie sie nad soba.
Zeby tylko. Zaraz Prawdziwi Katolicy, Obroncy Wiary oraz Czci Papieza, majac na uwadze nauki papieza, wyzwa Cie od s****ysynow, bucow, glupcow, kaza wypieprzac z tego kraju oraz zapowiedza, zebys sie juz do Tibii nie logowal, bo "hunted". :)
Been there, seen that. :)
P,ANMSP.

Kredi
05-04-2005, 21:21
Papiez miał 85 lat i 8+5=13, zmarł o 21:37 i 2+1+3+7=13, była to data 02.04.2005 co daje 2+4+2+5=13! czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą

Ta no nie? Bo to jest tak... 85=8+5=13=1+3=4+2=3 i dodajemy do tego dwie 6 i wychodzi 666... pathetic... Ludzie maja przykry zwyczaj dopatrywania się w przypadkach jakichś przepowiedni albo zabobonów. Ludzie zastanówcie sie nad sobą i nad tym co mówicie :|

Astrol
05-04-2005, 21:59
Próbowałeœ mi przysrać?? Czy tylko nawišzałes??

PacMan
05-04-2005, 23:12
Ja mówie tak :
Dopiero 5 lat po śmierci można zostać błagosławionym a dopiero dużo puźniej świętym ... a JP II zostanie świętym za kilka miesięcy MAX.

Matek
06-04-2005, 11:32

Dla mnie to zwyklu debilizm, a nie znak reki boskiej.... Czy wy naprawde myslice ze Bog bawi sie ze wszystkimi w zagadki matematyczne?? Dlaczego po tsunami nikt nie sumowal liczby ofiar - moze tam cos by sie znalazlo?? jakies 666, 3 czy inna 'magiczna liczbe'

@PacMan: Wydaje mi sie, ze nie - to co teraz dzieje sie na swiecie to euforia ludzi, ktory nie zabardzo wiedza co ze soba zrobic. Po smierc JP2 wiele osob, zwlaszcza polakow dostalo szoku - co sie tera stanie!!!! Z tego co mi moja babcia niedawno opowiadala po smierci przedostatniego papieza bylo tak samo... ale potem wszystko ucichlo

@topic: chold papiezowi

Pogromca pk
06-04-2005, 15:32
Zeby tylko. Zaraz Prawdziwi Katolicy, Obroncy Wiary oraz Czci Papieza, majac na uwadze nauki papieza, wyzwa Cie od s****ysynow, bucow, glupcow, kaza wypieprzac z tego kraju oraz zapowiedza, zebys sie juz do Tibii nie logowal, bo "hunted". :)
Been there, seen that. :).

jestem katolikiem, mam na uwadze nauki papieza, i jak na razie nikgo nie zwyzywalem, nikomu nie zabronilem logowac sie do tibii itd. A zeby papiez o tym nauczal... mam nadzieje ze to byl sarkazm (imo w niewlasciwym miejscu i czasie). A i w tibii czarnego stroju nie mam.
Nie mam nic do ateistow (lol, ktorzy zreszta nie istnieja), ale do takich ktorzy bez przerwy atakuja papieza i katolikow "bo cos im sie w kosciele nie podoba" zaczynaja mnie irytowac.

Jak to ktos napisal o ludziach takich jak ty na tibia com:
"Most people who insult the Church are rebellious but are cowards. So they insult the Church for fear of acting out against something that will actually physically hurt them."

how true!

Grenni
06-04-2005, 17:52
Nie jestem katolikiem, nie interesował mnie papież za bardzo , jednak gdy zmarł nie moglem powstrzymać łez, pewnie dla tego ze Wielki Człowiek Odszedł i od dłuższego czasu na www.tibia.de forum na RL Forum bronie Papieża,tam niektorzy go wrecz wyzywają , Jakis BR załozyl temat z fake'iem: trumna a w niej siedzi papież i podpis APRIL FOOL... Żal ..... sciska.

Dimix
06-04-2005, 19:03
Oryginalnie napisane przez Lenin komunista
Faktycznie to byl wielki czlowiek i trzeba mu dac szacunek.

Ale jak na wszyskich kanalach 24h na dobe caly czas i tym gadaja to mozna zwariowac!!

Bo np. po jakiego grzyba polsat i tv4 puszczaja dokladnie to samo!!!
Przez to czworka nie puscila kwalifikacji do formuly 1 i chyba nie puszcza wyscigu!!

Dosc juz mam o tym papierzu dajcie mu spokuj!!!!!!!

Ja jestem jednym z wielu fanow formuly 1 w polsce i chyba mam prawo obejzec cos ciekawego w telewizji???

No i po cholere polast i tv4 puszcza to samo!!!!
Ich powalilo!!!

Fakt wielu to denerwuje ale ja nie moge tylko z powodu FORMUŁY 1 sie wkurzasz?!omg ale z ciebie człowiek.... nawed osoby innej religii go szanują a tu takie cos....brak mi słów

n00bster
06-04-2005, 19:19
Najsczersze kondolencje.... Nawet Dzwon Zygmumta zdzwonił.~(sam slyszalem) Drugiego takiego człowieka nie bedzie.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aethrian
06-04-2005, 19:39
Papież Jan Paweł II,
jest wielkim filozofem, zwolennikiem pokoju
i pojednania, ale przede wszystkim wielkim Człowiekiem.

Doputy nie zginie pamięc o Nim
-- On będzie żył tu na Ziemi w sercach ludzkich.
Nie smućcie się, albowiem dołączył
do grona świętych...

REQUIESCAT IN PACE...

songo sayan
06-04-2005, 20:06
Oryginalnie napisane przez Lenin komunista
Faktycznie to byl wielki czlowiek i trzeba mu dac szacunek.

Ale jak na wszyskich kanalach 24h na dobe caly czas i tym gadaja to mozna zwariowac!!

Bo np. po jakiego grzyba polsat i tv4 puszczaja dokladnie to samo!!!
Przez to czworka nie puscila kwalifikacji do formuly 1 i chyba nie puszcza wyscigu!!

Dosc juz mam o tym papierzu dajcie mu spokuj!!!!!!!

Ja jestem jednym z wielu fanow formuly 1 w polsce i chyba mam prawo obejzec cos ciekawego w telewizji???

No i po cholere polast i tv4 puszcza to samo!!!!
Ich powalilo!!!

Fakt wielu to denerwuje ale ja nie moge tylko z powodu FORMUŁY 1 sie wkurzasz?!omg ale z ciebie człowiek.... nawed osoby innej religii go szanują a tu takie cos....brak mi słów

A gdzie tu jest brak szacunku? Pomyśl co mówisz. To tylko w Polsce jest taka komedia, żeby puszczać non stop to samo. Dobrze niech jeden program będzie o Papieżu niech leci 24 godziny na dobę. Ale omg nie wszystkie kanały w TVP. I wszędzie to samo. Jedna wielka paranoja. A to że ktos tego nie chce oglądać to wcale nie znaczy że nie ma szacunku do Papieża. Ja telewzji już pare dni przez to nie oglądam. Ale czytałem że jakieś seriale puszczają ale sportu np. Ligi Mistrzów to już nie. Brawo za profesjonalizm TVP. Macie racje że was to denerwuje.

Grenni
06-04-2005, 21:23
To jest temat w jakim mamy wyrażać żal po śmierci Wielkiego Przywódcy, a nie diskutowac o planówce na TVP , czy Polsacie rozumiecie ? Odpoczniecie pare dni od TV także na lepsze Wam to wyjdzie. Kolejny mały plusik ;)

NCrash
07-04-2005, 16:53
A gdzie tu jest brak szacunku? Pomyśl co mówisz. To tylko w Polsce jest taka komedia, żeby puszczać non stop to samo. Dobrze niech jeden program będzie o Papieżu niech leci 24 godziny na dobę. Ale omg nie wszystkie kanały w TVP. I wszędzie to samo. Jedna wielka paranoja. A to że ktos tego nie chce oglądać to wcale nie znaczy że nie ma szacunku do Papieża. Ja telewzji już pare dni przez to nie oglądam. Ale czytałem że jakieś seriale puszczają ale sportu np. Ligi Mistrzów to już nie. Brawo za profesjonalizm TVP. Macie racje że was to denerwuje.

WCALE NIE MACIE RACJI!!!! Takiej osobie nalezy sie szacunek a wy go nie okazujecie. ,,CZEMU WTF?!" otoz dlatego ze macie zniesc, kosciol jest najwazniejsza organizacja, a papiez jest najwazniejszym w kosciele czyli.. ZMARL NAJWIELSZY CZLOWIEK SWIATA i nalezy mu sie pare dni o jego pamieci tylko niz puszczanie jakiejs zasr**** formuly 1.

Zadek Wielki
07-04-2005, 17:32
WCALE NIE MACIE RACJI!!!! Takiej osobie nalezy sie szacunek a wy go nie okazujecie. ,,CZEMU WTF?!" otoz dlatego ze macie zniesc, kosciol jest najwazniejsza organizacja, a papiez jest najwazniejszym w kosciele czyli.. ZMARL NAJWIELSZY CZLOWIEK SWIATA i nalezy mu sie pare dni o jego pamieci tylko niz puszczanie jakiejs zasr**** formuly 1.

Zgadzam sei z tobą, a tacy polacy jak ty songo sayn i dimix, powinno was ise wywozić na sybir gdize powinniście gnić! Papież to święta osoba i należy mu sie szacunek. Ja na niemieckim TV widziałem vo tam ies dzieje! Normalnie m,nie kur.wica wzieła jak to zobaczyłem. Na rtl || leciał BIgh Brother a te niemieckie świnie areobik robiły. Zaś na innym niemieckim programie leciał program typu "Potyczki jerego springera" gdzie rozmawiali o seksie! Teraz jak widzie jakiegoś niemca na ulicy biore kumpli i lejemy go. NIENAWIDZE NIEMCÓW!!

songo sayan
07-04-2005, 18:27
Faktycznie to ty jestes tylko zadek wielki bo jakbyś szanował Papieża znałbyś jego nauki a ja tu widze rasizm. I jeszcze jakie słowa. Ja szanuje Papieża ale nie podoba mi się to co się dzieje na około, ale nie obrażam ludzi w przeciwieństwie do ciebie. Taki z ciebie dobry i wierzący katolik. Brawo.

S.P.M
08-04-2005, 13:34
Zgadzam sei z tobą, a tacy polacy jak ty songo sayn i dimix, powinno was ise wywozić na sybir gdize powinniście gnić! Papież to święta osoba i należy mu sie szacunek. Ja na niemieckim TV widziałem vo tam ies dzieje! Normalnie m,nie kur.wica wzieła jak to zobaczyłem. Na rtl || leciał BIgh Brother a te niemieckie świnie areobik robiły. Zaś na innym niemieckim programie leciał program typu "Potyczki jerego springera" gdzie rozmawiali o seksie! Teraz jak widzie jakiegoś niemca na ulicy biore kumpli i lejemy go. NIENAWIDZE NIEMCÓW!!
Typowe chamstwo, ciemnogród i brak kultury. Przez takich chamów jak Ty ten kraj wygląda jak wygląda. Uważasz się za katolika i chrześcijanina a nie zachowujesz tych prawd jakich uczył rzekomy Jezus czy Karol Wojtyła. Zal mi Cię, dziecko.

spider-bialystok
08-04-2005, 19:02
Wstyd mi za ciebie, mówisz aby szanować Papieża, a w następnych zdaniach obrażasz go. Gdyby Jan Paweł II przeczytał to, zapewne by się zasmucił...

Tychanowicz
08-04-2005, 20:09
"Ojcze Święty Ty Szukałeś Nas, Teraz My Znaleźliśmy Ciebie"

Helixaw
09-04-2005, 09:19
Wstyd mi za ciebie, mówisz aby szanować Papieża, a w następnych zdaniach obrażasz go. Gdyby Jan Paweł II przeczytał to, zapewne by się zasmucił...

Jak on może mieć szacunek do kogokolwiek jeśli nawet nie ma do siebie ;) Zadek wielki... n/c

"Jedno serce zatrzymując się poruszyło cały świat..."
Szkoda trochę, że papież został tak doceniony dopiero po śmierci. Żył sobie i raczej nikt szczególnej uwagi na niego nie zwracał, a po śmierci cały świat oczy skierował się w jego stronę.

PvD
15-04-2005, 19:23

Typowy subiektywizm typowego katolika... kto powiedzial lub napisal ze kosciol jest najwazniejsza organizacja swiata??

Polinik
15-04-2005, 21:19
Typowy subiektywizm typowego katolika... kto powiedzial lub napisal ze kosciol jest najwazniejsza organizacja swiata??
Katolicy. ;)