Pokaż pełną wersje : Skills
redfaction
23-02-2004, 22:17
ELLOŁ
Mam pytanko czy skille na 23 poziomie takie jak 61/44
są Słabe/Dobre/Śrenie/EXtra?? Piszcie swoje skille będzie ciekawie. Jestem Paladynkiem :D
Jeśli już taki temat jest to przepraszam (dawno mnie nie było i proszę o wyrozumiałość) :P
Jajeczko
23-02-2004, 22:25
Yo
Myśle, że twoje skille są dobre. :)
Mam palka na (dopiero) 15 lvl. ze skillami 48/40 (słabe ;( )
jezeli u driuda albo sorca to ekstra, jak pallek(domyslam sie ze palek) to raczej srednie.
Ja swoim knightem na 18lvlu mam skile 57/52
To zależy. Są osoby, które cały czas trenują i np. mój kolega (paladyn) na 11 levelu ma skile 55/47 (coś takiego) , a ktoś ma takie na 20. Ja uważam, że Twoje skile są średnie. Ja miałem knighta na 15 levelu ze skilami 60/55. Nie były to dobre skile, ale dość długo trenowałem.
Fajne skille :)
Ja mam palla na 12lvl i skille 44/35
Ja uważam że to są średnie skille :D
moim zdanie dobre. czy wszyscy graja tylko po to by miec lepsze skille...przeciez to chore.jest tyle fajniejszych rzeczy do robienia od trzepania skilli (oczywiscie to tez jest potrzebne, ale bez przesady)
Oryginalnie dodany przez xqxq
jezeli u driuda albo sorca to ekstra, jak pallek(domyslam sie ze palek) to raczej srednie.
Ja swoim knightem na 18lvlu mam skile 57/52
LOL pokaz mi sorca albo druida ktory ma chociaz po 30 na jakiejs broni i tarczy.
re dr omader: Co do knighta na 8 levelu z takimi skillami to wszystko fajnie,ale szkoda je stracic kiedy cie jakis pk na 20 levelu zabije(a on widzi tylko level nie skille, wiec mu niczym nie zaimponujesz ani go nei odstraszysz, a taki pall cie wypunktuje z luku albo kuszy i na tym 8 levelu go nawet nie dogonisz;])
No właśnie, nie mówiac już o tym że obrażenia zależą nie tylko od skilli ale właśnie też od lvlu... moim zdaniem trzeba równomiernie trenować i zdobywać lvl... mój Royal Pally na 35 lvl ma 72/58
Starczy tego, nie chcemy tu 2 tysiecy postów o jednakowej tresci.
~close~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.