Pokaż pełną wersje : :)
Tar-Toudi
08-04-2005, 20:57
a ja was kocham (nie jestem gejem) choć tibia mi sie znudziła z deka to wiem że klimat jaki tworzy to magia..... nie jak w innych grach tu jest czadzik ,,,przedewszystkim czaczik ,polacy i to żę po zabiciu bardzo dużo sie traci i trzeba nadrobić co za sens grać gdzieś gdzie umrzesz i tracisz pare minut grania (lineage 2) i po co grać w np. mu i ciągle napieprzać expa i z nikim nawet nie pogadać to WIĘŹ ludzie i twórzcie miło atmosfere chociaż między polakami... piękne słowa achh kto by nie chciał aby polak z polakiem sie nie oszukiwali ani okradali zabijali .itp
ech :):):)
Fajnie... no i? Jakie przeslanie tematu? bo nie rozumie, troche o co ci chodzi... -.-
Fajnie... no i? Jakie przeslanie tematu? bo nie rozumie, troche o co ci chodzi... -.-
Ojej..no czasem popatrzcie na jakis temat z przymruzeniem oka. Chlopak chce sie podzielic odczuciami :)
@ Topic
Wlasciwie, to sie duzo razy zastanawialem, dlaczego wlasnie tibia mnie wciagnela a nie inne gry z hiper grafika itd. Trafiles w dziesiatke, dzieki za spokoj ducha, teraz bede mogl odpowiedziec, jesli ktos mnie zapyta ;]
Edit:
Tez Cie kocham :)
Vanhelsen
09-04-2005, 00:15
a ja was kocham (nie jestem gejem)[...]A o tym, że w Tibię gra również płeć piękna to już zapomniałeś?? :P
To prawda, w Tibii coś jest co strasznie wciąga...
@up, up: Morął z tego taki, ze nawet dzięki Tibii można poznać fajnych człeków :P
@up: Ja ci dam, On jest mój i tylko mój :>
@Tar: zdradzasz mnie z Gumisiami?? ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.