Pokaż pełną wersje : Skull System ... ;> ...PytanKo
Lotux druid
12-04-2005, 09:25
BO MAM RED SKULLA ! zartowalem...mam pytanko...Bo kumpel mi powiedział że jak zabije 3 x w tym samym dniu ( za każdym razem po zabiciu mi znika skull ) to bede miec reda ! he? to prawda ? I jeszcze 1 pytanko...Jest : "Server Shut down in 3 minutes please come back in 10 minutes"...w tym stanie nawet jesli jest pz blok to mozna sie wylogowac....gram na servie PvP i mam pytanko dotyczace tego...Jeśli zabije i bede miec skulla na 15 min, wyloguje sie i wloguje po server save to bede miec tego skula czy zniknie ?plzek pomozcie ;}
Po 3 jest red skull.
Można się wylogować na krzyżykach i skullu podczas restartu, i nie będziesz miał potem skulla (białego).
Deaf Scream
12-04-2005, 10:59
BO MAM RED SKULLA ! zartowalem...mam pytanko...Bo kumpel mi powiedział że jak zabije 3 x w tym samym dniu ( za każdym razem po zabiciu mi znika skull ) to bede miec reda ! he? to prawda ? I jeszcze 1 pytanko...Jest : "Server Shut down in 3 minutes please come back in 10 minutes"...w tym stanie nawet jesli jest pz blok to mozna sie wylogowac....gram na servie PvP i mam pytanko dotyczace tego...Jeśli zabije i bede miec skulla na 15 min, wyloguje sie i wloguje po server save to bede miec tego skula czy zniknie ?plzek pomozcie ;}
niewiem czemu ale strona cos siada (przynajmniej mi )
co do zabicia ... na tibia com jst napisane lile osob mozna zabic w ciagu dnia /godziny niwazne cyz mas zskula czy on ci juz wczensiej zniknol jesli przekroczysz ten limit to dostaniesz reda. a jak zaczeisz kogos atakowac /zabijesz w czesie sejwa serwera to zarowno on ijak i ty mozecie sie wylogowac w tym casie..dlatego zabojstwo w czasie sejwow jest stosunkowo trudne bo ofiara jak i ty sie mozecie wylogo9wac- a po ponownym zalogowaniu kula sie nie ma (chyba ze to juz byl unjustifited na redskula i bedzies zmial redskula wtedy)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.