Pokaż pełną wersje : Triangle tower
sceptile
14-04-2005, 09:34
mam 2 pytania dotyczące tej wieży.
1. Jak ją otworzyć?
2. Jakie potworki są na piętrach powyżej 3?
Misieq Druid
14-04-2005, 11:19
Jesli staniesz przed drzwiami wiezy to zobaczysz na pustyni dzwignie pod kamieniami.Ona otwiera te drzwi.
na poczatek 3 szkielety, potem:
1 pietro 3/4 ghoule
2 pietro 3 ds'y
3 pietro 2 dsy, 2 stalkery, 2 ghoule
4 pietro monk, witch, dwarf geomancer
a w podziemiach 1 beho i portal ktory przenijesie cie z 10 kratek od wiezy :)
Blos Tius
14-04-2005, 16:35
Lol ona sie sama otwiera!!JEst dostepna do 12.00!!
Misieq Druid
15-04-2005, 16:36
Tak? ok udowodnij mi to jesli grasz na eterni.Jesli sie sama otwiera daje ci golden helmet i pasy do mojego chara ok?
-.-
Drackmir
15-04-2005, 16:56
A skąd ty weźmiesz golden helmet tylko mi powiedz :)
Dwimenor
15-04-2005, 17:11
@Blos Tius
Ona sama się nie otwiera. ktoś musi ją otoworzyć dźwignią(pare kratek w linni prostej od dźwi). A to że akurat przed 12 jest otwarta-ktoś był o 11 i sobie otworzył, żeby pozabijać sobie troche Dsów.
I co trzeba zachrzaniac na okolo aby ja otworzyc Troche glupie :D
Pushupek
03-06-2006, 15:32
Blos Tius co za noobek gratz wielkie brawa dla tego pana co powiedzial ze trialnge tower sie sama otwiera -.-
zeby ja otworzyc musisz isc na pustynie i ociagnac za dzwignie obok rzeki wiec jak kiedys widziales ze byla otwarta to niemow ze sama sie otwiera!
I co trzeba zachrzaniac na okolo aby ja otworzyc Troche glupie :D
No trzeba a najbardziej wkurza kiedyś jakiś noob zaraz po otoworzeniu wezmie ci je zamknieX( ale dobrze że trzeba daleko "zachrzaniac" bo mniej noobów będzie o tym wiedziało.B)
Pan Klocek
07-06-2006, 22:32
Pytales co jest w wiezy.
Piwnica - beholderek kochany... tyle twohanded swordow mi zostawil... uwielbiam go, bo ma malo miejsca zeby uciekac :D
Wyzsze pietra:
-ghoule
-demon skeletony - tez kochane, mind stona zostawily :] polecam metode na stealth ringa albo niewidzialnosc, nie maja za bardzo gdzie uciekac wiec fajnie je sie tam zabija.
-stalkery - troche upierdliwe ale wystarczy: hop na schody i GFB - powtarzac az do skutku :]
- a na samej gorze mnich (loozik), wiedzma (loozik) no i o zgrozo!! GEJ! ee znaczy geomancer :/ z tym to sie napocilem.... ale nagrode moze jakas dostaneisz jak uda ci sie zabic ich wszystkich ;)
Lol ona sie sama otwiera!!JEst dostepna do 12.00!!
LOL!Ona sie nie otwiera sama chyba moj kolega co ma 59lvl wie lepiej.A jak sie sama otwiera to po co jest ta dzwignia??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.