|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() mam 2 pytania dotyczące tej wieży.
1. Jak ją otworzyć? 2. Jakie potworki są na piętrach powyżej 3?
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli staniesz przed drzwiami wiezy to zobaczysz na pustyni dzwignie pod kamieniami.Ona otwiera te drzwi.
na poczatek 3 szkielety, potem: 1 pietro 3/4 ghoule 2 pietro 3 ds'y 3 pietro 2 dsy, 2 stalkery, 2 ghoule 4 pietro monk, witch, dwarf geomancer a w podziemiach 1 beho i portal ktory przenijesie cie z 10 kratek od wiezy ![]()
ile trzeba stracic czasu,nerwów i pieniedzy zeby zrozumiec czym jest Tibia?, dowie sie tylko ten, kto to przezyje..... Ostatnio edytowany przez Misieq Druid - 14-04-2005 o 11:20. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Lol ona sie sama otwiera!!JEst dostepna do 12.00!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak? ok udowodnij mi to jesli grasz na eterni.Jesli sie sama otwiera daje ci golden helmet i pasy do mojego chara ok?
-.-
#6 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Blos Tius
Ona sama się nie otwiera. ktoś musi ją otoworzyć dźwignią(pare kratek w linni prostej od dźwi). A to że akurat przed 12 jest otwarta-ktoś był o 11 i sobie otworzył, żeby pozabijać sobie troche Dsów.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() I co trzeba zachrzaniac na okolo aby ja otworzyc Troche glupie
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Hakiko
Profesja: Knight
Gildia: Exterminators Of Harmonia
Świat: Harmonia
Poziom: 30+
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Blos Tius co za noobek gratz wielkie brawa dla tego pana co powiedzial ze trialnge tower sie sama otwiera -.-
zeby ja otworzyc musisz isc na pustynie i ociagnac za dzwignie obok rzeki wiec jak kiedys widziales ze byla otwarta to niemow ze sama sie otwiera! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 15
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Pytales co jest w wiezy.
Piwnica - beholderek kochany... tyle twohanded swordow mi zostawil... uwielbiam go, bo ma malo miejsca zeby uciekac ![]() Wyzsze pietra: -ghoule -demon skeletony - tez kochane, mind stona zostawily ![]() -stalkery - troche upierdliwe ale wystarczy: hop na schody i GFB - powtarzac az do skutku ![]() - a na samej gorze mnich (loozik), wiedzma (loozik) no i o zgrozo!! GEJ! ee znaczy geomancer :/ z tym to sie napocilem.... ale nagrode moze jakas dostaneisz jak uda ci sie zabic ich wszystkich ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45