Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne > KuKnIjCIE <
zaloguj się

Pokaż pełną wersje : KuKnIjCIE <

basfik
26-02-2004, 16:03
No to tak mam pytanie kolega mi dziisja mówił ze jak ma sie dziewczyne swoja w tibi to jakies obrączki sie kupuje czy tam znajduje i sie zeni ?? czy to praffda a jak tak to czy jak bedziemy walczyc rasem to mi bedzie na pol z nią rosl poziom EXP ?? czy jak plisss napiszcie czy to wszytko glupoty czy nie ??

Ibi
26-02-2004, 16:07
Rzeczywiscie zwiazek malzenski mozna stworzyc. Ale z tego co wiem to chyba nic nie daje. Ino tyle ze malzenstwem jestescie :D .

targud
26-02-2004, 16:09
Boshe ile było juz takich tematow to nie da sie policzyc.
Proponuje wpisac w okienku szukaj "sluby w tibia" lub podobnie i wszystko bedzie jasne..
ZAMYKAC TEN TEMAT!

redfaction
26-02-2004, 16:12
ludzie chyba mąż albo żona to przecierz nie summon :P to jak śmiesz pomyśleć że exp idzie na pół :D:D Kto ci takich bajek naopowiadał :P

MicNeo
26-02-2004, 22:09
Apropo sumonów...czy jak sobie sumne coś to jak bede walczyc to jemu bedzie lecial na poł ze mna exp?

basfik
26-02-2004, 23:45
no i jeszcze pytanie jak sie ozenic ??? jak ktos moze krok po kroQ opisac bym był bardzo wdzieczny bo wczesniej bylo napisane zebym wpisał w wyszukiwarce ,,slub w tibi"" i tylko wyskaQje moj temat wiec prosze o opisanie :) dzieQje z góry

Magus
27-02-2004, 04:24
To jako slowo kluczowe wpisz "ślub" - mi znalazlo chyba z 10 tematow o tym.

@MicNeo
Jesli summon zabije potwora sam - dostaniesz 50% EXP. Jeśli jednak i Ty zadasz obrazenie w potwora - sumon dostanie mniej, Ty wiecej.

~close~

vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.