Pokaż pełną wersje : Tibijczycy z pacc'em a zwykli Tibijczycy.
Dark_Niko
26-02-2004, 18:16
Witam wszystkich serdecznie. Czy zastanawialiście się lub czy zauważyliście, że gracze z pacc są bardziej hamscy, wywyższają się lub uważają nas za istoty niższe od nich. Chodzi mi o ogólne stwierdzenie bo wiem, że zdarzają się wyjątki. Co wy o tym sądzicie? Może macie innąopinie na ten temat?
P.S. Przepraszam za to jeżeli ten temat jest głupi, obraża w jakiś sposób właścicieli premium account lub powtarza sie.
Oryginalnie dodany przez Dark_Niko
Witam wszystkich serdecznie. Czy zastanawialiście się lub czy zauważyliście, że gracze z pacc są bardziej hamscy, wywyższają się lub uważają nas za istoty niższe od nich. Chodzi mi o ogólne stwierdzenie bo wiem, że zdarzają się wyjątki. Co wy o tym sądzicie? Może macie innąopinie na ten temat?
P.S. Przepraszam za to jeżeli ten temat jest głupi, obraża w jakiś sposób właścicieli premium account lub powtarza sie.
Soy ja mam pacca obecnie na 7 miechow i nie uwazam sie za gorszego ani lepszego od innch. nie zapominaj ze pacc to tylko kilka dodatkowych przywilejow, kupowanych za kase... moze po porstu im zazdroscisz i zarzucasz hamstwo?! przejmujes ei tak bo po porstu nie rozumiem jak mozna twierdzic ze jak masz pacca to jestes prostak..wiesz co...ty bez pacca wydajesz sie nie za bardzo przyjemny...
<ogolnie temat do zamkniecia bo jest glupi i bezsensowny>
U$3r
Wprost przeciwnie. Bardzo czesto Facc sa hamscy dla pacc z zawisci i zazdrosci.
Nie zauważyłem żadnego CHamstwa...
@Us3r
pacc to kilka dodatkowych przywilejów? a niby jak ja mam się wbić na serwer w godzinach 14:00 - 2:00 w dniach pracy, a także w godzinach 0:00 - 23:00 w soboty i niedziele?
Dark_Niko
26-02-2004, 18:44
U$3r pierwsze:nie zadroszcze wam choć nie mam nic przeciwko mieciu pacca.
Drugie: Napisałem, że przepraszam i nie mówię, że ktoś jest hamski, ja tylko zauważyłem, że są czasami tacy hamscy ludzie.
I trzecie:Miło słyszeć takie słowa, ja tu chce nawiązać nowe znajomości a ty od razu negatywne nastawiene bo powiedziałem coś co źle zrozumiałeś, więc powtórze się bo nie chce aby ktoś mnie tu nielubiał: Przepraszam jeżeli ten temat w jakiś sposób obraża właścicieli pacca.
Koniec. Temat do zamknięcia bo przywołuje na forum chaos i bluzgi.
redfaction
26-02-2004, 19:01
hmm ludzie a może tak byscie się zastanowili nad swoim postępowaniem. Ja np osobiście jestem zazdrosny o (pacca bo kto nie jest) ale nie daje tego nikomu do zrozumienia. Pomyslcie w sposób następjuący - a moze ja kiedys bede mial pacca...? i co wtedy jak sie bedziecie zachowywali ja gralem kilka dni na postaci z pacciem ale w gruncie rzeczy nie jest to takie fajne oprcz tego ze mozesz sie wbic na Tibie o kazdej porze dnia i nocy. Wg mnie najlepiej jest sobie kupic pacca kiedy jest sie dostatecznie silnym i ma sie duzo pieniazkow tobijskich wtedy mozna skorzystac w pelni z tegoz daru. Ale fakt faktem zawsze bedzie tak ze Facc bedom aroganccy do Pacc i vice versa. Tak to już jest na tym swiecie :D:D:D:D:D:D
Soul Hunter
26-02-2004, 19:08
Jako że jeszcze nie zamknięto tego tematu, to chciałbym wyrazić swą opinię, która brzmi:
zgadzam się z tym iż część posiadaczy pacc jest bardziej chamska i wykorzystuje swą przewagę nad innymi, co jest dość widoczne i ja facc cierpie z tego powodu
lecz
jest pełno facc, w tym sporo z polaków którzy po prostu są złośliwi, wredn...kradną i w ogóle sprawiają ze ta gra traci an uroku...
Zatem nie należy przesądzać kto jest bardziej chamski dla kogo..i wtych i w tych szeregach znajdujemy ludzi ktorych uznajemy za fajnych i tych na których widok bierze nas obrzydzenie...
Tak brzmi moje zdanie i również nie chciałbym spotkać się z atakiem w stosunku do mej osoby, jak to uczyniono wyżej, atakując zalorzyciela tematu..
Myśle że wyjaśniliśmy sobie trochę...
Mam nadzieję że każdy z nas pamięta jak to jest być po obu stronach, facc i pacc aby okazać wyrozumiałość w stosunku do reszty tibiańskiej populacji
Oryginalnie dodany przez Dark_Niko
(...) mieciu pacca.
(...)
Polska, piekna język
Dla mnie wyjatkami sa ci co sa hamscy.Zdecydowana wiekszosc to spoko ziomki!!!
Wg. mnie pacce sa wlasnie milsze.
1) Chcialem zrobic imprezke urodzinowa w tibi. Kupilem zarcie, fajerweki (fireballe) bylo duzo napoi wyskokowych, ale niewiele osob zaproszonych pryszlo, wiec poszedlem pod depo i zaczalem zapraszac i przychodzili glownie pacce (i nie kradli zarcia, upijali sie :P)
2) Pacca kupuje sie nie bez powodu. Osoby z paccem znaja sie na grze, raczej sa milsi
<ogolnie temat do zamkniecia bo jest glupi i bezsensowny>
Po co Ci zdjęli upomnienie...
topic: są ludzie i taborety, nie da się podzielić ich na pacc-cham // facc-ziom :P
Masz pacca jest cham, skonczyl ci sie, jestes juz spoko. heh. bull~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.