PDA

Pokaż pełną wersje : Tibijczycy z pacc'em a zwykli Tibijczycy.

Dark_Niko
26-02-2004, 18:16
Witam wszystkich serdecznie. Czy zastanawialiście się lub czy zauważyliście, że gracze z pacc są bardziej hamscy, wywyższają się lub uważają nas za istoty niższe od nich. Chodzi mi o ogólne stwierdzenie bo wiem, że zdarzają się wyjątki. Co wy o tym sądzicie? Może macie innąopinie na ten temat?

P.S. Przepraszam za to jeżeli ten temat jest głupi, obraża w jakiś sposób właścicieli premium account lub powtarza sie.

U$3r
26-02-2004, 18:23
Oryginalnie dodany przez Dark_Niko
Witam wszystkich serdecznie. Czy zastanawialiście się lub czy zauważyliście, że gracze z pacc są bardziej hamscy, wywyższają się lub uważają nas za istoty niższe od nich. Chodzi mi o ogólne stwierdzenie bo wiem, że zdarzają się wyjątki. Co wy o tym sądzicie? Może macie innąopinie na ten temat?

P.S. Przepraszam za to jeżeli ten temat jest głupi, obraża w jakiś sposób właścicieli premium account lub powtarza sie.

Soy ja mam pacca obecnie na 7 miechow i nie uwazam sie za gorszego ani lepszego od innch. nie zapominaj ze pacc to tylko kilka dodatkowych przywilejow, kupowanych za kase... moze po porstu im zazdroscisz i zarzucasz hamstwo?! przejmujes ei tak bo po porstu nie rozumiem jak mozna twierdzic ze jak masz pacca to jestes prostak..wiesz co...ty bez pacca wydajesz sie nie za bardzo przyjemny...

<ogolnie temat do zamkniecia bo jest glupi i bezsensowny>

U$3r

Ibi
26-02-2004, 18:29
Wprost przeciwnie. Bardzo czesto Facc sa hamscy dla pacc z zawisci i zazdrosci.

Ulrek
26-02-2004, 18:31
Nie zauważyłem żadnego CHamstwa...

@Us3r
pacc to kilka dodatkowych przywilejów? a niby jak ja mam się wbić na serwer w godzinach 14:00 - 2:00 w dniach pracy, a także w godzinach 0:00 - 23:00 w soboty i niedziele?

Dark_Niko
26-02-2004, 18:44
U$3r pierwsze:nie zadroszcze wam choć nie mam nic przeciwko mieciu pacca.
Drugie: Napisałem, że przepraszam i nie mówię, że ktoś jest hamski, ja tylko zauważyłem, że są czasami tacy hamscy ludzie.
I trzecie:Miło słyszeć takie słowa, ja tu chce nawiązać nowe znajomości a ty od razu negatywne nastawiene bo powiedziałem coś co źle zrozumiałeś, więc powtórze się bo nie chce aby ktoś mnie tu nielubiał: Przepraszam jeżeli ten temat w jakiś sposób obraża właścicieli pacca.

Koniec. Temat do zamknięcia bo przywołuje na forum chaos i bluzgi.

redfaction
26-02-2004, 19:01
hmm ludzie a może tak byscie się zastanowili nad swoim postępowaniem. Ja np osobiście jestem zazdrosny o (pacca bo kto nie jest) ale nie daje tego nikomu do zrozumienia. Pomyslcie w sposób następjuący - a moze ja kiedys bede mial pacca...? i co wtedy jak sie bedziecie zachowywali ja gralem kilka dni na postaci z pacciem ale w gruncie rzeczy nie jest to takie fajne oprcz tego ze mozesz sie wbic na Tibie o kazdej porze dnia i nocy. Wg mnie najlepiej jest sobie kupic pacca kiedy jest sie dostatecznie silnym i ma sie duzo pieniazkow tobijskich wtedy mozna skorzystac w pelni z tegoz daru. Ale fakt faktem zawsze bedzie tak ze Facc bedom aroganccy do Pacc i vice versa. Tak to już jest na tym swiecie :D:D:D:D:D:D

Soul Hunter
26-02-2004, 19:08
Jako że jeszcze nie zamknięto tego tematu, to chciałbym wyrazić swą opinię, która brzmi:

zgadzam się z tym iż część posiadaczy pacc jest bardziej chamska i wykorzystuje swą przewagę nad innymi, co jest dość widoczne i ja facc cierpie z tego powodu
lecz
jest pełno facc, w tym sporo z polaków którzy po prostu są złośliwi, wredn...kradną i w ogóle sprawiają ze ta gra traci an uroku...

Zatem nie należy przesądzać kto jest bardziej chamski dla kogo..i wtych i w tych szeregach znajdujemy ludzi ktorych uznajemy za fajnych i tych na których widok bierze nas obrzydzenie...

Tak brzmi moje zdanie i również nie chciałbym spotkać się z atakiem w stosunku do mej osoby, jak to uczyniono wyżej, atakując zalorzyciela tematu..
Myśle że wyjaśniliśmy sobie trochę...

Mam nadzieję że każdy z nas pamięta jak to jest być po obu stronach, facc i pacc aby okazać wyrozumiałość w stosunku do reszty tibiańskiej populacji

p.l
26-02-2004, 19:20
Oryginalnie dodany przez Dark_Niko
(...) mieciu pacca.
(...)

Polska, piekna język

behi
26-02-2004, 19:36
Dla mnie wyjatkami sa ci co sa hamscy.Zdecydowana wiekszosc to spoko ziomki!!!

marred
26-02-2004, 22:04
Wg. mnie pacce sa wlasnie milsze.

1) Chcialem zrobic imprezke urodzinowa w tibi. Kupilem zarcie, fajerweki (fireballe) bylo duzo napoi wyskokowych, ale niewiele osob zaproszonych pryszlo, wiec poszedlem pod depo i zaczalem zapraszac i przychodzili glownie pacce (i nie kradli zarcia, upijali sie :P)

2) Pacca kupuje sie nie bez powodu. Osoby z paccem znaja sie na grze, raczej sa milsi

n3m3s!s
26-02-2004, 22:54
<ogolnie temat do zamkniecia bo jest glupi i bezsensowny>
Po co Ci zdjęli upomnienie...

topic: są ludzie i taborety, nie da się podzielić ich na pacc-cham // facc-ziom :P
Masz pacca jest cham, skonczyl ci sie, jestes juz spoko. heh. bull~