zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chodź jedna, jedyna zasda!!

NightFog
27-02-2004, 15:32
każdy wie że PK to....no właśnie, ale czy przynajmniej nie mogliby mieć jednej zasady, mainowicie nie atakować ludzi do 10lvl? przecierz tacy to marne owieczki szukające swego miejsca na Mainie, i próbują związać koniec z końcem...nie powinno się dać atakować w mieście...przynajmniej tych z właśnie tak małym poziomem, bo tym sposobem CipSoft traci graczy!

Gonzo von Krenzel
27-02-2004, 15:39
Też tak uważam! Chodźby dlatego, że wielu graczy kiedy zostają kilka razy zabici kończą grać. Tak samo było z moim kolegą - zrobił jakoś 9lvl, ale zabili go 5 razy! Wtedy zrezygnował. A skąd kto wie czy w przyszłości nie kupił by PACC ? C I Py by na tym zarobiły... Moim zdaniem powinni zrobić zakaz zabijania do ~12lvl.

Ibi
27-02-2004, 17:34
)Swieta racja. Ale czsem takie n00by sa choler... wqrzajace (tchiefy, cheaterzy, tacy co wlaza na twoje expowisko) Trzeba takiego mocniej rabnac zaby zrozumial. (NightFog-nie nabijaj se tak postow ;)

Ulrek
27-02-2004, 17:56
Oj, nie czytało się Tibia Rules, co nie?
Przecież za zabicie postaci poniżej 10 levela dostaje się bana... tylko ktoś to musi oczywiście najpierw donieść.

Gewof
27-02-2004, 18:07
Oj, nie czytało się Tibia Rules, co nie? Przecież za zabicie postaci poniżej 10 levela dostaje się bana... tylko ktoś to musi oczywiście najpierw donieść.

Tylko ze tacy ludzie co pierwszy raz wychodza ma maina nie zawsze wiedza o takim czyms jak crtl+r no i po za tym GM nie zbyt czesto odpowiadaja, a jak juz to trzeba bardzo dlugo czekac :(

targud
27-02-2004, 18:53
Te "ctrl+r" dla mnie moglo by nie istniec! Jak zaczynałem grac w tibie to wiele razy tam pisalem, NIGDY nie otrzymałem odpowiedzi...
A co do zakazu zabjania do 12 lvl to jestem przeciw bo by sie porobiło bardzo duzo looterow, złodzieji i innych brudasów ktorzy utrudniali by gre.

marred
27-02-2004, 19:09
Oryginalnie dodany przez targud
Te "ctrl+r" dla mnie moglo by nie istniec! Jak zaczynałem grac w tibie to wiele razy tam pisalem, NIGDY nie otrzymałem odpowiedzi...
A co do zakazu zabjania do 12 lvl to jestem przeciw bo by sie porobiło bardzo duzo looterow, złodzieji i innych brudasów ktorzy utrudniali by gre.

Ale wtedy byliby przyblokowani, bo niemogliby zdobyc 13+lvl, a czas dodatkowo dzialalby na ich niekorzysc.

Ja sadze, ze powinno sie zrobic, cos takiego, zeby nie mozna bylo zabijac graczy o lvl o 30% nizszym od lvl PKa, a zeby uniknac thiefow potowrow (ktos juz o tym pisal) To dac mozliwosc otworzenia tylko temu, kto zebral najwiecej expa z danego potowra.

Magus
27-02-2004, 22:51
Oryginalnie dodany przez Ulrek
Oj, nie czytało się Tibia Rules, co nie?
Przecież za zabicie postaci poniżej 10 levela dostaje się bana... tylko ktoś to musi oczywiście najpierw donieść.

No wlasnie. Chyba jestes niedoinformowany, bo od momentu wprowadzenia systemu "czaszek" zasady zabijania ulegly zmianie.

@NightFog
A co zrobic jak taki 10 lvl podchodzi i zabija Ci raty przy treningu, atakuje Twego summona, nagminnie pyta Cie "swe?, brazuca? trein?", kradnie loot, spamuje "give me something plx" albo lata z czaszka?
Odpoowiem Ci - lac i patrzec czy jeszcze zyje.

NightFog
28-02-2004, 10:35
No to takich tępić, bo to jakieś oszołomy, ale nie wszyscy a po za tym nie chodzi mi tu o trening! a po za tym po co 30 lvl jakieś raty? Dla takich to cyklopy itp. Za wysokie progi na 10lvl-owca nogi!

Chomik
05-03-2004, 15:00
Lol to taki by siedział na 10lvl był thiefem itp.