PDA

Pokaż pełną wersje : VIce city

kwojew
18-04-2005, 14:59
Vice city. Co sądziecie o Vice city. napiszcie ocene + komentarz. skala 1/10

Church Master
18-04-2005, 15:05
Super giera 9/10, ale Tibia :cup:

Tasior
18-04-2005, 15:12
Gra jest całkiem fajna, ale GTA 3 jest lepsze. W GTA 3 brakuje mi tylko motorów :D

Teos
18-04-2005, 15:24
Witam

:) Nie toleruję gier typu GTA itp (oprócz mafi) moim zdaniem to naucza dzieci do min

-Bicia rodziców
-Narkotyki
-Częsta Masturbacja
-Itp

Narazie

;)

hoomik
18-04-2005, 15:25
Witam

:) Nie toleruję gier typu GTA itp (oprócz mafi) moim zdaniem to naucza dzieci do min

-Bicia rodziców
-Narkotyki
-Częsta Masturbacja
-Itp

Narazie

;)
a Rydzyk nadaje sie na ksiedza...

Dabek
18-04-2005, 15:26
-Częsta Masturbacja

Cholera, musze jeszcze raz przejść GTA i Mafię, chyba coś przegapiłem:P

PiXik
18-04-2005, 16:06
Gra jest całkiem fajna, ale GTA 3 jest lepsze. W GTA 3 brakuje mi tylko motorów :D
ee a mnie się wydawałó że gta vice city jest 100 razy lepsze
Teos:
nice jk ;>
moja ocena 9/10

Matheous
18-04-2005, 16:14
Imho trojka i VC zniszczyly niepowtarzalny klimat GTA-w koncu o to w niej chodzilo, ze byla tam prosta grafa, ten fajny widok z gory, wszystko OK, a tu mamy zwykla zrecznosciowke 3D. Dla mnie dwie pierwsze czesci sa miliardy razy lepsze. I tyle.

Ghost Nieudany
18-04-2005, 16:17
Witam

-Bicia rodziców
-Narkotyki
-Częsta Masturbacja
-Itp

Narazie

;)

Ja mam szczerą nadzieję, żeś to pisał pod gazem, albo nie na serio...

A co do GTA... Generalnie trójka do serii nic nie wniosła prócz grafiki trójwymiarowej (okupionej niesamowitymi wręcz wymaganiami sprzętowymi). Vice City, czyli swoiste rozwinięcie (ale nie dodatek) wniosło dużo rzeczy, które zdecydowanie podniosły grywalność - no i ten klimat lat osiemdziesiątych. :)
San Andreas to swego rodzaju mała rewolucja. Wygląd CJa możemy kształtować na własną modłę, a to nie jedyna z poważniejszych zmian.

Ja sobie nie wyobrażam, co jeszcze prócz pór roku i multiplayera może dodać GTA 4 do tej serii... ;P

Uncle Warrior
18-04-2005, 17:05
Ja sobie nie wyobrażam, co jeszcze prócz pór roku i multiplayera może dodać GTA 4 do tej serii... ;P
Do GTA 3 sobie możesz ściągnąć jakiegoś patcha (non-official :P) i grać na multi :)
NIe chce mi sie rozpisywac ... 8/10 bo lubiałem sobie po schodach motorem jeździć, bez motorów gdyby było VC to GTA 3 lepsze of course :)

Ghost Nieudany
18-04-2005, 18:38
Do GTA 3 sobie możesz ściągnąć jakiegoś patcha (non-official :P) i grać na multi :)

Wieem, do VC też - to MTA (Multi Thieft Auto). Ale MTA jest zabugowany, ja mam na myśli takiego multiplayera z prawdziwego zdarzenia.

Slajt
18-04-2005, 20:06
-Bicia rodziców
-Narkotyki
-Częsta Masturbacja
-Itp

... Wbrew pozorom to działa. Na idiotów nie odróżniających świata wirtualnego od prawdziwego.

Mar Cin
18-04-2005, 20:55
Witam
Nie toleruję gier typu GTA itp (oprócz mafi) moim zdaniem to naucza dzieci do min
[..]
-Częsta Masturbacja
[..]

ROTFL (10 znaków -.-)

kwojew
19-04-2005, 06:18
Ja mam szczerą nadzieję, żeś to pisał pod gazem, albo nie na serio...

A co do GTA... Generalnie trójka do serii nic nie wniosła prócz grafiki trójwymiarowej (okupionej niesamowitymi wręcz wymaganiami sprzętowymi). Vice City, czyli swoiste rozwinięcie (ale nie dodatek) wniosło dużo rzeczy, które zdecydowanie podniosły grywalność - no i ten klimat lat osiemdziesiątych. :)
San Andreas to swego rodzaju mała rewolucja. Wygląd CJa możemy kształtować na własną modłę, a to nie jedyna z poważniejszych zmian.

troche to brzmi jakbys ty byl pod wplywem narkotykow(zart)

kwojew
19-04-2005, 06:19
-Bicia rodziców
-Narkotyki
-Częsta Masturbacja
-Itp

... Wbrew pozorom to działa. Na idiotów nie odróżniających świata wirtualnego od prawdziwego.
ja w gta gralem w wieku 12 lat

Galarion
19-04-2005, 10:29
Ocena vice city jak dla mnie to 7/10. Czasem mozna pograc, ale mi juz po godzinie sie nudzi. Co jakis czas pogram chwilke. Z gier na kompa to ostatnio gram tylko w cRPG.

:topic:

Co do tej brutalnosci w grach, ja jak mialem ~7,8 lat gralem w Quake I i po zabiciu przeciwnikow z "satysfakcja" rozwalalem ich ciala. Mimo to nie bylem i nie jestem agresywny dla otoczenia, nie podpalilem szkoly itp. Uwazam, ze to wszystko zalezy od czlowieka, ktory gra.
Ale i tak mysle, ze przydatne sa ograniczenia wiekowe w brutalnych produkcjach, bo jesli trafi ona do jakiegos idioty to moze sie stac cos zlego...

:topic:

Mar Cin
19-04-2005, 10:59
@up
Co do przemocy w grach... ja chyba najwiekszego rotfla zaliczyłem, jak usłyszałem, ze Kangurek Kao (taka gra, w której się chodzi kangurem i okłada pięściami wrogów) to "gra zupełnie bez przemocy" Pewnie dlatego, że się krew nie leje. (no bo wroga to możesz skopac, obić ryj, połamać ręce i nogi, wybić zęby i to nie będzie przemoc, ale tknij go choźby szpilką i niech sie poleje choć kropla krwi, i juz zaraz będą protesty troskliwych matek, że w tej grze za dużo przemocy. Ale jest na to rada: w grze możesz ciachać wrogów na plasterki, masakrować piłą łańcuchową, ostrzeliwać minigunem, ale jeśli krew bedzie zielona, to wtedy gra będzie uważana za gre bez przemocy) n/c

Ghost Nieudany
19-04-2005, 11:09
Ocena vice city jak dla mnie to 7/10. Czasem mozna pograc, ale mi juz po godzinie sie nudzi. Co jakis czas pogram chwilke.

Właśnie to świadczy o unikalności GTA - CO JAKIŚ CZAS pograsz. Ja robię sobie czasem i miesiąc odstawki, by zainstalować ponownie i się wciągnąć po uszy. Na tym polega moc GTA. ;P

Co do tej brutalnosci w grach, ja jak mialem ~7,8 lat gralem w Quake I i po zabiciu przeciwnikow z "satysfakcja" rozwalalem ich ciala. Mimo to nie bylem i nie jestem agresywny dla otoczenia, nie podpalilem szkoly itp. Uwazam, ze to wszystko zalezy od czlowieka, ktory gra.

Popieram. Słyszał ktoś tę historię o osiemnastolatku z Japonii, który powiesił się, bo nie mógł ukończyć Bombermana? To co on mógł zrobić grając wcześniej w GTA? "wiek dojrzały" to pojęcie względne - dojrzały może być już i piętnastolatek. Osiemnaście lat to tylko granica prawna.

Ale i tak mysle, ze przydatne sa ograniczenia wiekowe w brutalnych produkcjach, bo jesli trafi ona do jakiegos idioty to moze sie stac cos zlego...

Bullshit. Ograniczenia wiekowe tylko i wyłącznie PRZYCIĄGAJĄ. Małolaty wprost lecą do sklepów, jeśli na okładce widać duży, czerwony napis "Seks i przemoc, tylko dla graczy w wieku 18 lat i więcej!!!". A sprzedawca naturalnie sprzedaje.

Shanhaevel
19-04-2005, 17:03
Witam

-Bicia rodziców
-Narkotyki
-Częsta Masturbacja
-Itp

Narazie

;)

Taaa... Jaaasne... Nawet w domu mam piłę łańcuchową, kastecik, baseballa żeby mi obiadek codziennie dawali... i zamontowałem wiatraki żeby fajnie fatality się robiło... Kilka kilo złomu i krzemu nie da rady mi zlasować mózgu...

No i zapomniałbym: Gdzie ty, kurna, masz sceny z tym trzecim punktem??

Narkotyki: Sądzę, że autor swą wiedzę opiera wyłącznie na Punisherze itp... albo był na high'u. XD

Po prostu: BIG ROTFL dla ciebie.

Ocena gry: około 7/10. Czekam na San Andreas.

Dj Nekro
19-04-2005, 17:14
Fajna Gierka...
Ocena 8/10
Dużo możwliwości :D

Makilili
21-04-2005, 21:42
W Vice City najbardziej lubię samochody i pościgi (dziwne co? nie robie krwawych strzelanek tylko ścigam się, jeszcze ktoś pomyśli, że herezje głoszę :D). Robię czasami stun movies (takie filmy kaskaderskie), tylko wtedy komputer przycina, aha i to zajmuje z 600 Mb na dysku :(.

Thero
22-04-2005, 20:06
Nie powiem topic trochę spóźniony... co do samej gry: 6/10.

+
Fajno to to

-
Ale fo to? To już było >.>..

Imprezowy Chłoptaś
22-04-2005, 20:35
A kto cos powie o postalu 2 do postal apocalypse gralem jak ktos mi powie ze vc jest krew a w postalu nie to nie wiedzial tej gry, to co sie tam dzieje przerasta nas... opowiedajcei o postalu od 2 do apocalpyse

Ghost Nieudany
22-04-2005, 22:38
Poopowiadam.

Chora, żałosna namiastka FPSa dla chorych ludzi.

Miło mi. Jacek się nazywam.

Kajulec
23-04-2005, 09:55
Co do przemocy w grach.. eee.. no tak, moze to na swoj sposob "wypaczac", ale ja jakos nigdy nie bralem tego na serio. W wieku chyba 8 lat przeszedlem QuakeII.. co prawda balem sie potworow, ktore wyskakiwaly zza rogu, no, ale przeciez ja jestem mastah i od razu zabilem xD Potem gralem we wszystkie czesci GTA, Mafie, Quake3, Doom 2 i 3.. no i jakos nie widze wszedzie walajacej sie gory miesa, ktora moglbym rozstrzelac z mini-gun'a :P

@OnTopic:
Vice City jest.. ee.. srednie.. Te przenikajace sie tekstury.. duzo niedopracowan.. no, ale ogolnie, to mozna chwile pograc, bo wciaga. ;)

hoomik
23-04-2005, 09:59
od przenikajacych tekstur sa patche... a dla mnie Vice City jest po prostu najlepsza gra offline'owa, w jaka gralem ;) No po co sie mam rozpisywac nad ciekawa fabula, nieliniowoscia, masa zadan, genialna sciezka dzwiekowa, no i przede wszystkim klimatem lat 80'... no po prostu swietna gra, czekamy na konwersje SA @ PC :>

Babek
26-04-2005, 16:34
Fajnie, że dodali skuterki,helikoptery,motory itp. Ale i tak GTA: San Andreas będzie lepsza!!