|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Gra jest całkiem fajna, ale GTA 3 jest lepsze. W GTA 3 brakuje mi tylko motorów
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: W pięknym drewnianym domku z 2 smokami
|
![]() Witam
![]() -Bicia rodziców -Narkotyki -Częsta Masturbacja -Itp Narazie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Teos: nice jk ;> moja ocena 9/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Imho trojka i VC zniszczyly niepowtarzalny klimat GTA-w koncu o to w niej chodzilo, ze byla tam prosta grafa, ten fajny widok z gory, wszystko OK, a tu mamy zwykla zrecznosciowke 3D. Dla mnie dwie pierwsze czesci sa miliardy razy lepsze. I tyle.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do GTA... Generalnie trójka do serii nic nie wniosła prócz grafiki trójwymiarowej (okupionej niesamowitymi wręcz wymaganiami sprzętowymi). Vice City, czyli swoiste rozwinięcie (ale nie dodatek) wniosło dużo rzeczy, które zdecydowanie podniosły grywalność - no i ten klimat lat osiemdziesiątych. ![]() San Andreas to swego rodzaju mała rewolucja. Wygląd CJa możemy kształtować na własną modłę, a to nie jedyna z poważniejszych zmian. Ja sobie nie wyobrażam, co jeszcze prócz pór roku i multiplayera może dodać GTA 4 do tej serii... ;P
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
NIe chce mi sie rozpisywac ... 8/10 bo lubiałem sobie po schodach motorem jeździć, bez motorów gdyby było VC to GTA 3 lepsze of course :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() -Bicia rodziców
-Narkotyki -Częsta Masturbacja -Itp ... Wbrew pozorom to działa. Na idiotów nie odróżniających świata wirtualnego od prawdziwego.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Ocena vice city jak dla mnie to 7/10. Czasem mozna pograc, ale mi juz po godzinie sie nudzi. Co jakis czas pogram chwilke. Z gier na kompa to ostatnio gram tylko w cRPG.
![]() Co do tej brutalnosci w grach, ja jak mialem ~7,8 lat gralem w Quake I i po zabiciu przeciwnikow z "satysfakcja" rozwalalem ich ciala. Mimo to nie bylem i nie jestem agresywny dla otoczenia, nie podpalilem szkoly itp. Uwazam, ze to wszystko zalezy od czlowieka, ktory gra. Ale i tak mysle, ze przydatne sa ograniczenia wiekowe w brutalnych produkcjach, bo jesli trafi ona do jakiegos idioty to moze sie stac cos zlego... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() @up
Co do przemocy w grach... ja chyba najwiekszego rotfla zaliczyłem, jak usłyszałem, ze Kangurek Kao (taka gra, w której się chodzi kangurem i okłada pięściami wrogów) to "gra zupełnie bez przemocy" Pewnie dlatego, że się krew nie leje. (no bo wroga to możesz skopac, obić ryj, połamać ręce i nogi, wybić zęby i to nie będzie przemoc, ale tknij go choźby szpilką i niech sie poleje choć kropla krwi, i juz zaraz będą protesty troskliwych matek, że w tej grze za dużo przemocy. Ale jest na to rada: w grze możesz ciachać wrogów na plasterki, masakrować piłą łańcuchową, ostrzeliwać minigunem, ale jeśli krew bedzie zielona, to wtedy gra będzie uważana za gre bez przemocy) n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
No i zapomniałbym: Gdzie ty, kurna, masz sceny z tym trzecim punktem?? Narkotyki: Sądzę, że autor swą wiedzę opiera wyłącznie na Punisherze itp... albo był na high'u. XD Po prostu: BIG ROTFL dla ciebie. Ocena gry: około 7/10. Czekam na San Andreas. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 19-04-2005 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Fajna Gierka...
Ocena 8/10 Dużo możwliwości ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |