Pokaż pełną wersje : Skateboard Maniacs
Lordek Of Rubera
21-04-2005, 16:51
Skateboard Maniacs- tylko deskorolka- interesujesz się deskorolką? to jest grupa dla Ciebie!
Przekonajmy doktora wielbłąda (szacun) żeby stworzył naszą grupę
Nie gadać że będzie jak Oldshool maniacs bo tam o muzyce jest. Znam paru ludzi którzy się deskorolką fascynują (np. Helixaw- finger to też deska)
Pozdro
West side is the best!
Grupa: gadamy o graffiti oraz desce.
tak to jest w tej polsce hip-hop kojarzony z deską to porażka .trzebabyło wysłać pw może miałbyś szansę a tak?nie stworzy pewnie
Lordek Of Rubera
21-04-2005, 16:55
tak to jest w tej polsce hip-hop kojarzony z deską to porażka .trzebabyło wysłać pw może miałbyś szansę a tak?nie stworzy pewnie
Sam mi Drom powiedział, abym poszukał chętnych. to szukam!
Eee, grupa nie wypali, za bardzo szczegolowe zainteresowanie, na tym forum znajedziesz góra 10 uzytkownikow aktywnych, ktorzy sie tym interesuja... W Oldschool'sach gada się o wszystkim co zwiazane z hip-hopem, no a deska cos tam ma do tego ;p, na przyszlosc: jak bedziesz chcial zalozyc grupe to bardziej ogolna. ;p
Ja rozumiem jeszcze rowery, bo prawie każdy ma jednoślada na pedały, ale desek nie przetrawię -.- Myślisz, że ile na forum ludzi jeździ na deskach? GÓRA 100 sztuk (no nie, więcej). A o czym będziecie gadać? Będziecvie recenzować? Pytać się, która deska lepsza? Jestem przeciw.
ja jezdze na desce, slucham muzyki typu Hip Hop i wcale na grupe nie narzekam, u nas w oldschool maniacs mowimy o desce (mało), dużo o muzyce, dojdź do nas a chętnie się przyłącze do rozmowy z tobą na temat deski bo mam 3 letnie doświadczenie jak narazie :)
Dan the Automator
21-04-2005, 17:10
Mój Boże, bardziej dennej nazwy wymyśleć się nie dało? Dlaczego te wszystkie grupy mają takie smętne nazwy (może poza 3-4ma...)
czemu denna nazwa? moze rzeczywiscie jest juz jakis maniacs ale ciezko juz cos nowego wymyslec. jestem za powstaniem
a jesli szukacie czlonkow to koniecznie ja! fascynuje sie deska, niezle wyniki na skateboardzie, jeszcze lepsze w snowboardzie (2 miejsce w pewnym wyscigu)
Chopkers
21-04-2005, 19:25
Skateboarding rox!
smigam na desce pare lat, ale i tak malo umiem :P
grupa by mi pasowala, ale nazwa... ehh
czemu skateboarding maniacs?
nie lepiej cos z typu skateboarder's, sk8ter's, skaters, skejci lub deskorolkowcy?
<edit> hmmm... nazwa pro skaters mi sie podoba ^^
no to czekam na grupe :P Drom stworz plx xD
jesli moge cos zasugerowac to ranga wedlug mnie najlepsza by byla Sk8er/Sk8er boi/Sk8er boy, co ty na to?
Lordek Of Rubera
21-04-2005, 21:19
Nazwa: Pro Skaters
Ranga: Wallrider
hmnnnn... to by było dobre
nazwa spox ale ranga...
jak dla mnie lepsze by bylo Sk8er/Sk8er boy/Sk8er boi
Ale czemu zaraz deskorolkowcy muszą być kojarzeni z hip hopem? Grał może ktoś kiedyś w THPS? Tam leci AC/DC Iron Maiden itp. A są nawet deski z naszym ulubieńcem Eddiem! Ja też np. słucham metalu, nosze długie włosy itd a jeżdżę na desce! A nazwa do d**y...
no to jak z ta grupa? bedzie czy nie? Pro skaters jest spoko ale co do rangi to Sk8er!!!
i mam taka mala prosbe: jak bedzie cos wiadomo konkretnego z ta grupa to czy moglbym zostac powiadomiony o tym, Lordek Of Rubera?
Pogromca zgredow
23-04-2005, 17:09
jak ta grupa bedzie to ja chce do niej :D sam jezdze na desce od jakiegos roku :]
lookne jeszcze tutaj niedlugo :P
TheNatoorat
23-04-2005, 19:37
Radziłbym nie posądzać porządnych ludzi o słuchanie polskiego hip-hopu.
Ten typ muzki jak dla mnie nigdy nie osiągnie poziomu nawet niedorozwiniętego Call on Me, bo dlaczego wierszyki zakompleksionych "ziomkuf zpot blokuf w dresah" mają być lepsze od jednego wymachnięcia i tak niezbyt urodziwą dupką w klipie?
Polecam oglądanie Przygód Kangurka Hip-Hopa.
Nawet w najgorszej grupie społecznej znajdzie się jakieś światełko w tunelu. Większość skater'sów to po prostu buraki - z wielkim podkreśleniem słowa "większość".
A co do grupy:
Grupa będzie miała sens, jeżeli nie będziecie tam gadać tylko i wyłącznie o HH, w końcu są fani dechy na kółkach o innych muzycznych zainteresowaniach?
jak dla mnie lepsze by bylo Sk8er/Sk8er boy/Sk8er boi
No nieee... \/\/YP4|$T4 |\|4Z\/\/4, co?
sknerus22
23-04-2005, 22:49
Ale czemu zaraz deskorolkowcy muszą być kojarzeni z hip hopem? Grał może ktoś kiedyś w THPS? Tam leci AC/DC Iron Maiden itp. A są nawet deski z naszym ulubieńcem Eddiem! Ja też np. słucham metalu, nosze długie włosy itd a jeżdżę na desce! A nazwa do d**y...
Taak ale sk8 wcale nie oznacza hiphopowca tylko wlasnie deskorolkowca sk8 to skrot od skater nie wiem czemu ludzie kojaza sk8ta z hiphopowcem.
@up
Bluzy z kapturami i dlugie, szerokie spodnie?
@up
Stety, albo niestety tak są kojarzeni przez mlodzież a przez doroslych jako zlodziejaszków itp...
Ja rozumiem jeszcze rowery, bo prawie każdy ma jednoślada na pedały, ale desek nie przetrawię -.- Myślisz, że ile na forum ludzi jeździ na deskach? GÓRA 100 sztuk (no nie, więcej). A o czym będziecie gadać? Będziecvie recenzować? Pytać się, która deska lepsza? Jestem przeciw.
Dryb, Ty się lepiej nie odzywaj... Bo po pierwsze: Zostałęś wielkim expertem portalu o rowerach, który jak narazie sam nic nie zrobił...
Po drugie: on szuka chętnych nie przeciwników...
@Topic: Tia, niech wszystkich grupy nazywają się:
"Rzecz" Maniacs/Fans/Players" a dopiero będzie zajefajnie -,-
Jeżdże na desce, ale do grupy z tak idiotyczną nazwą...
Chociaż maybe:P
Jestem na tak xD
Dr. Omader
24-04-2005, 16:52
@up: Ty i tak masz bana, wiec po co jeszcze sie wypowiadasz :)
<edit>W przyplywie dobroci moze skroce ci tego bana ktorego dostaniesz z stalego na jedyne 2 lata :)
Narazie nie mam...
Jak dostanę to kiedyś minie:P
Narazie nie mam...
Jak dostanę to kiedyś minie:P
Wcale nie musi mijac mozesz byc "temporalily banned'' na okreslony czas lub 'zbanowany' na zawsze ;)
Jestem w 100% za taką grupą!! :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.