Pokaż pełną wersje : Do Dr. Omader
No normalnie nie wytrzymalem jak zobaczylem w jaki sposób potraktowałeś Wild Stalera. Może i napisał "muj" w czym złamał regulamin
("Przed napisaniem posta sprawdź ortografię i gramatykę. Wielu czytelników forum to ludzie młodzi, którym czytając może utrwalić się błędna pisowania. Nie chcesz chyba mieć na sumieniu czyjejś jedynki z dyktanda?")
ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem. W takim razie Ty złamałeś regulamin, który mówi
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
Wogóle kim jestes by tak ludzi nazywać. Wielki mi administrator. WSTYD i tyle na Twoj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No normalnie nie wytrzymalem jak zobaczylem w jaki sposób potraktowałeś Wild Stalera. Może i napisał "muj" w czym złamał regulamin
("Przed napisaniem posta sprawdź ortografię i gramatykę. Wielu czytelników forum to ludzie młodzi, którym czytając może utrwalić się błędna pisowania. Nie chcesz chyba mieć na sumieniu czyjejś jedynki z dyktanda?")
ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem. W takim razie Ty złamałeś regulamin, który mówi
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
Wogóle kim jestes by tak ludzi nazywać. Wielki mi administrator. WSTYD i tyle na Twoj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W sumie masz racje ale nie zdziw sie jak ten post usunie :P
Insane Jezus
23-04-2005, 04:43
nom ..wiecie co ..moze wypilem o dwa wina za duzo...ale chyba macie racje :P
Drom wykonuje tylko swoje obowiazki. Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. Myslicie ze da sie wytrzymac z takim czyms? Reka az sie zama rwie aby nabluzgac na autora tych slow. Nie zdziwcie sie, ale ten temat zostanie zamkniety/skasowany.
dap-galothij
23-04-2005, 08:38
zaraz się zorientuję, ale może to była tylko przysłowiowa kropla która przepełniła czarę.
edit:nic nie znalazłem(oprócz błędów ort.)
@down: myślę, że aż taki to on nie jest:)
Ja dostałem od Dromadera warna za nic, lol Jeden punkt bez powodu... Ale Dromader taki już jest, cham i tyle(pewnie mnie za to zbanują)
Dan the Automator
23-04-2005, 08:54
Dlaczego ja nigdy nie wiem o co chodzi...?
No ale to prawda jest, kiedys pisalem dyktanda na 5-6 zawsze, a od czasu jak mam neta to 4 :P
Dobo:
Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko...
Jakbys kasowal co chwila temat typu "wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba" (czy cos w tym stylu) to tez bys momentami nie wytrzymywal. Szczegolnie, ze wyraz "mój" jest potoczny i pisze sie go intuicyjnie... Mnie krew zalewa jak widze tematy, gdzie juz w tytule sa bledy ort. wiec staram sie w nich nie odpowiadac, zeby przypadkiem "nie wybuchnąc" (szczegolnie, ze w takich przypadkach post jest jeszcze gorszy niz sam tytul). Admin niestety nie moze go ominac wiec czasem nie wytrzymuje....
TheNatoorat
23-04-2005, 09:34
Dromader po prostu wykonuje swą pracę.
Podobnie bym się zachowywał, gdybym zobaczył stertę tematów:
"wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba"
Zgroza...
Po prostu nie da się tego ominąć. Czy to źle, że Drom stara się naciskać na ludzi, by uczyli się techniki mowy i pisma językiem polskim?
(...) Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. (...)
:D Eheh
@Topic:
Jakby za kazde przewinienie z regulaminu banowali, to aktywnych uzytkownikow bylaby garstka. Kazdy dobrze wie, ze czasami KAZDY wybucha.. czy to zwykly "szarak", czy mod, albo admin. Tak jak ktos pisal: kropla przepelnila czare. Taki mod, albo admin ma na prawde ciezkie zycie. Nie dziwie sie, ze czasami wybuchaja..
Imprezowy Chłoptaś
23-04-2005, 09:56
Bledy mozna robic. Na tym sie czlowiek uczy, ale zeby go wyzywac od razu? Czy drom nigdy nie zrobil bledu anawet jak to go zbluzgal? Nikt, bo moze dac bana !
ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem
lol, ale on jest idiotą i kretynem, poczytałem sobie troche jego posty, chłopak wyraźnie zaniża poziom IQ na naszym forum, a ostrzeżenie to jeszcze nie powód do zakładania tematu na forum.
Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko...
Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic.
Wszyscy narzekacie, że na forum jest coraz więcej noobów i idiotów, a jak ktoś już próbuje coś z nimi zrobić to wszyscy wielce nie zadowoleni.
Do szkoły polskiego sie uczyć! Jeśli tacy kretyni jak wy są przyszłością naszego narodu, to ja zmieniam obywatelstwo.
Jeśli tacy kretyni jak wy są przyszłością naszego narodu, to ja zmieniam obywatelstwo.
z bogiem, plakac za toba nie bedziemy
@topic:
co innego jak sie raz zrobi jakis blad przez przypadek, a co innego jak sie w kazdym poscie wali tych bledow w zakresie 666-1337
skoro aż wam ręka lata albo coś innego z powodu takich błędów otrograficznych... to po jaki gwind to czytacie ?? a wogóle jest tak jak z moim bratem... jest o 2 lata starszy a zawsze się do mnie porównuje i jest porównywany i jeżeli ja napisze jakieś błędy których on nie napisze to ja jestem już gorszy... to samo dzieje się tu... nie każdy jest polonistą który gra w tibie... mój angielski jest żałosny a jakoś na angielskim forum mnie jeszcze nikt nie banował...
Re down: ja rozumiem że drom musi czytać... ale popatrz na poprzednie posty i tam żaden modek tego nie napisał tylko zwykły forumowicz
skoro aż wam ręka lata albo coś innego z powodu takich błędów otrograficznych... to po jaki gwind to czytacie ?? a wogóle jest tak jak z moim bratem... jest o 2 lata starszy a zawsze się do mnie porównuje i jest porównywany i jeżeli ja napisze jakieś błędy których on nie napisze to ja jestem już gorszy... to samo dzieje się tu... nie każdy jest polonistą który gra w tibie... mój angielski jest żałosny a jakoś na angielskim forum mnie jeszcze nikt nie banował...
A jak myslisz ?? Drom jest modem on to musi czytac bo takie ma obowiazki !!
Radek 666
23-04-2005, 10:35
Jakbys kasowal co chwila temat typu "wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba" (czy cos w tym stylu) to tez bys momentami nie wytrzymywal. Szczegolnie, ze wyraz "mój" jest potoczny i pisze sie go intuicyjnie... Mnie krew zalewa jak widze tematy, gdzie juz w tytule sa bledy ort. wiec staram sie w nich nie odpowiadac, zeby przypadkiem "nie wybuchnąc" (szczegolnie, ze w takich przypadkach post jest jeszcze gorszy niz sam tytul). Admin niestety nie moze go ominac wiec czasem nie wytrzymuje....
Tak, ale to nie jest powód, żeby kogoś bluzgać. Ale w sumie admin to admin, nic
mu nie zrobisz co najwyżej on tobie :P.
to po jaki gwind to czytacie ??
Pisze sie gwint? ;)
Tak, mam wejsc na forum i nie czytac postow z bledami? To 75% forum bedzie dla mnie niedostepne. Zreszta, wkurza mnie, jak ktos pisze "gtury jezd dzisiaj dzien, bo jadem do wójka". Potem siedze na probnym egzaminie i 10 min mysle, jak sie pisze wujek (u/ó)...
A jak bedziesz widzial na ulicy, jak samochod kradna - to nie zglaszaj na policje! w ogole - po co sie na to patrzysz?! -.-
Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
to banujcie takich, po co trzymac debili na forum? Dla liczby zarejestrowanych userow?
Radek 666
23-04-2005, 10:53
Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
Tak? :P <joke>
Ja tego niewidziałem, ale z tego co tutaj czytałem to ostrzeżenie za napisanie zamiast mój to muj to chyba drobna przesada.
to banujcie takich, po co trzymac debili na forum? Dla liczby zarejestrowanych userow?
Zbanowani tez wliczaja sie do tej liczby :)
Zbanowani tez wliczaja sie do tej liczby :)
fakt, mea culpa :)
Dr.Unknown
23-04-2005, 11:20
Wielkie mi halo, nie prościej przez PW załatwić, niż robic niepotrzebne zamieszanie?
@Down
A ty kim jesteś, żeby ich pouczać? Nie ucz ojca dzieci robić...
Bwahahahaha, zgubienie spacji nie umywa się do "ktury", "muj", psia mać.
Nie myl pomyłki z kretynizmem.
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem. Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie. W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie. Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
@OXYGANE
"Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic".
Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł.
@Maxi
Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszośćTak konkretnie to polowe + 1. wy jako "władza" powinniscie świecić przykłademA nie swiecimy? Oddam konia z rzedem temu, ktory znajdzie mi 10 moich postow z bledami albo udowodni ze ktos dostal bana nieslusznie. Poza tym nikogo nie nazwalem 'ulomnym', to bylo tylko porownanie.W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć.Mamy.jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie.Jesli znajdziesz kogos lepszego na moje miejsce i zdolasz to udowodnic, daj mi znac.predyspozycje psychiczne by "władać" takim forumZgadza sie, wlasnie dlatego konkurs na moda nie jest latwy i wlasnie dlatego modkami jestemy my.jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.Jestesmy ludzmi a nie maszynami, nie oczekuj od nas doskonalosci.
Ghost Nieudany
23-04-2005, 12:19
Piękny temat. Łezka się w oku kręci.
Mnie tylko zadziwia IQ niektórych userów zakładających takie "kfiatki" (bo tego się tematem nazwać nie da). Jak wam gołąb nasra na głowę, to też będziecie zakładać takie cholerstwa? Stało się, i tyle, wracasz do domu, myjesz głowę i żyjesz dalej.
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem.
A co niby robią, do cholery? Myślisz, że admini i moderatorzy mają was chwalić za to, że nie potraficie napisać poprawnie takich słów jak "który", "mój", "dobrze" i tak dalej? Każdy by chciał, by mu odpowiadali na bluzgi "Jest nam bardzo przykro, ale nie podoba nam się Pańska opinia. Musimy się nie zgodzić z zarzutami, że jesteśmy <cenzura> gówniarzami z kompleksem małego <cenzura>.". To się nie da, wbij sobie to do makówki.
W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć.
Samokrytycyzm = niska samoocena i wołanie ku niebiosom "Och, jakim ja debilem jestem!"? Jeśli to jest twoim zdaniem samokrytycyzm, to ja się cieszę, że nasi moderatorzy tego nie mają.
Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
ROTFL!!! Dajcie nocnik, SZYBKO!
W takim razie, jak ci moderatorzy, których mamy teraz, się nie nadają, to kto się nadaje? Może ty, Roland albo jakiś inny Str4t0s? Nie gadaj, żeś spokojny człowiek i że ci nerwy nie puszczają, bo tym tematem (tfu, tfu!) właśnie udowodniłeś, jaki opanowany jesteś.
Powtarzam, nie da się żyć spokojnie na stanowisku moderatora/administratora. Wbijcie sobie to do głowy, do psiej nędzy!
IMO temat (tfu!) nadaje się do kosza. Nieco bluzgów poszło, paru młotków miało okazję popsioczyć na pracę moderatorów i adminów, więc po co dalej to ciągnąć?
Van Wojskowy II
23-04-2005, 12:22
Ręka się trzęsie jak widzę (widzieć) taki idiotyzm.... Dr.Omader to wporzo ziom (ale go nie znam :P) ale jest administratorem i musi zwrócić uwagę... A to że takie bluzgi i posty cały czas do niego lecą a on musi je kasować to czasami wyprowadza go z równowagi... Drom to wporzo ziom :P (P.S. Jeżeli ktoś mówi że ja się podlizuję to się myli...) Mam w tylnej części ciała tych co tak myślą xD (jeśli nie gdzie indziej:P)
Mam jeszcze kilka komentarzy do cytatów:
by Dobo
Bo masz inne sprawy...? :P
by kamos
Drom wykonuje tylko swoje obowiazki. Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. Myslicie ze da sie wytrzymac z takim czyms? Reka az sie zama rwie aby nabluzgac na autora tych slow. Nie zdziwcie sie, ale ten temat zostanie zamkniety/skasowany.
Ta do tych ludzi ja się zaliczam:P
by Isane Jesus
nom ..wiecie co ..moze wypilem o dwa wina za duzo...ale chyba macie racje
Taaa wypiłeś za dużo...
Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty. Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim. Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
Dan the Automator
23-04-2005, 12:38
A link do ów tematu może ktoś podać ;)?
Ghost Nieudany
23-04-2005, 12:39
Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty.
Serio? Pfff.
Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim.
Mlaaah. Ten temat (PFE!) też jest zabójczo kulturalny. Zwłaszcza twój pierwszy post. Jest takie powiedzenie: "Po co ci widzieć drzazgę w oku cudzym, jeśli nie widzisz belki we własnym?"
Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
Potraktował, jak potraktował. Nie ma sensu robić gówna na forum z takich powodów. Dało się to na prywacie załatwić? Dało.
Potraktował, jak potraktował. Nie ma sensu robić gówna na forum z takich powodów. Dało się to na prywacie załatwić? Dało.
Dalo. Tylko, ze to bylby 2-3 msg i juz. A tak to sie zaczyna zabawa na forum. I znowu dojdzie do tego, ze 2-3 osoby sie pobluzgaja, dostana po 3pkt ostrzezenia, temat bedzie zamkniety, a po 2h wszyscy o nim zapomna.
Dobra zamknąć temat. Ja wiem swoje, Wy wiecie swoje. Nie ma sensu sie z Wami kłócić, widze że i tak nic nie zdziałam.
TO MY POLACY!!
A link do ów tematu może ktoś podać ;)?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=32955
Sozemego
23-04-2005, 13:38
Klucicie sie jak dzieci, o to ze ktos tam dostal bana czy ostrzezenie oraz o jakies tam bledy ortograficzne...
Ja rozumiem zabijanie na miejscu osobnikow, ktorzy piszą tak "Czy tais to miazdo dla fraccuw, bo zie bojie wyjzdź i nie wiem czy nie ómre!!!!!111?!????"
jest jak najbardziej uzasadnione.
Ale wyklucanie sie o jakis tam jeden bląd jest conajmniej zalosne...
Przejmujecie sie jakims tam banem czy ostrzezeniem ? No jasne, bo to conajmniej tak jakby wam matke zabili. Dajcie sobie spokoj naprawde, nie mozecie wytrzymac ze mod/admin jest od was mądrzejszy i ze sie mylicie, to od razu drzecie mordy. Ponad polowie uzytkownikow tego forum powinno sie nalozyc bana na konto/ip czy cokolwiek tam jeszcze zeby wiecej tutaj nie pisali...
Flame me now 0_o
OMFG, Bunt dyslektyków! Strach się bać
"Zama". O! O! Skasować topic bo komuś się to utrwali >.>...
@Topic
A jak wy sobie Droma wyobrażacie? Starszy pan w ciemnym kapeluszu, miły, uprzejmy, bogaty? No to w błędzie jesteście. A co do "idioty", może mu nie chodziło o ortografię? Z doświadczenia wiem, że osoby, które piszą "muj" zainteligentne i za mądre nie są. Jak ja czytam, że Drom ma jakieśtam obowiązki to mnie żal ogarnia,czy wy nie możecie raz i na zawsze zrozumieć, że Drom nie ma żadnych obowiązków w stosunku do was. Na jakich podstawach owe miałby mieć? Przeczytał jakiegoś analfabetę piszącego bezsensu to i próbuje zwalczać noobostwo, jeżeli na jego miejscu byś nie skasował takiego topicu to nie nadajesz sie na moda forum 20,000 userów. Okrutne, but tru. Zresztą Magus już to w zasadize napisał, podpisuję się wszystkim co ja tam mam. Gdby jeszcze nie fala beznadziejjnych kretynów, którzy myślą, że mają rację bez względu na to co napiszą.
@Van Wojskowy II
Chciałeś zabłysnąć, a zgasłeś nim zacząłeś.
@Oxygane
Drom skasuje jednego i potem się robi taka szopka, fakt to fakt, przegracie, ponieważ tu najwięcej idiotów chorych na dsymózgowie.
Colier Scoredyne
23-04-2005, 14:46
Cytuję powód skasowania mojego tematu przez Dr.Omadera :
Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: I mamy oto zwyciezce!!!11 Doastales nagrode za najglupszy temat miesiaca i nominacje do najglupszego tematu roku!
Może to i był najłupszy temat miesiąca, ale co to znaczy "Doastales" to ja nie wiem. No co ? Też się czepiam! A co nie mogę ?
Nie tylko ty.... :)
Imprezowy Chłoptaś
23-04-2005, 14:56
Cytuję powód skasowania mojego tematu przez Dr.Omadera :
Temat skasowany przez Dr. Omader
Powód: I mamy oto zwyciezce!!!11 Doastales nagrode za najglupszy temat miesiaca i nominacje do najglupszego tematu roku!
Może to i był najłupszy temat miesiąca, ale co to znaczy "Doastales" to ja nie wiem. No co ? Też się czepiam! A co nie mogę ?
Eh..... Wiesz co to jest literowka? Jezeli czlowiek za szybko pisze to nie zwraca uwagi na to co pisze. eh....
@topic Wedlug mnie drom nie zrobil bledu dajac ostrzezenie... Ja tam wierze w potege modow... Bo chyba by debila nie przyjdeli do modow, a ztego co widzialem to mody sa inteligentne... ( podlizuje sie im ) Buahahah. kto napisze ze sie podlizuje ? Dam Batona ! MilkyWay !!!!111oneoneone
Eh..... Wiesz co to jest literowka? Jezeli czlowiek za szybko pisze to nie zwraca uwagi na to co pisze. eh....
Chodzi o to, że jeśli kogoś upominasz i robisz te same błędy, za które go upominasz... eh zresztą pomyśl
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem. Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie. W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie. Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
@OXYGANE
"Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic".
Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł.
1)Swieco jak malo kto...oczywiscie sa bledy i zareczam ci, ze da sie znimi o tym podyskutowac spokojnie.
2)Nie widze powodu zeby ulomnosc userow przypisywac dla forum i strony. To oni sa idiotami a nie forum
3)Widac ze jestes tu krotko, i naszczescie niedlugo cie pewnie nie bedzie.
4)Moze wiec przekazac "wladze" tobie, psychicznie statecznemy?
5)I kto tu sie czepia? Opuscil jedna spacje. Idz go spal na stosie. Co do zmiany obywatelstwa pomysl nie jest zly, bo wsyd mi ze jestem polakiem jak widze ze polacy nie umieja nawet poprawie wlasnego jezyka uzywac.
P.S. Daswidania, 2 akryty, paszed won!
Chodzi o to, że jeśli kogoś upominasz i robisz te same błędy, za które go upominasz... eh zresztą pomyśl
Ty pier... gówniarzu, kretynie, zidiociały szczylu, nie wiesz czym się różni jedna literówka od całej masy błędów ortograficznych?
@Oxy spokojniej bo później będą twierdzić że niektórzy mogą bez żadnych konsekwencji bluzgać na ludzi.
@Roland pisanie muj zamiast mój jest czymś co nazywa się wtórnym analfabetyzmem, jednak prawda jest taka, że żeby nabawić się czegoś takiego, w kraju takim jak Polska (obowiązkowa edukacja) to trzeba być debilem (uwaga dla wszystkich dotkniętych słowem debil - jest to określenie medyczne używane dla ludzi uboższych w rozumie). Nie porównuj literówki z ortografią.
Sozemego
23-04-2005, 15:58
Ty pier... gówniarzu, kretynie, zidiociały szczylu, nie wiesz czym się różni jedna literówka od całej masy błędów ortograficznych?
A ty wlasnie powinienes wyleciec z hukiem z tego forum, za to ze wyzywasz bez powodu. Wszystkich tak wyzywasz jak ktos sie troszeczke pomyli (lub nawet nie)?
she_devil
23-04-2005, 16:18
Leniwych dyslektyków.
Adoolphus jest dyslektykiem i jakoś pisze poprawnie, ja jestem dyslektykiem i staram się pisać poprawnie. I jaki sens ma temat Drom jest nie sprawielduiwy czy modkowie są do dupy? Jak się wam coś nie podoba, to chyba nikt was tu na siłe nie trzyma, chyba że o czymś nie wiem ? :x
A ty wlasnie powinienes wyleciec z hukiem z tego forum, za to ze wyzywasz bez powodu. Wszystkich tak wyzywasz jak ktos sie troszeczke pomyli (lub nawet nie)?
myślę, iż chodziło tu bardziej o awersję do samego Rolanda, który jakoś ma skłonność sprzeczania się w sprawach oczywistych ... no chyba, że rzeczywiście nie widzi różnicy pomiędzy "połknięciem" spacji/literki, brakiem polskich znaków, a BŁĘDEM ORTOGRAFICZNYM (wszystkim, którzy nie rozumieją różnicy na prawdę współczuję).
No ale niech Ci będzie:
Niegrzeczny Oxy!!!! <przygraża palcem> Do pokoju i przez tydzień nie wychodzić! :p
-edit-
BTW(odnośnie wskazanego przez Dabka tematu): jakby ktoś się pytał to edity na czerwono są mojego autorstwa, będę tak poprawiał wszelkie błędy ortograficzne, nawet u modków, także strzeżcie się!
-edit2-
pisze się kłótnie // niestety nie mam praw w OWioN
Poza tym znalazłem bardzo przydatny adres http://so.pwn.pl/, moim zdaniem powinien zostać dodany do edytora postów, jako jedno z podstawowych narzędzi :p
@re: down
Buu, nie ma tak, nie mam uprawnień w tym dziale, ja się tak nie bawię XP
Trochę zbluzgałeś, ale czasami tak trzeba żeby człowiek na oczy przejżał. ;) Skoro na kilka stron jest wałkowane o co chodzi, a ten dalej swoje, to tylko takie taktyki zostają.
@p.l
Sprawdzian dla Ciebie:
muj, ktury, lóbie, chomik itp.
;)
Rotfl.(co sie usmialem to moje)
Sensacja XXI w ktos dostal upomnienie (nie pierwszy i nie ostatni) i powstal bunt na tibi.pl uwazajcie moderatorzy buntownicy spala wam dom itp itd
A co do tematu nie ma sensu jak juz napisalem u gory (nie pierwszy i nie ostatni ban lub upomnienie.
A tu dokladne znaczenie Moderator(słownik)
Moderator to człowiekktory wchodzi w relacje innych ludzi po to zeby ulatwic im porozumiewanie sie pomoc rozwiazac komflikt powsciagnac emocje umozliwic przeplyw inforamcji
To tak na marginesie
Dr. Omader
23-04-2005, 17:08
Pomine fakt ze temat jest w zlym dziale oraz to, iż mogles to zalatwic na PW do mnie bądź do MatKusa z zazaleniem na mnie…. Jednak napisałeś temat na forum, jedyna roznica jest taka ze jakbys to na PW załatwił to tylko ty bys wiedział o tym jak się bardzo mylisz, a tak cale forum się dowie ze nie masz racji :)
Myslisz ze poniosły mnie emocje? Ludzi piszących z bledami na forum jest tak wiele, ze dawanie im ostrzeżeń staje się rutyna. W tym nie ma żadnych emocji, to jest normalne postepowanie w takiej sytuacji.
Użytkownikom nigdy nic nie pasuje, jak nie marudza ze na forum sa debile i nooby, to jak człowiek tępi takich to znowu się pojawia inny temat, tym razem ze jestem chamski i niekulturalny, bo walcze z idiotami na forum.
Taa… ale już przywykłem do tego, nie jest to pierwszy raz i nie ostatni gdy ktos marudzi na to ze „jestem zły” ;)
Widze wielkie twoje oburzenie, ze napisałem ta uwage publicznie. Otoz wlasnie o to mi chodzilo i zrobiłem to jak najbardziej celowo. Zachowałem się jak zawsze się zachowuje w stosunku do takich ludzi, procedura postepowania jest prosta. Jeśli ktos napisze posta w którym jest pelno błędów, to kasacja i upomnienie, oczywiście kasacja „softem” i napisanie powodu, który jest zarazem zjechaniem publicznym takiego osobnika. Gdy ktos wali bledy w często uzywanych wyrazach i pisze „muj, ktury, muwie” itp. To dostaje wieksza ilość punktow ostrzeżenia, niż użytkownik który zrobil bledy w rzadziej uzywanych wyrazach. Do tego, jeśli ktos będzie na tyle genialny żeby walnac w tytule tematu taki blad jak „muj” to nie dosc ze dostaje najwieksza ilość punktow ostrzeżenia, to do tego temat podobnie jak post jest kasowany softem z publicznym zjechaniem osobnika(a ze jest to temat nie post, to bardziej rzuca się w oczy). Człowiek o którym mowa w tym temacie nie dostal bana, dostal 9pkt ostrzeżenia i tym samym ostatnia szanse i pewnie nikt poza modkami nie dowiedziałby się ze dostal on az 9 pkt, gdyby nie ten temat. :)
Wiesz, dlaczego publicznie opieprzam ludzi za takie rzeczy? Bo sytuacja na forum tego wymaga, dajmy na to ze wchodzi ktos na forum i widzi temat skasowany za to ze autor napisal tytul z bledem i do tego widzi ze autor zostal niezle zjechany przez modka. Jaki wniosek wyciąga taki user? Ano taki ze na tym forum ludzie piszacy z bledami nie będą tolerowani, wiec użytkownik zaczyna wieksza wage przykładać do tego co pisze i czesciej zastanawia się czy nie zrobil gdzies bledu. Jeśli jedna osoba chociaż chwile zastanowi się nad tym co pisze, po przeczytaniu takiego powodu kasacji tematu to mój cel zostal osiągnięty.
Dlatego wlasnie publicznie opieprzamy wszelkie przejawy lenistwa, idiotyzmu, noobowskiego zachowania i innych dziwnych przypadkow. Jakos nie widziałem jeszcze żeby ktos się do mnie plul o to ze go zjechałem, bo napisal w poscie „Jestem pierwszy”, a uwierz mi ze tacy to dopiero dostaja opieprz.
W sumie masz racje ale nie zdziw sie jak ten post usunie
Nie kasuje takich postow, udowadniam autorowi, iż jest w bledzie. :)
Ja dostałem od Dromadera warna za nic, lol Jeden punkt bez powodu... Ale Dromader taki już jest, cham i tyle(pewnie mnie za to zbanują)
Taa bez powodu mowisz? Dostałeś 6 punktow za zamieszczenie filmu z quest spoilingiem. To niby nie jest dobry powod? ;)
I tak, jestem wielkim chamem(;)), bo walcze z noobostwem i kretynami takimi jak ty roland.
Masz 3 dni na pokazanie mi osoby, która dostala bana za nic. Jeśli tego nie zrobisz to sam zarobisz bana, bo już mam dosc twoich idiotycznych postow i kłamstw. Pozatym masz ciagle aktualne 6 pkt ostrzeżenia(od Gremlina i Gimlosa), do tego moje punkty które ci dalem już co prawda się nie licza, ale ciagle sa brane pod uwage przez modow, czyli masz tak jakby 12 punktow i dalej nie widze poprawy twojego zachowania. To jest wystarczający powod do bana, którego na pewno otrzymasz, bo nie ma takiej osoby, która dostalaby odemnie bana za nic. Na IRCu już masz bana, co tylko potwierdza ze na forum tez na niego zasługujesz.
Jakby za kazde przewinienie z regulaminu banowali, to aktywnych uzytkownikow bylaby garstka. Kazdy dobrze wie, ze czasami KAZDY wybucha.. czy to zwykly "szarak", czy mod, albo admin.
Dlatego nie banujemy wszystkich tylko najpierw dajemy ostrzeżenia. :)
I jak już wczesniej pisałem, ja nie wybuchlem, potraktowałem tego użytkownika jak każdego innego, który tak postepuje.
Czy drom nigdy nie zrobil bledu anawet jak to go zbluzgal? Nikt, bo moze dac bana !
No pewnie, ze zrobiłem i dalej robie czasem, ale jak tylko to zauważę to od razu poprawiam, no i nie wale błędów typu „muj”, „ktury”, itp.
I radze ci poszukac starszych tematow, bo nie raz ludzie mieli do mnie o cos pretensje i pokazywałem im ze sa w bledzie. ;)
Tak, ale to nie jest powód, żeby kogoś bluzgać. Ale w sumie admin to admin, nic mu nie zrobisz co najwyżej on tobie.
Jak to nie? Możesz założyć taki temat jak ten, tylko w 99% przypadkow udowodnie ci ze to JA mam racje nie ty. Możesz tez wysłać PW do MatKusa, on jest głównym adminem i jeśli będziesz miał racje to mnie wywali… ;)
Aha i nazwanie kogos idiota czy kretynem to według ciebie bluzganie? ROTFL. Założę się ze na codzien odzywasz się gorzej do kumpli.
A co robimy? Ale widzisz jakie oburzenie zapada gdy dasz takiemu 9 pkt ostrzeżenia ;)
Jednak nas to nie interesuje, ze komus się to nie podoba, dalej będziemy tak postępować, a ja na pewno :>
Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie
Nie tysiąca, tylko z 20 tysiecy użytkowników naprawde mala grupa potrafi myśleć. No nie świadczy za dobrze, dlatego staramy się z tym walczyc. Same ostrzeżenia i bany nie wystarczaja. Trzeba pokazywac ludziom publicznie ze nie będzie czegos takiego na forum, dlatego takie ostrzeżenia sa publiczne.
W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie.
No pewnie ze potrafimy na siebie spojzec krytycznie. I zapewniam cie, ze nerwy modkow sa bardzo mocne. To, co zrobiłem nie było z powodu nerwow, było normalna moja procedura postepowania z takimi osobnikami. Dlatego nie wiem, o co wam chodzi z tymi nerwami.
Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
Nikomu nerwy nie puszczaja, to normalne jak już mówiłem. :)
Dr.Omader to wporzo ziom
Błagam! Tylko mnie nie nazywajcie „ziomem” -.-””
Nie chodzi mi o to ze dajecie komuś bana czy kasujecie posty. Wy tu jesteście od tego by jak ktoś złamie regulamin to go karać za to, ale wymagam od WAS troche wiecej niz od zwykłych użytkowników forum a kultury przede wszystkim. Po to założylem ten temat by powiedzieć ze nie podobało mi się jak Dr. Omader potraktował tego kolesia i tyle. Moim zdaniem mogł normalnie skasowac temat a nie wyzywać go od kretynów i to publicznie.
Wyjaśniłem ci dlaczego to zrobiłem i dlaczego uczyniłem to publicznie, wiec tego posta już nie będę komentowal.
Dobra zamknąć temat. Ja wiem swoje, Wy wiecie swoje. Nie ma sensu sie z Wami kłócić, widze że i tak nic nie zdziałam.
TO MY POLACY!!
Chciałbyś… :>
Nie zrobie ci tej przysługi zamykając ten temat, wejdzie tu jeszcze wiecej osob i jeszcze wiecej osob udowodni ci ze się mylisz oskarżając mnie. Nie znasz metod dzialania na tym forum, a się udzielasz na ten temat, to teraz masz nauczke ;)
Ehz… Co jak już się argumenty koncza to najlepiej zwalic na kraj?
RUN TO THE HILLS!!!!1111
Taa… tonacy brzytwy się chwyta ;)
No pewnie ze ten temat był jednym z najglupszych w tym roku. Dla tych którzy go nie widzieli podam tytul: „Ile najwięcej czasu poświęciłes/aś na logowanie się do Tibii ?” ;)
No i czyz nie mam racji? Pozatym dales go w zlym dziale, jak już to powinien być w Inne, nie w OWIONie. A o literowkach nie słyszałeś? Widzisz, ja robie literowki czasem, ty zakladasz idiotyczne tematy, kto jest gorszy? ;)
Nie zauważyłem tej literowki, jakbym zauważył to na pewno bym ja poprawil ;)
Ty naprawde jestes niezmiernie tepy. Pokaz mi osobe która upomniałem za literowke. Masz na to 3 dni, tak samo jak z banem. I na pewno zakończy się to twoim banem, bo ani nikomu nie dalem bana za nic, ani tez nikogo nie upomniałem, ze robi literowki. Chyba ze pisalby każdy wyraz z poprzekręcanymi literami, ale takiego przypadku tez sobie nie przypominam. Wiec gratuluje już teraz bana. O jednego idiote mniej będzie.
uwazajcie moderatorzy buntownicy spala wam dom itp itd.
Mieszkam w bloku i mam królika! Chyba nie chcecie żeby niewinni cierpieli? :D
Green Peace dobralby sie do was! :P
Czyli podsumowując:
To, co zrobiłem było celowe i nie byłem przy tym wkurzony, to rutyna.
To samo spotyka i będzie dalej spotykac tych, którzy pisza z bledami.
Jeśli ktos ma zastrzeżenia, co do mojego moderowania, proszę bardzo. Możecie przeciez wysłać PW do MatKusa. ;)
Tibia.pl jest jak media markt… Nie dla idiotow.
Imprezowy Chłoptaś
23-04-2005, 17:17
I napisal to co mial...
A tak BTW
JAk matura? :P Zdales? !
Taa bez powodu mowisz? Dostałeś 6 punktow za zamieszczenie filmu z quest spoilingiem. To niby nie jest dobry powod? ;)
I tak, jestem wielkim chamem(;)), bo walcze z noobostwem i kretynami takimi jak ty roland.
Masz 3 dni na pokazanie mi osoby, która dostala bana za nic. Jeśli tego nie zrobisz to sam zarobisz bana, bo już mam dosc twoich idiotycznych postow i kłamstw. Pyzatym masz ciagle aktualne 6 pkt ostrzeżenia(od Gremlina i Gimlosa), do tego moje punkty które ci dalem już co prawda się nie licza, ale ciagle sa brane pod uwage przez modow, czyli masz tak jakby 12 punktow i dalej nie widze poprawy twojego zachowania. To jest wystarczający powod do bana, którego na pewno otrzymasz, bo nie ma takiej osoby, która dostalaby odemnie bana za nic. Na IRCu już masz bana, co tylko potwierdza ze na forum tez na niego zasługujesz.
Po pierwsze tak, Do gremlina dostałęm warny za temat który skasował, a następnego dnia nie był skasowany(mam warna, a temat nadal jest) A od Gimlosa za cytuje:
"zlosliwy sarkazm bez konkretnego powodu nie jest tolerowany"
Ja rozumiem, za sarkazm dostaje 3 punkty warna, a taki "Oxygane" jest bezkarny? Robi co chce i nic... Spoko...
I jeszcze odnośnie reszty w skrócie
dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz)
Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,-
A oto wyciąg z histori zbanowań:
Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn.
Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.
Vamerian
23-04-2005, 17:20
Błagam! Tylko mnie nie nazywajcie „ziomem” -.-””
A możemy ziomal lub ziomuś ? ^^
Moim zdaniem Drom i tak ''łagodnie'' postąpił , na jego miejscu delikwent dostał by od razu Banana na conajmniej miesiąc ...
@Drom
Zachowaj sobie ten wywod, przyda sie jeszcze wiele razy ;)
Pomine fakt ze temat jest w zlym dziale
Powiem więcej, ten temat pierwotnie powstał w multimediach -.-
Wydał mi się bez sensu, chciałem skasować, ale wtedy autor zacząłby jeszcze bardziej krzyczeć.
Tibia.pl jest jak media markt… Nie dla idiotow.
dobre, chyba rzeczywiście trzeba taki czerwono-czarny banner zrobić -.^
Odnośnie robienia jakichkolwiek błędów: gorąco polecam opcję "Podgląd posta", staram się zawsze z niej skorzystać zanim napiszę/zedytuję jakiś post, ponieważ czytając ponownie to co się napisało przeważnie jesteśmy w stanie wyłapać większość błędów (to tak jak z pisaniem wypracowań).
A nielepiej by bylo zrobic tak jak w wordzie ze pokazuje ci bledy? JEzeli byloby to mozliwe ofkorz.
A co do tematu to mnie tez ****ica bierze jak patrze jak wy piszecie...
Dr. Omader
23-04-2005, 17:29
I jeszcze odnośnie reszty w skrócie
dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz)
Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,-
A oto wyciąg z histori zbanowań:
Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn.
Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.
No i? Co mi tym udowadniasz? To ze nie podalem powodu to nie znaczy ze takowego nie bylo, ci dwoje dawali linki do keylogow na forum, a mi sie nie chce 500 razy pisac "Uzytkownik umiescil na forum linka do programu majacego na celu nieporzadane zainstalowanie sie w systemie ofiary, a nastepnie zapisywanie wszystkich wciskanych klawiszy i wysylanie loga takich akcji na podany adres e-mail"... Oni dostali tego bana i dobrze wiedza za co, to ze ty nie wiesz nie znaczy ze nie bylo powodu ;)
A co do tego ze jesli cie zbanuje to bedzie to ban za nic. Ty moze wreszcie nauczysz sie czytac ze zrouzmieniem? Jesli mi nie pokazesz takich banow za nic, albo ostrzezenia za to, iz ktos robil literowki to dostaniesz bana za:
-klamanie na forum
-oczerniania moderatora forum, bezpodstawnymi oskarzeniami
I co dalej to bedzie ban za nic? Powinienes miec bana juz dawno za glupote, ktora soba prezentujesz na forum.
@p.l
Sprawdzian dla Ciebie:
muj, ktury, lóbie, chomik itp.
lol? To ostatnie zakladam ze tez mialo byc z bledem, prawda?
Powtarzam, nie da się żyć spokojnie na stanowisku moderatora/administratora. Wbijcie sobie to do głowy, do psiej nędzy!
Nie da sie? Nie wiesz w jakim jestes bledzie...
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy, to wniosek jest tylko jeden- nie nadaja sie na to stanowisko. Przyjmujac stanowisko moderatora dobrze wiedzieli ze ich zadaniem bedzie obiektywne ocenianie czy post nadaje sie do skasowania a uzytkownik do dostania ostrzezenia, samowolnie zglosili swoje podanie, nie zostali przez nikogo zmuszeni, tak wiec marudzenie jak to im zle, jakie maja ciezkie zycie wydaje mi sie smieszne i absurdalne. Nie pasuje, to odejsc z pozycji moderatora, bedzie sie im wtedy zylo lekko i przyjemnie. No chyba ze sa masochistami ktorzy uwielbiaja zycie w mekach i cierpieniu.
to najlepiej by było jak by forum było podzielone na 2 części... dla analfabetów (czy jak im tam) i polonistów... jak coś poloniści czytać tematy analfabetów... a anaalfabeci polonistów i z głowy
to najlepiej by było jak by forum było podzielone na 2 części... dla analfabetów (czy jak im tam) i polonistów... jak coś poloniści czytać tematy analfabetów... a anaalfabeci polonistów i z głowy
Dobreeeee. Tylko jedno pytanie skoro analfabeci potrafią pisać na forum to czemu nie potrafią uruchomić worda. Oszczędziliby i nam i sobie wiele nerwów.
Lol a z jakiego to źródła czerpiesz tak głębokie wnioski?? Bo widzisz ze swojego doświadczenia wiem że jednak to ty w błędzie jesteś. Można wytrzymać naprawdę dużo, ale dla każdego jest granica. Zresztą my tu pierdu pierdu, a prawda jest taka że gdyby Drom nie objechał delikwenta tez założył by następny taki sam temat, z dopiskiem "Dlaczego mój poprzedni temat został zamknięty" ?!!?
lol? To ostatnie zakladam ze tez mialo byc z bledem, prawda?
Przez Twój nick to już nie wiem jak się to pisze. :P
Lol a z jakiego to źródła czerpiesz tak głębokie wnioski?? Bo widzisz ze swojego doświadczenia wiem że jednak to ty w błędzie jesteś.
http://www.gwiezdne-wojny.pl/kantyna.php
Z takiego oto zrodla, jestem tam od ponad roku operatorem, a uwierz mi, wielu debili tam sie przewija ;)
@Raul
spx, w szkole na 27-osobowa klase 15 osob tez przez "h" pisalo "chomik", i oczywiscie to wszystko przeze mnie -.-
@Gtyk wisz ja jednak się z tobą nie zgodzę, też moderuję od dość dawna i wiem że po prostu czasami się nie da po dobroci.
mi tam jeszcze drom nie podpadł;)tylko jakiś taki dziwny bo mu się nazwa nie podobała od nowej grupy na forum i czekałem miecha.(no i thx)
dla mnie problemem jest POLNIK-kosiarz papieży,albo jak kto woli katolików.ale przynajmniej większość starała się uświadomić mu że nie ma racjii pisząc głupot o papieżu.po tym jak publicznie napisałem że jest zły dostałem 2 ostrzeżenia(pff dziwny zbieg okoliczności-.-)to tyle pewnie po tym poście dostane ostrzeżenie...przyzwyczaiłem się
osobiście nienawidze jak jakiś dałn wyjedzie mi że nie umiem pisać po tym jak zrobie 1 literówkę :(
Ghost Nieudany
23-04-2005, 19:16
Dobreeeee. Tylko jedno pytanie skoro analfabeci potrafią pisać na forum to czemu nie potrafią uruchomić worda. Oszczędziliby i nam i sobie wiele nerwów.
Bo 100% lamerów nie wie, jak używać/czym jest Word. A skoro oni nie wiedzą, po co to jest, to jest to pewnie jakieś gówno, nie?
Może. Za to wiem, że ty w nim jesteś.
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy, to wniosek jest tylko jeden- nie nadaja sie na to stanowisko. Przyjmujac stanowisko moderatora dobrze wiedzieli ze ich zadaniem bedzie obiektywne ocenianie czy post nadaje sie do skasowania a uzytkownik do dostania ostrzezenia, samowolnie zglosili swoje podanie, nie zostali przez nikogo zmuszeni, tak wiec marudzenie jak to im zle, jakie maja ciezkie zycie wydaje mi sie smieszne i absurdalne. Nie pasuje, to odejsc z pozycji moderatora, bedzie sie im wtedy zylo lekko i przyjemnie. No chyba ze sa masochistami ktorzy uwielbiaja zycie w mekach i cierpieniu.
OMFG, człowieku! Powiem ci coś najdelikatniej jak potrafię: nie pierdziel. Moderator/administrator jest tylko człowiekiem. Tym bardziej, że na tym forum jest od cholery debili. Jeśli ty potrafiłbyś być spokojny i opanowany w takim syfie, to życzę ci powodzenia w następnym konkursie na moderatora. Na pewno zreformujesz to stanowisko.
dla mnie problemem jest POLNIK-kosiarz papieży,albo jak kto woli katolików.ale przynajmniej większość starała się uświadomić mu że nie ma racjii pisząc głupot o papieżu.po tym jak publicznie napisałem że jest zły dostałem 2 ostrzeżenia(pff dziwny zbieg okoliczności-.-)to tyle pewnie po tym poście dostane
Nie potrafisz napisać tego nicka POPRAWNIE? Ja twój napisałem z przyłożenia...
Polin ma taki pogląd na życie i styl bycia, jaki ma. Nie zmienisz tego. Dostałeś ostrzeżenie za to, że mu powiedziałeś że jest zły głupio pieprząc. Nie dziw się. Trackowałem sobie temat o papieżu i widziałem, jaki bajzel tam był.
Po cholere zakładasz, że dostaniesz to ostrzeżenie? Widać, że chcesz je dostać...
osobiście nienawidze jak jakiś dałn wyjedzie mi że nie umiem pisać po tym jak zrobie 1 literówkę :(
Od takich ludzi jak ty chciałbym to forum uwolnić. "Dałn"... Jezu. To, co teraz powiem jest sprzeczne z przykazaniem o miłości, ale cóż - z całego serca ci życzę, żebyś kiedyś został warzywem/po jakimś wypadku stał się upośledzony umysłowo. Przestałbyś wyzywać innych od downów.
Powtórzę się: piękny temat. Sugeruję go zamknąć, bo jedynym celem tego tematu jest chyba tylko uczynienie okazji idiotom do powpisywania się. Daje też okazję normalnym userom nieco ponabijać się z "jajq" kilku baranów.
Dr.Unknown
23-04-2005, 19:31
Nie potrafisz napisać tego nicka POPRAWNIE? Ja twój napisałem z przyłożenia...
Nie przesadzaj, Polin=Polinik (przynajmniej jego postać w Tibii tak się nazywa).
@Topic jest...wyczerpany?
OMFG, człowieku! Powiem ci coś najdelikatniej jak potrafię: nie pierdziel. Moderator/administrator jest tylko człowiekiem. Tym bardziej, że na tym forum jest od cholery debili. Jeśli ty potrafiłbyś być spokojny i opanowany w takim syfie, to życzę ci powodzenia w następnym konkursie na moderatora. Na pewno zreformujesz to stanowisko.
Nie lubie sie powtarzac ale zrobie to.
Fakt jest od cholery debili, nie da sie zaprzeczyc. Ale moderatorzy chyba nie powinni do nich nalezec i wiedziec o tym co ich czeka gdy nimi zostana. Samowolnie zglosili swoja kandydature, nie zostali przez nikogo zmuszeni do tego. Wiec w takim razie niech teraz nie narzekaja jak to im zle, jacy to debile na forum, ze przeciez oni to tez tylko ludzie. Skoro im tak zle to nikt ich nie trzyma na sile, nie odpowiada im to jak ich praca wyglada-niech zrezygnuja i po klopocie.
Pogromca pk
23-04-2005, 20:44
Narzekanie na moderatorow nie ma sensu. I tak, na przyklad, w temacie o nowym papiezu moje 2 posty zostaly skasowane przez $corcerera. Jeden za rzekomy "flame", a drugi zniknal bez sladu w niewyjasnionych okolicznosciach CZY WY TO SOBIE WYOBRAZACIE?!11!1
Juz mialem pisac 3 postsa, ale nie zrobilem tego. Ktos w końcu musi przerwać ten krąg nienawiści.
Aby rozwiac problem bledow ortograficznych, proponuje zamknac forum, a polaczkow analfabetów potraktowac srodkiem owadobojczym z czasow II wojny swiatowej.
Die Cyklon-B nicht funkzionieren!
Mnie wnerwiają tacy ludzie jak autor topicu...
Dostałeś ostrzeżenie? To siedź cicho i postaraj się poprawić, a nie spam debilnymi tematami z bluzgami na moderatora. Admini i modki mają zawsze rację :D Poza tym raczej wątpie, by wybrali na modka kogoś kto rozdaje ostrzeżenia i bany za nic -.-
Ja oczyfisiće nie ropie rzadnyh błentuf ortograwicznyh. Tyklo cazsem jkaomś litreówkę wlanę. :P
Dr. Omader
23-04-2005, 21:48
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy(...)
Czy moglbys zaczac czytac poprzednie posty? W moim poscie wyraznie napisalem ze ani nie wpadlem w zlosc, ani nie kierowaly mna zadne emocje. To jest normalne postepowanie. Zawsze tak robie z takimi ludzmi i dalej bede tak robil. Wiec nie rozumiem co tu maja nerwy do tego? Wszyscy moderatorzy maja naprawde silne nerwy, zapewniam cie o tym...
a uwierz mi, wielu debili tam sie przewija
...jak wszedzie w necie...
Dostałeś ostrzeżenie? To siedź cicho i postaraj się poprawić, a nie spam debilnymi tematami z bluzgami na moderatora.
Oj chlopie nie zablysles tym postem...
Moze zaczalbys czytac ze zrozumieniem? Autor tematu w pierwszym poscie napisal ze nie podoba mu sie jak potraktowalem jednego usera, nie jego, ale kogos innego. Pozatym jak do tej pory nie widze zeby ktos na mnie bluzgal(w tym temacie przynajmniej), gdyby tak zrobil to jego kariera na forum szybko sie zakonczyla.
Zapewniam wszystkich ze nerwy mi bardzo rzadko puszczaja, tak samo jak reszcie modow, a jedyna ofiara mojego zdenerwowania jest biurko, albo sciana, w ktore wyladowuje sie jak widze co najgorsze przejawy idiotyzmu ;)
No, a jesli to nie starcza to zawsze mam CSa ;)
Forum nie jest od wyzywania sie, jest od dyskutowania.
PS. I moze byscie wrocili na temat? Czyli na to, ze macie mnie jechac jaki to ja zly jestem ;)
Czy moglbys zaczac czytac poprzednie posty? W moim poscie wyraznie napisalem ze ani nie wpadlem w zlosc, ani nie kierowaly mna zadne emocje. To jest normalne postepowanie. Zawsze tak robie z takimi ludzmi i dalej bede tak robil. Wiec nie rozumiem co tu maja nerwy do tego? Wszyscy moderatorzy maja naprawde silne nerwy, zapewniam cie o tym...
Nie mowie tu konkretnie o tobie ani o zadnym z modow. Moje wypowiedzi skierowane byly do Ghosta ktory zapewnia nas o tym jakie to modki maja ciezkie zycie. Nie mam nic przeciwko karaniu za bledy ortograficzne tego czy innego usera, wrecz przeciwnie, popieram to.
Dr. Omader
23-04-2005, 23:14
Nie mowie tu konkretnie o tobie ani o zadnym z modow. Moje wypowiedzi skierowane byly do Ghosta ktory zapewnia nas o tym jakie to modki maja ciezkie zycie. Nie mam nic przeciwko karaniu za bledy ortograficzne tego czy innego usera, wrecz przeciwnie, popieram to.
Skoro napisal to Ghost, ktory nie jest modkiem, to czemu zwracasz sie do moderatorow piszac:
Wiec w takim razie niech teraz nie narzekaja jak to im zle, jacy to debile na forum, ze przeciez oni to tez tylko ludzie.
Zdaza sie nam narzekac ale to chyba nic takiego strasznego. A nastepnym razem jesli odpowiadasz komus innemu to nie pisz o modkach, oki?
Hegemmon
23-04-2005, 23:47
Wszyscy dobrze wiedzą, że drom ma niezatemperowany język :P
kretyn moim zdaniem nie podlega pod ten punkt dlaczego? coż moim zdaniem to słowo stymuluje do poprawy. Nauczyciele często go używają i jakoś nie mają z tym większych problemów. to jest tak zwane granie na ambicjach (można tym wiele osiągnąć :P)
:evul: Oxy rox!
@Hege
A debil podlega? To tak odnosnie ostrzezenia ktore dostalem jakis czas temu, moze i lepiej bo teraz zadziej sie denerwuje, ale ciekawosc pozostaje.
Wild Staler
24-04-2005, 07:39
Tak, tak jestem "idiotą" że źle napisałem słowo "mój"(to chyba najgłupsza literówka jaka mi się zdarzyła).
Nie chciało mi się zajrzeć do Microsoft Word bo byłem zajęty..
Dziękuje Dr. Omander'owi że zmienił mi podpis, a temat można zamknąć.
Ps. Temat dopiero dzisiaj zauważyłem. :S
1.Nie wiem co jest celem w waszych kłótniach
2.Temat jest bezsensu.
3.Jeżeli ktoś pisze "muj" to dla mnie to jest upomnienie jak nic. Rozumiem błędy w trudniejszych słowach, literówki lub nie sensowne ułożenie zdania.
4.Czemu czepiacie się modów i adminów. Skoro nie chcecie, żeby dawali upomnienia to postarajcie się spełniać wymagania. Spróbujcie pisać poprawnie to na forum będzie raj.
5.Mama zawsze mi mówiła: Zanim coś powiesz, przemyśl to 2 razy. To samo tyczy się was. Modkowie i Admini są ludźmi i też mogą czasami wybuchnąć.
6. Myślę, że temat można zamknąć. Jeszcze dużo ludzi może się skompromitować.
Tak, tak jestem "idiotą" że źle napisałem słowo "mój"(to chyba najgłupsza literówka jaka mi się zdarzyła).
Dziękuje Dr. Omander'owi że zmienił mi podpis, a temat można zamknąć.
Ps. Temat dopiero dzisiaj zauważyłem. :S
Wiesz czym sie rozni, literowka od bledu ortograficznego ?? Nie ?? To zagladnij do slownika, ktory masz w podpisie.
Ghost Nieudany
24-04-2005, 11:05
Moje wypowiedzi skierowane byly do Ghosta ktory zapewnia nas o tym jakie to modki maja ciezkie zycie.
A nie mają? Wykluczam tą sytuację - bo Drom wykonywał jeno swoje obowiązki. Ale nie zakładaj, że moderatorzy są non-stop wyluzowani, bo to właśnie robisz.
Każdy ma prawo do zdenerwowania, moderator nie święta krowa...
Ściąganiem gołych lasek z internetu?
Człowieku, ortografii uczą w podstawówce. "mój" bo "moje", zapamiętaj sobie... -.-
Mam świetny pomysł!
Zamknijcie temat, od pewnego czasu są tu tylko wypowiedzi baranów na temat ortografii i sprzeczki...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.