|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() No normalnie nie wytrzymalem jak zobaczylem w jaki sposób potraktowałeś Wild Stalera. Może i napisał "muj" w czym złamał regulamin
("Przed napisaniem posta sprawdź ortografię i gramatykę. Wielu czytelników forum to ludzie młodzi, którym czytając może utrwalić się błędna pisowania. Nie chcesz chyba mieć na sumieniu czyjejś jedynki z dyktanda?") ale to nie jest powód byś go nazywał idiotą i kretynem. W takim razie Ty złamałeś regulamin, który mówi "Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe" Wogóle kim jestes by tak ludzi nazywać. Wielki mi administrator. WSTYD i tyle na Twoj temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Maxi - 23-04-2005 o 02:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Turin Agarwaen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 70
![]() |
![]() nom ..wiecie co ..moze wypilem o dwa wina za duzo...ale chyba macie racje
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Drom wykonuje tylko swoje obowiazki. Co trzecia osoba na forum pisze "ktory", "muj", "żeczy" itp. Myslicie ze da sie wytrzymac z takim czyms? Reka az sie zama rwie aby nabluzgac na autora tych slow. Nie zdziwcie sie, ale ten temat zostanie zamkniety/skasowany.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() zaraz się zorientuję, ale może to była tylko przysłowiowa kropla która przepełniła czarę.
edit:nic nie znalazłem(oprócz błędów ort.) @down: myślę, że aż taki to on nie jest ![]() Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 23-04-2005 o 08:49. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Ja dostałem od Dromadera warna za nic, lol Jeden punkt bez powodu... Ale Dromader taki już jest, cham i tyle(pewnie mnie za to zbanują)
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dlaczego ja nigdy nie wiem o co chodzi...?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() No ale to prawda jest, kiedys pisalem dyktanda na 5-6 zawsze, a od czasu jak mam neta to 4
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Dobo:
Chodzi o Dromadera, o to, że daje bany za nic, jest ogólnie "nie-friendly" i ma za dużą włądzę, przez co bezkarnie może robić wszystko...
#10 |
Master Alucard
|
![]() Jakbys kasowal co chwila temat typu "wszoraj muj kolega(kturego barzo lóbie) zjehał jakiegoś nuuba" (czy cos w tym stylu) to tez bys momentami nie wytrzymywal. Szczegolnie, ze wyraz "mój" jest potoczny i pisze sie go intuicyjnie... Mnie krew zalewa jak widze tematy, gdzie juz w tytule sa bledy ort. wiec staram sie w nich nie odpowiadac, zeby przypadkiem "nie wybuchnąc" (szczegolnie, ze w takich przypadkach post jest jeszcze gorszy niz sam tytul). Admin niestety nie moze go ominac wiec czasem nie wytrzymuje....
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Dromader po prostu wykonuje swą pracę.
Podobnie bym się zachowywał, gdybym zobaczył stertę tematów: Cytuj:
Po prostu nie da się tego ominąć. Czy to źle, że Drom stara się naciskać na ludzi, by uczyli się techniki mowy i pisma językiem polskim?
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic: Jakby za kazde przewinienie z regulaminu banowali, to aktywnych uzytkownikow bylaby garstka. Kazdy dobrze wie, ze czasami KAZDY wybucha.. czy to zwykly "szarak", czy mod, albo admin. Tak jak ktos pisal: kropla przepelnila czare. Taki mod, albo admin ma na prawde ciezkie zycie. Nie dziwie sie, ze czasami wybuchaja.. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Bledy mozna robic. Na tym sie czlowiek uczy, ale zeby go wyzywac od razu? Czy drom nigdy nie zrobil bledu anawet jak to go zbluzgal? Nikt, bo moze dac bana !
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wszyscy narzekacie, że na forum jest coraz więcej noobów i idiotów, a jak ktoś już próbuje coś z nimi zrobić to wszyscy wielce nie zadowoleni. Do szkoły polskiego sie uczyć! Jeśli tacy kretyni jak wy są przyszłością naszego narodu, to ja zmieniam obywatelstwo. |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
@topic: co innego jak sie raz zrobi jakis blad przez przypadek, a co innego jak sie w kazdym poscie wali tych bledow w zakresie 666-1337 |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() skoro aż wam ręka lata albo coś innego z powodu takich błędów otrograficznych... to po jaki gwind to czytacie ?? a wogóle jest tak jak z moim bratem... jest o 2 lata starszy a zawsze się do mnie porównuje i jest porównywany i jeżeli ja napisze jakieś błędy których on nie napisze to ja jestem już gorszy... to samo dzieje się tu... nie każdy jest polonistą który gra w tibie... mój angielski jest żałosny a jakoś na angielskim forum mnie jeszcze nikt nie banował...
Re down: ja rozumiem że drom musi czytać... ale popatrz na poprzednie posty i tam żaden modek tego nie napisał tylko zwykły forumowicz
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 23-04-2005 o 10:17. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
mu nie zrobisz co najwyżej on tobie ![]()
![]() |
#19 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Tak, mam wejsc na forum i nie czytac postow z bledami? To 75% forum bedzie dla mnie niedostepne. Zreszta, wkurza mnie, jak ktos pisze "gtury jezd dzisiaj dzien, bo jadem do wójka". Potem siedze na probnym egzaminie i 10 min mysle, jak sie pisze wujek (u/ó)... A jak bedziesz widzial na ulicy, jak samochod kradna - to nie zglaszaj na policje! w ogole - po co sie na to patrzysz?! -.-
![]() |
#20 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |