Pokaż pełną wersje : Demon Skeleton
Czy zna ktoś może miejsce z ds'em ale pojedynczym i żeby nie było to hellgate ;>.
P.S Znam miejsce z ds'em tam przy hills koło cyców i huntera ale tam się boję iść pallem bo trzeba zejść na dół myślałem zeby biegąc dookoła trumny i go nawalać ale to chyba nie wypali.
Z góry dziękuję
kolo Ab'dendriel jest wyzyna znajdziesz tam 2 lub 3 cyce huntera i 1 ds
ps. kolo domku jest wejscie do niego
Mhmhmmmm....... Idz na Fibulem tam spotkasz pojedyńczy resp dsów, ale roty cie mogą zblokować, lub jakiś n00b może ci zamknoć dojście do schodów.
Tam możesz bić je dowoli, ale weź speary i tarcze żeby nie tracić strzał na roty i orki.
Na PoH są dsy, ale nie wiem czy sobie tam poradzisz B)
kolo Ab'dendriel jest wyzyna znajdziesz tam 2 lub 3 cyce huntera i 1 ds
ps. kolo domku jest wejscie do niego
Czytać nie umiesz? Napisałem, że znam to miejsce.
@up
A mógłbyś dać jakąś mapke czy cuś? :p
Druid'ek Miyakishi
23-04-2005, 18:59
Fibula ale najpierw musisz mieć klucz za 800 gp. :cup:
ciemne dropsy
23-04-2005, 22:31
Ghostland?
W grobowcu - tam sa tez dwa ghooule, ale mozna je zabic wzesniej, mozna biegac w okol schodow...
Kolo thais jest dziura, tam sa minosy i orci, jak sie zapuscisz dalej masz ladne miejsce dla palke w teleporcie, na paoczatku zabijasz ze 4 ghule, a potem sam na sam wokol trumienek :)
@ ciemne dropsy: Odpada. JA tak próbowałem. DS na black hp, ja na yellow, o pół sekundy za późno krok, hit za 160+ i mnie ni ma 8o
@topic: Tak jak wyżej, ale idziesz z kumplem (high lvl plx) on ci bloczy tego pierwszego. Potem schodzisz niżej (jak na questa) i tam masz takie schody na 2 kratki. Wyciagnij sobie 1 dska i lej :evul:
Hubo of Danera
24-04-2005, 10:02
W ghostlandzie, jest miejsce, taki jakby budynek czerwony na wschód GL jest miejscowka gdzie jak wejdziesz sa 2 ghule a potem idziesz troche do przzodu i jest tylko jeden DS, latwo uciec bo to wejscie po schodach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.