Pokaż pełną wersje : Polak zabija Polaka[Heretics z Valoria]
bogdan124
25-04-2005, 20:07
Gildia Heretics z Valoria nie wiem czy jest polską gildią ale widze że są tam polacy.Nie rozumiem dlaczego tolerują by zabijano polaków.Szłem sobie na potwora i bez niczego zaatakował mnie Lycian zabił choc go prosiłem .Ja nie zabijam nikogo bo uważam że walczy się z potworami.Totalne hamstwo.Nie wiem po co grac w tą gre jak zanic cie zabiją.Znowu spadłem o lvl i to już któryś raz.Powiem krutko myślałem że na polaków można liczyc ale się pomyliłem.Cwaniacy na wyższych levelach z redskulem.Czy nikt z polaków na wysokich levelach nie może z tym coś zrobić?Czy już nawet w grze niemożna liczyc na Polaków.Jestem na 22 lvl a gdyby mnie ludzie nie zabili byłbym na przynajmniej 25 lvl.Rozumiał bym jak bym coś mu zrobił?Co to za gildia że pozwala na zabijanie za nic?
Galarion
25-04-2005, 20:13
Ehh taka jest juz tibia na pvp, jak ci sie nie podoba to idz na non pvp.
Lycian zabił choc go prosiłem
To sie nie dziw ze cie zabil :P.
I tak wogole czemu sie wszyscy czepiaja tego, ze "Polak zabil Polaka". Jakby rabal Szwedow lub Brazylijczykow to by nikt nie narzekal :P -.-.
Gildia Heretics z Valoria nie wiem czy jest polską gildią ale widze że są tam polacy.Nie rozumiem dlaczego tolerują by zabijano polaków.Szłem sobie na potwora i bez niczego zaatakował mnie Lycian zabił choc go prosiłem .
Ja bym Cię zabijał za sam Twój styl pisania. -.-
Ja nie zabijam nikogo bo uważam że walczy się z potworami.Totalne hamstwo.
To idź na Non-PvP jak Tibia jest tylko do zabijania potwrów, a sam nie zabijasz bo masz pewnie za mały lvl. Już widzę co byś robił jakbyś miał 100. -.-
Nie wiem po co grac w tą gre jak zanic cie zabiją.Znowu spadłem o lvl i to już któryś raz.Powiem krutko myślałem że na polaków można liczyc ale się pomyliłem.
To nie graj. -.-
Cwaniacy na wyższych levelach z redskulem.Czy nikt z polaków na wysokich levelach nie może z tym coś zrobić?Czy już nawet w grze niemożna liczyc na Polaków.Jestem na 22 lvl a gdyby mnie ludzie nie zabili byłbym na przynajmniej 25 lvl.Rozumiał bym jak bym coś mu zrobił?
A ja bym miał 210 i bym był mężem cipsofta.
Co to za gildia że pozwala na zabijanie za nic?
Czy ja wiem czy za nic... Na pewno coś musiałeś zrobić.
bogdan124
25-04-2005, 20:23
A co miałem zrobic jak on ma 70 lvl knait.A jeżeli chodzi o polaków to chyba powinli sobie pomagać?Po za tym ta gra chyba niej est do zabijania ludzi tylko potworów,a jeśli ludzi to po co te potwory?.
Evul Tibian
25-04-2005, 20:23
Swietnie, zapomniales tylko dodac zeby uczciwi polacy wysylali ci itemy bo jestes poszkodowany =]
Tak to jest w stanie wojennym, radze przeniesc sie na non-pvp jesli jestes niedorozwinietym emocjonalnie malolatem <spadl mi lvl, j***ni PK!!! wale czacha w ziemie>
Mnie tez zabil kiedys Capitan Boold byl polakiem ;( .I tez za nic nie prosil nawet o kase. Ale bez PK tibia bylaby nudna :p
Ja nie moge czlowieku ,jak ktos chce miec bana to logiczne ze próbuje cie zabić ,a zaloze sie ze za wielkiego lvla nie masz i nie powinieneś o co narzekac -.-.Zreszta prawie wszyscy polacy rządni krwi to H&&e i K^&3y więc o czym tu mówisz?
uwaga bo sir tunio żuci wszystko w piz du aby cie ratować przed pk, co do heretiks nie jest to polska gildją, a poza tym oni i tak mają już kilka wojen ( chyba z new angels)
ps. nie chcesz pk idź na non pvp, albo walnij jakiś 60lvl wtedy nie bedziesz sie obawiał
Dobra zamykam, bo znów się przerodzi na kilko stronicową rozmowe na temat "help czemu polacy biją polakóf, a glupi br i swe umiejo sie zgrac?????". Jak każdy Ci tutaj pisze. Nie podoba się? Idź na Non-PvP.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.