Pokaż pełną wersje : sposob na wywalenie z gry
moj koelga znalazl sposob aby wylogowalo cie z gry nawet jak masz battle.. tylko ze zanim cie wywali trzeba okolo 1 min poczekac. a wiec trzeba wyjsc po prostu przez X nawet jak cos cie atakuje to i tak wyloguje cie. sprawdzalismy to z kolega kilka razy i dzialalo.
co wy o tym sadzicie? wg mnie to jest bug. ale bardzo przydatny. np na wojnach jak masz trapa i cie koledzy z gildii uhaja to ty dajesz exita i nie padniesz :D
Zostajesz dalje w grze jak tak zrobisz... Poprostu bedziesz stal w bezruchu... i tak moga cie dorwac, wlasnie po to jest logout :)
Jesli jestes na exit to po 30 sekundach dostajesz kicka. Sa od tego oczywiscie wyjatki, np.: jesli masz pz locked to cie nie kicknie. To raczej na pewno nie jest bug, ale zamierzenie tworcow gry majace po czesci dawac troche bezpieczenstwa ludziom ktorym padnie net/prad, oraz (raczej glownie to) zeby utrudnic trening afk... Juz nie mozna trenowac na ghulu bo po 30 sekundach kick.
Malutki Palladino
26-04-2005, 16:42
@up
Zgadzam sie, raz swoim knightem na Securze trenilem i nagle padl mi net :( przestraszylem sie bo sporo rotow tam jest ale po minucie spojrzalem na tibia.com i moja postac: Not Online i zgona nie bylo :) mysle ze to jest przydatne dla ludzi z kiepskim netem tak jak ja ;]
To ja mam pytanie kiedys mnie kickło i godzine mnie skleton tukł!Przez godzine udało mi sie wbi i się wbilem jak miałem red hp i ded.
@up:
Nie mógł cię skeleton godzinę tłuc, bo on używa life drain, i padłbyś po około 1-15 minutach.
Ale zdarza się, że jak ci neta odcięli to nie kicka cię z tibii, tylko jesteś ciągle online przez długi czas.
człowieku ale odrykcie, naprawde zadziwiające(ironia) pewno myślisz żeś ameryke odkryl, to ja ci powiem jeszcze kilka fajnych sposobów zostawiasz se postać afk nie ruszając jej z miejsca nie robiąc nic nawet nie patrzec na paski skili i co?? po 15min cie nie ma.
ps. 1 min to i tak za długo jak cie atakuje coś innego niż dwarf
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.