zaloguj się

Pokaż pełną wersje : sposob na wywalenie z gry

Karrith
26-04-2005, 15:52
moj koelga znalazl sposob aby wylogowalo cie z gry nawet jak masz battle.. tylko ze zanim cie wywali trzeba okolo 1 min poczekac. a wiec trzeba wyjsc po prostu przez X nawet jak cos cie atakuje to i tak wyloguje cie. sprawdzalismy to z kolega kilka razy i dzialalo.
co wy o tym sadzicie? wg mnie to jest bug. ale bardzo przydatny. np na wojnach jak masz trapa i cie koledzy z gildii uhaja to ty dajesz exita i nie padniesz :D

Dwarf
26-04-2005, 16:07
Zostajesz dalje w grze jak tak zrobisz... Poprostu bedziesz stal w bezruchu... i tak moga cie dorwac, wlasnie po to jest logout :)

Vaxxia
26-04-2005, 16:08
Jesli jestes na exit to po 30 sekundach dostajesz kicka. Sa od tego oczywiscie wyjatki, np.: jesli masz pz locked to cie nie kicknie. To raczej na pewno nie jest bug, ale zamierzenie tworcow gry majace po czesci dawac troche bezpieczenstwa ludziom ktorym padnie net/prad, oraz (raczej glownie to) zeby utrudnic trening afk... Juz nie mozna trenowac na ghulu bo po 30 sekundach kick.

Malutki Palladino
26-04-2005, 16:42
@up

Zgadzam sie, raz swoim knightem na Securze trenilem i nagle padl mi net :( przestraszylem sie bo sporo rotow tam jest ale po minucie spojrzalem na tibia.com i moja postac: Not Online i zgona nie bylo :) mysle ze to jest przydatne dla ludzi z kiepskim netem tak jak ja ;]

Racon
26-04-2005, 16:45
To ja mam pytanie kiedys mnie kickło i godzine mnie skleton tukł!Przez godzine udało mi sie wbi i się wbilem jak miałem red hp i ded.

Watto
26-04-2005, 17:39
@up:

Nie mógł cię skeleton godzinę tłuc, bo on używa life drain, i padłbyś po około 1-15 minutach.

Ale zdarza się, że jak ci neta odcięli to nie kicka cię z tibii, tylko jesteś ciągle online przez długi czas.

Pacek
26-04-2005, 18:32
człowieku ale odrykcie, naprawde zadziwiające(ironia) pewno myślisz żeś ameryke odkryl, to ja ci powiem jeszcze kilka fajnych sposobów zostawiasz se postać afk nie ruszając jej z miejsca nie robiąc nic nawet nie patrzec na paski skili i co?? po 15min cie nie ma.
ps. 1 min to i tak za długo jak cie atakuje coś innego niż dwarf