Pokaż pełną wersje : Gierki - przerywniki
Znacie jakies male gierki, w ktore gracie, gdy np. trenujecie w Tibi, czy robicie runy?
Ja polecam te gierke (http://www.miniclip.com/simon.htm), niesamowita gra do cwiczenia pamieci, moj rekord zyciowy bez zapisywania na kartce, ani innych oszustw, to sekwencja 35 swiatelek, ale musze dojsc kiedys do 50 :)
polecam icy tower:) wpisz w wyszukiwarce np. na googlach to znajdziesz:D
@marred: gierka fajna i rzeczywiście fajnie ćwiczy :)
@Letaba: Ale jednak IcyTower rulezzz! :D Jak się przysiadłem, to zrobiłem jakoś 25tys, potem przestałem ;)
A jako przerywnik, to lubię sobie w Cywilizację 2 pograć, bo nie trzeba grać w czasie rzeczywistym -> jak coś się dzieje w Tibii, to w każdej chwili mogę się przełączyć :)
TheNatoorat
04-03-2004, 08:06
Zagrajcie sobie w Highway Pursuit - fayowa samochodówka. Jak zdobyć? Poszukajcie w necie albo kupcie najnowszy Niezbędnik z Komputer Świata - od razu HP i Icy Tower będzie.
Tak, Icy Tower, moj rekord to cos kolo 16-17 k. punktow, poziom to niezbyt wysoki, cos ponad 200, z 220-230. Jednak wole gierki, ktore mozna przelaczac oknami podczas gry, w Cywilizacje 2 tez czasem lubie pograc.
A ja polecam jako przerywnik...==>DSJ. Ach ten wiatr we włosach podczas skoku.. :D I ta piękna grafika :)) , ale gra powala klimatem.
Cerverius
05-03-2004, 20:48
Ja tam gdzy robie runy to gram na instrumentach :P
(nawet ludziska snadnie płacą, ostatnio uzbierałem 120 gp darowizn :P )
A jeśli trenuje to znaczy że albo robie lekcje alboe gadam na gg :P
Fajna ta gierka i rzeczywiście ciwiczy pamięć co za tym idzie iloraż ilteligencji rośnie.
Gorąco Polecam Icy Tower. Narazie to moja na drugim miejscu gra :D bo pierwsza to Tibia :D . Niewiem jak wy mozecie robic te 14k moj rekord to 5k umieszcie na tym temacie swojego replaya bo cos niewierze.
Re up: Zeby w Icy Tower miec dobry wynik, to trzeba przeskakiwac po kilka pieter na raz. Jesli np. sie rozpedzisz i skoczysz od razu 3 pietra, to dostaniesz takie 3 punkciki, jesli potem znow skoczysz kilka, np. 2 to masz razem 5 punkcikow. Te punkciki sie kumuluja, az spadniesz lub skoczysz tylko o jedno pietro i bonus za te punktu = liczba punkcikow do kwadratu, czyli jak. np sie przeskoczy w taki sposob 5 pieter, to ma sie 25 pkt, 10 pieter to 100 pkt. 25 pieter, to 625 pkt, a 100 pieter, to az 10000 pkt.
rowerek33
13-03-2004, 09:57
Ale ja nie lubie gier których nie są tak samo uruchomione jak Tibia (czyli w oknie) dlatego polecam ten link Gra (http://mirrored.flabber.nl/bloody.pingu/bloody.pingu.swf)
Tak naprawde to ja tylko go skopiowałem z tego forum.
Oryginalnie dodany przez marred
Re up: Zeby w Icy Tower miec dobry wynik, to trzeba przeskakiwac po kilka pieter na raz. Jesli np. sie rozpedzisz i skoczysz od razu 3 pietra, to dostaniesz takie 3 punkciki, jesli potem znow skoczysz kilka, np. 2 to masz razem 5 punkcikow. Te punkciki sie kumuluja, az spadniesz lub skoczysz tylko o jedno pietro i bonus za te punktu = liczba punkcikow do kwadratu, czyli jak. np sie przeskoczy w taki sposob 5 pieter, to ma sie 25 pkt, 10 pieter to 100 pkt. 25 pieter, to 625 pkt, a 100 pieter, to az 10000 pkt.
Prawie. Jedyne, czego zapomniałeś, to to, że oprócz tych poziomów, które się przeskakuje po przynajmniej 2 stopnie, to dodatkowo masz poziom*10 pkt. i te punkty są liczone zawsze.
No i przy pewnej wprawie można uskoczyć te ~150 poziomów po przynajmniej 2 stopnie :>
Oryginalnie dodany przez marred
Własnie tak robie. Znam wszystkie zasady i wszystkie rzeczy rozumiem w tej grze jedyne co mi przeszkadza w graniu to "Nerwowość" Bo bardzo czesto sie denerwuje gdy pobiem juz rekord :D
Muppet The Master
16-03-2004, 22:54
www.littlefighter.com
gorąco polecam :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.