|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Znacie jakies male gierki, w ktore gracie, gdy np. trenujecie w Tibi, czy robicie runy?
Ja polecam te gierke, niesamowita gra do cwiczenia pamieci, moj rekord zyciowy bez zapisywania na kartce, ani innych oszustw, to sekwencja 35 swiatelek, ale musze dojsc kiedys do 50 ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() polecam icy tower
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() @marred: gierka fajna i rzeczywiście fajnie ćwiczy
![]() @Letaba: Ale jednak IcyTower rulezzz! ![]() ![]() A jako przerywnik, to lubię sobie w Cywilizację 2 pograć, bo nie trzeba grać w czasie rzeczywistym -> jak coś się dzieje w Tibii, to w każdej chwili mogę się przełączyć ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, Icy Tower, moj rekord to cos kolo 16-17 k. punktow, poziom to niezbyt wysoki, cos ponad 200, z 220-230. Jednak wole gierki, ktore mozna przelaczac oknami podczas gry, w Cywilizacje 2 tez czasem lubie pograc.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja polecam jako przerywnik...==>DSJ. Ach ten wiatr we włosach podczas skoku..
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Mordimer Madderdin
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Ja tam gdzy robie runy to gram na instrumentach
![]() (nawet ludziska snadnie płacą, ostatnio uzbierałem 120 gp darowizn ![]() A jeśli trenuje to znaczy że albo robie lekcje alboe gadam na gg ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Fajna ta gierka i rzeczywiście ciwiczy pamięć co za tym idzie iloraż ilteligencji rośnie.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Gorąco Polecam Icy Tower. Narazie to moja na drugim miejscu gra
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Re up: Zeby w Icy Tower miec dobry wynik, to trzeba przeskakiwac po kilka pieter na raz. Jesli np. sie rozpedzisz i skoczysz od razu 3 pietra, to dostaniesz takie 3 punkciki, jesli potem znow skoczysz kilka, np. 2 to masz razem 5 punkcikow. Te punkciki sie kumuluja, az spadniesz lub skoczysz tylko o jedno pietro i bonus za te punktu = liczba punkcikow do kwadratu, czyli jak. np sie przeskoczy w taki sposob 5 pieter, to ma sie 25 pkt, 10 pieter to 100 pkt. 25 pieter, to 625 pkt, a 100 pieter, to az 10000 pkt.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
No i przy pewnej wprawie można uskoczyć te ~150 poziomów po przynajmniej 2 stopnie :>
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |