zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ghostland

Pan Zeneq
02-03-2004, 15:54
Ghostland wszyscy mowia ze tam duzo ds i ogolnie mozna sobie poxpic gdzie to jest??i jak tam sie dostac?? mam pacc !!

slawski
02-03-2004, 18:15
Spójrz na mape:D na tym fajnym serwerze:D

surbi
02-03-2004, 18:25
Oryginalnie dodany przez Pan Zeneq
Ghostland wszyscy mowia ze tam duzo ds i ogolnie mozna sobie poxpic gdzie to jest??i jak tam sie dostac?? mam pacc !!

Od Carlinu na lewo, non-toper nawalasz na lewo :]

Spiegol
02-03-2004, 18:49
Na ghoustland nie potrzebny jest PACC! Wystarczy, że wyjdziesz na lewo od Carlin dojdziesz do ¶ciany i tam szukaj zej¶cia do podziemi. Wychodzisz drug± dziur± i jeste¶ na ghoustland, a tam jest już dużo komnat i dziur do zwiedzenie, a w nich (to co ja widzialem): Ghoule, Scorpiony, Demon Skieletony i Stalkery. Niżej nie schodziłem bo tam s± GSy i inne takie badziewia :D
A tak pozatym to masz mapke na tibia.pl

Raven the Templar
03-03-2004, 17:34
No to tak idziesz na lewo od carlin drog±az dojdziesz do kolorowego kamiennego kregu wtedy idziesz do gory wzdluz sciany az zobaczysz wejscie do podziemi
[zabierz line i lopate chociaz to chyba oczywiste]
tam bedzie troche krolikow zabij i zjedz miesko od razu bo capa nie warto zajmowac.
jak juz stamtad wyjdziesz to pozwiedzaj sobie ghostland najpierw odkryj wszystkie przejscia potem wlaz !!
na powierzchni spotkac mozesz raty caveraty slimy(malo) spidery(w tym poison tez) pod ziemia sa zazwyczaj ghule szkielety skorpiony czasem raty i spidery nizej mozesz spotkac demon skeletony fire devile
Ja na poludniowym brzegu w podziemiach gleboko spotkalem nawet GS
Nie polecam spotkania tak do 30 lvl
Ja mialem 11 i mnie zarznal dwoma ciosami a uciec nie da bo kraty spadaja. Piznol mi za 135 8o ;(

SirBlaxis
15-09-2007, 17:59
MAM PACC !!! :D :D :D

masz pacc a nie wiesz gdzie jest ghostland :D

coungratulation ! :cup:

zreszta .... poszukaj se :baby: :o

edit: Raven the Templar gdzie ten gs byl ze kraty spadaly :D pw plz :D

Kaver13
19-09-2007, 16:20
Ghostland jest oblegany non-stop przez mase ludu wiec raczej duzo nie poexpisz aczkolwiek moze jak trafisz na wolny cave to troche kaski wyniesiesz.

Ancient900
19-09-2007, 16:27
Archeolodzy >.<

http://img184.imageshack.us/img184/4746/bathtubsp2.jpg

bercik-knight
21-09-2007, 16:37
No to tak idziesz na lewo od carlin drog±az dojdziesz do kolorowego kamiennego kregu wtedy idziesz do gory wzdluz sciany az zobaczysz wejscie do podziemi
[zabierz line i lopate chociaz to chyba oczywiste]
tam bedzie troche krolikow zabij i zjedz miesko od razu bo capa nie warto zajmowac.
jak juz stamtad wyjdziesz to pozwiedzaj sobie ghostland najpierw odkryj wszystkie przejscia potem wlaz !!
na powierzchni spotkac mozesz raty caveraty slimy(malo) spidery(w tym poison tez) pod ziemia sa zazwyczaj ghule szkielety skorpiony czasem raty i spidery nizej mozesz spotkac demon skeletony fire devile
Ja na poludniowym brzegu w podziemiach gleboko spotkalem nawet GS
Nie polecam spotkania tak do 30 lvl
Ja mialem 11 i mnie zarznal dwoma ciosami a uciec nie da bo kraty spadaja. Piznol mi za 135 8o ;(

malo ;] na przeciwko krat jest dziura i temtedy sie da wyjsc ja tam czesto siedze moim pallkiem 36lvl ale niepolecam tego miejsca dosyc duze waste i zadko co wypada mi maxymalnie x3 k armor i x6 k legs wypadlo przez 3 dni :evul:

Katarupaczka-kaczkins
21-09-2007, 16:43
@up idioci
on pisze ze ma pacc i chce sie dostac na darashia goust land