PDA

Pokaż pełną wersje : Co znajdę w ........

mgan
02-03-2004, 17:09
Mam drobne pytanko. Co się znajduje w wieziemniu w Kaz??? Bo niechciałbym wpaść tam na coś co by mnie odrazu zabiło jestem, paladynem na 12 lvl walczacym mieczem

Sephiroth
02-03-2004, 17:31
Pal jak nie walczy bronią dystansową nie ma tam czego szukać za bardzo... chyba że będzie walczył runami.
Jest tam przemieszanie potworów w małych ilościach. Są: trolle, minosy, mino magi, mino guardy, orki, orc warriorzy, orc szamani, zerki, dwarfy, dwarf soldierzy, dwarf guardzi, cyce... Hmm, to chyba wszystko, dawno tam nie byłem, nic innego nie pamiętam.

Gothar
28-03-2004, 20:05
JA bylem tam calkiem nie dawno i jeszcze spodkalem mino archery i w jednym miejscu dowiedzialem sie ze uzweduje dwarf geo ale nie wiem czy to do konca prawda

Dawid_Mistrz
29-03-2004, 19:43
paladynem na 12 lvl walczacym mieczem HAHAHAHAHAH palladyn ktory walczy mieczem wez chlopie kup se luk i pocwicz troche to na 12 lvl bedziesz mogl na cyklopy ze spokojem chodzic i nawet na lepsze stworzenia :P

rowerek33
29-03-2004, 21:18
No i jest temat o Kazo, więc zadam dwa pytania:
1.Gdzie znajduje sie teleport w Kazo zeby byc jego mieszkancem ? ( raz widziałem ze koles mowil o jakims teleporcie do ten koles podszedl do dp i sie wylogowal a dwoch podeszlo na jego miejsce i tak stali z minute ).
2.Gdzie dokladnie jest to wiezienie ? ( na którym pietrze ? ). Czy to więzienie ma pietra czy cos takiego ?

Matheous
30-03-2004, 16:59
Co do teleportu-tez go dlugo szukalem, zejdz schodami przy ktorych pisze 'Temple District'(tabliczka albo blackboard) i idz o ile pamietam na wschod-bedzie npc, przed nim podloga ze switchem a za nim schody w dol schodzisz tymi schodami i masz portal...
Ja raz widzialem wejscie do tego wiezienia, ale pisalo zeby bez klucza nie wchodzic to nie wszedlem:P skad wziasc klucz? Ale gdzie to bylo powiedziec nie moge bo ja po kazo chodze jak slepiec-czasem trafie w jakies kompletnie nowe miejsce zupelnym przypadkiem:P

Mathayus
30-03-2004, 17:54
no powinienes walczyc lukiem kusza spearami a nie mieczem to co z ciebie za tibijski paladyn a w wiezienieu nie radze

Majen
31-03-2004, 06:21
Oryginalnie dodany przez rowerek33
No i jest temat o Kazo, więc zadam dwa pytania:
1.Gdzie znajduje sie teleport w Kazo zeby byc jego mieszkancem ? ( raz widziałem ze koles mowil o jakims teleporcie do ten koles podszedl do dp i sie wylogowal a dwoch podeszlo na jego miejsce i tak stali z minute ).

Niewiem dokładnie gdzie jest teleport ale jeżeli chodzi o teleportecję graczy(to co widziałeś) jest to najprostrzy sposób by dostać się do świątyni miasta w którym jesteś zarejestrowany[niepowiem jak to dział].

A więzienie z tego co wiem to jest na samym dole.

Gangrel
31-03-2004, 07:45
Jak walczysz mkeczem to czemu jesteś palkiem a nie knightem? Musisz sobie jakąś dystansówke załatwić, i tak bardzo szybko awansujesz.

Nightcrawler
31-03-2004, 12:51
Ekipke dwarfow guardow i solkow ... wystepuja w niewielkich grupach, warto sie przejsc :]
Jest pare jaskin , lecz w innych sa cycki , mino magi i zerki ^^

Kennypl
01-04-2004, 08:36
Oryginalnie dodany przez Matheous
Ja raz widzialem wejscie do tego wiezienia, ale pisalo zeby bez klucza nie wchodzic to nie wszedlem:P skad wziasc klucz? (Cut)

------
Edit by Gremlin
Bez quest spoiling prosze.