Pokaż pełną wersje : Co znajdę w ........
Mam drobne pytanko. Co się znajduje w wieziemniu w Kaz??? Bo niechciałbym wpaść tam na coś co by mnie odrazu zabiło jestem, paladynem na 12 lvl walczacym mieczem
Sephiroth
02-03-2004, 17:31
Pal jak nie walczy bronią dystansową nie ma tam czego szukać za bardzo... chyba że będzie walczył runami.
Jest tam przemieszanie potworów w małych ilościach. Są: trolle, minosy, mino magi, mino guardy, orki, orc warriorzy, orc szamani, zerki, dwarfy, dwarf soldierzy, dwarf guardzi, cyce... Hmm, to chyba wszystko, dawno tam nie byłem, nic innego nie pamiętam.
JA bylem tam calkiem nie dawno i jeszcze spodkalem mino archery i w jednym miejscu dowiedzialem sie ze uzweduje dwarf geo ale nie wiem czy to do konca prawda
Dawid_Mistrz
29-03-2004, 19:43
paladynem na 12 lvl walczacym mieczem HAHAHAHAHAH palladyn ktory walczy mieczem wez chlopie kup se luk i pocwicz troche to na 12 lvl bedziesz mogl na cyklopy ze spokojem chodzic i nawet na lepsze stworzenia :P
rowerek33
29-03-2004, 21:18
No i jest temat o Kazo, więc zadam dwa pytania:
1.Gdzie znajduje sie teleport w Kazo zeby byc jego mieszkancem ? ( raz widziałem ze koles mowil o jakims teleporcie do ten koles podszedl do dp i sie wylogowal a dwoch podeszlo na jego miejsce i tak stali z minute ).
2.Gdzie dokladnie jest to wiezienie ? ( na którym pietrze ? ). Czy to więzienie ma pietra czy cos takiego ?
Matheous
30-03-2004, 16:59
Co do teleportu-tez go dlugo szukalem, zejdz schodami przy ktorych pisze 'Temple District'(tabliczka albo blackboard) i idz o ile pamietam na wschod-bedzie npc, przed nim podloga ze switchem a za nim schody w dol schodzisz tymi schodami i masz portal...
Ja raz widzialem wejscie do tego wiezienia, ale pisalo zeby bez klucza nie wchodzic to nie wszedlem:P skad wziasc klucz? Ale gdzie to bylo powiedziec nie moge bo ja po kazo chodze jak slepiec-czasem trafie w jakies kompletnie nowe miejsce zupelnym przypadkiem:P
Mathayus
30-03-2004, 17:54
no powinienes walczyc lukiem kusza spearami a nie mieczem to co z ciebie za tibijski paladyn a w wiezienieu nie radze
Oryginalnie dodany przez rowerek33
No i jest temat o Kazo, więc zadam dwa pytania:
1.Gdzie znajduje sie teleport w Kazo zeby byc jego mieszkancem ? ( raz widziałem ze koles mowil o jakims teleporcie do ten koles podszedl do dp i sie wylogowal a dwoch podeszlo na jego miejsce i tak stali z minute ).
Niewiem dokładnie gdzie jest teleport ale jeżeli chodzi o teleportecję graczy(to co widziałeś) jest to najprostrzy sposób by dostać się do świątyni miasta w którym jesteś zarejestrowany[niepowiem jak to dział].
A więzienie z tego co wiem to jest na samym dole.
Jak walczysz mkeczem to czemu jesteś palkiem a nie knightem? Musisz sobie jakąś dystansówke załatwić, i tak bardzo szybko awansujesz.
Nightcrawler
31-03-2004, 12:51
Ekipke dwarfow guardow i solkow ... wystepuja w niewielkich grupach, warto sie przejsc :]
Jest pare jaskin , lecz w innych sa cycki , mino magi i zerki ^^
Oryginalnie dodany przez Matheous
Ja raz widzialem wejscie do tego wiezienia, ale pisalo zeby bez klucza nie wchodzic to nie wszedlem:P skad wziasc klucz? (Cut)
------
Edit by Gremlin
Bez quest spoiling prosze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.