Pokaż pełną wersje : Hero LvL ??? Skille ???
Czesc,
Mam pytanie, z jakim lvlem i skillami i z jakim eq Knight jest w stanie zabic Hero na solo oczywiscie ???
Vanhelsen
03-03-2004, 18:49
Mam dokładnie to samo pytanie ale dla Druida, jakie skille (wiem ce niewienksze nisz 30/30 :D ) iale jaki level i jakie runki idom ?(
Termbest_pol
03-03-2004, 19:36
Ja tez tylko ze dla Pala :]
A więc czy jakiś zaawansowany PLAYER mógłby odpowiedziec na te pytania ?? :D
Sorc i Druid z sd zabije go bez problemu na około 45 lvlu i conajmniej 47 magi.
Pallem można probowac na 35 lvl ze skillami 70+, ale to jeszcze zalezy od miejsca
Knight na 60 sobie poradzi tez skille 70+
Nie zapomnijcie że hero jest dla Pacc ;)
Knightowi na solo jest ciezko ale to tak zawsze jest ze skillami troche powyzej 70 da sie ale uhow troszke zejdzie jak juz cos polecam na wyzszych lvlach i to tez tylko po to zeby powiedziec tak zabilem hero na solo ale nie notorycznie pal musi sobie wyropowac hero do gory na single spawn lub na double po prostu biegac ale uhow tez schodzi sporo najlepiej bic hero we dwoch knight 40+ i pal lub sorc albo mozna postawic ds'a ktory bedzie blokowal za nas i wtedy nawet knight moze sobie takze spokojnie bic. papa
z tego co wiem, to hero jest dsłabszy od bk, a bk zabiłem oprzed update na 25 lvlu z sd na magic shildzie..
Fajnie dzieki za odp., ale chodzi mi o lvl i skille zebym mógł blokować Hero. Ja blokuje a 2 pallków bije :)
Do blokowania skile 65/65 i 40 lvl
z jakim lvlem i skillami i z jakim eq Knight jest w stanie zabic Hero na solo oczywiscie ???
ale chodzi mi o lvl i skille zebym mógł blokować Hero
Nie ma to jak dobrze wyjaśnić użytkownikom forum o co Ci właściwie chodzi...
btw. bloka miałem takieg na starym świecie
34lvl
70/70
Dawał jakoś rade...
Spoko a jest jakies miejsce gdzie jest 1 hero, bo zawsze widzialem 2 na filmikach i zdjeciach.
Oryginalnie dodany przez Viper
Spoko a jest jakies miejsce gdzie jest 1 hero, bo zawsze widzialem 2 na filmikach i zdjeciach.
Spawn z 1 hero jest po drodze do spawnu z 2.
Problem w tym ze 1 hero spawnuje sie co okolo 5-10 minut, w czasie gdy 2 hero jak juz sie zabije pierwszy spawn to przychodza co 1-2 minuty pojedynczo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.