Pokaż pełną wersje : [Fortera] Gildia Heslling vs Eternal Cid FIGHT !
eteral cid
02-05-2005, 19:26
Pomysł aby utworzyć ten topik przyszedł mi na myśl 2 minuty temu :P wiec zabrałem sie za jego realizacje.
Sam łącznie z moimi other charami postanowilem wybic tą gildie ( wyższe lvle tylko ponieważ znaczną część gildi stanowią lvle -15).
Statystyki : Z Chwilą pisania tego posta jest [Hesliing] 0 : 5 [ Eternal Cid czyli ja ]
Kilka faktów :)
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing2.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing3.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing4.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing5.jpg
W miare upływu czasu liste tą postaram się powiększać ;] o nowe fragi ;]
Gildia Heslling wypowiedziała mi hunted a ja jej odpowiedziałem tym samym ;] coment plx :P
nic szalowego nie widze w ubijaniu 12-24 lvli....
miales cos do nich czy powybijales ich tak dla jaj?
eteral cid
02-05-2005, 19:35
Powód miałem huntuja mnie wiec czemu miałbym im być posłuszny jak piesek wiec wole sobie pozabijac sporo osob wiec ;)
A jesli nie widzisz ich gildi to szkoda bo to banda debilow i idiotow ..
kiedy stałem pod ich gh a bylo ich tam 8 kazdy po 22 + lvlu wzieli mnie w trapa byli ze skulami
to ja na luzie sie uhalem .. itp full def itp i bilem tych najslabszych potem ich trap puscil i sobie zwialem i za to tak padaja jak muchy zrobie jeszcze sski z walki mialem dzisiaj robic ale cos mi nie wyszlo :P
tak czy siak dobry powod do walki zawsze jakis ;]
pozdro heslling
zwracam honor
tacy to idioci? daja ci hunted wiedzac ze dostana po pyskach i trapuja na 22 lvlach myslac ze cie ubija :D :D
lolki :D
Jakoś nie przemawia do mnie przyczyna typu "huntuje bo oni mnie huntują" może to troche naświetlisz bo ciekawy jestem.
@Edit : Co jak co ale nad angielskim byś popracował...
Cytuje :
"I'm Protecd me all friend :) Fortera Rox
Train roX
I'm Hate fucking laggs !!
\,,,/ (^_^) \,,,/ Peace !" -.-
I troszke ci się nick pomieszał...
Cya in game(Tibia) :]"
Możę to jest specjalnie ale kto specjalnie robi błędy ?
eteral cid
02-05-2005, 20:53
z tym podpisem to nie moja robota :P wytłumacze Ci potem a co do tej sprawy to zaraz wam wszystko wyjaśnie ;)
1. Gildia ta jest niezgrana , prowadzą walki wewnatrz gildi. Mój kumpel był bliski śmierci wiec postanowilem zareagować i zagadać do nich pod ich gh.
2. Zostałem zaatakowany i tarpniety lecz tu też udało mi sie wyjść cało z tej sytuacji uciekłem.
3. Gdy wystosowałem odpowiedniego msg do lidera gildi ten mnie zbluzgał i powiedział hunted od tej chwili bylem bity przez kazdego z gildiowiczow ( oczywiscie tylko wtedy gdy byli w grupie ) , gdy zaś walczyli osobno polegli .
4. Walki nie zakończe dopuki nie zabije liderów i vice liderów a do mojego depot nie wpłynie po 1 k od kazdego z gildi. Do tego czasu spis osob ktore czekają na egzekucje spoczywa w moim biórku :P
5. Filmiki i ssy bede robić od teraz .. miałem takie plany ale .. nie wyszło ;]
bardzo dobrze robisz. nie jestem z eterni ale widze ze to frajery ;/ z tego co slysze
eteral cid
03-05-2005, 11:03
Kolejny Frag :)
Kilka ssow ;)
z walki ;]
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/UO0226.jpg
Tutaj juz dowod zgonu :P
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing6.jpg
Fragi :)
heslling 0 : 6 Eternal Cid ;)
W kolejnych dniach dodam kolejne :)
jak widać chłopcy z red skullem mają cieżki żywot :) a protekcja gówno daje :)
:cup:
Sokochłap
03-05-2005, 11:18
Nie no niezle...jednak pamietaj ze nidlugo mozesz miec truskawke
eteral cid
03-05-2005, 11:33
Bezelowiec uległ i zapłacił okup :)
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/0188a7ea.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/UO0235.jpg
Zobaczymy jak dlugo opre się pokusie zabicia go :) ale narazie ma spokoj :)
teraz czas na jakis sorcow :P
Van Gall
03-05-2005, 12:21
****a przestan zabijac moich kumpli bo jak mi truskawa zniknie to cie dorwe i tam masz jjuz prze***ane u protectorów wiec tylko dokładasz do pieca
Van Gall
03-05-2005, 12:55
ja napewno nie zaplace i mnie nie przestraszysz nie jestem takim lamusem zeby sie ciebie bać i jeszcze płacić za c*** wie co!!
Maxxonek
03-05-2005, 13:07
Ehh..Co innego jakbys pokazal jak sie bijecie czy cos..A tak pokazujesz jaki jestes mocny i jak umiesz zabijac slabszych -.- Mogles sie lepiej postarac i pokazac jakies ss a nie death list.
Venderer
03-05-2005, 13:38
ja napewno nie zaplace i mnie nie przestraszysz nie jestem takim lamusem zeby sie ciebie bać i jeszcze płacić za c*** wie co!!
Znasz ty cos takiego jak Edit???? -,-
Van Gall
03-05-2005, 13:53
nie czepiaj sie to muj 2 post :p
juz nie jestem w tej gildii wiec nara ;/
Te Eternal cid ty kawale h***** ta jak sie naklamales pamietaj jedna scene zes uciekal przed 5 naszymi a tera niby se jaja robi co prawda to prawda nie wszyscy sa zorganizowali i ode mnie nawet zlamanego gp nie dostaniesz lepiej nie badz afk nawett na 5 sekund bo to starczy zebysmy cie ***u namierzyli i za***ali i bedziesz ;( bo spotkasz rooka i jeszcze sie ****a kryjesz za swoim bratem co jest spoko gosciu a nie takim hoo*** jak ty jest ty je***ny skur***
Stambrilver
03-05-2005, 17:40
:evul: co prawda już nie jestem w tej gildii ale i tak pożałujesz ogłaszam to do wszystkich czytających "on mnie zabił gdy trenowałem czyli nie maiłem głównego eq i i do tego miałem lagi :( " jeszcze zobaczymy kto wyjdzie z tego zwycięsko :evul: "napisał przy mnie że pierwszy atak odparłem wtedy prawie deada miał tylko mi został jeden uh i musiałem kończyć walkoe a on też przede mną uciekał :cup:
Te Eternal cid ty kawale h***** ta jak sie naklamales pamietaj jedna scene zes uciekal przed 5 naszymi a tera niby se jaja robi co prawda to prawda nie wszyscy sa zorganizowali i ode mnie nawet zlamanego gp nie dostaniesz lepiej nie badz afk nawett na 5 sekund bo to starczy zebysmy cie ***u namierzyli i za***ali i bedziesz ;( bo spotkasz rooka i jeszcze sie ****a kryjesz za swoim bratem co jest spoko gosciu a nie takim hoo*** jak ty jest ty je***ny skur***
Jakie mial szanse jak w 5 na niego napadliscie??....zadne....Cwani jestescie w grupie a jak przyjdzie co do czego to uciekacie i sie bronicie protectorami.
Gdybym mial nie grac na tej postaci a mial bym hunta od was to bym robil to co on ;).Zabijał bym was :D
eternal, jak mi dostarczysz kusze do dp to z checia ci pomoge, bo mam chara tez z red skullem wiec mi to rybka. ~Hail Eternal Cid~
omg.. nOob peking nothing else...
btw. 1 ss jak ubijasz kolesia z rs który byl pewnie na afku...
@Down :
Nie przypatrzylem sie na ssa i myslalem ze ubil kolesia na afku : S
btw. mnie nie podnieca jak 29 pal ubija jakis low lvli... -.-'
omg.. nOob peking nothing else...
btw. 1 ss jak ubijasz kolesia z rs który byl pewnie na afku...
10:29 Mlody Nevar: k(...)a
(...)
10:29 Mlody Nevar: stop
?afk?
----------
a tak apropos eteral cid to czemu wyciales loga z rozmowy z bezcelowcem?
czyzby jakies klamstewka male rozsiewasz?
Wieszco stary....Ty nieźle ściemniasz....Osobiście tej gildji nie lubie i bym ją za***ał, ale 2 moich kumpli zabiles jak trenowali i afk byli-żaden wyczyn......a screena dałeś jak z dead list, a nie jak masternie zabijasz kogoś na afk....To takie troche :baby: ale spox.....
Wiesz Krwawa Kaszana nie była nigdy w Heslling, tylko trenowała w pobliżu ich gh.....Szkoda słów na takiego kłamce....
Sir Pagon
03-05-2005, 20:49
qr*a fajnie masz siedziec i pekowac gildie ... hmm pomysl morze oni tesh maja jakis znajomych ... wzioles to pod uwage ... aha i jeszcze 1 dlaczego pekujesz tych najsltaszych ?? nie pomyslajes o tych co maja powyzej 20 leveu a dlatego atakuja razem bo to qrw* Gildia a nie jakies nooby co na solo wezma jakiegos po******go pall co s*******a ... pomysl co robisz chlopcze ...
Ja bylem w tej gildi i wqr*ia mnie to ze ktos mowi ze sa niezorganizowani ... qr**a ile dni siedziales w gildi ... sry wielki ja bylem od poczatku i wiem na czym ta gildia sie opiera i nie mow mi ze to nooby < u niektorych musze sie przyznac ze sa :/ > ale qrwa za***ales mojego qmpla gdy trenil 2 tak samo ...
i myslisz ze jestes wielki i wspanialy ze bedze nawala kolesi ... qrwa gdzybym postaci nie ropie****ił to bym ci qtasie ZA***Ł X( X( X(
z forty odszedlem ... ale morze wróce aby ci do***ac !!
wiesz co myslałem chwile i doszedlam do wniosku ze to morze byc jakas choroba zabijajac slabszych morze sie podniecasz hmmm:/ ja niewiem ale to chyba sie leczy u sexuologa hmmm.. jak bedzesz dalej pekowal sprawdz czy przypadkiem nie masz mokrych spodni z podniety :P :evul: :evul:
Eter nie tto zebym cie straszyl ale mi podpadles oj podpadles i jak ci spodkam ze sql oj to sie sdki posypia ;) pilnuj sie.
eteral cid
04-05-2005, 15:30
Co do kłamania to już wiekszych debili nie am jak wy zaden z was nie afkowal a nawet jesli to nawet za to mogłem was zabić bo nie wolno afkowac takie SA PRAWA TIBI I DŻUNGLI :)
Gdy wyzwałem ich na pojedynek max 5 vs 1 to oni musieli zwolac 11 w tym kilku kumpli z innej gildi ..
sska mam
od osoby zaufanej i jak go dostane to wam dodam .. i nie wmawiajcie osob ktore oglodaja ten post ze ktos AFKOWAL wszyscy gadali ze mna jeszcze przed smiercia wiec lol X(
Dark Knight
04-05-2005, 16:40
@Eteral cid
Dobrze robisz, jezeli sami z toba zaczeli, a ty sam bez niczyjej pomocy ich gnebisz to luz :]
Trzymaj tak dalej i skop tamtej gildi dupe :P
Lome rox
04-05-2005, 18:59
UHEUHEUHE ale debil cała gildia ***nientych debili szkoda ze tam nie gram bym za***al chóji gupih
Michal Wladca Miecza
04-05-2005, 19:45
@Gildia noobów (Hel~)
Potraficie tylko bluzgac na Eterial Cida na forum a on pokoleji was wybija w tym czasie w tibi. Wedlug mnie jestescie banda idiotów itd. Skoro wypowiadacie mu hunta i on solo zabil juz 6 z was to brava dla niego. Którys z was cos szczekal ze go dorwie jak afk bedzie.... taki kozak jestes bluzgasz na niego a potem mowisz ze padnie jak afk bedzie
eteral cid
04-05-2005, 20:54
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing7.jpg
czyzby to był lider :)
bakus .. ze skulem sobie dlugo pod gh nie pobiegał ;)
Heslling 0 : 7 Eternal Cid go go :P power rangers :D
Sir Pagon
04-05-2005, 21:07
Nie będę więcej Cytował zdjęć
czyzby to był lider :)
bakus .. ze skulem sobie dlugo pod gh nie pobiegał ;)
Heslling 0 : 7 Eternal Cid go go :P power rangers :D
buahahha chlopie gratuluje wyczynu ... kolo byl bez eq buahahahhahahah i jednak podnieca cie to ... to idz sie lecz...
eteral cid
04-05-2005, 22:42
wiadomoze bez eq bo przed smiercia all wrzucil do gh podobnie jak Mlody nevear .. wiec to sie zamknij i siedz cicho lamusie :D
i wiesz co cid i myslisz kur** ze niby sam se dajesz rade a ja bylem swiadkiem ze se kur** qmopli przyniosles badz hu** honorowy i walcz sam a nie kur** qmplami sie wyreczasz tak robia ku*8 tylko tchórze :D a jak cie spotakm to bedizesz mial ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
eteral cid
05-05-2005, 16:25
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing8.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing9.jpg
2 osoby padły :) 8o
Heslling 0 : 9 Eternal Cid :)
loot wywalil do gh :) kumple nie pomogli :P :D :D :D
Gratulacje. Sam skończyłem z tibią, czyli co jakiś czas do niej wracam w postaci starych charów na 5 światach :] . Oczywiście zajmuje się uczciwym zabijaniem cyklopów charami na 20-25 levlach lub innych pożyczonych od kolegów. Jestem ciekawy co się dalej stanie, więc pokazuj zdjęcia. Jak chcesz to poproś o pomoc... Czemu tak mało ssków?
Michal Wladca Miecza
05-05-2005, 17:43
i wiesz co cid i myslisz kur** ze niby sam se dajesz rade a ja bylem swiadkiem ze se kur** qmopli przyniosles badz hu** honorowy i walcz sam a nie kur** qmplami sie wyreczasz tak robia ku*8 tylko tchórze :D a jak cie spotakm to bedizesz mial ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Nawed jesli wzial kogos do pomocy to nie zapominaj ze cala gildie wybija. Mowisz ze ma byc honorowy i z cala gildia solo walczyc? <brecht>
Dwimenor
05-05-2005, 18:15
<moderation>
Może niektórzy się domyślili, że za wszystkie bluzgi w tym temacie poszły już punkty karne(albo dopiero pójdą). Jeżeli nie umiecie pisać inaczej-nie piszcie
</moderation>
Ontopic
Dziewięć do Jaja :) Heslling weźcie się jakoś zorganizujcie. Skoro Nie możecie go w pojedynkę załatwić, to zbierzcie wszyscy razem, zwabcie w pułapkę i ubijcie. Prawo dżungli-Prawo silniejszego...bądź silniejszych. Zabierzcie Sdeki, uhy nie dajcie sobą pomiatać.
Eternal
Może przeoczyłem. Heslling wypowiedziało ci Hunted, a ty ich zacząłeś Pkować. Pewnie było to typowe "Huntet on majn" no ale musiał być jakiś powód. Może któraś ze stron powie, jakie były powody rozpoczęcia wojny przez Heslling.
Lol, zrobiłem sobie miesięczną przerwę, a ci co...
Eternal go go go :)
Pamiętasz mnie jeszcze? (Di'Hellkraag).
Ale robisz rozrobe....
Lady Aneczka
05-05-2005, 19:17
Boshe, wielka gildia nie moze se poradzić z jednym koleszką. Dobre :D .
Eternal, jeżeli Cie spotkam, obawiaj się najgorszego :p . Ale co do gildi to ma chyba w sobie dużo niedoświadczonych graczy w walce, być może dlatego większość się go obawia bo zabił już wielu graczy.
Hiho Watto :evul:
Zyzol z Calmery
05-05-2005, 19:18
Podoba mi sie pomysl z Pkowaniem gildi solo B) Musze Kiedys zrobic postac i tak sprobowac :] Powodzenia w nastepnych mordach :evul:
Zyzol z Calmery
05-05-2005, 19:20
Niezle. Zycze milego Huntowania :D A mam pytanko: na jakim swiecie grasz?
Sir Pagon
05-05-2005, 20:38
No nie teraz masz sie czym podniecac ... u***ales 11 levelowego pallka buahahhahahahah nie wielki wyczyne na miare 100 levela :D buahahahhahha mojego palka klep se ile wlezie ,,, i tak jush wszystko odzyskalem ... skille i exp tesh :P widzisz ja nawet 11 levelowym palkiem sie nie podam i cie kiedys u***ie :P:P:P
heh moja historia wyglada troche inaczej. Mam inną postać ale pewnego dnia nudzilo mi sie i robilem sobie palla do PKowania. Jeszcze zanim zacząłem PKowac jeden gosciu z hesllinga napadl na mnie mimo ze mialem 9 lvl a on 14. kiedy zobaczyl ze sie uhnąłem to gonil mnie az do miasta i powiedzial z jak mu niebede dawac uhow to mnie zabije. ta sytuacja powtorzyla sie jeszcze raz. Wtedy wzialem pare runek, kusze i poszedlem pod siedzibe hesslinga. Odrazu mnie gosciu zaatakowal i go zabilem(Mlody Nevar to byl) . Nastepnym razem poszedlem jeszcze raz go zabic ale odrazu sie wszyscy na mnie rzucili (musieli uzywac Uhy i SDki) nastepnie zabilem knighta na 18 lvl (mina kigur- mam film) i po tym zaczęły sie groźby i kilka pościgów w tym 1 udany(bylo 2 na 1 a liczbą lvli przekraczali mnie 3-4 krotnie) szkoda ze niechcesz sie ze mną sprzymierzyć cidzie :/ narazie skilluje i robie runy na większą rzeźnie.
eteral cid
07-05-2005, 11:33
Ja naszczescie nie znizam sie do poziomu nubków z hesling i nie bluzgam w wlasnym poscie jak to oni naganie robia :)
a co do tematu pozdro dla Watto ;]
Padła kolejna osoba Trokadero najlepsze jest to że :
Koleś wyłączył kabel od neta aby go wylogowało :) tak slyszałem od kumpla jego z gildi ( zabojczy text :P )
Heslling 0 : 10 Eternal Cid
http://i5.photobucket.com/albums/y162/eteral123/pogromhelsing10.jpg
Wybaczcie ale nie robie ssow z jednego powodu zapominal mam skleroze :)
Czlowiek z Fortery(anonim
08-05-2005, 21:02
Witam
Jestem z gildii hesling, nie gralem w tibie od tygodnia i po powrocie zauwazylem to.... nie wiem dokladnie o co chodzi ale huntuje cie z paru powodow...zabiles moich kolegow...mowiles bzdury kompletne na temat naszej gildii ze gildia jest nie zgrana i jest slaba. Gildia moze i jest slaba ale to nie jest nam potrzebne....jestesmy kumplami i nie zamierzamy walczyc, al;e jakis gowniaz (czyt. TY ) podskakuje do nas i wybija niewinnych po cichu. Postanowilem zrobic tak samo. Ja i moj protektor (przyjaciel) zabijemy cie....wiec strzez sie.
APEL DO INNYCH LUDZI CZYTAJACYCH TEN TEMAT-NIESLUCHAJCIE go TO JEST ZWYKLY NOOB MAJACY PODNIETE ZE ZABIL PARU CZLONKOW Z GILDII.
JEDYNIE ZEPSUL ATMOSFERE W GILDII I JA PSUJE(wieldu niskich lvl wypisuje sie ze strachu) A TA GILDIA NIE JEST GILDIA WALCZACA i ZABIJAJACA INNYCH.
08-05-2005, 21:14
APROPOS DO MICHAL WLADCA MIECZA
Czy ty przypadkiem nie grasz na danubii i nie masz kolo 50 lvl i nie jestyes z Elku?
Jesli tak to twoj kumpel z reala jest w tej gildii
08-05-2005, 21:18
Aha eternal a moze opowiesz jak jeden z naszej gildii cie prawie za***al ale ty panicznie sie logneles :/ a mogl cie zabic
ehhh
Tak jak pagon powiedzial podniecasz sie tym ze nas zabijasz? Gildie ktora nie zamiezala walczyc? Jzeli tak (to jak powiedzial pagon) idz do seksuologa
Miales szczescie ze na mnie nie natrafiles. Zaraz wynik bedzie remisowy.
hehehe, no niewazne czy zabijal ich na afku nie jak
gildia to gildia, conajmniej 4 vickow i lider
po co taka gildia jak sie nie umieja zorganizowac?
i tak rispekt ;D sam na gildie gratz
widac polak potrafi :D
Widać polak potrafi xD
ojj Cid cfaniaczqu jak ty to robisz nudzisz sie na chacie :P czy jak ?? grasz ty wogule jeszcze tym swoim elite ?? ;]
pozdro dla heslling i dla eternala ;]
Sir Pagon
09-05-2005, 21:39
Widać polak potrafi xD
tak btw .. gildia jest tylko polska ... bratobójstwo :P
To jest śmieszne, jak bym chciał też moge polecieć tam i pół gildji wytłuc(15lvl to dla mnie nie problem)Na początku może i było fajnie, ale to sie robi śmieszne i żałosne...Może zmierzysz sie z kimś na twoim poziomie??Będzie ciekawiej.... :evul:
eteral cid
15-05-2005, 20:02
z tego co dobrze pamietam to padl 28 sorc wiec nie mow mi ze wybijam tylko tych najmniejszych moimi ostatnimi ofiarami byli jedni z najwyzszych w gildi. ;)
sir Zlod
15-05-2005, 20:32
Heslling raczej nie jesteście zorganizowaną gildią jeżeli jedna osoba zabija dziewięciu waszych. Powinniście się zorganizować i zabić go. Według mnie jest to bez sensowne zabijanie nie mające żadnego celu. Ktoś z gildi powiedział Eter~ że jest hunted a widać że sie to obruciło przeciwko wam.
I szczesze mówiąc trzymam kciuki za Eter~
elite krysiu
15-05-2005, 20:32
hiho
Eteral napoczatku mnie to bawilo ale uswiadomilem sobie ze ty wybijasz cala gildie a hunta wypowiedzial ci na poczatku tylko jeden jej czlonek reszta jest niewinna chyba nie wszyscy odrazu cie huntowali!!
narq
Mack Abadrak
16-05-2005, 13:21
Aha eternal a moze opowiesz jak jeden z naszej gildii cie prawie za***al ale ty panicznie sie logneles :/ a mogl cie zabic
ehhh
Tak jak pagon powiedzial podniecasz sie tym ze nas zabijasz? Gildie ktora nie zamiezala walczyc? Jzeli tak (to jak powiedzial pagon) idz do seksuologa
Miales szczescie ze na mnie nie natrafiles. Zaraz wynik bedzie remisowy.
Po pierwsze, napisałeś 3 posty pod rząd... Po drugie, czemu jeśli jesteś taki mocny, i cała wasza gildia to mastahu to go nie zabijecie?
I po drugie, skoro jesteś super-mega to czemu nie ujawnisz niku, przecież i tak nikt nic nie zrobi takiemu mastahowi jak Ty prawda?
Lol, wasza gildia liczy 71 osób na dzień dzisiejszy, i nie możecie zabić 29 lvla palka? Gratz, super gildia, i zorganizowanie...
Ziomek z Heslling
16-05-2005, 13:41
Sluchaj ja jestem z Heslling mam 26 lvl skille ciagle trenie i uwierz ze ja niespoczne dopuki niedostaniesz odemnie deda albo cos radze ci przeprosic Heslling i poszkodowanych poniewarz robisz sobie zaraz wiecej klopotow juz cie gracze powyrzej 70 lvl scigaja itd i po 1 nie my tylko ty 1 wypowiedziales nam wojne bo zobaczyles paru noobow w guildi kazalaes nam placic itd i jeszcze jedno niemow ze my nooby jak ty jestes noobem a skille masz gorsze od 1 lvl z roka takrze sie niemondz
ps:badz pewien ze zaniedlugo wyzwe cie na pojedynek
Sluchaj ja jestem z Heslling mam 26 lvl skille ciagle trenie i uwierz ze ja niespoczne dopuki niedostaniesz odemnie deda albo cos radze ci przeprosic Heslling i poszkodowanych poniewarz robisz sobie zaraz wiecej klopotow juz cie gracze powyrzej 70 lvl scigaja itd i po 1 nie my tylko ty 1 wypowiedziales nam wojne bo zobaczyles paru noobow w guildi kazalaes nam placic itd i jeszcze jedno niemow ze my nooby jak ty jestes noobem a skille masz gorsze od 1 lvl z roka takrze sie niemondz
a ty musisz siegnac po slownik ...
lady arkadia
16-05-2005, 17:33
Nie rozumiem wiekrzosci osob z fortery które się ty wypowiadają.
Mówicie, że go zabijecie, zrookujecie itd. Gildia mówi to samo a jakoś do tej pory nie zrobiliście nic oprócz bezsensownego gadania. Jesteście tylko mocni w gębie i nic poza tym.
o jezuuu ale noooby zeczywiscie ta gildia to noobki(a przynajmniej Newbie ;p)
wygrażają a nie ubili cie ani razu........najssss :S Wybija ich al Eternal !!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :D
Hahaha! Dobre! Według mnie dostali nałuczkę i powinni odwołać Ci hunted, wtedy to Ty byś robił to niesprawiedliwie. Chociaż w pewnym sęsie, nie powinieneś lać tylko z lvlem 15-, od 15 to będzie dobrze (według mnie).
A gildia Heslling niech zacznie ostro trenować, zbierać runy i w końcu pozbierać się, bo to aż śmieszne żebyście wszyscy padali.
Lord Smencik
16-05-2005, 17:55
Nie no ta gildia chyba jest w pierwszej 3 na serwerze... paczka niby kumpli a nie moga sie obronic prezed jakims kolesiem ktoremu sie bardzo nudzi w domu i zaczal sobie ja huntowac..... mozecie miec 15lvl ale w kilki spokojnie byscie mu dali rade.... i to ma byc gildia? ;/ nie chcialbym was widziec w walce z inna gildia... czyzby byla to porazka do 0 ;]
Dr.ażniący
16-05-2005, 18:18
Eternal Cid: Jak widze wypowiedzi n00bow jak Ziomek z hessling to mi sie hcce ich zabijac. POWODZENIA WYBIJ WSZYSTKICH
Nie wiem Cid ale wydaje mi się ,że masz coś z głową skoro lubisz ubijać low-leveli jeszcze tak nie zgranych jak ta gildia. Jak kilka osób mówiło to tylko wklejasz zdjęcia z listy dead'ów i mówisz, że jest 0:10 czy iluś tam, a i tak pewnie byś nie pokazał jak ciebie zabili -.-. Noob i tyle. Też gram na Forcie i uwież mi jak złapiesz Red Skulla to -=Bój Się Boga=- i tyle. -.-
on nas nie przyslal kretynie, tylko sam stwierdzilem za w waszej gildii prawie same nooby i debile i przyszedlem pod wasz gh z kumplami
tylko ze ekhm pod samym gh dwoch knightow sie wylogowalo
a pal uciek bo zobaczyl 40 lv z white skulem ktory kolo nas przebiegal i myslal ze to od was ziom
a ja ucieklem bo sam nie bede na was ruszal :P
Nie wiem Cid ale wydaje mi się ,że masz coś z głową skoro lubisz ubijać low-leveli jeszcze tak nie zgranych jak ta gildia. Jak kilka osób mówiło to tylko wklejasz zdjęcia z listy dead'ów i mówisz, że jest 0:10 czy iluś tam, a i tak pewnie byś nie pokazał jak ciebie zabili -.-. Noob i tyle. Też gram na Forcie i uwież mi jak złapiesz Red Skulla to -=Bój Się Boga=- i tyle. -.-
wymiatasz stary.....Obrona Noobow....zreszta sam jestes noobem bo pewnie nawet nie pomyslales o tym zeby looknąć na Tibia.com i sprawdzić liste Deadów ...żądzisz :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :baby:
do dupy ta wasza gilidia. eternal cid powybijaj ich wszystkich. szkoda ze nie gram na forcie :(
Dziwi mnie tylko, czemu chcecie go huntować, jak zrobi red skulla. Boicie się zrobic skulla kolo waszej gildii, gdzie nikogo nie ma??
Wróce w wakacje i wtedy będzie jazda.
Hahaha! Dobre! Według mnie dostali nałuczkę i powinni odwołać Ci hunted, wtedy to Ty byś robił to niesprawiedliwie. Chociaż w pewnym sęsie, nie powinieneś lać tylko z lvlem 15-, od 15 to będzie dobrze (według mnie).
A gildia Heslling niech zacznie ostro trenować, zbierać runy i w końcu pozbierać się, bo to aż śmieszne żebyście wszyscy padali.
ech czlowieku...
JAK MOZNA ROBIĆ TAK GŁUPIE BŁĘDY ?!
Warlord Xion
17-05-2005, 16:53
@Cid
Gdybym grał na forterze nie wahał bym sie zeby cie zabic. Moim zdaniem wlasnie takie nooby jak ty pogarszają tibie. Ave
P.S Nie masz honoru.
Cid robi to co uważa za sluszne :] i trzeba chlopakowi pogratulowac tego ze sam daje rade
jak mu sie znudzi to przestanie :]
a tak wracajac do tego zdjecia z walki ktore bylo wyzej tylu was bylo i nie daliscie rady? o.O
Mack Abadrak
17-05-2005, 18:16
@Cid
Gdybym grał na forterze nie wahał bym sie zeby cie zabic. Moim zdaniem wlasnie takie nooby jak ty pogarszają tibie. Ave
P.S Nie masz honoru.
Nie ma honoru? Wqrwiła go gildia, licząca ponad 70 osób! Więc wypowiedział im wojnę, bije ich sam, oni tego nie umieją, i to on nie ma honoru? Rada, idź się leczyć...
Prawda prawda 1:70.
Nie chce nic mówić, ale Ci z Healsingu próbują sellować bp hmm po 1,5k co jest barbarzynstwem.....
W sumie chętnie ci Cid pomoge :P
Sir Pagon
17-05-2005, 19:25
Nie chce nic mówić, ale Ci z Healsingu próbują sellować bp hmm po 1,5k
he ?? powiedz tylko kto to sie powysmiewam z niego :P
a wracajac do zdjecia walki .... gdze byl eternal i 3 skulle ...
1. Sorc nie przygotowany do walki ...
2. 2 sorc który walną 1 z hmm i spier**olil
3 pall na 11 ze skillami do niczego ... broniac kolegi < wiedzialem ze padne :P >
wiec to nawte nie byla walka ...
jeszcze 1 eteran wysyla pod gh noobow na 10 , 8 ,11 które siedza i czekaja az zrobimy sobie skulla zeby mogl nas bezkarnie pozabijac < gratz pomyslu :P>
1 gosc wybija cala guildie buahaahahahaha to jest cos niesamowitego :P wy macie owiele wieksze lvl ;P od niego :P normalnie :D rzadzicie ;D paap ;D
Sir Pagon
17-05-2005, 22:47
...wy macie owiele wieksze lvl ;P od niego :P normalnie :D rzadzicie ;D paap ;D ...
dziedzko kto Cie tak okłamał :/ :P
Slayer Robin
18-05-2005, 00:10
gildia n00bow i tyle co porodzic eternal bij ich do znudzenia az wszyscy zaplaca albo odejda z gildi !!
Omg...
Skoro niby ma takie słabe skille to czemu go nie zabijecie?
Takimi tekstami, że on jest słabszy pogarszacie swoją sytuację...
A skoro on według was jest 'noobem' i wy go nie możecie zabić, to niezłe z was newbie..:P
Sir Pagon
18-05-2005, 15:33
gildia n00bow i tyle co porodzic eternal bij ich do znudzenia az wszyscy zaplaca albo odejda z gildi !!
hmmm ... jush odchodza wieksze levele zostaly tylko 15 + :P
hmmm ... jush odchodza wieksze levele zostaly tylko 15 + :P
łyso ci? ;]
dalej dalej wymiataj cid
koleś z Fortery
18-05-2005, 15:47
Macie problem
Mnie wywalili z gildii Heslling nie wiem za co ale to chyba dobrze
mlvl: 14(jeszcze 50% i 15)
profesja: Palladyn
skille: 67/56(wiem że słabe)
Jak chce ktos prosic o pomoc to zgłosic sie do mnie
Boże, wy już zaczynacie za przeproszeniem pier*****!
Przestańcie gadać wkońcu, że go zabijecie, bo macie osoby z wysokimi lvl'ami itp.
Zabijcie go, i po sprawie!
A nie gadacie w kółko jedno i to samo! :|
Osobiscie nie jestem za Wami, ponieważ
gadacie tylko na pokaz - żadnej działalności, za to 100 % gadania. :|
Jakoś on przez te 10 osób, które zabil mało się nagadał, czego nie można powiedzieć o tobie - 0 % zabić 100 % gadania.
A co do tego, że zabija słabszych?!
Każdy ma swoją taktykę, ktoś tak gra - jego sprawa.
I to wy - nie on. Powinniście się wstydzić...
wooboodoo
18-05-2005, 16:25
chesek ma racje...
a od siebie dodam tylko jedno: CO TO KUR... za gildia? Zamiast zebrać wszystkich i gościa zjechać do 10 lvl (bez obrazy eternal cid ;)) to wy sie tak dajecie... on po prostu wami gardzi a wy siedzicie jak "mysz pod miotłą"...
Sir Pagon
18-05-2005, 16:31
chesek ma racje...
a od siebie dodam tylko jedno: CO TO KUR... za gildia? Zamiast zebrać wszystkich i gościa zjechać do 10 lvl (bez obrazy eternal cid ;)) to wy sie tak dajecie... on po prostu wami gardzi a wy siedzicie jak "mysz pod miotłą"...
ktos jush napisal ze u nas kiepsko z organizacja :P :P:P
Slayer Robin
18-05-2005, 16:34
jak juz to mowilem n00by i tyle :)
takis madry cid? stchórzyles na pojedynek z ligusem i odkad masz red skula to caly czas siedzsz w dp wiec nazwe sie porabanym n00bem depowcem wiec p[oomysl swoje sprawowanie i wyjdz z dp i cho pod GH my czekamy az przyjdziesz a ty caly czas sikasz w portki.
PS>Trok od maja przeniósl sie na imnny serv i se zrobil truskawe i ma gdzies dedy jak myslisz ze zabicie troka co mu wisi fortera to idz jak mówil pago do sexologa.
Omg, wojna to wojna...
On nic nie musi..
Siedzi to siedzi (mówie to drugi raz) - jego sprawa.
Nic nikt nie musi, wyjdzie to wyjdzie...
I tu nie ma żadnych próśb, on ma zapewnę gdzieś co wy do niego mówicie...
Może i źle mówię, ale jakoś nigdy nie widziałem, osób, które mówiły by wrogą co mają robić...
N/C
takrze sie niemondz
Lol, a ja się dziwiłem jak on ich sam wytłukuję....
Kiedyś gadałem przez wiele dni z Eternalem, chodź w tibii nie widziałem go ani razu... To spoko gosc...
Healsing to najgorsza z gildii polskich na forterzy, więc wybicie ich to nie kłopot....
19-05-2005, 19:00
Tacy wszyscy mądrzy a sam eternal siedzi w depo i sika w majtki ludzie ....a my czekamy.....serdecznie zapraszamy eternal......chetnie cie zabijemy......juz nie besztajcie tej gildii eternal wygral wszystkie bitwy ale wojne przegral.....
Ja ********...
Człowieku, przestań gadać komercyjnie (nic nie robisz, za to gadasz), na miejscu modów już był kasował te twoje posty, które są gówno wartę...
Jego sprawa, a niech przesiedzi 2 miesiące w depo.
To jego sprawa, i jak już to powiedziałem nic nie musi.
A czemu na niego czekacie?
Taki noobki z Was, że boicie się stanąc 1vs1 oko w oko?
Spoko..
n/c :|
Czas leci, a jakoś Hellsing nie pokazało screena z choziażby próbą zabicia Cida. Jeślłi gildia ma 70 członków (0.o) nie ma problemu trapnąć paladina poniżej 50 lvlu. Komicznie brzmi sam fakt ze ktoś poniżej 40 lvlu próbuje huntować solo całą gildie.
OFF-top: Hellkraag, pamiętasz Aooxa? xD Jeśli tak to przypomnij sobie sytuację z Baarloxem przed naszym GH. :baby: Good luck z nowym charem ;]
Ja nadal gram tym charem. A raczej nie gram od 1,5 miesiaca. :/
Wszyscy lvluja a ja sobie czekam...
W sumie mogę dla jaj sobie parę osób z Hellsingu zabic :P
Juz nie moge czytac tego posta!! Nap***ja sie w tibi i jeszcze na forum sie wyzywaja!! Ale zeby 1 noob z lvl-em 40- huntowal cala gildie??? Bez jaj prosze!!
Ja tez kiedys mialemm gildie na Isarze!! Same noobki. Najwyzszy byl 23 elder. Przysapal sie do nas 50++ pall . Zebrala sie cala gildia i koles mial hunta. Zbierzcie sie ku**a Cid i dednijcie tego goscia z Heslling (czy jakos tak) . Takiej nie zorganizowanej gildii jeszcze nie widzialem!!
<za blendy przepraszam z gory>
Cid, jak już truskawka Ci zniknie, a zauważysz takiego jednego kolesia z Hellsing - Romsik Czarny Pan, to wiesz co z nim robić. -.^
Jego sprawa, a niech przesiedzi 2 miesiące w depo.
To jego sprawa, i jak już to powiedziałem nic nie musi.
A czemu na niego czekacie?
Taki noobki z Was, że boicie się stanąc 1vs1 oko w oko?
Spoko..
n/c :|
Cheesek powiem ci jedno ja osobiscie wyslalem pare listów zeby stawil sie na pojedynek 1vs1 a on oczywiscie muwil ze do dp nie zaglada a caly czas on po prostu tchurzy on nie ma honowu wysylam listy zeby sie stawil na pojedynek a on siedzi w dp i sika w majtki i ma radoche.
Cheesek powiem ci jedno ja osobiscie wyslalem pare listów zeby stawil sie na pojedynek 1vs1 a on oczywiscie muwil ze do dp nie zaglada a caly czas on po prostu tchurzy on nie ma honowu wysylam listy zeby sie stawil na pojedynek a on siedzi w dp i sika w majtki i ma radoche.
Mam pomysl :P
Chodz ze mna 1 vs 1 powalcz, bo dawno nikogo nie zabilem.
Zgadzasz sie?? :), jesli tak to powiedz kiedy.
Bedziemy sie bic dla rekreacj i ukazania twojej sily.
eteral cid
23-05-2005, 18:46
Hellkrag bedziesz sedzią .. bo mnie to zaczyna za przeproszeniem wkurzac gdy ostatnio mialem walczyc z kims to sory ale po rozpoczeciu walki staneło przedemną z 10-15 heslling zabiłem 1. A dalej zwiałem nie bede komentować głupich postów kolegów z heslling. Na eternala sie nie loguje bo gram moim other charem na forterze wiec nie mowcie mi jakos czesto siedze pod waszym gh i lukam sobie co wy gadacie a gdy sie przeloguje panuje ogolny haos i zamęt ... .
Tak wiec jak tylko znajde chwile czasu i przestane sie uczyc ( jak wiecie za miecha czasu koniec szkoly ) to z checia stane z kims do walki tylko nie chce potem zobaczyc obok mnie tak zwanego czarnego konia pania kfiat (70 + elite ).
Heslling powiem wam tyle .. przez ten miesiac bacznie was obserwuje i widze kto skoczyl z lvlem a kto nie .. i nie badzcie zdziwieni gdy w pewnym momencie ktos zejdzie wam z dziory i podpali rope place ;] pozostanie wam tym jedno wyjscie :)
to na tyle a obecny stan rozgrywki jest [Heslling] 0 : 11 [Eternal Cid]
pozdro heslling
Sir Pagon
25-05-2005, 23:28
Na wstepie chialbym pogratulowac Eternalowi za kolejny nie udany atak ...
po 1 . Chlopie ile ty w szkole miales na 60 m 5 sec .. ?? bo pierszy raz wydze kolesia co tak szybko spier**ala xD
po 2 . Sztuka uhania... kto cie uczyl uhac ja tesh tak che ... < kolo sie uhal z predkoscia x-winga :P :P >
po 3 . gratuluje hakerow ... < ile im palcisz za hakowanie ludzi z hesling ?? :P>
po 4 . fajna taktyka ... do northport .. a potem z kolesiami na plecach na folde ... :P i to tesh z predkoscia Falcona Millenium :P
po 5 . Ahe ten kontrwywiad w gildi <wow> wychowales sie w rodzienie KGB ??
po 6 . screny beda nie dlugo jak eternal ucieka < z predkoscia Jedi Starfighter :P [ jestem fanem SW ]>
bye i pozdr dla ekipy Anty-Eternal 2k5 :P
@down:
Tam ci sie jadna cyferka chyba pomerdała :/ nie 12 tylko 120 hmmm
Na wstepie chialbym pogratulowac Eternalowi za kolejny nie udany atak ...
po 1 . Chlopie ile ty w szkole miales na 60 m 5 sec .. ?? bo pierszy raz wydze kolesia co tak szybko spier**ala xD
po 2 . Sztuka uhania... kto cie uczyl uhac ja tesh tak che ... < kolo sie uhal z predkoscia x-winga :P :P >
po 3 . gratuluje hakerow ... < ile im palcisz za hakowanie ludzi z hesling ?? :P>
po 4 . fajna taktyka ... do northport .. a potem z kolesiami na plecach na folde ... :P i to tesh predkoscia x-winga :P
po 5 . Ahe ten kontrwywiad w gildi <wow> wychowales sie w rodzienie KGB ??
po 6 . screny beda nie dlugo jak eternal ucieka < z predkoscia x-winga :P [ jestem fanem SW ]>
bye i pozdr dla ekipy Anty-Eternal 2k5 :P
-.- ja jesteś noob i się nie umiesz szybko UHać to sie nie odzywaj -.-' Gratulujesz mu Hackerów taaa???...........Widze ze duzo wiesz o tibi O.o...może jeszcze typów z tej Noobowej gildi hackowali specjalnie i te nooby na zadne stronki nie wchodzili...-.-.-.-.- Cid wybij ich bo mnie cos trafia jak czytam posty tych noobkuf:p jak jeseteście tacy mądrzy to dawać SSy jak go lejecie -.- Gz napewno macie IQ pozywazej...ummmmmmmmmmmm......12?O.o
Sir Pagon
26-05-2005, 00:11
Cid wybij ich bo mnie cos trafia jak czytam posty tych noobkuf:p
1 zasadnicze pytanie ??
Qr*a czy Ktos ci kaze to czytac ??
Pieczarmistrz
26-05-2005, 00:27
100 Post w tym temacie :]
A poza tym jesteście banda noobow, łamag i idiotow, nie umiejacych grac w Tibie skoro taka gildia, liczaca nie wiem ile osob bo niechcialo mi sie liczyc w kazdym razie sporo (ktos chyba kolo 70 pisal), a nie umiecie zabic jednego typa na 29 lvl. Skoro atakuje cala gildie to chyba cala gildia moze zaatakowac jego. I bez noobowych textow prosze ze nie byli przygotowani do walki bo jak nie byles przygotowany do walki to po cholere waliles z 1 HMM, trzeba bylo wejsc do PZ. Az reszta jak widze to trwa ten proceder pare dni a Wy tylko gadacie a deda od Was nie ma. Reasumujac Eternal Cid znalazl bande noobow i bardzo dobrze robi atakujac Was bo takich typow jak w waszej gildii to trzeba wyrżnąc szybko.
Powodzenia Eternal Cid :D
@ Sir Pagon
Ty name nie umiesh napisac na jakim servie grash :/ (patrz podpis Sir Pagon)
OMG...guildia 1 klasa....zryłem się troche jak to zobaczylem, ludzie (mam na mysli Heslling) zaplaćcie mu 50k bo swoim bohaterstwem tracicie.....co zyskacie ze go zabijecie jak on ma inna postac i leje na tego chara powaznie sie zastanowcie czy warto niszczyc chary? on was pozabija...Eternal jak bym mogl swojego najta na Fortere przeniesci to bym ci chetnie pomogl....i ciekawe czy to ty masz takie pvp dobre czy poprostu Heslling to banda 11 latków.....chcialbym sie z tobą na Test servie spotkac :P pozdro
Van Gall
29-05-2005, 01:14
chcialem wszystkim tym co nie wiedzial jak sprawa wyglada i trzymaja strone eternala oznajmic ze jestescie ***a.... qtasami bo jakiś noob napisal ze gildia liczy 70osób(buahahahahahah nigdy hyba 40 nie bylo)i teraz wy piszecie ze w 70 nie dajemy mu rady<no coment> ja odchodze z tej gildi bo co nie kturzy prawde muwia ze nooby sa w tej gildi bo sa.Ja chcialem udupic eternala ale bylo malo chętnych z calej gilid tylko 3 osoby chcialy mi pomuc go za***ac a reszta srala po gaciach. ja odchodze z tej gildi bo poprostu mnie szlak trafia jak widze pod gh takich noobow(nie wszyscy)ale eternal pilnuj sie bo ostro skillowalem i to ze odchodze do innej gildi to nie znaczy ze cie nie ruszam dalej mam na ciebie oko truskawa mi znikla wiec teraz ty sie pilnuj :evul:
chcialem wszystkim tym co nie wiedzial jak sprawa wyglada i trzymaja strone eternala oznajmic ze jestescie ***a.... qtasami bo jakiś noob napisal ze gildia liczy 70osób(buahahahahahah nigdy hyba 40 nie bylo)i teraz wy piszecie ze w 70 nie dajemy mu rady<no coment> ja odchodze z tej gildi bo co nie kturzy prawde muwia ze nooby sa w tej gildi bo sa.Ja chcialem udupic eternala ale bylo malo chętnych z calej gilid tylko 3 osoby chcialy mi pomuc go za***ac a reszta srala po gaciach. ja odchodze z tej gildi bo poprostu mnie szlak trafia jak widze pod gh takich noobow(nie wszyscy)ale eternal pilnuj sie bo ostro skillowalem i to ze odchodze do innej gildi to nie znaczy ze cie nie ruszam dalej mam na ciebie oko truskawa mi znikla wiec teraz ty sie pilnuj :evul:
Ta masz racje jest tam paru noobkuuf.......i ty jesteś jednym z nich 8o
;P ..........ludzie jak to mzoliwe ze gildia kotra ma 20-30 luda nie mogla zabic typa na lvlu 40-?! :baby: :baby: nice Eternal oby tak dalej :p :]
Omg szkoda ze nie gram na Forterze bo bym pomogl wybijac Eternalowi tych n00bow! Ludzie! Gildia ma ponad 70 ludzi i nie potraficie sobie poradzic z 29 levelem?? No to fajna gildie macie -.-....
@Cid tylko tak dalej!!! Stary jak sam cala gildie huntujesz to rzadzisz...level sie nie liczy! Wazne co masz w srodku! (;D)
Eteral cid Dobrze robisz tacy ludzie jak oni to powinni grysc glebe :P jak sie zaczynaja to maja za swoje i nawet jak afk sa tez ich lej :p
widze że jest tu duzo osób z fortery więc może mak toś chary do pkowania i chce współnie popkować (niekoniecznie na hesslinga vo loot kiepski bedzie :P) Jeżeli tak to niech zagada do jannosika
albo piszcie na PW
Sir lapciuch knight
30-05-2005, 14:28
Muahahha Helsing to raczej jacys idioci. Nie umiecie zabic kolesia 29 lvl i 70~ dista -.- Eternal tak trzymaj i powybijaj tych noobków :D .
eteral cid
30-05-2005, 18:02
ktoś tu dobrze powiedział ze mam innego chara i na tego leje. Nie bede podawał lvla bo nie o to tu chodzi :P Van ja też ciebie mam na oku nie myśl ze ja nie przygotowalem sie do bitwy nie na marne pozyczylem od kumpla 150 k all poszlo na manaski :P 14 mlvl ;] nie poinformuje was kiedy 15 bo bylo by to zbyt proste :P sami to poczujecie ;] gdyby bardzo mi zalezało to zabijalbym na red skullu ale chce tym charem pobawic sie dluzej i dalej ośmieszac n00bów więc przeczekam red skulla ;]
A co do "hakowania" to prawda ze kolesie wchodza na kazde strony jak ktos im cokolwiek poda a jak doda ze free itans to juz pchają sie kto pierwszy wiec sie nie dziwcie ze tak to wyglada xD
Watto chce abys kogos poznał pogadamy na tibi ... ;]
hehe cid jak ty nie powiesz to ja im powiem lvle i tak nic im nie dadzą więc bądz spokojny ;-]
skurczybyk ma :P takie chary ;]
51 elite , 32 rp , i nowego 45 mastera ;] ( nowego poniewaz robil go az 2 tygi :P )
wiadomo chyba dlaczego ;]
pagon wyluzuj .. nie denerwuj sie cid to cfaniaczeq i pamietam jak musialem go ratowac nie powiem na jakiej wojnie i na jakim world xD ale bilo go 20 luda a on 40 elite sie wyuhal przez 20 minut puki nie przyszlo wsparcie ;]
On jest zadziora ale jak byłbyś jego friend to miałbys pewnie dobrze xD
eteral cid
30-05-2005, 18:20
i po ***a gadasz takie pierdoły .. z***usie .. ****a jak bede u ciebie na imieninach to masz taki w******* ze *** xD albo znowu bedziesz mi płacił 50 k za gadanie bzdur ....
pagon .. skor juz wiesz jakie mam lvle itp to czy mógłbyś skonczyć te głupie docinki ze jestem n00b i wogule ...
A lvl naprawde sie nie liczy czy tez skille : Może ostatnim razem s*******ałem to fakt .. ale prawda jest taka ze pan bezelowiec skille wyzsze odemnie i jeszcze ktos tam chyba Verdo .. cos tam bili mnie mocno a nie chcialem tracic zbyt duzo uh na debilów wiec poprostu zwiałem ;]
ojj wygraliscie jedno starcie skoro mieliscie przewage i lvlu .. i mieliscie w teamie pacca to ja nie rozumie .. mogliscie mnie gonic .. ile tylko chcieliscie .. ale chyba nie macie duzego doświadczenia w takich rzeczach xD jak ja to nazywam "pol n00bs" ;]
pozdro jeszcze chyba 2-3 tygi i nie ma truskawy :P wiec expcie expcie uzbrajajcie sie czekam moze wkoncu na lepszy loot ;] :]
Sir Pagon
31-05-2005, 18:49
Ty eteranal ... Ja jush od dawna nie jestem w heslling ... ale teraz konkretnie podaj niki charow co ci hunted daly (w grze albo pw) ... bo tesh che wiedziec dzieki komu ta gildia sie rozpadla ... ja bym jush temat closed ... bo nic wiecej nie ma dododania ... morze jakies ssy jak nooby niektóre padaja ... bo sam niektorych bym zarąbal ... < najlepsze jest to ze nawet niektorych sam jade :P xD >
@ Eternal ... Jezeli Ci chodzilo o to aby uje**c pare noobkow , zastraszyc ich , zrobic ze jak sie logniesz to all jest w depo albo gh ... ROZWALIC GILDIE ... to BIG GRATZ ... w/g mnie udalo Ci sie ...
Ale za te 2 dedy to nie recze za siebie ... :D pamietasz f bomby ?? :D :D :D
Tak pagon masz racje nasza gildia rozbila sie przez cida no i jego znajomosciach.... No cóz czytaliscie kiedys poradnik ,,Wiecie chocia| co to znaczy noob?" tam jesyt napisane:
nigdy nie gardzialem swe przeciwnie sa to jedni z najlepszych jak nie najlepszi gracze wiecie czemu? Bo nie wyzynaja siebie nawzajem nie okradaja nie opuszkuja i wspomagaja siebie" a nasza gildia normalnie cala przeciwnosc jezeli cid dla ciebie rozbicie pacyfistycznej gildi n00bów to sukces to ci gratuluje....
Michal Wladca Miecza
01-06-2005, 18:59
jezeli cid dla ciebie rozbicie pacyfistycznej gildi n00bów to sukces to ci gratuluje....
W ktorym miejscu ta gildia byla pacyfistyczna? wiesz co znaczy to slowo?
Gildia wypowiedziala mu hunta probowal zalatwic to z liderem a on go zwyzywal to sie odplaca. wedlug mnie cid dobrze zrobil
Raiderek
01-06-2005, 19:14
Czy do tej gildi nie wchodziły przypadkiem osobym chcące mieć ładny napis obok imienia?? Bo tak to wyglada...
Dajcie sobie juz spokoj, hellsing to była najgorsza gildia na forterze.
Brała każdego kto mówi po polsku...
Nic dziwnego, że tak poległa
Van Gall
03-06-2005, 19:48
ktoś tu dobrze powiedział ze mam innego chara i na tego leje. Nie bede podawał lvla bo nie o to tu chodzi :P Van ja też ciebie mam na oku nie myśl ze ja nie przygotowalem sie do bitwy nie na marne pozyczylem od kumpla 150 k all poszlo na manaski :P 14 mlvl ;] nie poinformuje was kiedy 15 bo bylo by to zbyt proste :P sami to poczujecie ;] gdyby bardzo mi zalezało to zabijalbym na red skullu ale chce tym charem pobawic sie dluzej i dalej ośmieszac n00bów więc przeczekam red skulla ;]
A co do "hakowania" to prawda ze kolesie wchodza na kazde strony jak ktos im cokolwiek poda a jak doda ze free itans to juz pchają sie kto pierwszy wiec sie nie dziwcie ze tak to wyglada xD
Watto chce abys kogos poznał pogadamy na tibi ... ;]
No to czekam na ciebie ;) i odpłace ci sie za moich kumpli kturzy z toba polegli a tak wogule to hellsa juz nie ma ale jest inna z tymi samymi hmmm ludzmi(w tym sporo noobów) dlatego tam juz nie ide ale czekam na ciebie czekam :evul:
~Loxi
c*** ci w sranie pedale sam jestes noob ***any w dupe taki kozak jestes na necie ciekawe czy na pięści taki mocny jestes?
Michal Wladca Miecza
03-06-2005, 20:28
@Van Gall
OMG nastepny noob dostaje w **** w tibi i chce to na rl roztrzygac....
LUDZIE TO TYLKO GRA
Powiem wam juz tylko jedna rzecz:
Temat do zamkniecia bo nie ma hesling
A tera to se ludzie tlyko posty nabijaja.
Bedoctoos
06-06-2005, 22:14
Jak Wyzej
Pozdro All Szczegolnie Dla Gumisiow :d
kondolencje dla tego pana wyzej ;) wladco miecza az 800k ? :(
Michal Wladca Miecza
06-06-2005, 22:47
ta ;s ale jak napisalem wyzej to tylko gra
No to czekam na ciebie ;) i odpłace ci sie za moich kumpli kturzy z toba polegli a tak wogule to hellsa juz nie ma ale jest inna z tymi samymi hmmm ludzmi(w tym sporo noobów) dlatego tam juz nie ide ale czekam na ciebie czekam :evul:
~Loxi
c*** ci w sranie pedale sam jestes noob ***any w dupe taki kozak jestes na necie ciekawe czy na pięści taki mocny jestes?
huhu ktos sie pod****ia -.-' przenies sie na Morgane to inaczej pogadamy 8o widac ze masz 12 lat...bronisz nobowata gildie i wyzywasz mnie od pedalpw :baby: :baby: idz do przedszkola dzieciaku
Lady Aneczka
07-06-2005, 16:04
Żal mi Was, serio, no ale powodzenia w tej beznadziejnej zabawie :confused:
Eternal Cid Gratz :D
widac ze jakas ciotowata ta gildia co ja tłuczesz :D z reszta widac to po ich wypowiedziach na tym forum xD jesli ich lider jest tak samo sprytny jak reszta czlonow to wspolczuje :D nie moge przestac sie smiac :D
Bedoctoos
07-06-2005, 19:10
PRzepraszam bardzo nie rozumiecie? Koniec tematu. Heslling nie ma. Chociaz Cid radzilbym sie strzedz troszke polakow cie gania ;) :evul: Ale nic bylo minelo ....POWTARZAM TEMAT DO ZAMKNIECIA POZDRO ALL
Great work.
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.