Pokaż pełną wersje : Dragon
Termbest_pol
03-03-2004, 18:49
Dzisiaj zabilem swojego pierwszego dragona sam na sam na 17 lvl ( zabity przez gooarda ) tera juz 18 ;] czy to dobry lvl na dragony? zuzylem 3 uhy a loot dragon shield ;]
Dragon shield! Gratuluje. Jednak bicie smokow na takim lvlu, to spore ryzyko, miales duzo szczescia, i z lootem i z tym, ze smok ci nie przywalil kombosa. Jak grasz na securze, to dist masz pewnie cos kolo 50-55, lepiej jeszcze sie wstrzymaj ze smokami (22 lvl, bedziesz mial dosc many, aby 3 razy rzucic exure vite).
A to, ze uhy ci sie zwrocily, to nie musi byc tak zawsze...
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Troche Ci się udało z tym smokiem. Czasami jest tak, że zużywasz 3 uhy a czasami 8 (jak smok jest wsciekły :D ), jak walnie combosa mógłby Cię jednym strzałem zabić.
Pall nocy
03-03-2004, 20:28
No nie .... gratz loota
To ja mam pecha zabilem z 40 dragow i ani dragon hamera i shileda tylko jakies p-legi najleprze
Termbest_pol
04-03-2004, 06:40
ja mam naniego taktyke on chodzi se a ja w krzakach i on mnie nie bije tylko czasami a takto to trafia w karzki ...
Hehehe, no to Ty szczesciaz jestes :D Zabic smoka z 17 lvlem....no gratulacje. Ale jak juz koledzy wyzej wspomnieli musiales miec duzo szczescia. Na 17 lvlu masz 275 HP max., a smok ma combosa za 290 wiec wiesz jak mogło byc :) Lepiej jeszcze nabij troche lvlu zeby miec zapas HP :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.