PDA

Pokaż pełną wersje : zdenerwowany

danielski
03-05-2005, 14:04
mam problem !! i maja napisalem posta pt. "bronie dystansowe - co się opłaca ?" a moj post znikną i nie ma po nim śladu !!Zróbcie coś z tym !!
troche nad nim siedzialem. ;(

Dabek
03-05-2005, 14:10
Najprawdopodobniej naruszał któryś z punktów regulaminu (np. poruszał temat który był wałkowany setki razy na forum) i któryś z moderatorów go usunął.

danielski
03-05-2005, 14:29
Nie było takiego jeszcze.A jak ktoś go usuwa to pisze ze został usunięty a nie ni9e ma po nim śladu.

Radek 666
03-05-2005, 14:57
A kiedy on był napisany? I czy chodzi ci o post czy o temat? Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, tego się nie da przywrócić, więc albo pisz od nowa, ale wcale nie pisz... Tematy czasami znikają, to forum nie jest doskonałe :P .

Hegemmon
03-05-2005, 15:05
ZzzZzzzZzzzzonk
moderator może usunąć temat tak, że nie zostanie po nim najmniejszy ślad.. no może za wyjątkiem notki w wykazie operacji moderatorskich.
Skasowany nie został bez problemu. Radzę użyć opcji "szukaj" w trybie zaawansowanym :P

danielski
03-05-2005, 19:43
w zasadzie to był nowy temat

Hegemmon
03-05-2005, 20:21
UP:
nowy... no i co wynika z tej informacji? Nic. Nowy, więc nie można kasować? hyh
<głowa mnie boli>

ripper
04-05-2005, 14:46
Hmm, jestem kolejną osobą której tematy "znikają''. Nawet jeżeli można temat usunąć tak żeby po nim ślad nie został to jednak w większości (chyba) ten "ślad" zostaje. Moje tematy nie były jakoś beznadziejnie głupie, były przeciętne, więc skasowanie jest mało prawdopodobne. Niech mnie jakiś mod naprostuje jezeli sie myle.

p.l
04-05-2005, 14:53
Hmm, jestem kolejną osobą której tematy "znikają''. Nawet jeżeli można temat usunąć tak żeby po nim ślad nie został to jednak w większości (chyba) ten "ślad" zostaje.
kiedy jest taka potrzeba, kasujemy temat softem i pozostawiamy komentarz, jednakże jeżeli wszystkie tematy kasowalibyśmy w ten sposób na forum powstałby totalny bajzel (nawet nie macie pojęcia ile tematów leci do kosza codziennie).
Moje tematy nie były jakoś beznadziejnie głupie, były przeciętne (...)
wystarczający powód, jeżeli chcemy trzymać poziom forum.

BTW: jednym z częstych powodów kasacji jest kafastrofalna ilość błędów ... bądź błędy katastrofalne.

ripper
04-05-2005, 15:24
kiedy jest taka potrzeba, kasujemy temat softem i pozostawiamy komentarz, jednakże jeżeli wszystkie tematy kasowalibyśmy w ten sposób na forum powstałby totalny bajzel (nawet nie macie pojęcia ile tematów leci do kosza codziennie).

wystarczający powód, jeżeli chcemy trzymać poziom forum.

BTW: jednym z częstych powodów kasacji jest kafastrofalna ilość błędów ... bądź błędy katastrofalne.

Dzięki, ale co do mojej pisowni to jest ona bez zarzutów xD i porównując moje tematy do 85%~ innych które widze były wporządku, ale to tak btw only.

Thero
05-05-2005, 07:51
Też sie od razu bulwersować musicie, poleciał do kosza hardem (o ile się nie mylę) i tyle, koniec temu, po co ktos miałby kasować dobry topic?
Btw. Przed wysłaniem tematu od dzisiaj obowiązkiem powinno być przepuszczenie tekstu przez Worda.

Matek
05-05-2005, 08:21
ta... i co jeszcze...

przed wejsciem na forum umycie raczek?

Gangrel
09-05-2005, 20:56
Moze bys czasem zagladnal w wlasny profil, co? Jest tam sporo uzytecznych informacji, np. mozna przejrzec wszytkie zalozone tematy i wszytkie posty danego usera.

Polinik
09-05-2005, 23:10
ta... i co jeszcze...
przed wejsciem na forum umycie raczek?
Nie.
Ale sprawdzenie, czy czegos takiego nie ma w poradnikach ani w FAQ jest calkiem rozsadnym wyjsciem.