Pokaż pełną wersje : Pomocy!
Witam jest nowy.Mam problem z tibia...Wiem ze mam keylogera na kompie bo gralem i nagle wywalilo mnie z konta probowalem wejsc i nic.Weszlem na tibia.com wyslalem new pass na e-mail weszlem a moj pal stal troche od depo z all kasa w bp.Wpore to zrobilem i wyslalem kuzynowi wszytkie itemy.Znalazlem podejrzany plik i niewiem czy moze to byc keyloger.Jego nazwa to :KB891711*****.Pomozcie mi plz!
Najlepiej użyj jakiegoś antywirusa (chodźby tego online na www.wirusy.onet.pl) albo jakiegoś programu do usuwania tego typu plików (Ad-Aware, SpyBot Search&Destroy). Możesz próbować usunąc go ręcznie, czyli najpierw skasować wpis w rejestrze który go uruchamia, zrestartować komputer i wtedy usunąć podejrzany plik (ale nie zawsze daje to gwarancję bezpieczeństwa: keylogger może mieć kopię).
Skanowalem dysk programem Ad-Aware i nic nieznalazlo.Mysle ze problem tkwi w tym ze przed wlamaniem jakis koles pisal na trade channel ze mozna wygrac pacca i wejsc na strone www.quiz-tibia.tk a ja glupi weszlem wyglada jak strona tibia.com pisalo zeby sie zalogowac wpisalem nr acc i pass i nic.Jezeli sie myle to niewiem co to moze byc.
P.S.Czy jezeli to by bylo to keylogera neimam czy haslo podalem im przez wpisanie??
Nie wpisuj nigdy na takich stronkach nic.... Omfg :S A to raczej nie keylogger tylko latka na winshita.... Wiem ze latka na WormBlastera miala podobna nazwe...
The file KB891711***** file is found on Windows 98, Windows 98 SE, and Windows Millenium operating systems. Its a Windows security update file protecting against a "Vulnerability in cursor and icon format handling could allow remote code execution". With the April 12, 2005 release of the file it runs as a service from the following registry entry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServices
Nastepnym razem uzyj google.pl ok?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.