zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Strzały czy bolty?

Maly =]
04-05-2005, 14:14
No właśnie. Strzały czy bolty? Mam kilka pytań do tej amunicji.
1) Czy jeśli będę mieć 65 distance fighting to będzie bardzo widoczna różnica między strzałami a boltami?
2) Mam 60 dysta i nie widze różnicy między boltami a arrowsami, więc expie arrowsami bo są tańsze od boltów.
3) Expić z łukiem czy kuszą?
4) Na mocniejsze potwory brać strzały czy bolty?

To narazie wszystkie moje pytania. Jeśli będę jeszcze jakieś mieć to napisze. Z góry dziękuję za odpowiedzi !
Pozdrawiam, Mały

Marshal
04-05-2005, 14:28
Omg... czy to jest aż takie trudne ? Idziesz na silne potwory = bierzesz bolty. Idziesz na słabe potwory = bierzesz arrowsy. Zresztą jak masz kase to możesz nawet Raty bić z boltów :/

Maly =]
04-05-2005, 14:31
Omg... czy to jest aż takie trudne ? Idziesz na silne potwory = bierzesz bolty. Idziesz na słabe potwory = bierzesz arrowsy. Zresztą jak masz kase to możesz nawet Raty bić z boltów :/
No dobra. Expie w tombach na ghoulach, szkele, CS, i mumiach. Strzały wystarczą?

Waleczny Filip
04-05-2005, 14:32
Bolty maja wiekszy atk wiec ze strzal mozesz nie przebijac sie na tyle zeby zadac bloodhita. Jak chcesz to sprawdzic to wez sobie blokera i lej gsa ze strzal, licz bloodhity i potem zobacz ile ich bylo i porownaj z iloscia wystrzelonej amunicji, potem zrob to samo z boltami. Wtedy zobaczysz roznice...

re up
TAK, strzaly wystarcza

globi
04-05-2005, 22:43
Sam musisz wybrać. Wszystko zależy od tego jakie hity ci wchodzą, np. na GSy radze brać bolty xP, ale na Ghoule czy DSy mogą wystarczyć strzały. Sam decydujesz czym lejesz, a co do tombów to niestety ci nie odpowiem, bo nie byłem <Free Account xP>.

Vermyn
04-05-2005, 23:00
']No dobra. Expie w tombach na ghoulach, szkele, CS, i mumiach. Strzały wystarczą?

Jak najbardziej, jezeli chcesz expic nizej to bolty.